Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zus Ontmaagd en Zwanger - 6737 keer gelezen
Mijn vader heb ik nooit gekend omdat deze ons verlaten heeft toen ik nog een baby was. Ons moeder heeft mij (Maaike, nu 15 jr) en mijn broer (Bart, nu 21) dus alleen opgevoed. Soms heb ik wel het idee dat ik een vaderfiguur heb gemist, maar op zich hebben wij het met ons drien altijd wel kunnen redden.Twee jaar geleden heb ik stiekem een keer gezien hoe mijn broer het met mijn moeder deed. Ik hoorde mijn moeder kreunen en dacht eerst dat er iets mis was, toen ik door een spleet in de deur keek zag ik dat mijn broer bovenop haar zet en zijn pik verdween compleet tussen haar schaamlippen. Ik heb stiekem toe staan kijken tot ze klaarkwamen en ben toen gauw doorgelopen naar mijn eigen kamer. Op mijn kamer kon ik dit beeld niet uit mijn hoofd zetten, ik vroeg me af hoe dat zou voelen om zo'n pik tussen je benen te hebben en omdat ik die niet voorhanden had stak ik maar een paar vingers tussen mijn lipjes. Al gauw voelde ik een knobbeltje (wat later dus mijn clitoris bleek) wat als ik er over wreef flink gevoelig werd. Hoe meer ik er mee speelde, hoe gevoeliger het werd. Ook voelde ik op een gegeven moment wat nat worden. Na een minuut of 10 (denk ik) werd het gevoel eerst bijna ondraaglijk heftig en daarna begon mijn hele onderlichaam te schokken. Dit was toen mijn eerste orgasme ooit.

Een dag later waren Bart en ik 's avonds alleen thuis. Ik sprak hem aan over wat ik die dag ervoor had gezien. Bart schrok. "Heb jij dat gezien. Damn, dat was niet de bedoeling." "Tja' zeg ik "Moet je de deur maar op slot doen.' "Zeg Maaike, ons ma hoeft toch niet te weten dat jij het weet. We hebben namelijk afgesproken dat dit geheim moest blijven voor jou." "Geen zorgen Bart, ikke kan goed geheimen bewaren. En ik kan me voorstellen dat ons ma t lekker vond.' Bart kijkt me verbaasd aan. Ik leg hem uit dat ik daarna op dat beeld met mezelf heb liggen spelen en dat ik toen op eens een heel heftig maar lekker gevoel heb gehad. "Zo, dus jij hebt een orgasme gehad?" vraagt Bart. Ik knik instemmend: "Ja als je dat zo noemt. T was wel verdomde lekker.' "Ja ik weet t meissie, maar je zult het straks nog lekkerder vinden als je een echte pik er in stopt. Geloof mij maar."

Van die gedachte begint het van onder al weer te kriebelen. Dan vraagt Bart opeens: "Zeg, heb jij wel eens een blote pik gezien?" "Nee' antwoord ik. "Jij laat me nooit in de douche.' gooi ik er als grap nog achteraan. "Zou je er n willen zien?" "Ja eigenlijk wel. Hoezo, wil jij de jouwe soms laten zien?' "Alleen als jij dat zou willen zus." Ik knik instemmend. Dan doet hij de knoop van zijn broek open en laat deze op zijn knien zakken. Hij haalt zijn lul uit zijn boxershort zodat hij nu met zijn stijve recht voor me staat. Ik zeg dan: "Jezus, zo'n ding past er bij mij nooit in.' Bart antwoord: "Tuurlijk wel, de opening tussen je benen lijkt klein, maar van binnen ben je al iets ruimer en kun je nog wat opgerekt worden."

"Zeg Bart, mag ik eens voelen.' "Tuurlijk Maaike, ga je gang." Voorzichtig pak ik hem vast en leg mijn hand er om heen. Het voelt niet echt raar, gewoon een stuk huid. "Zeg Bart, hoe komt een jongen klaar dan? " "Nou" antwoord hij "Je ziet dat rooie puntje bovenaan. Dat is de eikel. Als je het vel wat je nu vast hebt maar lang genoeg op en neer beweegt wordt die eikel vanzelf gevoelig en als hij heel gevoelig is begint hij te schokken en spuit er sperma uit." "O dat verschilt dus niet veel met mij, alleen bij mij spoot het niet echt.' "Nee, meisjes spuiten meestal niet. Al schijnt het wel te kunnen." zegt Bart. Met mijn hand ben ik ondertussen onbewust wat op een neer bewegingen aan het maken. "Hmm, zo mevrouw wil meer zien." "Mevrouw, mevrouw hou op. Dan voel ik me gelijk zo oud. Maar ja ik ben na gisteren wel nieuwsgierig geworden' "Ok, trek me dan maar af. Dan zul je wel meer te zien krijgen."Bart gaat op de bank zitten en ik ga zet me naast hem. Ik pak zijn pik weer vast en ga door met de op en neer gaande bewegingen. Ik zie dat zijn eikel iets rooier wordt. Dan zegt Bart opeens: "Weet je wat ook lekker is, als een vrouw hem in haar mond stopt en er aan zuigt. "O is dat zo?' Ik draai me een slag opzij en buig mijn hoofd voorover. Voorzichtig neem ik zijn pik in mijn mond. Na wat aanwijzingen van Bart heb ik al gauw de smaak te pakken. Ik ben ondertussen plat op mijn buik op de bank gaan liggen. Bart hangt achterover en ik zie aan zijn gezicht dat ik het goed doe. En eerlijk gezegd voelt dit best lekker aan. Dan ga ik voor hem op mijn knien zitten. Hij trekt mijn shirt uit waardoor mijn keurige cup B borsten tevoorschijn komen. (Ik draag thuis meestal geen BH) Ondertussen voel ik zijn paal iets dikker worden. Na een tijdje kreunt Bart dat hij zo gaat komen. "Ik ga komen, als je niet wilt dat ik alles in je mondje spuit moet je me maar verder aftrekken." Ik knik nee en ga gewoon door met zuigen. Dan opeens voel ik zijn paal nog dikker worden en niet veel later spuiten zijn flinke klodders sperma in mijn mond. Omdat ik overvallen wordt door de hoeveelheid laat ik een deel uit mijn mond lopen over mijn nek wat naar beneden. Dan slik ik de rest door. Als hij uitgespoten is, haal ik zijn lul uit mijn mond en veeg met mijn vinger zijn sperma van mijn mond en nek. Als ik dit restje heb opgelikt zeg ik "Dat smaakt niet eens vies.'

Als ik vervolgens zie dat zijn pik nog steeds stijf is kijk ik er verbaasd naar. "Wordt die niet slap?' "Normaal wel, maar ik ben hier zo opgewonden van geraakt dat ik nog steeds geil ben." "Ja maar ik ga nu niet nog een keer pijpen hoor." zeg ik. "Hoewel, misschien zou je hem tussen mijn benen kunnen steken net als bij mama. "Dus jij wilt neuken? Weet je dat zeker. Je kan maar n keer ontmaagd worden.' "Ja ik wil nu een paal tussen mijn benen, en jij bent toch zo'n beetje de man in mijn leven. Dus waarom niet?" "Ja maar, je bent pas 13 en ik al 19. Dat kan toch eigenlijk niet.' "Hoezo niet?" vraag ik. "Ons ma is toch ook ruim 2x zo oud als jij." "Ja maar Maaike, dat bedoel ik ook niet. Mensen zullen het misschien raar vinden omdat jij nog niet volwassen bent. Wat moet ons ma wel niet zeggen?' "Nou niemand hoeft het toch te weten, net als met jou en ma. Aah toe nou!" "Ok, als jij het wil. Zeg ben jij al aan de pil?' "Ja, omdat ik in het begin heel onregelmatige en pijnlijke menstruatie periodes had. Hoezo?" "Nou anders moest ik naar boven lopen voor condooms, maar het kan dus ook zonder. Nou Maaike, ga dan maar liggen. Dan zal ik je laten voelen hoe lekker sex kan zijn'

Ik doe wat hij zegt en ga op mijn rug op de bank liggen. Bart trekt zijn shirt uit waardoor hij nu helemaal naakt is. Dan trekt hij mijn rok uit en steekt hij zijn hand in mijn slipje. Met 2 vingers wrijft hij over mijn clitoris welke weer gevoelig wordt. Na een tijdje pakt hij met beide handen mijn slipje beet en trekt deze uit. Dan steekt hij hoofd tussen mijn benen en likt over mijn gevoelige plekje met zijn tong. Dit doet hij een paar minuten totdat ik voel dat ik weer een orgasme ga krijgen. "Ja Bart, ik krijg weer een orgasme.' Dit is voor Bart een teken om me nog wilder te likken. Niet veel later kom ik dan ook schokkend klaar. "ja, jaaaaah!' Ik gil het uit van genot. Dan kruipt langzaam iets omhoog. Hij geeft kusjes op mijn buik, en als hij bij mijn borsten komt zuigt hij n voor n aan mijn tepeltjes. Dan is hij zover dat zijn lul boven mijn kut hangt. Hij laat zich langzaam zakken en ik voel zijn stijve paal tussen mijn schaamlippen verdwijnen. Hij heeft gelijk, dit voelt echt goed. Hij beweegt zijn lul een paar keer op en neer en als hij bij mijn maagdenvlies komt zegt hij: "Even op je tanden bijten, dit kan even wat pijn doen." Dan duwt hij zijn lul dwars door mijn vliesje heen wat natuurlijk uitscheurt. Ik voel wel wat pijnlijks maar op zich valt het wel mee. Dan gaat hij door met neuken. Ik speel zelf ondertussen wat met mijn borsten. "O ja, Bart. Dit voelt echt lekker. Ga door.' Hij gaat iets sneller bewegen. Op een gegeven moment voel ik mijn volgende orgasme opkomen. "Bart, ik ga weer komen. Ja, ja, ik koooooomm.' Dit keer is mijn orgasme nog heftiger dan net hiervoor. Ik voel hoe mijn strakke kutspieren zijn harde pik afknijpen. Hierdoor komt ook Bart weer bijna klaar. "Ik ga mijn geil in je spuiten lief zusje." "O ja, geef me je sperma.' antwoord ik. Hij beukt nog een paar keer stevig door en dan voel ik zijn warme sappen in mijn lichaam stromen. Nahijgend vallen we neer op de bank. "Zo dat was lekker, dat moeten we vaker doen.' "Doen we, zolang je er maar niemand iets van zegt. Ook ons ma niet." Ik knik instemmend.

Dat was 2 jaar geleden. Ondertussen hebben we het al veel vaker gedaan. Ook andere opties zoals 69, op zijn hondjes of anaal. Maar dit verhaal is nog niet afgelopen. Ons ma is een 3 maanden geleden helaas na een kort maar hevig gevecht tegen kanker overleden. Omdat zij ervoor heeft gezorgd dat het huis na haar dood is afbetaald kon mijn broer er blijven wonen. Ik had de keuze om bij hem te blijven of naar een oom en tante te gaan. Je begrijpt dat ik liever bij mijn broer bleef.

Nu zijn wij 3 maanden na haar dood zo'n twee weken op vakantie om er even tussen uit te zijn. We zijn bezig aan een rondreis door Itali. We zijn onder andere al in Florence en Veneti geweest. Op dit moment zijn we in Rome waar we ook zullen overnachten. Op zich allemaal mooie steden met ieder een eigen karakter. Ik ben er de 2e dag erachter gekomen dat ik de pil vergeten ben. Op zich niet zo erg want we hebben het al een tijdje niet meer gedaan. Als we 's avonds laat in ons hotel in Rome aankomen zetten wij onze tassen neer en installeren ons ieder op n van de tweepersoons bedden. Ik besluit als eerste om nog even te gaan douchen. Als ik uit de douche kom met mijn pyama en daaronder alleen een string en mijn natte haar zegt Bart dat hij ook nog even snel gaat douchen.

Ik zit wat te zappen op de TV, kan er toch geen reet van verstaan. Na een klein kwartiertje komt Bart alweer uit de douche met alleen een onderbroek aan. "Zo dat heb je snel gedaan.' zeg ik tegen hem. Bart komt naast me zitten op hetzelfde bed. "Zo zus, hoe bevalt de vakantie?" Ik zeg: "Ja goed, heb eindelijk sinds lange tijd weer het gevoel dat er leven is na de dood van ons ma.' "Ik begrijp wat je bedoelt." zegt hij. Hij slaat een arm om me heen en zo blijven we even zitten. Dan glijdt hij met zijn handen via de onderkant onder mijn pyama totdat hij bij mijn (inmiddels tot flinke C cup gegroeide) borsten komt. Hij begint ze te strelen terwijl zijn mond de mijne zoekt. We zoenen elkaar hevig. "O wat lang geleden, wat heb ik hier weer naar verlangd zus." Dan trekt hij mijn pyama uit. Nadat hij nog even met mijn borsten gespeeld heeft gooit hij me op mijn rug op bed.

Dan bedenk ik me weer dat ik al een paar dagen geen pil geslikt heb. Ik duw hem van me af en zeg dat het nu niet kan. "Ik ben vergeten de pil in te pakken dus als we het nu doen wordt ik misschien wel zwanger van je.' Bart kijkt me teleurgesteld aan. "En als we nu eens voorzichtig doen. Ik kan hem toch op tijd terugtrekken en desnoods in je mond spuiten ofzo.' Even twijfel ik maar ik ben toch behoorlijk opgewonden. "Nou vooruit dan, kom maar in me dan." Niet lang daarna trekt hij zowel mijn string en zijn onderbroek uit. Dan steekt hij zijn stijve pik tussen mijn schaamlippen en begint te stoten. "O ja, wat heb ik hier lang naar verlangd zus." Na een tijdje stoppen we even. Als hij uit me gaat ga ik op mijn handen en knien zitten en hij steekt zijn paal er op zijn hondjes weer in. Zijn handen grijpen naar mijn tieten en beginnen hierin te kneden terwijl hij weer in me op en neer stoot. Af en toe steek ik mijn lichaam iets naar achter zodat zijn lul nog iets verder in me verdwijnt. We gaan steeds sneller op en neer. Op een gegeven moment lijken we wel beesten. "O ja Bart, ram hem in me. Sneller, sneller jongen.' Dit doet hij dan ook zover hij kan. Dan kom ik heerlijk schokkend klaar. Even later roept Bart dat ik moet stoppen omdat hij ook zo gaat komen. Ik denk er echter niet aan en ga gewoon op hetzelfde tempo door. "O ja ik ga in je komen, o ik koooom." Ik voel hoe hij zijn zaad diep in me spuit. We blijven zo even zitten uithijgen. Als we wat uitgerust zijn. "Shit Maaike, wat nou als je zwanger bent." "Nou dat zien we dan wel weer, het was ook gewoon zo lekker.' Ik had ook het gevoel dat het raak was, en hoewel we het later nog een paar keer gedaan hebben bleek dit bij thuiskomst ook het geval. Over 9 maanden verwachten wij dus een kind. Ik weet wel dat dit niet echt een normale zaak is, maar wat niet weet wat niet deert.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners