Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zoon misbruikt - 51932 keer gelezen
Ben 47 jaar en ik wil mijn hart luchten. Mijn zoon is 16 jaar. Alles is
bij ons normaal ,maar wat wij het laatste half jaar met elkaar doen is verboden .Wij hebben sex met elkaar.
Wij bemoeien ons met niemand en zijn erg op ons eigen . Mijn man is een goed sul en zit verder niks bij,ook niet op sex .
Mijn zoon is altijd thuis en heeft geen vrienden .Leeft in een klein wereldjeZit veel boven ,wat hij daar doet weet ik ook niet,een beetje lezen.
Op een dag vroeg hij mij over sex en ik wist niet wat ik moest zeggen . Omdat we veel met elkaar praten trok ik de stoute schoenen aan en vroeg wat hij wou weten .
Nou mam ,ik heb altijd zo,n stijve lul als ik wakker word en overdag ook weleens.
Ja maar als hij s,morgens stijf staat is dat om dat je moet plassen.. En overdag is het omdat hij naar een meisje verlangd.Wat ik je nu gaat vragen praat je met je vader niet over he. Nee natuurlijk niet ma. Ruk jij wel eens ? Nee zei hij. Kom nou ,jij trekt toch wel aan je pikkie. Nee mam ,waarom zou ik dat doen ,speel er wel eens mee ,maar dat is alles. Kijk maar ,hij is nu ook stijf omdat ik er mee spel. En hij trok de dekens weg en ik zag hem met een flinke stijve lul daar liggen. Joh doe weg zei ik snel . Geef toch niet mam . Ach nee geef niet ,maar dat kun je niet aan andere laten zien hoor, worden ze boos.
Ik staarde naar zijn stijve pik, mooie paarse eikel en een dikke ader bovenop. Hij was niet groot ,maar wel dik,wat een knots.
Nou en hoe speel jij er dan mee?Hij deed het voor ,maar hij rukte er niet aan ,een beetje mee op zijn buik slaan.
Ik wou hem pakken maar ik durfde het niet.
Doe je alleen dat er maar mee.? Ja ,dat is lekker, en hij zwiepte hem weer op zijn buik. Het kletste helemaal . Zelf werd ik er geil van ,op de rand van het bed met zo,n stijve lul vlak naast mij.
Trek je slip eens uit,dan zie ik hem beter. Hij schopte zijn onderbroek uit en daar lag hij in volle glorie. Dit was de eerst vremde lul die ik van een ander zag ,ondanks dat het mijn zoon is. Wat doe je er nog meer mee?. Niks, wat moet ik dan doen ? Ja wat moest ik daarop zeggen Met mijn ene hand ging ik naar zijn pik en sloot mijn vingers erom heen .Dat ik die tampeloeres in mijn hand had voelde ik mijn lippen verstijven en nat worden. Nou kijk zo, en ik trok eraan en schoof zijn velletje op en neer.
Hij lag op zijn rug en met gestrekte benen stond zijn pik helemaal overeind.
Ohh ik werd er zo geil van met die lul in mijn hand. Ik stopte en hij keek mij aan . Mam dat is lekker,doe het nog eens? Nee dat mag ik niet doen ,en stond op en ging weer weg.Ik gingnaar mijn eigen kamer en voelde hoe nat mijn kut was . Ik moest mij schamen ,van mijn eigen zoon. Net dat ik in mijn slip zat kwam hij de kamer op . Mam wat is er,heb ik iets verkeerds gezegd?. Nee jongen laat maar. Maar wilt u ij dan niets vertellen over sex .Op school praten de jongens er over en ik weetniet wat ze bedoelen, ik sta voor joker.Ik dacht na ,zou hij nou echt niets weten of zijn eigen stom houden . Daar moet ik van de week maar achter zien tekomen .
Als hij naar school was dacht ik aan die momenten dat ik met zijn stijve in mijn hand op bed zat. Het was heerlijk ,dat mag ik niet ontkennen.
Maar nu, ik ken hem toch niet gaan afrukken.Hij kwam thuis en gooide zijn tas op de grond en ging weer naar boven . Hoi mam ,ik ga nog wat leren . Is goed jongen .Na een tijdje bracht ik hem zijn drinken en opende de deur . Hij lag spiernaakt op bed met zijn dikke lul rechtop. Oh sorry hoor n wou terug gaan. Geef niet mam ,ik was het nu zelf aan doen wat u gisteren deed, maar bij u was het fijner.
Nou dan doe je het niet goed, jongen. Ik ging naar beneden en zag hem gewoon voor mij,met zijn lul zo stijf.
Mijn kruis was drijfnat enik geilde op mijn zoon. Hij riep mij en ik ging de trap op. . Ik kom zo bij je ,moment . In de badkamer deed ik gauw mijn natte slip uit ,daar konik niet mee op bed zitten.Klopte op de deur en vroeg wat is er. Nou over gister ,waarom was je boos? Ik was niet boos ,maar dit mag niet tussn moeder en zoon. Waarom niet ,we doen toch niets ernstigs. Hij keek sip en ik kreeg medelijden met hem en gaf hem een paar dikke zoenen.
Met zijn pik zo stijf en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. In gedachten voelde ik hem naar binnen schuiven. Mam doe het nog een keer 1x maar. Maar je praat er met niemand over he,als je vader dit weet ,nou dan is het niet best. Pakte zijn lekkere staaf enik trok heel zachtjes ,zijn velletje flink over zijn knop. Hij rilde en zijn lijf verstarde,ohhhhhh mam ,jaaa. Ik raakte een beetje in paniek en keek schuw om mij heen. Ik was bang, maar hield zijn lul vast.Zijn pik werd harder en zijn eikel paarser, Kom je klaar vroeg ik fluisterent. Wat mam?.Of je klaar komt ?Ik stopte maar, want het komt er zo uit.Mijn kut voelde ik wellen ,mijn lippen stroomde vol met bloed en verdikte wel een keer,mijn gleuf ging op een kiertje . Zou hij het op mijn kutje willen spuiten , lijkt mij zo geil.We nemen even pause zei ik,ga ik zo verder met je. Zal ik het vragen . Johan ik speel met je pik .zal jij met mijn plasser willen spelen . Ja hoor mam .Ik trok mijn rok uit en stond in mijn blote kont voor hem . Mam wat heb jij er een klein beetje haar op. Ja jongen ,ik scheer mij altijd.Ik ging naast hem liggen en pakte zijn hand en duwde die op mijn kutje. Moet je er met je vingers ingaan ,zachtjes hoor het is daar teer van binnen .Hij deed zijn vinger ein en ik sprong omhoog . Sorry mam . Nee is goed jongen ,je deed dat zo fijn ,het jeukte.Het was 1 vinger maar nu zaten er al drie of vier erin. Jaaaa ga door ik kom ,mijn pruim gloeide en sopte tussen mijn benen . Mijn orgasme kon ik niet meer tegenhouden en ik stootte met mijn kont omhog . Dieper jongen ,stop je vingers er dieper in ,ohhhhh jaaaa.
Wat is er mam,moet ik doorgaan ? Stop maar even Ik wou zijn pik pakken ,maar die was slap . Hee wat is dat ,hij is slap , wacht maar even . Ik rukte aan zijn lul ,en ik had wel door dat ik het nu niet zachtjes deed , nee ik was geil en wou meer. Zijn lul stond zo weer Kijk n ga je tussen mijn benen zitten dan trek ik aan je lul en spuit jij straks wit spul uit en dat mik je op mijn kut.
Hij begreep er niets van ,nou doe ik het zelf wel Hij zat er recht voor en ik rukte aan zijn lul,vijf cm van mijn gaatje . Oh ik dacht al aan die kwak op mijn kut zo.
Zelf kwam ik klaar op zijn vinger . Ik rukte maar het duurde zolang dat ik een lamme arm kreeg. Weet je wat ,steek je lul er maar in . Hij keek mij raar aan en ik trok hem op mijn buik en bracht zijn lul in mijn gaatjeZijn eikel voelde ik mijn kut in glijden en ik rilde . Wat een dikke pik zar er in mijn kut,dan is die van mijn man niet zo hard.
Ben je nou zo dom ,neuk mij nou even lekker . Je wild dat ik je alles uitlegt. Kom ,ik gooide hem om en daar lag hij op zijn rug ,pik omhooh en ik kon mij nieit meer inhouden ,zo geil was ik . Ik dacht alleen nog maar aan mijn eigen. Ik wil die jonge lul diep in mijn kut voelen spuiten. Ik kroop boven hem en liet mij met een plof boven op zijn lul vallen . Met twee ferme stoten zat hij helemaal erin . Kijk zo doe je dat en ik ragde met mijn kut over zijn lul . Vind je dit lekker,en ben je geil? Ohh ik raakte van de wereld ,wat fijn op die harde lul .
Vind je het fijn vroeg ik nogmaals ?
Ja mam heerlijk . Nou jongen ,je zukt wat beleven ,ik neuk je door het hele bed heen .Hij keek mij raar aan ,zo kon hij mij niet,die taal. Ik kon mijn eigen ook niet meer. Zo heerlijk op die jonge stijve lul te raggen met mijn rijpe pruim .
Ja ik kom weer aiiiii owww en klemde mij aan hem vast. Mammm mammm, ja jongen mam komt klaar en mamm neukt jou ook klaar . Je zal je verse zaad in mijn kut spuiten .
Hij hoefde niet met mijn klit te spelen ,ik was alleen maar op klaar komen belust,zoveel keren achter elkaar,wat aardig lukte.
Ik sloeg mijn armen om hem heen en ik bereikte weer een climax,het hield niet op .Opeens hoorde ik mijn zoon iets raars roepen en ik wist dat hij voor het eerst klaar zou komen . Ohhh ik werd geiler en geiler ,dat eerste verse zaad in zijn moeders kut te spuiten . Geen druppel wil ik daar van missen Hij ramde zijn kont omhoog en kneep in mijn armen en zijn gezicht leek wel een masker . AAAAAIIIII ohhhhhh en ik voelde zijn pik in mijn kut schokken ,terwijl zijn zaad diep in mijn kutje spoot . mamm oh mam wat is dit en hij kronkelde onder mijn kutje en ik draaide met mijn lijf rondjes op zijn pik . Doorgaan riep ik ,kom op we gaan door en ik draaide mij vast op zijn lul ,die ik van binnen alle kanten voelde,maar zijn pik verslapteIk stond op mijn handen en tenen en het zaad druipte uit mijn kutje op zijn buik en zak.
Ohhh mam dat was lekker,is dit klaarkomen . ?Ja jongen ,dit is neuken waar de jongens het over hebben . Zij praten er over en jij hebt het gedaan ,in het echt. Maar ik zal je nog veel meer leren hoor. Ik geef je thuis les. Doen we dan nog meer mam ?, Jongen er is nog zoveel maar dat komt wel . Morgen mam ? Nou even rustig aan ,je moet eerst weer sparen . Waarvoor mam ? Je zak is helemaal leeg jongen ,je moet mamma vol spuiten .
Mamma zal je ook nog leren beffen , we gaan een leuke tijd te gemoet, maar mondje dicht
Word vervolgd IreneCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners