Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zoon misbruikt 2 - 15850 keer gelezen
Na die paar keer kon ik maar niet begrijpen dat hij zo achter was op sex gebied. Dat hij nooit geneukt had alee.Maar dat hij er echt geen snars van wist ,dat verbaasde mij.We hadden nu een paar heerlijke weken achter de rug en ik hoefde hem niet meer aan te moedigen . .
Ik moest uit kijken dat hij niet aan mijn kutje zat waar mijn man bij was.Als hij van school vrij was dan neukte we zowat de hele tijd. Hij spoot wel drie avier keer achter elkaar ,alleen zijn zaad werd wel dunner.
maar het werd tijd dat hij mij ging likken en met mijn borsten spelen . Dat fijne gevoel met mijn tepels waar ik zo erg gevoelig mee ben.
Het werd weer onze middag en ik klede mij er al op .Wat klede , ik liep in mijn blote kont en zonder bh.
Ik had de hele dag al lopen nadenken wat ik met hem zou gaan doen , en daar was ik al behoorlijk geil vangeworden . mijn lipjes waren al steeds een beetje op gezwollen en mijn spleetje lekker nat.
Straks als hij komt is het eerste wat hij doet onder mijn rokje graaien en een vinger in mijn kut duwen.
En na een tijdjekwam hij aan ,zijn fiets in de schuur en hij smeet zijn tas op de bank. Hoi mam ,en hij liep op mij toe en ik deed automatich mijn been al wat wijder dat hij er goed bij kon.
Zijn vingers gleden langs mijn snee en hij drong er gelijk met een paar vingers in. Dag jonge ,ging het vandaag weer?. Ja hoor mam .
Zijn vingers gleden er weer uit en we gingen eerst een broodje eten .Onder het tafel dekken zat hij maar aan mijn kont en kut . Rustig jonge ,eerst eten . Na het afruimen gingen we naar boven en hij stond zo spiernaakt en kroop op bed.We gaan vandaag wat anders doen , jij gaat mij beffen en ik pijp jou. Ik heb je er almeer over verteld en nu laat je maar zien wat je er vanaf brengt. Ja maar dan moet je mij er wel bij helpen ,zei hij. Natuurlijk, ik wijs je de plekjes aan en help je erbij. Bij de gedachte voelde ik mijn kutje al dikker worden . Ik was toch wel een vies wijf dat ik zo,n jongen sexsueel misbrikte voor mijn eigen genoegen. Dit is niet er op en gelijk klaar en slapen. Ik rekte het zolang mogelijk om mijn eigen geilheid te verwezelijke. ik leef mij echt op hem uit en hij doet gedwee wat ik zelf wil.
Al die jaren heb ik dat gemist ,maar gewoon weg geduwd.
Met mijn benen wijd trok ik mijn kutje open en ik duwde zijn vinger op mijn klitje. Kijk daar moet jij straks met je tong over heen likken en dan weer even met je tong in dat gaatje iets lager. Hij keek even raar.Is dat niet vies mam ? Nee ,juist lekker ,probeer maar even ,lik er maar over.
Hij stak zijn tong uit en ik voelde hem over mijn klit gaan . Ohhh ik prong omhoog met mijn kont bij het aan raken .Jaa toe maar ,oefen maar even . In een notime voelde ik mijn klaar komen . Ik pakte zijn hoofd en drukte hem bijna met zijn neus in mijn kut. Zuig er even op ,en hij zoog mijn knopje zijn mond in . Ohhhh lieverd ,ga door , jaaa dieper met je tong en hij probeerde mij met zijn tong te penetreren. Mijn man heeft dit nooit willen doen en nu zit hij met zijn tong in mijn kutje te roeren .
. Mijn geil voelde ik langs mijn billen lopen en zijn gezicht glom van het nat. Mam moet ik nog meer likken ?. Ja jongen ga nog mar even door en ik pakte zijn handen en duwde mijn borsten erin . Rol mijn tepels en hij rotzooide maar wat aan . Mijn tepels stonden stijf omhoog en de knoppen werden groter. Ik hielp zelf maar mee en in mijn onder buik jeukte het geweldig.
Hij leek wel een jong hondje zoals hij likte.Met lange halen door mijn snee en op mijn knopje kreeg ik het enen na de andere orgasme.
. Kom draai je maar om ,zal ik je pijpen . Dat was ook voor mijn trouwen met een andere vriend voor het laatst.
Nou hij was alweer super geil ,want ik was net bezig of ik hoorde hem en aan zijn stoten te merken dat hij op springen stond. Nou vooruit maar ,hij kan het nog wel een paar keer . Daar maakte ik mij geen zorgen om . Zijn lul schokte in mijn mond en de klodders spoten mijn keel in . Wat eerlijk dat zaad , ik ging daar echt van houden . Kom jij moet mij likken dan pijp ik door. en lagen in 69 houding.
Hij vond het schijnbaar lekker dat sap , hij slurpte mijn kutje bijna leeg.Nu mag je niet in mijn mond klaar komen hoor , de tweede lading is voor in mijn poes.
Ja mam.Ik voelde het komen en ik knelde zijn hoofd tussen mijn benen in . Jaa likken ,harder joh ,ohhhhh verd..... Jaaaaaaa Zijn pik spuwde ik uit en ik moest mij concetreren op mijn orgasme,die zo hevig was.
Kom op mij liggen , je gaat mij nu eens flink hard neuken . Je beukt maar aan , naai mijn kut maar plat . Nou dat deed hij , hij ragde zijn lul er wild in en dat beetje ruwe gevoel wekte bij mij nog meerorgasmes op . Ikriep de raaarste dingen en ik hoorde hem niet eens meer .Ohhhh wat was ik gelukkig ,wat een geilheid .
Opeens ramde hij zijn lul er zo hard in dat het bij mij even zeer deed. Mam ,mam ik kom en hij kromde zijn ruk en zijn zaad voelde ik als een lava stroom mijn kut in spuiten . Ohh jongen ,goed zo ,wat maak jij mamma gelukkig . U mij ook mam.
Ja jongen ,dit moeten we wel voor ons eigen houden hoor, En hij knikte . We vielen zo in slaap .
Later was het een volmaakte minnaar voor mij.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners