Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Woensdagmiddag - 15320 keer gelezen
Omdat ik werk in een winkel en dus ook op zaterdag daar aanwezig ben heb ik altijd op de woensdag mijn vrije dag. Deze dag bestede ik meestal aan het boodschappen doen en het schoonhouden van mijn appartement en als het mooi weer was zoals vandaag zonde ik graag.

Vandaag zou een dag worden zoals alle anderen dacht ik. Toen ik mijn ogen open deed was het nog redelijk vroeg maar omdat de zon al fel in mijn kamer stond te schijnen ben ik toch maar opgestaan. Even een kopje thee en ontbijt, daarna aan de slag met wassen, strijken, stofzuigen en het toilet schoonmaken.

Als fervent nudist deed ik dit allemaal in mijn blootje en omdat ik een topappartement had met een vrij uitzicht was er dan ook niemand die mij kon zien. Daarna had ik het wel gehad en ging mijzelf douchen. Voor de douchebeurt nam ik ruim de tijd.

Toen ik klaar was wees de klok pas 11 uur aan. Het was nu al warm en met alleen een zomer jurkje over mijn naakte lichaam ging ik boodschappen doen. Met het koele leer van de stoel tegen mijn blote achterste ging ik met de auto naar het winkelcentrum en haalde in een razend tempo de dingen die ik nodig had.

Weer thuis aangekomen en alles opgeruimd te hebben was het tijd voor mezelf. Met een zwaai gooide ik de schuifpui van mijn dakterras open pakte een boek. Mijn jurkje was vlak na thuiskomst al weer verdwenen en de koude lucht stroom van de koelkast leverde mij een paar lekkere harde tepels op die waarschijnlijk vandaag nog wel vaker overeind zouden staan.

Eerst maar even van de zon genieten en een stukje lezen in het boek. Bij een erotische passage kropen mijn vingers als van zelf richting mijn kale lipjes en begon mezelf te verwennen wat ik uiteraard wel vaker deed als alleen staande weduwe. Tijdens mijn spel werd ik ruw gestoord door de bel.

Shit dacht ik bij mezelf en dacht wie dat kon zijn. Zou ik de bel laten gaan of toch maar even op het schermpje bij de deur kijken. Mijn nieuwsgierigheid overwon en stond even later te kijken naar het lachende gezicht van de oudste dochter van mijn zus en waarschijnlijk een vriendinnetje.

Een druk op de knop opende de deur van de hal bij de liften en even later stonden ze voor mijn appartement deur. Ik had even een kimono die maar net over mijn billen kwam aangetrokken omdat ik niet wist hoe het vriendinnetje van mijn nichtje zou reageren op mijn naaktheid. Hallo, tante zei mijn nichtje en stelde haar vriendin voor.Na wat vriendelijk heden over en weer vroeg ik wat ze kwamen doen. Mijn nichtje vertelde dat de rest van de lessen vandaag op school waren uitgevallen en ze daarom naar de plas hadden willen gaan om te zonnen maar het was daar zo verschrikkelijk druk geweest dat ze voorstelde om te vragen of ze bij haar tante op het dakterras mochten zonnen.

Al die tijd had het vriendinnetje niets gezegd en zat mij alleen maar aan te kijken, toen ik even naar beneden keek zag ik dat mijn kimono grotendeels was open gevallen en dat je een behoorlijk stuk van mijn borsten kon aanschouwen. Nu wist ik waar ze naar keek en ik vond het niet eens erg, het wond me zelfs een beetje op.

Toen mijn vraag kwam of ze ook badkleding bij zich hadden schudde ze allebei hun hoofd en vertelde dat ze hoopte dat ik zou toestaan om hun alleen in hun slipjes te laten zonnen. Ik had daar als nudiste uiteraard geen bezwaar tegen en vroeg hun daarna wat ze wilde drinken.

Toen ik opstond om dat te gaan halen liepen de meiden naar het terras en hoorde ik mijn nichtje zeggen dat niemand je hier kon zien en dat je ook in je blootje zou kunnen zonnen. Op de vraag van haar vriendin of ik dat wel goed zou vinden zei mijn nichtje dat ik een nudiste was en waarschijnlijk onder die kimono ook niets aan zou hebben.

Toen ik met het drinken naar buiten kwam hadden de dames zich dan ook helemaal uitgekleed en keek ik naar twee paar A-cupjes aan die tot op heden nog maar weinig zon gezien hadden. Mijn nichtje had haar poesje netjes ontdaan van alle beharing en ik zag twee lieve lipjes keurig gesloten tussen haar benen liggen. Het vriendinnetje had een leuk bosje blond haar boven op haar heuveltje staan maar had ook haar lipjes kaal gemaakt. Ik kon door dit aanzicht een rillinkje niet onderdrukken en mijn tepels die nog verborgen waren in mijn kimono wezen voor de derde keer deze dag de wijde wereld in. Na de dames het drinken te hebben gegeven trok ik ook weer mijn kimono uit en kreeg daarbij bewonderende blikken va de beide dames.

Ik draaide mezelf weer naar mijn luchtbed om en ging weer liggen, achter me hoorde ik een diepe zucht. Mijn plan was om weer even verder te lezen en zette mijn zonnebril weer op en nam mijn boek ter hand. Maar mijn aandacht was er niet meer bij en legde het boek weer naast mij neer en bekeek de beide dames. Voor dat ze zouden verbranden door de hete zon zei ik dat ze zich in moesten smeren met zonnebrandolie.

Op de vraag waar dit stond zei ik in het kastje in de badkamer en dat ze het wel even mocht halen. Mijn nichtje stond op en liep van me af naar binnen en zo kon ik een blik werpen op haar kleine kontje wat heupwiegen voor mij langs liep. Het vriendinnetje vroeg mij naar de WC en ik vertelde haar dat deze bij de ingang was. Toen ook zij opstond en naar binnen liep wierp ik ook een blik op haar kontje en kwam tot de conclusie dat deze al even klein was als die van mijn nichtje. Ik likte mijn lippen, mijn tepels waren weer hard en een vinger tussen mijn lipjes door halend liet me weten dat ik nat geworden was.Toen de meiden terug kwamen begonnen ze elkaar te helpen bij het insmeren met de zonnebrand. Ik keek hier vanachter mijn zonnebril met interesse naar en merkte dat ik steeds natter werd van dit tafereel ook de meiden leek dit niet onberoerd te laten omdat ook hun tepeltjes zich oprichten en de handelingen steeds meer gericht waren op de erogene zones. Toen mijn nichtje met haar armen omhoog stond kwamen de handen van haar vriendin aan de zijkant van haar lichaam naar boven en namen ook haar borstjes een beetje mee wat een kreun van mijn nichtje tot gevolg had. Ik zag dat ze regelmatig naar mij keken en dat ze tegen elkaar fluisterde wat ik niet kon verstaan. Toen ik de dames wederom van drinken wilde voorzien en daarvoor naar binnen liep ging het vriendinnetje weer naar de WC.

Toen ik terug kwam op het terras lagen de meiden te giechelen. Op mijn vraag of ze het nog naar hun zin hadden en of ze mee wilde eten knikte ze allebei ja al moesten ze wel even naar huis bellen. Samen liepen ze naar binnen en ik zag dat mijn nichtje de kont van haar vriendin streelde en terwijl ze aan de telefoon stond werden er ook kneepjes in de borsten van de dames gegeven en kusjes uitgedeeld over veel delen van het lichaam. En ik? – ik werd steeds natter en geiler op die twee. Toen ze terug kwamen naar buiten vertelde ze mij dat alles geregeld was maar dat ze om 10 uur thuis moesten zijn of dat ze mochten blijven slapen omdat hun school hier vlakbij stond. De zon stond nog steeds hoog aan de hemel toen mijn nichtje vroeg of ze eens mocht voelen aan mijn borsten omdat deze zoveel groter waren dan die van haarzelf. Ik zij haar dat dit echt niet kon en dat ze maar moest wachten tot dat ze zelf ook van deze grote borsten had. Ze sputterde tegen dat als ze de zelfde grote als die van haar moeder kreeg dat ze dan al uit gegroeid waren en smeekte please,please.

Een plannetje schoot door mijn hoofd om van deze dag die zo normaal begon een zeer leuke en geile dag te laten worden. Nog één keer zij ik dat dit niet kon en dat ze elkaar weer moesten in smeren tegen de zon. De dames maakte daar zo’n show van dat ik zonder mezelf aan te raken bijna klaar kwam en toen stond ik haar toe om mij ook maar even in te smeren zodat mijn nichtje toch nog even aan mijn borsten mocht zitten.

En mag ik dan ook helpen vroeg het vriendinnetje en voor dat ik kon antwoorden zij mijn nichtje dat dit natuurlijk wel mocht. Ze kwamen aan beide zijde van mijn luchtbed zitten en begonnen met het insmeren van mijn armen. Of dat ze het afgesproken hadden deden ze allebei de zelfde handelingen en kwamen ze tegelijker tijd aan bij mijn buik en schoven langzaam omhoog naar mijn borsten waar de tepels zo hard waren dat het pijn deed.

Bij mijn borsten aan gekomen was er geen sprake meer van insmeren. Deze werden gekneed, gestreeld en de tepels werden regelmatig gezoend en gelikt. Van mijn nichtje kreeg ik als dank een zoen op mijn lippen en van het vriendinnetje ook maar deze was iets langer en ze gebruikte ook haar tong. Toen mijn nichtje dit zag wilde ze er ook zo één en boog zich weer voorover en zoende mij vol hartstocht. Tijdens deze zoen voelde ik een handje naar beneden glijden en als vanzelf spreiden mijn benen zich en liet het handje wat bij mijn andere lipjes aangekomen was toe. Inmiddels had ik het kontje van mijn nichtje bereikt en streelde het. Langzaam begon mijn nichtje weer met mijn borsten te spelen en bleef ze mij zoenen, ik was inmiddels bij haar poesje aangekomen en streelde haar zachte kale lipjes. Ook vond ik haar klitje en bewerkte dat vol overgave en mijn nichtje had moeite om mij te blijven kussen omdat haar ademhaling steeds gejaagder werd. Toen het handje tussen mijn benen vervangen werd door een tongetje en ook mijn klitje onderhanden genomen werd kwam ik als een als een explosie en trilde mijn hele lichaam minuten lang na. Mijn nichtje kwam tegelijker tijd en viel uitgeput over mijn borsten heen met mijn vinger nog steeds in haar poesje. Lang konden wij niet genieten van deze uitputtingsslag want het vriendinnetje begon te vragen wanneer zij aan de beurt was. Mijn nichtje en ik keken elkaar aan en storten ons op het vriendinnetje wat ook niet lang meer nodig had om tot een geweldig orgasme te komen. Nu was het tijd om ons te wassen en te gaan eten. En! De meiden bleven slapen, en aan gezien dat ik maar één bed heb slapen we vannacht bij elkaar. Alhoewel? Slapen!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners