Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zoon met te veel zaad - 47293 keer gelezen
Mijn oudste zus haar zoon, was verliefd op mij. Ik hoorde het van haar toen hij net aan zijn puberteit begon. Als ik kwam, stond hij uren te douchen, kleedde zich op zijn best en jatte luchtjes van zijn vader. Zelf werk ik als stuwardes en kwam gelijk van mijn werk naar mijn zus haar verjaardag. Ik ga me even omkleden boven. Eenmaal omgekleed in een rokje en shirt, zonder bh, kwam hij net uit zijn kamer. gefeliciteerd met je moeder, ik drukte Ron tegen mij aan en kuste hem zachtjes en lang op zijn mond. Je bent een stuk geworden, zei ik. Ook mij liet het niet onberoerd en kreeg harde tepels van het strakke lijf wat ik tegen mij aan drukte. Hij liep rood aan. kussen doe je al goed, je hebt een warme mond, zei ik. Weer kuste ik hem zacht, nam zijn hand en legde hem op mijn borst. Mijn hart gaat ervan gewoon sneller kloppen als ik zo'n stuk zie. Voel je wel... Ik liet hem even lekker aan mijn borst voelen, een beetje onhandig, maar zag aan zijn rode kleur dat het veel met hem deed. Hij zal wel met een volle broek staan nu. Samen liepen we naar beneden.

Het was een gezellige avond, even lekker bijkletsen met zussen, zwagers en vrienden. Ik had nu een week vrij en was van plan een kamer op te knappen. Omdat het grote vakantie was, zat mijn zus een beetje met Ron in haar maag, zelf gingen ze pas over twee weken en tot die tijd moesten ze beiden werken. Als jij nu eens Ron meeneemt, kan die je mooi helpen die dagen, hij is best al handig en heeft zijn vader geholpen om de hele zolder op te knappen en een extra slaapkamer te maken. Ron wilde gelijk, mijn zus pakte zijn tas in voor een week en aan het einde van de avond vertrokken we naar mijn flat. Wat ik mijn zus niet gezegd had, was dat ik juist de logeerkamer ging ombouwen naar een eigen kantoor, waar mijn pc, buro, administratie en zonnehemel kwam te staan. Onderweg werd ik al nat met de gedachte dat dit strakke jonge geile lijf naast mij in bed moest slapen, of toch zou kiezen voor een matras op de grond. Een maal in de flat gedroeg die zich vrijer dan thuis met anderen er bij, durfde die me daar amper aan te kijken. Nu sloeg ik een arm om hem heen, en kuste hij mij. Ik vind je lief. Mag ik weer aan je hart voelen of die sneller gaat. Vooruit schat, steek hem maar onder mijn shirt. Ik kuste hem lang, na enig spelen met mijn tong opende hij ook zijn mond. Ik nam zijn strakke kontje in mijn handen en drukte hem tegen mijn smachtende kut. Ron kneedde nu mijn borsten met beide handen, het zweet liep van zijn pubersnuit af.

Ik heb een slechte en een goede mededeling voor je. We gaan de logeerkamer verbouwen, dus je hebt geen slaapplek. Hij keek me verbaasd aan. Waar moet ik dan slapen? Ik heb een groot bed, dus mag je bij mij in bed. Of als wil je liever op de bank slapen? Hij zei niets en zette zijn tas in mijn slaapkamer. Ik schonk nog wat in voor ons, maar hij sloeg het zo snel achterover om klaar te zijn voor het slapen dat ik mijn glas wijn en de fles maar meenam naar de slaapkamer. Heb je wel een pyama bij, vroeg ik plagerig. Meestal heb ik alleen een t-shirt aan, maar in deze tijd helemaal niets. Laat maar eens zien dan hoe dat er uit ziet, of je zo bij mij in bed mag. Ik ging rechtop tegen het achtereind zitten met mijn glas wijn en gebood hem zich uit te kleden. Met een rood hoofd begon hij er aan, na eerst de gordijnen goed dicht te hebben gedaan. Zijn shirt ging als eerste, een bleek mager bovenlijf kwam er onder vandaan. Ik rook dat hij zijn vaders spullen ruim gebruikt had en vond het lekker. Toen zijn broek, redelijk gespierde benen, je kon zien dat hij sportte. Toen zijn onderbroek, ik kon al zien voor dat hij hem uittrok dat die een stijve had. Hij twijfelde. Dat je een stijve hebt kan ik van hieruit al zien, dus trek maar uit schat, laat je tante maar eens genieten. Hij wist zich geen houding te geven toen hij daar naakt stond. Ik wenkte hem en streelde zachtjes met mijn hand over zijn paal. Die nu helemaal omhoog stond. Hij ziet er geweldig uit, wat een vreselijk mooie paal heb je daar. Ik zette mijn glas weg, nu mag je mij uitkleden, maar na elk kleding stuk wil ik een kusje van die mooie paal op mijn mond. Hij begon met mijn shirt. Kwam met zijn paal naar mijn mond, die ik vol in mijn hand nam en er een kusje op gaf. Ik zag een druppeltje voorvocht er uit komen. Oei, hij lekt al, ik nam hem in de mond, en zoog alles weg. Heerlijk dat jonge zaad, dacht ik. Ik wilde hem niet afschrikken door gelijk een hoop grove taal uit te slaan, maar het voorzichtig aan opbouwen. Vind je ze mooi mijn borsten, wil je soms een kusje op mijn tepeltjes geven? Zijn warme mond zoog even aan beide kanten, maar ging gelijk door met mijn rokje. En weer nam ik zijn paal even in mijn mond. Mmmmm lekkere lollie..., ik zag dat hij genoot maar kon niet wachten op de hoofdprijs.

Onhandig sjorde hij mijn slipje naar beneden, ik hield mijn benen gesloten nog even. Uit nerveusiteit was zijn erektie geslonken en keek hij verbaasd naar mijn pas geharste kutje. Je bent helemaal kaal, zei hij verbaasd. Ik legde hem uit dat ik dat expres deed omdat ik het mooier vond zonder al dat haar. Wil je me daar ook een kusje op geven soms. Hij zat bij mijn voeten en deed voorzichtig mijn benen van elkaar. Ik zakte wat onderuit en spreidde mijn benen. Met je tong schat, op mijn klitje. Hij keek me verbaasd aan, je wat..? Clitoris, dat plekje hier tussen mijn schaamlippen, dat is net zo gevoelig als jouw eikel. Als je er met je tong overgaat, voel je een klein balletje, daar moet je wezen. Ik nam mijn glas wijn in mijn hand en liet hem voor het eerst in zijn leven kennismaken met de geur en smaak van een kut. Ik liet me even zalig likken door Ron, onder een wijntje toch het beste wat een vrouw zich kan wensen. Vind je het lekker schat? Ja, doe ik het goed? Ik zag zijn paal al weer recht naar boven wijzen en hij kwam zijn kusje halen. Geil van zijn likken nam ik hem verder in mijn mond, zoog en likte zijn eikel en Ron begon te hijgen, te kreunen en woorden als ik... ik... kom... Hij wilde terug trekken maar ik hield hem vast en pijpte door. het resultaat mocht er wezen. Een luide kreun, hij duwde hem tot achter in mijn keel en vulde in een keer mijn mond met zilt warm zaad. Nog voor dat ik het weg kon slikken volgde er een tweede lading die langs mijn mondhoeken naar buiten spoot. Toen werd het minder heftig en kon ik hem leegpijpen. De minste aanraking met mijn tong over zijn eikel gaf een heftige kreun en spastische reactie met zijn spieren. Lekker, vroeg ik met de slierten zaad aan mijn kin? Hij zakte langzaam terug, pakte wat zakdoekjes om me schoon te poetsen en zei hem verder te gaan waar die gebleven was met likken. Ik nam mijn glas in de hand en liet me heerlijk klaar beffen door mijn nieuwe speeltje, trok hem met zijn hoofd op mijn borst en lag lekker uit te hijgen terwijl ik Ron aan mijn tepels liet zuigen. Lang bleef hij niet liggen, want hij moest naar de wc. Kwam goed uit ik moest ook en mijn glas was leeg. Ook hij had drinken bij zich en zette het naast hem neer.

We kropen tegen elkaar aan en lagen lekker te tongen. Zijn handen speelden met mijn borsten en verdwenen tussen mijn benen. Hij verkende echt mijn kutje, speelde even met mijn klitje en begon me stevig te vingeren. Ik lag mee te deinen met mijn kontje. Speelde met mijn ene hand over zijn botterige rug en strakke gladde kontje, terwijl ik met een natte hand zijn eikel aan het masseren was. Ron begon weer op stoom te komen en drukte zich steviger tegen me aan. Ik sloeg een been om hem heen en liet me op mijn rug drukken, terwijl ik Ron over me heen trok. Ben je al weer geil schat, wil je hem in mijn kutje steken. Kom maar, neuk me maar eens lekker. Ik voelde dat hij niet verder durfte te gaan als de helft, zeker bang dat hij me zeer deed, of dat die niet zou passen? Hij was wel groter als mijn vibrator, maar zo'n supermaat had hij nu ook niet, hooguit een cm of 15, maar wel lekker hard. Ga maar dieper schat, laat je ballen maar tegen mijn kontje komen. Voorzichtig ging hij steeds dieper er in en eenmaal aan het neuken kwam die goed op stoom. Er was geen houden meer aan. Gelukkig had hij mij al supergeil gevingerd en ik genoot van mijn superstud, die lag te neuken of die nooit anders heeft gedaan. Ik kreunde bij elke stoot die tegen mijn baarmoeder aan dreunde. Alle gevoelige plekken binnen had hij te pakken en ik was eerder als hij op tegen mijn hoogtepunt, alleen moest die hem even stilhouden zodat ik kon klaarkomen. Ron beukte steeds harder door en uiteindelijk na een diepe stoot hield hij hem even stil en leegde zijn ballen. Mijn kut krampte om zijn paal en ik gilde het uit toen hij zijn nastoten deed om de rest van zijn zaad te losen. Hij werd gek van mijn gekreun, merkte ik en op mijn beurt werd ik weer supergeil van het ranke jongenslijf wat me lag te neuken. Houd hem er maar diep in, geniet van het zuigen van mijn spieren. Ik lag hem aftezuigen met mijn kutspieren. Ron voelde het, hij genoot en al zoenend zoog ik hem leeg. Hij plaagde me even door nog een paar halen te geven, ik reageerde heftig en zette mijn voet onder zijn billen, houd stil kreng. langzaam voelde ik de rust in mijn lijf terugkeren. Nu mag je er uit. Hij draaide op zijn rug en ik kroop lekker tegen hem aan. Kon het even niet laten om nog even te pijpen, de smaak van mezelf samen met zijn zaad wat ik er nog kon uitzuigen. Spoelde het weg met de laatste wijn en kroop ruggelings tegen hem aan. Trok zijn hand op mijn borst en zei hem welterusten. Ron kroop achter mij en ik pakte zijn half harde paal tussen mijn benen beet en stopte die in mijn kutje terug. Kan je me neuken als je vannacht een geile bui krijgt. Een zalig moe en loom gevoel kwam over me, veilig in de armen van mijn minnaar. Ron kuste me nog wat in de nek en ging ook slapen, die zal ook moe geweest zijn van alle sex.

Toen het al licht geworden was, voelde ik hoe hij zijn paal opnieuw in mijn kutje stak. Ik drukte mijn kontje naar achteren zodat hij er goed bij kon, hij deed het lekker langzaam alleen de laatste eindstoten beukte hij er diep in, pompte zich leeg en hield er hem diep in. Half in mijn slaap vingerde ik me zelf klaar zoals zo vele nachten, alleen nu met een echte lul in mijn kut. Hij bewoog op laatst nog even mee en we zakten weer weg in een diepe slaap. het zal een paar uur later zijn geweest dat ik naar de wc moest. ik plakte en onder het lopen voelde ik het zaad uit mij lekken. Op de wc perste ik er nog hele goven uit. Wat had deze jongen een zaad, het bleef er uit komen. ik stapte onder de douche en kreeg gezelschap van Ron. Ik ging het ontbijt klaarmaken met alvast mijn klusshirt aan, een slipje had geen zin, overigens, wilde ik de hele dag geneukt kunnen worden door mijn nieuwe speeltje. Ron had een oude short aan, met niets er onder. Lekker makkelijk, ik kon zo zijn lul grijpen als ik geil werd. Na het eten de kamer verder leeggehaald en aan de slag. Toen ik op mijn knieen de plinten aan het schuren was, begon het gesodemieter al, Ron ging achter me zitten en schoof zijn paal naar binnen. Niet in me spuiten, ik blijf lekken anders. Hij neukte vrolijk door en toen hij aangaf dat hij ging komen, draaide ik me om en trok hem af. Ik schrok van de stralen zaad die hij over mijn shirt en in mijn gezicht spoot, zoveel had ik nog niet meegemaakt van kerels. Ik zoog hem verder leeg en ging verder waar ik gebleven was. Eenmaal klaar zakte ik in mijn luie stoel en liet me vreselijk beffen en vingeren. Het plafond witten ging in een keer zonder sex, maar met het uitspoelen van de kwasten stond die geile knaap alweer met een harde paal tussen mijn billen te douwen. Ik keek hem geil aan, wat wil je? Hij schoof mijn shirt omhoog, trok mijn kontje naar achter en stak hem in mijn kutje. Zijn handen om mijn borsten, en ik probeerde gewoon verder te gaan met de kwasten en roller. Ik genoot van die knaap, hij deed er wat langer over en ik vingerde mezelf tijdens het neuken, zo kwamen we bijna tegelijk klaar. Deze keer spoot hij me weer helemaal vol. Ik werd elke twee uur door hem geneukt en iedere keer weer verbaasde ik me over de lading zaad die hij in me, over of in mijn mond spoot. Waar haald hij het vandaan! Zo ging het dagen door. Boodschappen werden even tussendoor gedaan, bij de kassa voelde ik het zaad uit mijn kut lekken en eenmaal thuis liep het tot aan mijn knieen. Ook mijn kontje moest er aan geloven, als ik zelf was uitgeput. Zelf kwam ik wel 5 keer per dag klaar, maar het tempo van deze knaap was me te veel. Eerst was het mijn sexspeeltje, maar al gauw na een paar dagen was ik meneer zijn persoonlijke hoer. Ik werd opgetilt, over de bank heen gelegd, andere keren staand over tafel en tegen het aanrecht genomen. Op het bed gekwakt en in mijn kont geneukt. Er ging geen nacht voorbij dat ik niet wakker werd van het beuken van een lul in mijn kut of kont.

De laatste avond die we hadden, hij dronk nooit, gaf ik hem een rum/cola. Hij vond het lekker. De eerst die ik inschonk, een beetje voor de geur en smaak, toen hij een tweede vroeg, schonk ik hem steviger met resultaat. Hij had me al volgetankt die avond en ik zag hem knikkenbollen na zijn tweede, die hij veel te snel had opgedronken. Snel legde ik hem op bed en Ron sliep gelijk tot aan de volgende ochtend. Hij had nergens last van gelukkig, zelf had ik nog niet zo goed geslapen als die nacht. Ik zou hem rond de middag afleveren bij zijn moeder. Onder de douche werd ik van achteren in mijn kont genomen als afscheidskadootje. Na het ontbijt nam ik hem mee naar de bank en liet me lekker beffen. Na even op adem te zijn gekomen stond hij klaar met zijn paal, vooruit, nog een keetje in mijn kut dan, Ron stoomde lekker door en nog geil van het beffen kwam ook ik weer klaar. Hij zei leeg te zijn en ik likte zijn paal schoon, er kwam bijna niets meer uit, alleen liep mijn kutje weer over van al het zaad. Na de koffie kleedde we ons aan om te vertrekken. Na een klein half uur kon ik het niet laten om nog een keer te sabbelen aan die lul. Ik ging op mijn knieen voor hem zitten, haalde zijn half slappe lul er uit en schoof zijn eikel bloot. Likte er aan en nam hem in mijn mond. Draaide met mijn tong rond zijn eikel en voelde zijn paal met de laatste krachten nog een keer stijf worden. Voor de laatste keer werd ik in mijn mond geneukt, tot diep in mijn keel. Het duurde even maar Ron spoot zijn laatste zaad in mijn mond, voor het eerst een normale hoeveelheid, die ik weg kon slikken. Ik zoog hem helemaal leeg, hij stond te tollen op zijn benen. Nog een laatste lange tongzoen en op weg naar huis. Eenmaal terug thuis, kroop ik op de bank, was tevreden met het resultaat, mijn logeerkamer was omgetoverd in een kantoortje. Mijn kut klopte nog na, het zaad had mijn slipje doorweekt en ik was helemaal kapot maar had een geweldige week gehad. En Ron, die komt volgende week nog een nachtje logeren als ik weer terug ben. Als het niet te veel moeite was, zei mijn zus....


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners