Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zijn wij fout geweest - 26548 keer gelezen
Ik vrees dat we tijdens onze vorige vakantie een grove fout hebben begaan ten opzichte van onze dochter Femke. Het leek toen allemaal logisch en natuurlijk.
We waren dan ook nog in die speciale vakantiestemming. De eerste keer zelfs een beetje onder de invloed van de sangria. Maar nu we er de gevolgen van ondervinden... Maar ik kan beter van voren af aan beginnen.
We waren met ons drietjes in dat hotel in Sitges aan de Costa Brava: mijn echtgenoot Martin, onze dochter van vijftien en ikzelf natuurlijk. We hadden een niet te versmaden besparing gemaakt door onze dochter als derde persoon in onze kamer te nemen.
Het is van belang te vermelden dat mijn echtgenoot slechts achtendertig is.
We zijn jong gehuwd en hebben Femke vlug gekregen.
Toen we trouwden, was Martin een knappe man en dat is hij nu nog. Hij is sympathiek en heeft dik, bruin krulhaar. Doordat hij nog geregeld sport beoefent, heeft hij zijn atletische gestalte behouden. Ik ben nog altijd erg verliefd op mijn echtgenoot.
En hij op "ik, durf ik beweren. Ik ben twee jaartjes jonger dan hij is, een natuurlijke blonde, slank maar rond waar het voor een vrouw hoort. Femke lijkt erg op mij.
Dit wetende zal het begrijpelijker zijn dat we na een week e begonnen te beseffen dat we een fout hadden gemaakt met die besparing. Als echtpaar hadden we geen privacy. Wat ons vooral gedurende de nacht hinderde. Want we wilden het niet doen in bijzijn van onze dochter. Zelfs als ze het niet zou kunnen zien bij donker, dan zou ze het toch kunnen horen. Want zowel Martin als ik zijn nogal luidruchtig tijdens de seks . Als begrijpt wat ik bedoel? Na een weekje dus, werd de toestand kritiek.
Martin liep bijna constant met een erectie. Gelukkig was het bij mij niet zo goed zichtbaar dat ik seksueel geladen was. We begonnen er nu af en toe tussenuit te muizen. Als we bij voorbeeld op het strand waren, dan zouden we een uitvlucht bedenken om dringend op de kamer te moeten zijn. En daar zouden we dan vlug een Simde doen. Het was de omgekeerde wereld : de ouders, die hun kind moesten verschalken om seks te plegen. Maar op een zekere manier was het amusant.
We voelden ons jonger dan ooit. En die sluikse seks leek ons zelfs nog beter.
Maar voor een echtpaar, dat gewoon is het Elke avond heel uitgebreid te doen - en vaak ook nog een keertje bij het ontwaken' morgens - voelden we het toch aan als een beperking.
Op een zekere avond organiseerde de directie van het hotel een Aflesta Gitana,.
Wat bestond uit een Flamengshow, sangria A gogo en bal.
Al bij de eerste slow, voelde ik de hardheid in Martins broek tegen mijn buik aandrukken. Maar dat was toch allemaal plezier? Het was toch A vista? Dus drukte ik mezelf nog een beetje meer tegen hem aan en... bitste hem nog wat meer op.
Maar dan wilde ook Femke met haar vader dansen. Ik merkte van op mijn stoel dat ze dat op dezelfde manier deed als ik.
Ik wijt het toe aan de karaffen sangria, die we toen al hadden geledigd, dat Martin zich niet terugtrok maar ook zijn eigen dochter. zijn erectie liet voelen.
Hier moet ik eerst vermelden dat Femke nog geen ervaring had op gebied van seks.
Ik weet dat vele ouders dat verkeerdelijk denken van hun kinderen. Omdat die kinderen hen niet alles komen vertellen. Wat meestal de schuld van de ouders zelf is. Martin en ik hebben echter moderne ouders willen zijn. Ik ben altijd heel openhartig met mijn dochter geweest. Op alles wat ze vroeg heb ik een eerlijk antwoord gegeven. Ook en vooral op gebied van seks. Langer dan een jaar daarvoor al, had ik haar duidelijk gemaakt dat, als ze op het punt zou gekomen zijn van seksuele verhoudingen te hebben met jongens, ik haar zou helpen om aan de voor haar geschikte pil te komen. In plaats van haar te verbieden aan haar biologische behoeften te voldoen.
Maar tot dan toe had Femke me verzekerd dat ze nog niet aan neuken - ik zal het woord maar gebruiken - toe was. Maar ze was het dus wel, gewoon me alles te vragen wat haar niet duidelijk was. En er een eerlijk antwoord op te krijgen.
Ik vertel dit maar om u uit te leggen dat het normaal was, dat Femke me na die dans vroeg wat die erectie van haar vader te betekenen had?
Dus legde ik haar uit dat de vorige dans - met mij - haar vader had opgehitst. Ik voegde er zelfs bij dat hij - en ik zelf ook trouwens - bijna constant hitsig waren. Waarom? Wel, de vakantiestemming, de zeelucht, de zon, de seks en... het gebrek aan gelegenheid om dit af te reageren. Onder het ledigen van nog maar een kruikje Sangria, biechtten we onze dochter zelfs op hoe we haar geregeld hadden -verschalkt om te kunnen doen waar we behoefte aan hadden.
En er werd gelachen.,.
Toen we eindelijk - heel goed geluimd terug naar onze kamer trokken, waren we nog getuige van een spektakel van een Anderen soort. Maar dan onvrijwillig.
Het was daar namelijk een heel losbandige toestand geworden. Zowat iedereen had wat te veel op. Zelfs het hotelpersoneel. Zo kwam het dat we in de gang, waarin onze kamer uitgaf, een hotelgasten het was een Engelse een van de kelners zagen pijpen. Ze hadden zich voldoende verborgen gewaand achter een plant.
Ik hoef niet te zeggen dat de belangstelling van Femke hierdoor in grote mate werd opgewekt.
Ik was gegeneerd, omdat ik vond dat dit geen schouwspel was voor een meisje van vijftien. Maar Martin lachte ermee en verklaarde zelfs dat ook hij op dat ogenblik best eens zou willen gepijpt worden...
In de kamer vroeg Femke ons wat dat allemaal te betekenen had: die vrouw met de penis van die man in haar mond en wat men dus pijpen noemde ?
Dus legde ik haar uit wat fellatio, of wat afzuigen was wat.
Ze vroeg ook of het aangenaam was voor de man. Waarop mijn echtgenoot haar verzekerde dat het voor de man een ware delicatesse was. Het summum van seksueel genot voor de man...
Waarop Femke een voorstel deed, dat ons eerst deed proesten van lachen, maar dat feitelijk logisch was in de geest van een dochter die door haar breeddenkende ouders vrij werd opgevoed: als ik haar dat pijpen eens aanleerde, met papa als ons proefkonijn? Zij wou het leren en hij vond het toch zo leuk?
Ja, Femke had ook sangria gedronken. Zij het niet zoveel als wij.
Toen we uitgelachen waren, zagen we de logica van haar vraag in en... stemden erin toe. Martin ging eerst naar de badkamer en legde zich volledig naakt op zijn rug op het bed. We zagen hem toch dagelijks alleen gekleed in een zwemslipje. Maar om gepijpt te worden moest hij toch zijn broek uitdoen. Dus kon hij net zo goed volledig naakt zijn?
Met de stijve roede van mijn echtgenoot in de hand, legde ik mijn dochter de grondbeginselen van fellatio uit. Waarna ik een praktische demonstratie weggaf. Terwijl ik daarmee bezig was, ontblootte Martin mijn boezem en begon mijn borsten te manipuleren.

Want terwijl een man wordt gepijpt, speelt hij graag met de tieten van zijn weldoenster, legde Martin uit. Dat maakt het nog zoveel fijner!
Normaal drukt Martin zich niet zo plat uit. Vooral niet tegenover onze dochter.
Maar zoals ik al beschreef, waren we die nacht niet in onze gewone doen.

Na korte tijd verklaarde Femke dat ze het meende begrepen te hebben en het nu zelf het ook wel eens wou proberen. Alleen vroeg ze me nog wat de vrouw dan deed «wanneer de man zijn sperma ejaculeerde? Want ze was dus al wel op de hoogte van de basisbeginselen van de seks. Het was mijn echtgenoot die zelf aan zijn dochter uitlegde dat een goede minnares het door haar partner geproduceerde zaad opdrinkt. En dat de man daar een bepaald genoegen aan ervaart. Zodra mijn dochter mijn echtgenoot was beginnen afzuigen, voelde ik de behoefte van naar de badkamer te gaan. Ik kon hen dus tijdelijk niet meer zien, maar nog wet horen.
Je doet het prima, meisje! Hoorde ik Martin haar prijzen. Maar als je ondertussen met mijn ballen speelt, is het nog beter.
Ik was even gechoqueerd. Maar ja, als Femke de penis van haar vader in haar mond had, waarom zou ze dan ook niet met zijn teelballen spelen? Dit laatste was zeker niet erger dan het eerste, zou men toch denken?
Maar toen ik had gedaan wat ik diende te doen en terug in de slaapkamer kwam, merkte ik dat Martin ook de boezem van zijn dochter had ontbloot en ook haar borsten manipuleerde.
Dit vond ik wel een beetje kras. Maar maakte dit geen deel uit van het afspelen? Hadden we het haar niet op die manier gewezen?
Ik moet zeggen dat zomin ikzelf als Femke beschaamd waren om onze naakte boezem te vertonen. Want. op het strand lagen en liepen we er altijd topless bij. Ikzelf had er dus geen graten in gezien mijn torso te ontbloten, opdat Martin mijn tieten in zijn handen kon nemen. En uiteraard had hij die van zijn dochter al vaak genoeg naakt gezien. Maar ermee stoeien, was toch nog wat anders. Maar zoals ik al zei : was het ene erger dan het andere ? Zou het niet gek zijn het ene toe te laten en te protesteren tegen het andere?
Ik kon duidelijk' merken dat Martin volop van de fellatio genoot, die hem werd toegediend door zijn eigen dochter. Hij lag te hijgen met zijn mond wijd opengesperd. Zijn beide handen masseerden tamelijk krachtig Femke,s tieten.
Waaraan hij zijn handen vol had. Want voor een vijftienjarige was Femke op dit gebied bijzonder goed ontwikkeld. Ze droeg al dezelfde maat van beha als ikzelf Ik besefte dat wat begonnen was als een Seksles, als een soort praktische seksuele voorlichting en misschien meer als een grap vanwege Martin en mij, nu bitter ernst was geworden: en echtgenoot vond het zalig gepijpt te worden door zijn dochter.
Ik kan me inbeelden dat een man het altijd fijn vindt gepijpt te worden. Door gelijk welke vrouw.
Maar ik raadde dat het feit, dat het zijn bloedeigen dochter was die hem afzoog, het zoveel geiler voor hem maakte. Pas op, kindje! Zei hij op een vaderlijke toon. Ik ben nu aan spuiten toe.
Hij was dus toch zo voorkomend haar te verwittigen, stelde ik met genoegen vast. Vele andere mannen zouden op dat punt alle zelfbeheersing verloren hebben en nog maar alleen aan hun genot hebben gedacht.
Mmmm, Mmmm! Deed Femke, zonder haar vaders lid uit haar mond te nemen. Waaruit ik meende te begrijpen dat ze haar vader in haar mond wou laten spuiten en het waarschijnlijk ook opdrinken. Of dit toch te proberen. Want voor een onervaren meisje is dit niet zo makkelijk. Zeker niet de aller eerste keer. Ik was werkelijk benieuwd om te zien hoe ze zich uit de slag zou trekken en keek dan ook belangstellend toe.
Met een gegrom van genot zette Martin zijn spuitconcert in.Femke zwoegde al wat ze maar kon. Dat zag ik aan de bewegingen van haar halsspieren.
Het verwonderde me zelfs een beetje, dat ze zich niet eens verslikte. Want die eerste straal kan soms tot diep in je keel spritsen, zoals ik toch al zelf zo vaak heb ondervonden. Bovendien lukte het haar alles op te eten. Buiten twee straaltjes, die langs haar mondhoeken ontsnapten en langs haar kin dropen.
Op dit moment voelde ik me geroepen om de seksles verder te zetten en meerdere raadgevingen af te leveren.
Nog niet ophouden, Femke! Coachte ik. Je moet zachtjes verder zuigen, tot de man volledig heeft opgehouden met spuiten. Dat doet zijn orgasme langer duren.
Je moest de laatste druppel hebben. Wanneer je denkt dat hij totaal leeg is moet je eventjes op zijn ballen knijpen, om die volledig...
Leeg te krijgen,AU!!! Onderbrak Martin mijn cursus pijpen.
Iets minder hard misschien, raadde ik aan.
Iets minder hard misschien? Echode Martin, maar dan in een andere toon aarde.
Je hebt het fantastisch gedaan meisje. Alleen is het niet nodig op het laatste mijn kloten tot moes te knijpen, om er de laatste druppel uit te hebben. Heb ik het echt goed gedaan, papa? Vroeg Femke, als een leerling aan zijn schoolmeester.
Geweldig! Bevestigde haar vader. Er zijn natuurlijk nog wel enkele finesses, die je moet leren.
Maar voor een eerste keer heb je dat...
Welke finesses, papa? Wou Femke onmiddellijk weten. Zeg jij het me, mama! Ik wil het leren
Doe het me voor
Morgen! Besliste ik. Laten we nu slapen. Weetje wel hoe laat - of hoe vroeg - het al is ?
Dit was natuurlijk mijn tweede grote fout: nu had ik zo goed als belooft de volgende dag hetzelfde spelletje te herbeginnen.
De volgende avond waren we minder onder de invloed van Sangria. Hoewel we toch iets ophadden. Het was zo goedkoop in Spanje. En we waren toch in vakantie?
En hadden we het niet beloofd?
Dus legde ik mijn dochtertje uit en maakte het ook aanschouwelijk hoe ze nog beter haar vaders pik kon afzuigen. Ik deed haar voor hoe ze als inleiding de vleesstaaf aan alle kanten moest likken.

Met haar tong, maar ook strelen met haar getuite lippen. Ik toonde haar waar zich de gevoeligste plekjes van de pik bevinden: aan het remvliesje en op de eikelring. Ik deed haar voor hoe ze een voor een de ballen in haar mond moest nemen om erop te zuigen, met het puntje van haar tong in het pisgaatje te peuteren,...
En dat moest ze natuurlijk allemaal nadoen, om te zien of ze het inderdaad wel goed had begrepen.
Martin had de tijd van zijn leven twee vrouwen, die hem samen verwenden.
Moeder en dochter.
Zijn vrouw en zijn dochter. En weer ledigde hij de inhoud van zijn ballen in de mond van zijn dochter.
Men zegt dat een keertje geen gewoonte is. En twee keren waarschijnlijk evenmin. Maar bij ons werd het nu toch gewoonte dat Femke Elke avond haar vader pijpte.
En ikzelf deed het gewoonlijk' morgens. Terwijl zij toekeek.
Dit is de allereerste keer, dat ik dit opbiecht. Ik heb het gewoon niet eerder gedurfd. Zelfs niet aan mijn intiemste vriendinnen. Uit schrik dat ze me voor volslagen gek zouden houden. Want wie staat dit inderdaad toe? Maar het was allemaal zo grappig begonnen, op die bepaalde avond. En is iedereen niet wat losbandiger tijdens zijn vakantie? Doen we soms geen dingen, die we tijdens het gewone werkjaar gek of pervers zouden vinden?
Want natuurlijk hadden Martin en ikzelf het zo opgevat, dat na de vakantie die uitspattingen zouden ophouden. Maar zo draaide het niet uit. Waarom in Sites wel en thuis niet? Luidde de logische vraag van onze dochter.

Had ze eigenlijk geen gelijk? Dus... Vooral Martin legde weinig tegenstand aan de dag.

Op een keer gebeurde het dat Martin me neukte in bijzijn van onze dochter.
Als ze mocht toekijken hoe ik hem pijpte, als zijzelf hem mocht pijpen, mocht ze dat dan ook niet zien? U hebt het misschien al begrepen? Nu zitten we met het volgende probleem: Femke wil door haar vader ontmaagd worden. Ze wil dat we haar wieldegelijk leren neuken. Waarom niet'? Is neuken zoveel erger dan fellatio?
Haar argumenten mogen logisch klinken. Maar toch hebben zowel Martin als ikzelf hier de streep getrokken. Want dit is toch zuivere, incest?
Maar toch twijfel ik soms. Als Martin het doet, dan zal Femke ontmaagd worden op een zachte manier en er geen trauma van overhouden. Vooral niet als ik erbij ben om haar bij te staan.
Maar soms krijg ik schrik. Win heeft zich al enkele keren laten ontvallen dat bij in Femke een jongere heruitgave van mij ziet. En als hij er eens mee begint mij te vervangen door die vijftienjarige ik,?
Ik begin nu al te merken dat hij zich liever door zijn dochter laat pijpen dan door zijn, zijn echtgenote. Tot nu toe laat hij zich afzuigen door Femke, en neukt hij mij.
Maar wie weet, Eens zal hij haar ook neuken en zijn zaad in haar jonge poesje spuiten.
Dan wordt het wel een triootje tussen mij Femke en Martin
Ik vraag me nu ernstig af of we met die sekslessen tijdens onze vakantie geen zware fout hebben begaanCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners