Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ze had het koud - 31984 keer gelezen
Henry, kom je tante is aan de telefoon.Ik kwam net thuis van m'n werk. Wat is er wat wil ze vroeg ik. Want m'n ma stond licht paniekerig te schreeuwen. Ik weet het niet, maar ze heeft het over de verwarming die het niet doet en ze kan niemand bereiken die haar wil helpen.Ik nam de telefoon over Met Henry zei ik. Oh heerlijk eindelijk iemand met verstand van zaken.Zeg het eens Emma, wat is het probleem. Het is hier koud de thermostaat staat op 21 graden, maar de radiatoren blijven koud Ik heb gebeld, maar het serviceburo zei dat het waarschijnlijk morgen in de voormiddag wordt voordat ze kunnen komen. Het is razend druk. Ik kon me dat voor stellen Het is begin december en iedereen had problemen nu de kou was ingetreden. Goed, Emma ik ben zo snel mogelijk bij je. Zelf werkte ik bij een Cv installatie bedrijf als service monteur Ook wij hadden het druk, maar gelukkig was ik niet de enige monteur.Vlug hapte ik een broodje kaas weg, dronk wat en
reed naar m'n tante een half uurtje rijden.Tante Emma, de op een na jongste zuster van m'n pa.38 jaar was ze, ongetrouwd en ziet er leuk uit en ik begrijp niet waarom ze geen vriend heeft, want volgens mij is ze niet vies van een man. Tenminste dat idee krijg ik als ik na een bezoek weg ga. Ze kust me dan twee tot drie keer op m'n mond, drukt zich stijf tegen me aan zodat ik haast een stijve krijg klopt me op m'n rug en vraagt Kom je snel weer ?
Dat wil ik wel, maar vaak komt daar niks van. Goed maar nu dus wel een reden om te komen. Henry, heerlijk dat je er bent. Ze kustte me wel drie keer op m'n mond en drukte zich daarbij zo dicht tegen me aan dat ik haar tieten goed voelde.Ook voelde ik dat ze geen BH droeg. D'r tepels waren door de stof van haar jurk zichtbaar.M'n pik begon al op te spelen.Hoi Emma zeg het eens Hier voel eens ze pakte m'n hand en legde die op haar arm Voel eens hoe koud ik ben. Ja zei ik en wreef over haar arm, ook over haar bovenarm en schouder. Zal ik je warm wrijven vroeg ik lachend. Ja lijkt me lekker, maar ik denk dat je beter even kan kijken wat er aan de verwarming mankeert. We liepen naar de zolder en daar hing ie een Combi ketel.
Hoe is het met warm water, doet dat het wel.Ja zei ze.
Oke zet eens een ww kraan open. De ketel sloeg aan en gaf warm water. Oke zet de kraan maar dicht. De ketel sloeg af.
Maar toen zag ik dat een opdrukstift niet goed in z'n rustpositie kwam en daardoor kwam het verwarmnigsgedeelte niet goed in de juiste stand, zodat alles koud bleef.
Gevonden zei ik. Oh heerlijk en wat nu. Als jij even koffie zet, mij een lege emmer geeft ga ik proberen het probleem te verhelpen.Ik tapte de ketel af, demonteerde wat onderdelen, verwijderde kalk aanslag monteerde e.e.a.
vulde de installatie en was een half uur later beneden
De CV brandde. En... vroeg ze voel maar aan de radiatoren Heerlijk ze worden warm.Oh Henry, wat fijn, wat fijn. Hier een zoen en zeg gelijk wat je van me krijgt.
Ze kustte me op m'n mond en nog een keer en weer drukte ze haar onderlichaam stijf tegen me aan.Weer begon m'n lul te rjzen. Ze bleef zeker een kleine vijf minuten tegen me aangedrukt staan, waarbij ik ook haar tepels voelde.
Ik voelde me geil worden legde m'n handen op haar kont en drukte haar dichter tegen me aan.Wat krijg je hijgde ze licht. Waar denk je waar ik zin in heb vroeg ik Ik denk dat ik het voel en ze greep met haar hand in m'n kruis. Oh Emma ik ben zo geil, jij ook ? Wat denk je vroeg ze. Ze zipte m'n rits open en haalde m'n lul uit m'n onderbroek.
Ze nam wat afstand en bekeek m'n pik. M'n God wat een knoepert heb jij Dat klopte m'n pik was in stijve toestand zeker 19 centimeter. Zachtjes ging ze met haar hand heen en weer. Lekker Henry vroeg ze Heerlijk Emma antwoordde ik
Maar ik weet iets wat nog veel lekkerder is. Ja ik ook hijgde ze. Kom ga mee.Ze trok me onderweg aan m'n lul voort. Ik kon me niet goed inhouden en tilde in de gang haar rok omhoog. Wacht even Emma, ze stopte en ik probeerde haar slip naar beneden te krijgen. Wacht even . Ze stopt en voelt aan m'n zak M'n God Henry je zak zit vol zaad volgens mij. Klopt. kom doe je benen wijd dan zal ik je vanaf van achteren penetreren. Ze bleef staan. En m'n lul schoof met gemak in haar kletsnatte gleuf.Ik denk het nog geen minuut duurde en toen kwam de ontlading. Zes tot zeven maal spoot ik m'n zaad naar binnen.Ook zij kwam en bij de derde stoot gilde ze... Ja...ja... m'n God wat heerlijk oh, Henry zo lekker. zo lekker doe je dat.
Twee keer neukte ik haar op bed. en bleven nog een half uur kussen, voelen, beffen en pijpen.
Kom ik ga naar huis. Wanneer kom je weer Wat denk je van morgen vroeg ik. Ik moet toch zeker even controleren of alles goed functioneert Ik kneep zachtjes in een tiet en nam gelijk haar harde tepel in m'n mond.
Ik vind dat ik dit 'kacheltje' ook wat vaker moet inspecteren.Ja graag zei ze en sloeg haar benen om me heen.Onverwachts in de kou zitten is niks, maar als jij me dan komt helpen heb ik dat er graag voor over. Toch maar blij dat het serviceburo geen mensen had op dit moment.Vind ik ook Tot morgen en geil tongend nam ik afscheid. Henry.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners