Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wij kozen voor elkaar - 19685 keer gelezen
Omdat ik tijdens mijn scheiding zoveel steun had van Jasper, werd onze band steeds hechter. Ik kreeg in die periode zelfs meer aandacht van Jasper dan ik ooit kreeg van mijn man.
Maar die band tussen mij en mijn zoon werd al danig op de proef gesteld toen ik in scheiding lag met mijn ex. Onze zoon Jasper werd zodanig tegen me opgezet dat we daar steeds vaker ruzie om kregen. En ik was bang dat ik daardoor het contact met Jasper zou verliezen. Maar in plaats van ons uit elkaar te drijven gebeurde het tegenovergestelde en groeiden Jasper en ik steeds meer naar elkaar toe. Jasper stond vanaf het begin achter me ook omdat hij wist wat voor een lul zijn vader was. Zijn vader was degene die mij bedroog met een andere vrouw. En waarom hij z'n heil ging zoeken bij een ander is me, tot nu toe, altijd een raadsel gebleven. Want voor zover ik weet had hij het niet eens zo slecht bij me. Hij werkte hard en zo, en ik zorgde voor het huishouden en voor de opvoeding van Jasper, en zorgde daarnaast dat hij op tijd zijn natje en droogje kreeg. Ik liet me veelal commanderen door hem, en soms behandelde hij me als een stuk vuil. Als een huissloof die alleen naar zijn pijpen moest dansen.
Toen we pas getrouwd waren hadden we veel sex met elkaar. Het kon niet vaak genoeg zijn voor ons. We waren volgens mij elke dag wel geil en hitsig. En we deden het op allerlei plaatsen in en om het huis. Je kon het zo gek niet bedenken of we hadden het daar wel gedaan.
De klad kwam er een beetje in toen hij voor zichzelf begon en daarvoor een accountant in de arm moest nemen. Zij deed alle boekhouding voor hem en achteraf bleek dat ze daarnaast ook nog enige werkzaamheden verrichtte voor hem maar dan op sexgebied. En daar kwam ik natuurlijk ook achter want hij bleek zo naïef dat hij bepaalde dingen niet goed verborg voor me. En toen ik hem met dat feit confronteerde ontkende hij nauwelijks. Maar dat hij daarna het nodig vond om mij te vernederen en dingen naar het hoofd te slingeren waar ik niks mee te maken had, dat ging me wel te ver. En het ging van kwaad tot erger totdat ik eindelijk de knoop doorhakte dat het toch maar beter was om uit elkaar te gaan.Dat is nu zo'n 2 jaar geleden allemaal en Jasper is inmiddels een leuke tiener knul geworden van 17 jaar en ik zelf ben inmiddels, sinds een paar maandjes, net de 40 gepasseerd. Ik ben wel een zelfbewuste vrouw geworden. Ik besteed meer aandacht aan mezelf wat ik voorheen niet deed. Ben zeker geen ouderwets 'huppeltrutje' geworden en vind van mezelf dat ik een vlotte moderne vrouw ben. En daar heeft Jasper een groot aandeel in gehad en heeft hij nog steeds. Hij is iemand die altijd eerlijk is tegen me en die me dan ook gerust zegt of kleding me wel of niet staat. En vandaar ook dat onze band zo stevig was waarbij we altijd alles aan elkaar konden vertellen.
En na mijn scheiding was hij bij me komen wonen tot groot genoegen van mij. Mede ook dat het het mijn ex niet gelukt was om Jasper tegen me op te zetten.
En het was wel mooi dat we elkaar alles konden vertellen, het maakte niet uit wat, maar alles was bespreekbaar.
En zo ging het ook een beetje vanzelf dat we elkaar meer dan leuk gingen vinden. We deden veel meer dingen samen. Hij ging wel eens met me shoppen of we gingen lekker een dagje op pad of uit eten of zo. En als we bijvoorbeeld uit eten gingen trok ik altijd wel wat leuks aan. Of een leuk jurkje of een rokje met een bloesje of truitje. En Jasper vond dat wel leuk en gaf me er altijd complimentjes voor. Jasper bleef regelmatig in het weekend thuis om bij mij te kunnen zijn. Dan ging hij niet eens op stap met zijn vrienden maar bleef hij lekker thuis bij mij. En dan maakten we het gezellig samen. Kaarsjes aan, samen op de bank tegen elkaar aanzittend tv te kijken. Wijntje erbij, wat te knabbelen heerlijk was dat. En als we zo bij elkaar zaten dan streelden we elkaar wel eens. Dan gleed zijn hand weer eens door mijn blonde haren of streelde hij over mijn benen of armen. En ik deed dat ook bij hem. En steeds meer wond dat me best wel op als hij weer eens over mijn been streek en langzaam een weg naar boven gleed en zo richting mijn dijen ging. Of soms zijn handen vlakbij mijn borsten of 'per ongeluk' er overheen.

En als je onder één dak woont dan kan je het niet vermijden dat je elkaar wel eens naakt ziet. En dan zag ik dat hij een strakke gespierde body had en met een beetje donzige schaamhaartjes op zijn pik. En ik zelf heb een klein streepje schaamhaar en de rest is geheel glad geschoren. En we verborgen ook niks voor elkaar. Ik vond het niet erg als hij me naakt zag en andersom was dat ook niet. We waren niet zo preuts.
En zo gebeurde het ook dat we elkaar zomaar eens spontaan zoenden. Of een beetje friemelen aan elkaar. En we vonden het fijn om dat te doen en het voelde zo heerlijk en zo vertrouwd.
Het was alleen nog wachten wanneer we de stap gingen zetten om echt eens iets met elkaar te doen. Dat we sex zouden hebben met elkaar. Maar tot nu toe durfden we geen van beiden die stap te nemen. Vaak lag ik in mijn bed en hoopte ik dat hij bij me zou komen liggen en dat we samen de nacht door zouden brengen en dat we heerlijke sex zouden hebben. Maar helaas bleef dat, tot nu toe, allemaal achterwege.

Jasper volgt een bepaalde studie en voor deze studie zou hij 6 weken verblijven in een ander deel van Nederland. Dat was een soort van kamp waar heel zijn groep naar toe ging, ergens aan de andere kant van het land. De afstand was te groot om elke keer op en neer te reizen en dus zouden ze daar verblijven en in grote tenten slapen. Ook zouden ze niet huis komen in de weekends, dus zouden we elkaar 6 weken niet zien. De leerlingen mochten geen mobieltjes meenemen en het enige contact met de ouders zou mogen en kunnen gaan door elkaar brieven te sturen. Maar als er noodgevallen waren dan was er natuurlijk altijd iemand van de leiding te bereiken. En dat ze geen mobiele telefoons mee mochten had een speciale reden en dat accepteerde ook iedereen.
Ik had zoiets van....och...zijn maar 6 weekjes dat we elkaar niet zien die zijn zo voorbij en is wel te overbruggen dacht ik. Bij een verzamelpunt zouden alle leerlingen opgehaald worden door een bus. Ik gaf Jasper een dikke knuffel en een zoen, voordat hij in de bus zou stappen, en zei nog dat ik hem wel zou schrijven. Toch merkte ik wel dat hij het wel een beetje moeilijk had hiermee. Die 6 weken leken in zijn ogen wel een eeuwigheid natuurlijk.
En nadat ik Jasper had afgezet en ik weer thuis was leken die 6 weken in mijn ogen ook ineens een eeuwigheid te zijn. Ik kreeg het even moeilijk nu. 6 Weken zonder elkaar, 6 weken missen dat we in pyjama op de bank zitten tv te kijken, 6 weken zijn zoentjes en aanrakingen missen, 6 weken zonder zijn lieve complimentjes. Hoe kwam ik die nou door? Ik voelde me stom omdat ik hem niet eens 6 weken kon missen.Toen deze dag mijn zusje Kim bij me op bezoek kwam zag ze al meteen dat ik niet lekker in mijn vel zat. Wij kunnen elkaar echt alles vertellen en zullen elkaar nooit of te nimmer veroordelen. En dus vertelde ik haar over Jasper en dat die 6 weken weg zou zijn en dat ik hem nu al zo miste. “Er is iets meer tussen jullie hé, meer dan alleen het moeder en zoon zijn?” vroeg ze me heel direct. Ik vertelde haar dat onze band zo sterk was geworden afgelopen periode en dat we elkaar zoenden en wat streelden maar dat er nog niet meer was gebeurd. En ook dat hij me zo'n goed gevoel bezorgde als hij bij me was, en dat ik fijne onderbuikgevoelens kreeg bij hem. En ik vertelde hoe we met elkaar omgingen de laatste tijd. “Ik weet niet of jij dit ook vind Moniek, maar ik heb het idee dat je verliefd bent op Jasper.” Ik wilde het in eerste instantie ontkennen maar wist dat ze gelijk had. “Hebben jullie al sex gehad?” wilde ze nu weten. “Nee nog niet.” moest ik antwoorden. “Maar je zou graag willen begrijp ik?” waarop ik heftig knikte. “Maar wat is dan het probleem, weet je soms niet wat Jasper wil?” zei ze. Ik schudde mijn hoofd van nee. Ik was blij dat ik hier zo open over kon praten met haar zonder dat ze me veroordeelde of dat ze het afkeurde. Ik zelfs het vermoeden dat ze het wel leuk zou vinden als Jasper en ik echt een setje werden en ook sex zouden hebben.

“Nou weet je Moniek, ik heb wel een ideetje hoe we er achter kunnen komen wat Jasper precies voor jou voelt.” zei ze. Ze vertelde wat ze bedacht had. Als ik brieven naar Jasper ging sturen dan moest ik er een parfum luchtje op spuiten zodat hij altijd aan me zou denken. Moest ook in elke brief zetten dat ik hem miste en van hem hield. En ze had ook het idee om wat leuke foto's te maken van mij om die mee te sturen met de brieven. En dan wel recente foto's en waar ik op sta in leuke kleding en een paar pikante foto's om te kijken hoe hij reageert. En dan geen ordinaire sexfoto's maar beetje erotisch getint. Zoals ik in bikini of in mooie lingerie gehuld. Korte rokjes of in mooie jurkjes en me dan lekker opgetut.
En zo deden we het ook. Ik had een paar leuke jurkjes gepakt en rokjes en bloesjes en truitjes zodat Kim de foto's kon maken. Maar natuurlijk de pikante foto's was het spannendste om te doen. Ik hoopte zo dat hij daar positief op zou reageren als hij die zag. Want ze waren echt heel mooi en goed gelukt. Gemaakt in verschillende poses en de ene nog verleidelijker dan de andere. Ik hoopte dat dit hem wel wat zou doen en dat zijn verlangen naar mij erdoor nog meer aangewakkerd werd. Maar het was ook heel lief dat Kim dit allemaal voor me deed. Een ander iemand zou me voor gek verklaren als ik zou laten blijken dat ik verliefd was op mijn eigen zoon. Maar Kim ging daar heel volwassen mee om en dat voelde goed.

Met een brok in mijn keel schreef ik mijn eerste brief aan Jasper. Vond het moeilijk omdat ik hem zo miste, en tevens ook weer spannend omdat ik hem stapje voor stapje kenbaar wilde maken dat hij zoveel voor me betekende en dat ik verliefd op hem was. En dat hij gevoelens bij me losmaakte die ik in mijn hele leven nog niet had gevoeld.
Ik schreef hem o.a. dat ik hem miste, dat ik onze pyjama avondjes miste en zijn lieve lach en zijn aandacht die hij me altijd gaf. En ik schreef nog een hoop meer en sloot af met, dat ik ontzettend veel van hem hield en ontzettend miste. Ik spoot wat parfum op de brief en deed er een foto bij waar ik opstond in een zwart kort strak jurkje. Me opgemaakt met oogschaduw en lipgloss en wat rouge en mascara en mijn blonde haren netjes opgestoken.

Naar mijn inziens duurde het veel te lang voordat ik antwoord kreeg van Jasper. Maar dat had natuurlijk tijd nodig. En met trillende vingers en helemaal zenuwachtig zijnde, opende ik de envelop die hij me gestuurd had. Tranen kreeg ik in de ogen toen ik zijn brief las. Ook hij schreef hoe ontzettend hij me miste en dat hij elke dag aan me dacht, vooral 's nachts in bed. En hij gaf me weer zo'n lief en gemeend complimentje over mijn foto die hij nu in zijn beurs bewaarde zodat hij die altijd kon zien en ik steeds bij hem was. En tot slot zei hij nog dat hij ook veel van me hield en dat hij me een dikke kus op de mond gaf.Een paar keer stuurden we nu zulke brieven naar elkaar. Ik zo nu en dan begeleid door een foto van mezelf. En door zijn lieve brieven kwam ik de week makkelijker door. Maar had zo graag ook even zijn stem willen horen. En ik begreep steeds meer uit zijn brieven dat zijn liefde voor mij ook verder ging dan ik dacht. Hij liet steeds beetje doorschemeren dat hij ook wel meer wilde van me.
Kim gaf me daarom de volgende tip. Heel veel brieven zouden we niet meer schrijven want het zou nog maar een week duren voordat hij naar huis zou komen. En daarom had Kim gezegd dat ik de laatste brief moest vergezellen met die pikante foto in lingerie. En ook dat ik eerlijk moest vertellen dat ik meer wilde met hem.
De foto waarop ik stond in lingerie was een hele mooie. Gehuld in een spannend en gewaagd setje van spierwit zijden stof wat licht doorschijnend was. Met een string en een bijpassend behaatje. En ik hoopte alleen maar dat hij dat mooi zou vinden.
In de brief schreef ik dat ik bijna niet meer kon wachten tot hij thuis zou zijn. En ik zou hem opwachten, bij het verzamelpunt, en dan met open armen ontvangen en hem een lekkere lange tongzoen geven. En als we dan thuis waren zou ik het liefst met hem het bed induiken en hem knuffelen en heel de dag met hem vrijen en hem lekker verwennen. En voor hem zou ik dan dit mooie witte setje aantrekken.
En de brief die ik terug kreeg van Jasper maakte me helemaal blij. Hij bleek dus ook gevoelens te hebben voor mij. In zijn brief schreef hij dat hij dat hij er naar uit keek om lekker met mij heel de dag te vrijen, maar wel onder de voorwaarde dat ik inderdaad het witte lingeriesetje moest aan doen.

Ik had de brieven van mij en Jasper beiden laten lezen aan Kim. Ze vond dat ze allebei oprecht waren en dat we eerlijk waren tegen elkaar.
“Als Jasper thuis is Moniek dan moeten jullie lekker veel van elkaar gaan genieten.” zei Kim. “Leuke dingen samen doen en veel sex hebben en misschien samen een kindje krijgen.” Wauw, samen een kindje krijgen? Ging ze nu niet heel ver ineens?
“Dat kan toch niet Kim dat Jasper en ik een kindje zouden krijgen? Zei ik verbaasd. Waarop ze antwoordde.”Zou je bang wezen dat er dan iets niet goed zou gaan? “ Ik knikte. “Lieverd toch, dat is achterhaald hoor, de kans dat je een gezond kindje krijgt is net zo groot als je het van een 'vreemde' verwacht dan dat je het verwacht van een eigen familielid.” zei ze resoluut. “Als jullie een kindje zouden krijgen hoeft daar niet eens iets mis mee te zijn.” “Dus ik denk dat als jullie daar aan toe zijn dat je je niet moet laten weerhouden door dit fabeltje.” “Het zou jullie relatie wel compleet maken als jullie een gezinnetje zouden stichten.” glimlachte ze. Ik was wel blij dat ze dit zei en ik weet dat ze me daarin zou steunen ook. Ze zou het echt geweldig vinden als Jasper en ik ooit aan kinderen zouden beginnen.
Maar eerst moeten Jasper en ik maar eens lekker van elkaar gaan genieten. En wie weet nemen we die grote stap dan nog ooit.

Deze zaterdagmiddag zou de bus op de stopplaats aankomen en veel ouders stonden al te wachten toen ik daar aankwam. Ik was behoorlijk zenuwachtig. Hoe zou het nu gaan verlopen? Wie zou uiteindelijk die eerste stap zetten?
Voor deze dag had ik me natuurlijk gehuld in een leuk strak donkerblauw kort jurkje, met een v-hals waardoor een sexy decolleté ontstond, had er zwarte hold-up kousen eronder en natuurlijk mochten de pumps met een hakje ook niet ontbreken. Had nog wel een colbertje over mijn jurkje gedaan. En zoals beloofd aan Jasper had ik hieronder dat leuke sexy lingeriesetje aangedaan.
Het wachten was nu nog tot iedereen uit de bus zou stappen, toen deze gearriveerd was. Met een brok in mijn keel stond ik te wachten tot Jasper naar buiten zou komen. 6 Lange weken hadden we elkaar niet gezien en over een paar minuten zou ik hem eindelijk weer in mijn armen kunnen sluiten. Eén voor één kwamen de jongelui uit de bus gestapt en liepen regelrecht naar hun ouders. Ik was zo happy toen Jasper eindelijk uitstapte en op me af kwam lopen. Wat zag hij er goed uit en ook zo vrolijk. Hij vloog bijna letterlijk in mijn armen en we vielen bijna om. Ik deed mijn armen om zijn nek en gaf hem eerst een dikke knuffel. “Ik heb je zo gemist lieverd.” zei ik steeds. “Ik jou ook mama.” En daar was dan onze eerste kus. Hij drukte zijn lippen op de mijne en gaf me een paar zoenen vol op mijn mond en toen ik die beantwoorde drukte hij al snel zijn tong in mijn mond. Voor ik het goed en wel door had gaf hij me een lekkere tongzoen. Hier en daar stonden wel wat ouders naar ons te kijken, hoe uitbundig wij elkaar zoenden. Maar daar schonken we geen aandacht aan en het kon ons niet eens schelen wat ze ervan dachten. Het voelde zo goed deze zoen. Hij bracht me het hoofd op hol, het leek wel alsof ik zweefde.

Vlug pakten we al zijn spullen bij elkaar en stapten in de auto. “Wat zie je er fantastisch uit mama.” complimenteerde hij me. “Dank je lieverd.” lachte ik en ook hij kon nu zien dat ik dolgelukkig was nu hij weer thuis was. Hij vertelde honderduit onderweg en intussen gleed zijn hand steeds over mijn been. Heerlijk om te voelen die warme hand die op en neer gleed en soms verder onder mijn jurkje schoof.
Eenmaal thuis waren we nog maar amper binnen of we stonden elkaar alweer uitbundig te zoenen. Steeds van die heerlijke lange tongzoenen die me zowat deden smelten. En dan zijn armen om mijn middel, en zijn handen op mijn kont. En natuurlijk gleden die handen ook onder mijn jurkje en zo kneedde hij weer in mijn billen. “Ik ben zo gek op je mama.” zei hij onder het zoenen door. “Al zo'n dikke 3 jaar verlang ik al naar je maar heb dat nooit durven zeggen.” Bekende hij nu. Wauw, daar keek ik van op, heel die tijd die gevoelens hebben voor mij en nooit hebben durven zeggen. “Klinkt misschien stom mam maar ik haalde gewoon jou slipjes uit de wasmand om mee naar bed te nemen zodat ik je altijd kon ruiken.” Ik vond het zo lief van hem dat hij dit bekende. “Hadden we het maar eerder geweten van elkaar liefje.” lachte ik. “Maar we gaan die verloren jaren samen inhalen hoor, zeker weten.” opperde ik.En daar voelde ik hoe hij mijn jurkje open ritste aan de achterkant. Langzaam voelde ik hoe het van mijn schouders gleed, zo op de grond. “Je hebt je aan je woord gehouden mama.” giechelde hij en hij wees naar mijn witte lingeriesetje. “Staat je echt fantastisch, je ziet er uit als een ware vamp.” Moest lachen dat hij me een vamp noemde. “Hoop dat je dat nog vaak aan gaat doen voor me.” zei hij. “Voor jou altijd schatje.” was mijn antwoord. Behendig haakte hij m'n behaatje los waardoor mijn tieten als rijpe appels naar voren vielen. Het was raar om te voelen dat je eigen zoon je tieten vastpakte. Zacht kneedde hij erin en mijn tepels werden direct hard en gevoelig. Hij boog zijn hoofd en nam mijn harde tepels één voor één tussen zijn lippen en begon er aan te likken en zuigen. Hij maakte me gek en geil en dat had z'n uitwerking op mijn kutje dat intussen aardig vochtig aan het worden was. Langzaam schuifelden we naar de bank toe. Ik begon Jasper nu ook te ontdoen van zijn kleding tot hij voor me stond alleen nog gehuld in zijn boxer. Een aardige bobbel had zich daarin al gevormd. Een zachte “wow” kon ik uitbrengen toen ik die bobbel vastpakte en er in kneedde. Ik ging op de bank zitten en Jasper stond voor me. Gelijk trok ik zijn short omlaag en kwam zijn dikke paal tevoorschijn die nu fier iets schuin omhoog wees. Gretig naam ik die harde leuter beet en begon de voorhuid op en neer te stropen. Ik voelde die staaf kloppen in mijn handpalm, die stond echt op springen. Uit zijn donkerpaarse eikel kwam al wat voorvocht gesijpeld. En nu boog ik mijn hoofd en omsloot met mijn lippen die paarse eikel. Beetje bij beetje liet ik mijn mond verder over zijn harde pik glijden tot ik 'm bijna achterin mijn keel kon voelen. Met een rustig tempo bewoog ik mijn lippen nu op en neer, strak omsloten om zijn schacht. Ik voelde elk ribbeltje, ik voelde elk adertje en ik voelde ook het kloppen. Ik bleef over zijn pik likken en zuigen en ook ik genoot daarvan natuurlijk. “Oh mama wat doe je dit lekker.” hoorde ik hem kreunen. Zijn pik glom van mijn speeksel. Het voelde heerlijk om steeds die harde knots in mijn mond te voelen glijden waarbij ik steeds onder de rand van zijn eikel likte en ook steeds het toompje beroerde.
En al gauw stond hij op het punt van klaar komen. “Mama stop, ik ga klaar komen.” kreunde hij en hij wilde dat ik nu stopte zodat hij het wat langer kon volhouden. Maar ik had niet de intentie om nu te stoppen. Nu wilde ik doorgaan tot hij zou gaan spuiten. En ik wilde niets liever dan dat hij klaar zou komen in mijn mond. Ik wilde zijn zaad proeven en doorslikken met in mijn achterhoofd wetende dat hij waarschijnlijk wel meer dan één keer zou klaar kunnen komen. Want zo'n jonge knul zal hem toch zeker wel meerdere keren omhoog kunnen krijgen?

Nu wilde hij zelf terug trekken maar ik bleef doorgaan totdat hij het niet meer kon houden. “ooohh ja mam, ohhh ik kom.” en daar voelde ik ineens hoe dat warme goedje in mijn mond gespoten werd. Golf na golf spoot hij naar binnen en ik ving alles behendig op. Het was iets meer dan ik verwacht had want een deel liep langs mijn mondhoeken naar buiten. En toen hij uitgespoten was liet ik hem nog eenmaal de hoeveelheid zien die hij geproduceerd had door mijn mond te openen. Verrast was hij toen ik alles ineens door slikte. Het smaakte lekker, lekkerder dan ik verwacht had. Een ietwat zoetig smaakje proefde ik. Het was veel, echt een mondje vol. En de ogen van Jasper keken me vol ongeloof aan want dit had hij niet verwacht. Maar ik wist nu al dat ik dit nog vaker ging doen, wilde nog vaak van zijn zaad proeven.
Toen hij uit gespoten was bleek ik toch gelijk te hebben want zijn pik werd wel ietsje slapper maar bleef verrassend nog in stijve toestand. Hij moest even rust hebben en dan kwam dat zeker wel weer goed. Maar daar bleek hij zelf ook al wat op gevonden te hebben. Ik werd met mijn rug tegen de rugleuning gedrukt. Ik schoof iets onderuit en meteen trok hij mijn string van mijn billen. Verlekkerd keek hij naar mijn glad geschoren kutje, want voor deze dag had ik het streepje schaamhaar ook maar afgeschoren. En nu was dus alles helemaal glad gemaakt wat voor mij een extra geil gevoel was. Jasper nam plaats op zijn knieën zittend tussen mijn benen en begroef zijn hoofd meteen tussen mijn dijen. Daar voelde ik meteen al zijn tong die over en tussen mijn schaamlipjes door gleed. Hij deed dit voortreffelijk en ik had moeite om mijn lichaam stil te houden. Steeds die jonge jongenstong die heen en weer glibberde en mij aangenaam verwende. En steeds als hij mijn gevoelige klit raakte dan leek het net alsof ik een soort van elektrische schokjes kreeg die door mijn lichaam trokken. Een heerlijk gevoel wat voor mij eeuwig mocht duren. Ook dit mocht hij vaker bij me doen. Maar ik was zo hitsig en zo geil dat ook ik niet veel nodig had om een orgasme te krijgen. Toen hij nog een paar maal, met zijn tong, mijn klitje had beroerd was dat voldoende om klaar te komen. Alles trilde en ik kreeg drie grote schokken achter elkaar. Alsof het vanuit mijn tenen omhoog kwam zo heerlijk was dit. Voor een 17 jarige knul was hij met dit verder dan ik had kunnen denken. Lang geleden alweer dat ik zo'n heerlijk orgasme had.Nadat ik was bijgekomen ging hij op de bank zitten en moest ik bovenop hem gaan zitten met de gezichten naar elkaar toe. Ik voelde dat zijn pik alweer keihard was en recht omhoog stond. Ik greep zijn pik vast en terwijl ik omlaag ging met mijn onderlichaam stuurde ik zijn pik regelrecht mijn snikhete kutje in. Langzaam zakte ik met mijn kutje over zijn harde staaf die ik centimeter voor centimeter bij me naar binnen voelde glijden. En ik was zo nat dat het geen enkele moeite kost om zijn pik in me te laten glijden. Ik stopte heel even toen hij tot aan zijn ballen toe in me zat, om even te genieten van dit moment. En toen begon ik op en neer te bewegen, zijn pik gleed lekker op en neer. Dit gevoel was hemels. Erg lang geleden dat ik een pik in me heb gevoeld en juist nu voelde ik de harde staaf van mijn eigen zoon diep in mijn kutje. Dit gevoel overtrof dan ook alles. En ik kon niet ontkennen dat het zelfs fijner voelde dan ik ooit had gevoeld toen ik nog met zijn vader (mijn ex) sex had. Met mijn armen omklemde ik zijn nek en zijn handen omklemden mijn billen. “Wat ben je lekker heet en nat mam.” hijgde hij steeds en het feit dat hij me steeds mam of mama noemde maakte het geheel nog extra geiler. Ik was ook echt weer toe aan een lekkere dikke lul in mijn kutje en dat mijn kut nu gevuld werd door de pik van mijn eigen zoon dat deerde me niet eens. En dit was ook heel lekker. Het verwonderde me wel dat hij het lang kon inhouden om niet klaar te komen. Dat was weer een voordeel voor mij, zoveel te langer kon ik ervan genieten. Want hoe lekker geil kan het zijn om de pik van je eigen zoon zo diep in je te mogen voelen?
Steeds veranderde ik van tempo, dan weer snel dan weer rustig en ging daarmee door tot ik merkte dat zijn 2e orgasme aanstaande was. Met glazige ogen keek hij me aan en toen wist ik voldoende. Hij kreeg wel in de gaten dat ik wilde dat hij me vol ging spuiten, want had hem immers ook al in mijn mond laten klaar komen. “Toe maar liefje,” moedigde ik hem aan, “spuit mama maar lekker vol met je warme zaad.” En ik had dit nog maar amper gezegd of ik voelde hoe de eerste straal al diep in mijn kutje gespoten werd. Hij kneep hard in mijn billen en ik voelde zijn lul kloppen in mijn snikhete kutje. En na die straal volgden er al snel meer, heel veel meer. Er leek geen einde aan te komen zoveel spoot hij. En wat voelde dit lekker zeg, en wat had ik dit gemist de laatste jaren. Jammer dat ik nooit eerder heb geweten dat Jasper zulke gevoelens ook voor mij had. Al tongzoenend kwamen we wat op adem. “Dit was echt lekker schat.” glimlachte ik waarop hij me met pretoogjes aankeek. Ik voelde zijn pik nu langzaam slinken. Langzaam ging ik rechtop staan en voelde zijn pik uit me glijden. Hij had zo diep in me gespoten dat er amper geil mee naar buiten dreef. En aan zijn ogen zag ik hoe trots hij was dat hij z'n eigen moeder had geneukt en had volgespoten met zijn zaad.

We gingen lekker naast elkaar zitten, dicht tegen elkaar aan en genoten van dit moment. We streelden elkaar, zoenden elkaar en zweepten elkaar weer op. Zijn pik wees alweer fier omhoog en mijn kutje was alweer drijfnat. Ditmaal gingen we vlug naar mijn slaapkamer waar we op bed verder gingen waarmee we bezig waren. Nu ging ik op handen en knieën zitten en Jasper nam plaats achter me. Vanaf deze positie duwde hij z'n harde pik tussen mijn billen door meteen diep in mijn geile hete grotje. Hij begon me weer heerlijk diep te neuken en weer was het hemels om zijn pik weer in me te voelen glijden. Een heerlijk standje zo op z'n hondjes, dan voel je alles zo goed. En daarom bezorgde hij me ook orgasme na orgasme. Ik kon me niet meer herinneren dat ik ooit zo lekker was klaar gekomen als vandaag met Jasper. Met zijn handen hield hij mijn heupen vast zodat hij nog dieper kon stoten. En soms boog hij zover voorover dat hij mijn tieten vast kon pakken om er in te kneden. Wat voelde alles toch zo heerlijk met hem. En hij was nu ook weet toe aan zijn 3e zaadlozing. En kermend en kreunend spoot hij de derde lading in mijn kutje. En weer was het veel, en weer voelde ik zijn pik hard kloppen. En toen hij deze keer zijn pik weer uit me trok kwam er wel een fikse lading mee naar buiten die langs mijn been omlaag dreef.

Dat we verder een heerlijke geile dag en nacht hadden hoef ik niet meer uit te leggen. Ik had nog nooit zo'n geile sex gehad als nu met Jasper. En dat hij nog een paar maal deze avond en nacht kon spuiten had ik nooit verwacht.
Na deze nacht hebben we de volgende dag grotendeels doorgebracht in bed. Lekker tegen elkaar aanliggen, knuffelen en veel vrijen. Het leek wel alsof we de schade van al die jaren aan het in halen waren. Nog nooit zoveel sperma in zo'n korte tijd te verwerken gehad als nu. Ofwel een lading in mijn mond ofwel spoot hij het diep in mijn grotje.
En het leek wel alsof ik door dit alles nog verliefder op hem was geworden. Ik zou me geen leven meer zonder hem voor kunnen stellen.

We hebben nu alweer een poos een relatie samen en het bevalt me uitstekend. Ik zou niet anders meer willen. Doe voor Jasper me zoveel mogelijk sexy kleden en doe dan zoveel mogelijk lingerie aan. Natuurlijk houden we nog steeds onze pyjama party's en doen we leuke dingen samen. Trouwen kunnen we niet in Nederland maar om onze relatie extra kracht bij te zetten hadden we speciale ringen gekocht, een soort van trouwringen met onze namen erin gegraveerd. Een teken dus dat we ook echt voor elkaar gekozen hebben.
We hebben het nu ook steeds vaker over kinderen en of we daadwerkelijk willen dat we een gezinnetje gaan stichten. En die kans word steeds groter dat we dat gaan doen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners