Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zo moeder, zo dochter - 22001 keer gelezen
Ik zat nog uit te hijgen, schrijdelings over de grote dikke lul van George diep in mijn kut, ik was geweldig klaargekomen en door het krampen van mijn spieren ha ik George naar een hoogtepunt geholpen, waardoor ik een dikke lading van zijn zaad diep in mijn buik gespoten kreeg. Plotseling ging de slaapkamerdeur open en stond Maaike mijn 18-jarige dochter binnen.
“Zo, zei ze, gaat dit altijd zo en weet Papa hiervan?”
Ik legde haar uit dat ik al een jaar of twaalf zeer regelmatig door de Zambiaanse George met zijn heel dikke zwarte pik wordt geneukt met goedvinden van haar eigen vader.
Maaike kwam net van het hockeyveld, dus ze was sportief gekleed in een kort hockeyrokje en haar borsten stonden strak onder haar shirtje. Ze was een mooie meid, halflang donkerblond haar, strak buikje een lekker kontje en voorzien van een normale voorgevel en lange stevige gebruinde benen.
In mijn buik voelde ik, dat George haar ook goed bekeken had, zijn leuter werd weer harder en dikker.
“Mooi meisje hè, of niet George, zei ik.
“Een heel mooi meisje, zei George, heeft ze wel eens seks gehad?”
“Ik neem aan van wel, ze is aan de pil en dat is niet alleen om de periode te regelen.”
“Ik zou haar best eens willen neuken.”
“Pak mij eerst nog maar eens, ik wil je graag vanachter, dan kom je nog dieper in mijn kut.’

Ik ging op mijn knieën zitten en even later voelde ik zijn enorme eikel mijn schaamlippen uit elkaar drukken en schoof de dikke knobbel mijn kut in. Opeens ging de deur weer open en Maaike stapte binnen, ze droeg alleen een minuscuul stringetje en ging naast mij op het bed zitten.
Ze keek hoe de polsdikke leuter van George in mijn buik werd geschoven, haar hand gleed over mijn buik naar mijn kut toe.
“Lekker zacht ben jij daar, zei ze, zo’n kale kut is toch wel erg mooi. Scheer jij je vaak?”
“Nee meisje, hijgde ik, ik ben gelaserd en dan blijf je kaal.”
‘Dat wil ik ook wel, zei Maaike, heerlijk zo’n gladde buik.Net of je nog een jong meisje bent.”
“Dan moet je een keer een afspraak maken met Tante Wilma, die helpt je in een paar avonden aan een levenslang kaal kutje”, zei ik

Ondertussen schoof George zijn polsdikke pik dieper in me en begon me langzaam met grote slagen te neuken.


Opeens voelde ik een van haar vingers tegen mijn klit, zelf had ze het kruisje van haar string opzij getrokken en was zich aan het vingeren. Aan de geluiden te horen was ze drijfnat.
“Ben je een beetje geil?, vroeg ik
“Een beetje geil, zei Maaike, als ik aan neuken denk wordt mijn kut zeiknat en wil ik een pik in me voelen, ik ben dan echt hoerig.”
“Maaike, als je zo geil bent kijk dan maar eens wat ik tussen mijn benen geschoven heb gekregen.”

Maaike verdween naast me en stond naast George te kijken hoe hij zijn enorme leuter in en uit mij stond te bewegen.
“Wat een ding zeg, zei Maaike zachtjes, ik heb me wel eens door een Surinaamse jongen laten pakken, waarvan ze zeiden dat hij heel zwaar geschapen was, maar dat lijkt lang niet op deze dikte en lengte.”
“Maaike, zou jij dit enorme ding wel eens in je kutje willen voelen?” vroeg ik.

Meteen voelde ik een reactie in mijn eigen buik, het ding werd nog harder en groter, net of hij op punt van spuiten stond, maar dat was niet zo. Ik keek om en George keek ontzettend geil naar het kruis van Maaike kijken.

“Mam, ik zou het wel willen, maar ik ben bang dat mijn strakke spleetje een groot gat wordt en ik nooit meer van een kleinere lul kan genieten.”
“Meisje, er zijn twee kinderen uit mij gekomen, George neukt me vrijwel iedere week minstens 1 keer en met je vader heb ik nog steeds 2 of 3 keer per week seks en daar geniet ik ook van. Dus daar hoef je niet bang voor te zijn.”
“Maar dat ding is zo groot en dik, ik weet het niet.”

“George je hoort het, zei ik, ze durft niet omdat hij zo groot en dik is.”
“Maaike, zei George, ik zal eerst met mijn vingers voelen of je genoeg ruimt hebt in je kutje, dan weet ik meteen of je nat genoeg bent. Je mag daarna zelf je kutje over mijn leuter drukken, dus als het teveel pijn doet of je durft echt niet, dan houdt het op.”
“Dus jij gaat op je rug liggen en ik moet me erop laten zakken, dat is bedoeling?”
“Dat is een mogelijkheid, zei George, je kunt ook op handen en voeten en ik achter je, dan kun je zonder dat je eigen gewicht je naar beneden duwt tegen mijn pik duwen en in je buikje laten verdwijnen, net zo diep als je zelf wilt.”

Maaike trok haar stringetje uit, spreidde haar benen en riep tegen George voel maar of het kan.
George stapte naar haar toe en voelde met zijn volle hand tussen haar dijen: “Jij hebt een strak kutje, zei hij tegen Maaike, zullen we daar wat meer ruimte in maken?”
Ondertussen liet hij een vinger in haar verdwijnen, even later nog een en nog een, hij bewoog ze in Maaike’s kutje en zei tegen mij “Maaike heeft ruimte genoeg voor mij" en toen tegen Maaike “Hoe gaan we het doen, meisje? ”
“Ik ga op mijn handen en voeten, sprak Maaike heldhaftig en tegen mij “Mam, ik wil zelf op George’s lul schuiven, hij mag in eerste instantie niet zijn pik in me duwen, let jij daarop?”
“Natuurlijk, ik zal er op letten Maaike”zei ik.Maaike ging op het bed zitten en boog zich voorover en liet haar hoofd op het bed zakken, George knielde achter haar en hield z’n tennisbaleikel tegen haar neukopening. Haar grote schaamlippen stonden al helemaal open, de kleine waren bijna paars van opwinding.
“Mam, zit hij ervoor, vroeg Maaike.
“Ja, als je nu je kontje naar achter duwt, zal hij je kutje verder opendrukken en misschien wel in je komen.”
Maaike duwde haar kont naar achter en tot mijn niet geringe verbazing verdween de giga eikel van George al voor de helft in haar, ze duwde rustig door en opeens zat de hele eikel in de buik van mijn kleine meisje.

“Oh, dit is lekker, hijgde ze, dit is pas een lul. Mam zit hij er al helemaal in?”
“Nee, schatje alleen de eikel zit in je.”
“Maar daarnet ontspanden mijn spieren zich.”
“Ja Maaike, dat was toen een eikel bijna zo groot als een tennisbal door je kusluitspier heen was en daarna een iets dunner stuk komt.”

Ze drukte verder door en langzaam verdween de enorme worst in haar, na een poosje zei ze “Ik voel kriebels.”
“Dat klopt zei ik, je voelt het schaamhaar van George tegen je billen, de hebt nu ruim twintig centimeter polsdikke lul met een eikel van ruim 5 centimeter in je kut. Mag George nu echt met je neuken en je kut en baarmoeder vol jagen met zijn dikke klodders zaad.”
“Als hij in het begin rustig aan doet en niet het ding helemaal eruit en dan in 1 stoot weer diep in me, ja, dan mag hij me dekken zoals een teefje onder een reu.”

Nu begon George mijn meisje met lange rustige slagen te neuken, na een stoot of tien kwam zij luid kreunend klaar, doordat haar schaamlippen helemaal strak stonden werd haar klitje continue geraakt door de dikke stam van George. Hij neukte haar rustig door, op een gegeven moment kwam ze nog eens gillend klaar, George verhoogde nu zijn tempo en ik wist wat er nu ging gebeuren. Zijn kanon kwam nu echt in stelling en opeens verkrampte hij, Maaike kreeg een flinke lading zaad in haar buik gespoten, het lekte bijna meteen uit haar doos, langs haar benen op het bed.

“Mam, als hij klaarkomt ontploft er iets in je kut, het zaad zit volgens mij tot in mijn eierstokken.”
“Ja, lekker he, niet een kloddertje maar een echte zaadbom in je buik.”
“Ik begrijp nu waarom je dit vaak met George doet, alleen zo met jou erbij voel ik me net een hoer.” zei Maaike.Even later stapte ze van het bed en verdween naar de badkamer.

George pakte mij nog eens stevig vast en zei “Wat een geweldige dochter heb jij, dat zij mijn pik wil en kan hebben. Ik heb echt heerlijk met haar geneukt. Wat lekker strak is ze.”

’Avonds, we hadden koffie gedronken met zijn vieren, toen onze zoon aankondigde te gaan stappen en aan Maaike vroeg “Ga jij ook mee?”
“Nee, zei Maaike, ik heb geen zin en blijf lekker thuis. Ik denk dat ik een keer vroeg naar bed ga.”
“Oké, zei Harry en weg was hij.

“Zal ik wat te drinken inschenken? zei ik.
“Nee, laat mij dat maar doen “zei Maaike, “Pa wat wil jij? Ma een wijntje en ik ook.”
“Ik zal maar niet zeggen wat ik wil”lachte Hans, “maar geef mij maar een lekker koud borreltje.”
Maaike lip naar de kast en pakte glazen waarmee ze naar de keuken ging.
Even later kwam ze terug, met twee wijn en een borrel.
Ze ging weer zitten en nam een slok, terwijl Hans aan het zappen was.

“Hans”, zei ik “wil je weten wat er vanmiddag is gebeurd in onze slaapkamer?”
Ik zag Maaike kleuren, ze stak haar middelvinger naar me op, maar lachte erbij.
“Nou, zei Hans, zeker iets bijzonders, anders vroeg je het niet, George was er natuurlijk, dat is niet bijzonder, maar vertel.”
“Maaike heeft zich vanmiddag door George laten neuken en tot mijn grote verbazing gleed George’s neukboom heel vlot haar spleetje in. Ze heeft er van genoten, want ze kwam twee keer luid gillend klaar.”
“Maaike, dat had ik nooit verwacht, één negerhoer in huis is al genoeg en dat je dochter zich ook laat vullen met zwart vlees vind ik eigenlijk wel erg mooi. Is je kutje erg uitgerekt Maaike”
“Nee hoor Pap, mijn spleetje is nog net zo als voor die tijd, in een paar uur is alles weer gekrompen, maar als je wilt mag je wel kijken. Of ik nu in mijn blote kutje voor mijn moeder en haar zwarte big lover sta of dat jij naar mijn onderkant kijkt maakt mij niets uit.”


Maaike stond op en haar rokje schoof ze omhoog, meteen haar broekje mee naar beneden nemend. Ze ging weer in de fauteuil zitten waar ze had gezeten en sloeg haar benen over de leuningen. Haar roos tussen haar benen ging openstaan en de rose kelk werd zichtbaar.
Hans liep naar haar toe en ging uitgebreid haar kutje staan bestuderen en kwam na een paar minuten tot de conclusie.
“Maaike, je spleet ziet er inderdaad niet naar uit dat er een hele dikke lul in heeft gezeten, maar je bent wel erg nat.”
“Pap, als ik zo lig en er een man in mijn kutje staat te kijken windt mij dat op en dan kan het zijn dat ik daar nat wordt.”

Ondertussen was ik achter haar gaan staan en liet mijn handen onder haar truitje glijden. Zacht masseerde ik haar borsten en tepels.
“Oh mam wat lekker, ga alsjeblieft door”hijgde Maaike “ik voel mijn kut ook nog natter worden, Pap wil jij daar wat aan doen? Vinger of lik me tussen mijn benen of nog beter neuk me en blus mijn binnenbrand.”
“Maaike, ik wil van alles met je doen , maar mijn eigen dochter neuken en volspuiten gaat mij eigenlijk te ver.”
“Pap, doe het voor mij en niet voor jezelf, zie me gewoon als een wijfje dat je tegenkomt en dat graag gedekt wil worden en niet als je dochter.”
“Hans als Maaike het graag wil geef het haar dan, zei ik, ik laat me toch ook door George pakken met jouw goedvinden.”

Even later stond zijn stramme kabouter bijna strak omhoog langs zijn buik en Hans knielde weer tussen de benen van Maaike.
Hans duwde zijn eikel tussen haar gezwollen schaamlippen en drukte zijn pik in haat kut.
Langzaam begon hij te stoten en Maaike kraaide opgewonden “Jij bent een echte vader, je helpt je kinderen als ze het nodig hebben.”
“Pap haal hem er eens uit, dan mag je me vanachter nemen, dat gaat wat makkelijker dan dit.’
Hans trok zich terug en even later drukte hij zijn pik weer in Maaike, die met haar kontje omhoog op het tapijt zat.
Hans verhoogde zijn bewegingen en even later kreeg Maaike zijn lading zaad in haar buikje gespoten, ze kwam niet klaar maar ze genoot er wel van.

Nadien kwam dit wel vaker voor dat Maaike door Hans werd genomen, met ons aller goedvinden en zelfs met zijn vieren, waarbij Maaike en ik om beurten door George en Hans werden gevuld en volgespoten.

MaartjeCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners