Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wintersport 1984 -1 - 10174 keer gelezen
We reden het Zillertal binnen en het was nog een kilometer of 20 naar Finkenberg en Andrea en ik keken vanaf de achterbank onze ogen uit naar de hoeveelheid sneeuw. Vorig jaar was het dal nog compleet groen en waren slechts de toppen besneeuwd. Dit jaar zou fantastisch worden, het hele dal was wit! We zouden weer naar het dal kunnen skiën, net als twee jaar geleden. M’n vader reed het laatste stuk, na onze laatste stop bij Raststätte Holledau vlak boven München. De reis was voorspoedig, op het altijd vervelende oponthoud tussen Frankfurt en Nürnberg na dan. De zesbaans Autobahn vanaf Nürnberg was eindelijk klaar en dat was een feest, lekker doorknallen met 180 per uur, want de BMW 535i station deed het op z’n sloffen. 3,5 liter zescilinder, dat wil wel lopen! Na Fügen en Kaltenbach was het nog een klein stukje rijden naar Finkenberg en alles zag er zo herkenbaar uit. Daar, links, de houtzagerij en dat smalspoorlijntje dat regelmatig dicht langs onze weg liep. Vreemd, ik had nog nooit een trein daarop zien rijden.

“Nou, jongens, we zijn er bijna” zei m’n moeder, “zullen ze ons zo vroeg verwachten?”. ‘Ze’ was de familie Meindl, waar we nu voor de vierde keer kwamen. Ze verhuurden de bovenste verdieping van zo’n typisch Tirools huis. 4 ruime slaapkamers en een grote Stube met een enorm balkon op het zuiden. Leuk allemaal, maar ik keek uit naar de dochter des huizes, Liesl. Vorig jaar keek ze al zo geil naar me, dus ik kon niet wachten tot ik haar weer zag. M’n zus porde in m’n zij en fluisterde in mijn oor: “Liesl, Liesl, Liesl”. Ik kreeg een kleur, want ik wilde niet toegeven dat ik me regelmatig aftrok met Liesl in gedachte. Ik moet even uitleggen dat mijn zus Andrea 17 is en ik 15. Zij heeft een hele rits vriendjes gehad en is nogal, hoe moet ik dat zeggen, open over haar seksleven. Dat stond in schril contrast met het mijne. Mijn laatste vriendinnetje Liesbeth had ik maar 2 maanden en we hadden alleen maar een keertje stiekem gezoend.Hoewel ik het over het algemeen prima kon vinden met mijn zus, kon ze het vaak niet laten om me op verschillende manieren in te wrijven dat zij wel en ik geen seksleven had. Ik hield mezelf voor dat ik op een dag wel een fraaie inhaalrace zou beginnen. Ik porde terug en fluisterde in haar oor: “Gerben, Gerben, Gerben”. Zo, die zat. Gerben had haar een week geleden gedumpt en was er vandoor gegaan met haar beste vriendin en dat had ze als een hele erge vernedering beschouwd. Zij was het immers altijd die een relatie verbrak. We reden Mayrhoffen uit en sloegen rechtsaf de laatste kilometers steile haarspeldbochten tegemoet. Gelukkig was de weg sneeuwvrij, want dit was niet het soort weg waar je halverwege sneeuwkettingen wil omleggen. We reden onder de gondel door en na nog twee bochten was daar pension Meindl. Zou Liesl thuis zijn? Het was half drie en dan kon ze net zo goed nog aan het skiën zijn.

“Hebben we dat even snel gedaan?” zei mijn vader, die trots was dat we het dit jaar binnen 10 uur gereden hadden. We laadde de auto helemaal uit en brachten de bagage naar onze kamers. Ski’s en schoenen gingen beneden in de kelder. Zoals alle jaren sliepen mijn zus en ik samen op een kamer in een tweepersoonsbed. Tot en met vorig jaar dacht ik niet veel aan seks, maar nu ik flink in de puberteit zat, de baard in de keel had en haar op mijn al maar groter wordende piemel had, vond ik het ineens een raar idee om met m’n zus in een bed te liggen. Niet dat ik iets met mijn zus wilde, maar stel dat ik iets met Liesl kreeg? Hoe ging dat dan? Waar zou mijn zus dan slapen? Of als mijn zus een vriendje kreeg? Waar moest ik dan slapen?

Mijn vader zei dat hij moest opschieten, want hij ging zijn zus, zwager en de twee neefjes van het station in Mayrhofen halen. Zijn zus Bep, dus mijn tante, is getrouwd met William, een Engelsman en ze wonen in Cambridge en kwamen met het vliegtuig naar Oostenrijk. Hun twee zoons, Mike en Mitchell kwamen ook mee en zo vierden we nu al vier jaar onze wintersport. Met z’n achten. Mike was 16, Mitchell 14 en ik zag ze hooguit twee keer per jaar. De wintersport was dan ook een groot feest, want het waren hele leuke neefjes. Grappig, sportief en met typisch Engelse trekjes. Ik liep met m’n zus naar het grote balkon en we keken uit op de besneeuwde bergen. “Mooi hè, dit jaar” zei ze en ik zei dat ik niet kon wachten tot morgenochtend als we de latten onder zouden binden. “Liesl is er niet hè” plaagde m’n zus en rechtte haar rug, zodat haar borsten strak in haar shirt zaten. De puber in mij vond dat opwindend en ik voelde een lichte knelling in mijn broek.

“Wacht maar zus” zei ik, maar daar was ze niet van onder de indruk: “Gaat je niet lukken Tommie”. ‘Verdomme, ik heet Tom, niet Tommie. Ik ben geen baby meer’ dacht ik en ik liep naar binnen om een glas water te drinken. Na dik een uur kwam mijn vader het erf oprijden en ik rende naar beneden om Mike en Mitchell te begroeten: “He gozers!” riep ik en ze wisten niet hoe snel ze uit de auto moesten springen. Achter me liep mijn zus heupwiegend de trap af en we kletsten honderduit. Ik zag Mike met meer dan normale interesse naar haar kontje kijken en ook Andrea zat overduidelijk te flirten met hem. Mitchell was echter nog een echt binkie met een hoog stemmetje, zoals ik tot vorig jaar ook was. Ik weet niet of het mijn hormonen waren, maar ik zag in die tijd in alles iets dat met seks te maken had. Zo ook toen ik mijn ouders oom en tante elkaar innig zag omhelzen. Ik beeldde me in hoe die vier met elkaar lagen te rollebollen. Iiiieeeeuw!

Toen ook hun bagage op de kamers was, begon Mitchell met het maken van een sneeuwpop. En waar ik hem vorig jaar hielp had het nu totaal mijn interesse niet. Hij vermaakte zich prima en ik zat alleen op het bankje voor het huis. Links van me stond Andrea met haar rug tegen de muur een sigaretje te roken, toen Mike de hoek om kwam en wel heel dicht naast haar kwam staan. Mijn god zus, dat is je neef! Ga lekker een skileraar versieren zoals vorig jaar. Ik kon niet goed horen waar ze het over hadden, maar aan het kinderachtige gegiechel kon ik afleiden dat ze serieus aan het flirten waren. Enigszins gefrustreerd stond ik op en liep de trap op naar de Stube. Mijn ouders hadden een fles Schnaps opengetrokken en samen met oom William en tante Bep was het een dolle boel. Jezus, wat konden die een herrie maken. Zouden ze weer elke avond zo dronken worden als vorig jaar?“He Tommie, my big friend” riep oom William, “In for a drink”. Mijn moeder wilde hem tegenhouden, want ik was nog maar 15, maar hij bleef wenken. Hij schonk een glas in en reikte mij die aan “Come on, you’re a big boy now”. Ik keek even naar mijn moeder en die knikte: “vooruit dan maar Tommie, het is vakantie” en ik pakte het glaasje aan: “gives you a hairy chest!” grapte hij. Ik nipte van de Schnaps en het was heel scherp, maar wel spannend en lekker. Zou ik dit jaar ook dronken worden? Ondanks de herrie die de volwassenen maakte hoorde ik toch ineens gestommel beneden. Ik liep naar de trap en ik zag daar tot mijn grote vreugde Liesl op haar skischoenen richting de kelder gaan. Het was maar een glimp, maar ik zag meteen dat ook zij een jaartje ouder was geworden. Een eeuwigheid later kwam ze op haar sokken de keldertrap weer op en ik schrok toen ze mijn kant opkeek. Ze was donkerbruin van de zon en ik zag dat ze heel blij was mij weer te zien. Ik liep langzaam de trap af en ik raakte behoorlijk opgewonden. “Servus Tommie!” riep ze, terwijl ze naar de trap liep. “Hoi Liesl” stamelde ik met een licht overslaande stem. “Schön dich wieder zu sehen!” zei ze: “es gibt viel Schnee auf den Pisten, das Schifahren ist wirklich toll dieses Jahr”. Haar stem was betoverend en ik kon niks uitbrengen. Mijn Duits was niet top, maar ze ging verder: “Wir können den ganzen Weg bis ins Tal fahren, wirklich fabelhaft!”

Mijn god, ze was nog mooier dan vorig jaar. Haar tietjes waren nu echte borsten. Ze was ook 15 en ik denk dat ik een hele zichtbare kleur kreeg toen ze zei: “Ich nehme schnell eine Dusche. Ich sehe dich gleich danach, ok?”. “Ok Liesl, bis später” was de weinig imponerende zin die nog net kon uitbrengen. Mijn ogen volgde haar toen ze zich omdraaide richting de douche en ik zag een paar heerlijke billen in haar strakke Rennhose. Heerlijk gezicht. Ze had gelukkig niet zo als wij zo’n slobberige gewatteerde broek, nee een retestrakke Rennhose. Wiebelde ze expres? Dat moet wel, want voor ze de deur binnenging keek ze nog even heel sluiks om: “bis später” mompelde ik nog met een stijve piemel in mijn broek. Zou het dan dit jaar gaan gebeuren met Liesl? Het begin was in elk geval goed. Mijn Duits was niet zo goed, maar een stuk beter dan vorig jaar. Was ik daarom op school zo fanatiek met Duits? Enkel en alleen maar om Liesl te kunnen versieren?

Terug in de Stube schonk oom William nog een Schnaps voor me in en ik zag toch echt een vette knipoog naar mijn moeder. Ik zag toch echt dat ie met mijn moeder aan het flirten was. Of was het gewoon dat ie gewonnen had van mijn moeder en ik Schnaps mocht drinken? Ik wilde dat het het laatste was, want ‘yuk’, mijn moeder met haar zwager? Was dat normaal als je begin veertig was? Dat je dan zoveel seks met je echtgenoot had gehad dat je wel eens wat anders wilde? Ik liep met mijn glaasje naar het balkon en keek naar de ondergaande zon. Het begon ineens koud te worden en dat had effect op mijn stijve. Die werd langzaam minder. Zelfs toen ik aan Liesl dacht. Zou ze dit jaar ook weer een zakcentje willen bijverdienen, door als ski-guide met ons te gaan skiën? Of had ze een vriendje en skiede ze liever met hem?

Andrea en Mike kwamen giechelend de Stube binnen en schoven bij de ouders aan en ze zaten gevaarlijk dicht tegen elkaar aan. Ook zij kregen een glas Schnapps van oom William en keek hij nou naar m’n zus’ borsten? Nee, dat zal wel weer zo’n geile gedachte van me zijn en ik wendde me af. Vanaf het balkon zag ik Mitchell de laatste hand leggen aan een toch wel fraaie sneeuwpop en ik dacht: “wat is hij nog heerlijk onbezonnen. Hij denkt alleen maar aan spelen en ik loop me aan alles wat ik zie op te geilen”. Ik zag in gedachte Liesl haar poesje wassen en haar tietjes inzepen en ondanks de kou werd mijn piemel weer hard als steen. Verdomme, hoe ga ik dat aanpakken? Hoe ga ik Liesl versieren? Ondertussen was ook Mitchell naar boven gekomen en hij kreeg (terecht) een glas cola. Tante Bep had ondertussen het avondeten klaar en toen ik als laatste aan tafel schoof was Liesl beneden vast en zeker klaar met douchen. Snel eten en dan naar beneden! Andrea en Mike flirtten overduidelijk en Mitchell begon een verhaal over zijn bezoek aan Legoland vorige zomer.

Reacties zijn altijd welkom, dit is nu mijn derde categorie waarin ik schrijf. Mijnsinziens toch niet de categorie vakantie, want hier gaat het echt om familieleden... Dat kan ik verzekeren ;-)

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners