Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zus chanteerd broer - 23607 keer gelezen
'Zo!' Dacht Frank toen hij zijn fiets in de schuur zette. 'Eindelijk weekend!' Hij had het helemaal voor elkaar. Zijn ouders waren dit weekend weg, Hij had het hele huis voor zichzelf, op zijn zusje na dan. 'Maar die werk ik wel weg,' dacht hij vooruitstrevend. Vanavond had hij met zijn vriendin afgesproken. Die had tegen haar ouders verteld dat ze dit weekend bij haar vriendin zou gaan logeren. Een waterdicht plan. Frank zag het helemaal zitten. Voor het eerst met zijn vriendinnetje de hele nacht in bed! Van slapen zou er vast niet veel terecht komen!
Hij moest opschieten. Eerst even douchen, en snel eten. Over een uur of twee zou Anita al aan de deur staan.

Toen hij door de achterdeur de keuken binnenstapte, hoorde hij iemand een zacht kreunend geluid maken in de huiskamer. Nieuwsgierig keek hij de kamer in. Dat kon er maar een wezen. Zijn zusje Martha. 'Wat zou die nou in weer aan het doen zijn,' dacht hij. Hij keek voorzichtig om de hoek van de deur. Ze zat met haar benen wijd op de bank met haar ogen dicht over haar kutje te wrijven! Frank wist niet wat hij zag. Daar zat zijn eigen zus zichzelf te masturberen. 'Dit doet ze expres' flitste het door zijn hoofd. 'Dit is voor mijn ogen bestemd, anders was ze wel naar boven gegaan.' "Wat ben jij in godsnaam aan het doen?" riep hij toen hij de kamer binnen stapte en met zijn armen over elkaar voor haar ging staan. Martha deed net of ze schrok en trok haar hand weg. Ze bleef wel met haar benen wijd zitten zodat haar oudere broer een goed uitzicht had. "O sorry, ik had niet in de gaten dat jij thuis was gekomen," zei ze met een onschuldige toon in haar stem. "Ik verveelde me en ik was een beetje opgewonden. Kan jij de volgende keer niet eerst kloppen voor je binnen komt?" Frank keek naar het kutje van zijn zusje, haar spleetje glom van het geil. "Kan jij dit niet op je kamer doen?" "Schiet nou maar op! Straks komt Anita mijn vriendin, en dan wil ik niet dat je hier zo zit. Ik wil je eigenlijk helemaal niet meer zien als zij er is!" Martha wreef zacht met een vinger over haar gleufje. "Dat sletje van de korfbal? Weten mama en papa dat ook?" Nu duwde ze demonstratief twee vingers diep in haar kutje. "Als ze te horen krijgen dat jij het eerste de beste weekend, als ze er niet zijn gelijk met een meid in bed duikt, zullen ze niet blij zijn!" Frank keek zijn zusje aan. Hij voelde zijn pik keihard worden. Martha keek hem strak aan terwijl ze zich wild begon te vingeren. "Huh, zou jij ze dat dan gaan vertellen?" Hij zag zijn weekend nu al in het water vallen, en het was nog niet eens begonnen. "Als jij wat voor mij doet niet, dan hou ik mijn mond dicht!" hijgde ze. "Wat dan?" vroeg Frank benieuwd. "Lik mijn kut, broer. Net zo lang tot ik klaarkom."

Frank zag wel dat hij geen andere keus had, hoe bizar het verzoek van zijn zusje ook was. Hij wilde niet dat zij zijn weekend zou verpesten. Hij ging op zijn knien voor haar zitten en duwde haar hand weg. "Ik doe het maar n keertje hoor! En beloof je me dan dat je ons met rust laat?" Martha knikte. "Misschien wel. Schiet nou maar op. Ik ben hartstikke geil!" Dat kon Frank ook wel zien, dat hoefde ze niet te zeggen. Er liep een dun straaltje vocht van tussen haar schaamlippen.

Hij duwde zijn tong tegen het kutje van zijn zusje en proefde haar geil. Martha gaf een klein gilletje toen Frank zijn lippen tegen haar gevoelige spleetje duwde. "Oooooh jaaah, lik me! Duw je tong in m'n kut," riep ze. 'Mmm' dacht Frank. 'Nooit geweten dat ik zo'n geil zusje had!" Hij deed zijn best en probeerde haar sapjes op te likken wat onbegonnen werk was. Ze begon steeds harder te lekken. Zijn zusje kronkelde op de bank. Hij moest moeite doen om zijn mond op haar heerlijke kutje te houden. Met een gil kwam ze in zijn gezicht klaar. Zo'n geil meisje had Frank nog nooit gelikt. Hij stond op en keek naar zijn zusje die uitgeteld lag uit te hijgen. Hij moest zich in houden om haar hier ter plekke te neuken. Hij hield zich in. Zijn zaad was voor zijn mooie vriendinnetje, en niet voor zijn sletterige zusje.

"Ik ga me douchen," zei hij. "Maak jij wat te eten? En je gedraagt je toch wel h, als Anita hier is?" Martha keek hem wat teleurgesteld aan. "Wil je me niet neuken?" Ze trok met haar vingers haar schaamlipjes uit elkaar en toonde hem uitdagend het binnenste van haar roze spleetje. Frank hield zich sterk, hoewel dat niet meeviel. "Nee, en schiet op. Ik ga onder de douche. "Slome lul," riep Martha. 'Wacht maar mannetje,' dacht ze. 'Dat komt wel goed!!!'

Om acht uur, stipt op tijd drukte Anita op de bel van de voordeur. Frank stormde naar de voordeur en deed open. Hij nam haar in zijn armen en kuste zijn vriendin hartstochtelijk. Op dit moment hadden ze allebei gewacht. Even vrij van ouderlijk toezicht. Er stond ze een heerlijk weekend te wachten. Tenminste als Martha ze met rust liet. "Hallo schatje," zei Frank nadat hij haar eerst begroet had met een heerlijke tongkus. Anita drukte haar onderlichaam geil tegen dat van hem aan. Zo kon ze zijn stijve in zijn korte broek voelen. "Mmmm," lachte ze ondeugend. "Jij bent er al helemaal klaar voor voel ik." 'Meer dan klaar' dacht hij. Hij was nog steeds geil van het likken van zijn zusje. Onder de douche had hij moeite moeten doen om zichzelf niet af te rukken. "Kom naar binnen, dan schenk ik wat te drinken in." Anita ging op de bank zitten, terwijl Frank een paar breezers uit de koelkast pakte. 'Een klein beetje alcohol kon geen kwaad, om de stemming er in te brengen,' dacht hij. Hij had al gezien dat Anita een kort rokje droeg. Ze was er zo te zien ook op voorbereid om er een warm weekend van te maken.Hij had nog maar net verkering met haar. Een beetje trots was hij wel op zijn verovering. Anita stond bekend als een gewillig meisje, dat had hij van zijn vrienden gehoord. Hij was echt niet de eerste die hand in haar slipje ging stoppen, dat wist hij maar al te goed. Ze keek hem lief aan toen hij binnen kwam met de drankjes. Toen hij naast haar ging zitten legde ze gelijk haar hand op zijn kruis. "Zo schatje," zei ze onder de indruk toen ze voelde wat hij in zijn broek had. Ze kneep zachtjes in zijn stijve lul. "Dat is niet mis, wat jij daar tussen je benen hebt!" Frank glimlachte. Dat vond hij zelf ook. Hij was best wel trots op zijn twintig centimeter! "De meiden uit de klas dachten altijd dat jij wat in je broek deed om stoer te zijn, maar het is echt," zei Anita vol verwachting. Ze kon bijna niet wachten om zijn broek naar beneden te trekken om zijn pik te kunnen zien.

Frank ging zelf ook op onderzoek uit. Nu Anita zijn stijve aan het kneden was, vond hij dat hij haar ook mocht betasten. Hij legde een hand op n van haar tietjes. Hij voelde gelijk dat ze geen bh droeg. Hij schoof nu zijn hand onder haar T-shirt. Binnen een mum van tijd kreeg Anita stijve tepeltje's. Hij rolde ze even tussen zijn vingers. "Laat me je helpen," zei Anita. Ze trok met een beweging haar schirt uit. Nu zat ze met haar borstjes bloot naast hem op de bank. "Frank begon haar stevige kleine tieten te likken. Eerst nam hij om de beurt haar topjes in zijn mond om daarna zoveel mogelijk tiet naar binnen te zuigen. Anita kreunde en hield op met het kneden van zijn pik. Ze spreidde haar benen en gaf Frank alle ruimte om haar tussen haar benen te voelen. Frank kreeg steeds meer zelfvertrouwen. Het ging precies zoals hij gehoopt had. Hij had wel eens gehoord dat Anita makkelijk uit de kleren ging, maar dit! Toen hij zijn hand onder haar rokje duwde voelde hij gelijk dat ze geen slipje aan had! Zijn meisje had een heerlijk glad geschoren kutje! Anita begon gelijk geil te hijgen toen hij een vinger in haar drijfnatte gleufje duwde. 'Dit is vast niet de eerste keer' dacht hij. Er was ruimte genoeg om er nog een vinger bij te duwen. Anita zat onderuit gezakt met haar ogen dicht, te genieten van zijn vingers. Ze vond het heerlijk om dit te voelen.

Frank wilde ook haar kut kussen en stond op. Verstoord deed Anita haar ogen open toen hij zijn hand weg deed. "Waarom stop je? Het is net zo lekker," zei ze teleurgesteld. "Ik ga je daar lekker likken, lieverd. Ik ga je heerlijke spleetje met mijn tong verwennen. En als het klaar is krijg je dit!" Hij trok zijn knellende broek naar beneden en gaf zijn paal de vrijheid. Anita keek met grote ogen naar zijn fors uitgevallen mannelijkheid. Op school had ze wel eens vaker naar hem gekeken, en vaak had ze zich afgevraagd wat hij daar in zijn broek verborg. De legende was onthuld. Het was dus echt waar! Vol ontzag keek ze naar zijn schommelende pik die zachtjes onderaan zijn buik bungelde. Ze werd er gewoon een beetje verlegen van. Als ze dit aan haar hartsvriendin zou vertellen, zou ze het nooit geloven! 'En dan die prachtige grote ballen die er onder hingen, wat een stuk!!' dacht ze. Ze vergat helemaal wat Frank met haar wilde doen. "Mag ik hem even vasthouden?" vroeg ze zacht. "Dat hoef jij niet te vragen," glimlachte Frank. "Jij bent toch mijn meisje?"

Met twee handen omvatte ze de stam van zijn lul en trok de huid naar achteren zodat zijn dieprood gezwollen eikel vrij kwam. Frank zag dat ze zich geen moment bedacht en met haar tong aan zijn lul begon te likken alsof het een zuurstok was. "Mmmm heerlijk," zei Anita. "Wat heb jij een lekkere lul." Ze hapte toe en nam met moeite zijn hele eikel in haar mond. Ze zoog al het voorvocht dat hij had uit zijn pik. Het was niet de eerste keer dat ze dit deed, maar voor Frank was het wel de eerste keer dat er iemand aan zijn lul zoog. En hij vond het heerlijk. Er trok een onbekende sensatie door zijn pik, wat kon dit meisje pijpen zg! Nu begon ze aan zijn ballen te likken. Anita paste wel op dat hij niet in haar mondje zou klaarkomen. Ze spaarde zijn zaad. Hij mocht in haar kut spuiten als hij zover was, bedacht ze. De eerste keer dat ze het deden, wilde ze die volle grote ballen in haar spleetje leeg voelen spuiten!

Frank had het niet meer, als het zo doorging dan zou het niet lang duren voor hij zijn orgasme zou krijgen. Dat lekkere tongetje van zijn vriendin dat nu aan zijn ballen likte maakte hem gek! "Oooooh jaaah, toe zuig er nog even aan," kreunde hij. "Ik kom bijna!" "Ik weet iets veel beters," hijgde Anita geil. "Je mag hem in mijn kut stoppen, ik wil je diep in me voelen! Ga zitten!" Ze deed haar rokje uit terwijl Frank ging zitten. "Hou je lul rechtop, schat. Dan laat ik me erover heen zakken!" Langzaam baande zijn dikke eikel zich een weg, diep in haar zachte nauwe tunneltje. "Oooooh jaaaah, oooo ja dit is geweldig," riep Anita toen ze zijn massieve lul steeds verder naar binnen voelde verdwijnen. Ze liet zich zakken tot haar spleetje helemaal gevuld was. Zijn pik zat er nog niet helemaal in, maar meer kon ze gewoon niet hebben! Hij nam haar billen in zijn handen om haar te ondersteunen. Anita boog voorover. "Kom zuig aan m'n tieten, terwijl ik je neuk," hijgde ze. "Lik m'n tepels." Anita regelde het tempo waarmee ze zijn pik in zich wilde voelen. Langzaam bewoog ze op en neer om het zo lang mogelijk te laten duren. En ze verstond de kunst om er zelf van te genieten. Ze kwam omhoog. Ver genoeg zodat alleen zijn gezwollen eikel in haar kutgaatje zat. Daar was ze het gevoeligst. "Oooh ja, beweeg Frank," zei ze. "En niet te diep. Neuk me met het puntje van je lul!" Frank begon nu wat sneller in het hijgend meisje te bewegen, het viel niet mee om ervoor te zorgen dat zijn lul uit het drijfnatte kutje van Anita gleed. "Oooooh jaaah kom sneller!" gilde ze. "Oooh ik koooom!!!" riep ze vol extase. Anita beleefde haar climax intens. Die grote lul in haar kutje bezorgde haar een weergaloos orgasme. Ze liet zich in n keer over zijn lul zakken. Zijn hele lengte schoot er in n keer in. Genoeg voor Frank. Die had ook niet veel meer nodig om klaar te komen in het krampachtig trekkende kutje rond zijn pik. Met een schreeuw spoot hij zijn overvolle ballen leeg in het nauwe gleufje van Anita, die nog een keer extra hard in zijn stam kneep met haar kutspiertjes.

Allebei zaten ze nog even na te genieten van de eerste keer dat ze het met elkaar hadden gedaan. Anita voelde de harde lul van Frank langzaam verslappen in haar bevredigde kutje, toen Martha binnen kwam lopen.

XXX"Heeeey Anita ben jij er ook!" riep ze. Frank en Anita schrokken zich natuurlijk rot toen ze onverwacht binnen kwam lopen. "Ga weg," riep Frank boos. "Maak dat je weg komt!" Martha zag dat de lul van haar broer uit het kutje van Anita glipte, gevolgd door een flinke hoeveelheid sperma. "Zo jullie zijn flink bezig geweest, zo te zien. Denken jullie aan de buren? Ik kon Anita boven horen gillen!" "Voor de laatste keer, ga weg!" zei Frank gerriteerd tegen zijn zusje. Anita wist ook niet hoe ze het had. Het enigste wat ze kon bedekken waren haar borstjes. "Nee hoor," zei Martha. "Ik woon hier ook." En ze ging demonstratief naast Frank zitten. Ze keek naar Anita die niet wist wat ze hiermee aan moest. Ze kende Martha wel van school, maar ze had haar nog nooit gesproken. Dat deed je niet met leerlingen die een klas lager zaten.

"Heeft hij ook al aan je kut gelikt?" vroeg Martha brutaal. "Dat kan hij als de beste hoor!!" Frank kreeg gelijk een rooie kop van deze bekentenis. En Anita luisterde met verbazing naar de mededeling van Frank zijn zusje. "Hoe weet jij dat?" vroeg Anita. "Nou vanmiddag heeft hij het nog bij mij gedaan," verteld Martha. "Het was echt te gek. Zo ben ik nog nooit klaargekomen." Anita keek naar Frank. "Doe jij het ook met je zus?" riep ze verontwaardigd. Frank knikte. "Ik moest wel. Ze heeft me gechanteerd. Ze dreigde ons weekend te verpesten als ik het niet deed." "Dus jij hebt voor ons haar kut gelikt? Je hebt haar toch niet geneukt h." Frank schudde heftig met zijn hoofd van 'nee'. "Maar dat gaat hij wel doen hoor!" zei Martha. "Ik heb daarnet stiekem met mijn telefoon een filmpje van jullie gemaakt. Als ik dat aan paps en mams laat zien of aan jullie vrienden, kunnen we nog eens lachen!"

Het werd even stil in de huiskamer. Anita pakte haar kleren. "Ik ga weg," zei ze. "Ik wens je veel plezier met je zusje!" "Nee, nee blijf nou hier, ik kan er toch ook niks aan doen dat zij ons zo zit te pesten? Ze meent er niks van!" Martha keek naar de slapte lul van haar broer. "Geloof dat maar niet beste broer. Ik ga niet weg voor ik met dat gespeeld heb." En ze wees naar zijn pik, die er maar zielig bijhing. "We kunnen hem toch wel voor n keertje samen delen? Hij heeft genoeg!" zei ze tegen Anita die besluitloos met haar rokje in haar hand stond. Ook Frank keek zijn vriendin vragend aan. "Kom we doen het maar n keer, dan zijn we van haar af," zei hij zacht. Anita slaakte een diep zucht. "Nou voor een keer dan, maar dan moet jij wel dat filmpje wissen als we klaar zijn," zei ze tegen Frank zijn zusje. 'Als jij dat dan zo graag wil, dan zul je hem krijgen ook,' dacht Anita. 'En het zal je niet meevallen,' bedacht ze.

Anita was niet zo verlegen uitgevallen wat meisjes betreft. Niet dat, het haar voorkeur had. Ze genoot meer van het gezelschap van een jongen. Het geval was, dat ze een keer in een half dronken bui met haar beste vriendin Anne had gevrijd. En toen ze s'morgens wakker waren geworden en allebei beseften wat ze gedaan hadden de avond daarvoor, hadden ze het nog eens voorzichtig over gedaan. Bij die twee keren was het dan ook bij gebleven. Anita had het wel een hele aparte ervaring gevonden om het met een meisje te doen."Laat maar eens zien waar hij in moet," zei ze zo zakelijk mogelijk tegen Martha. "Kleed je maar uit." Martha keek Frank en Anita aan. "Mot zij er pers bij blijven?" vroeg ze aan haar broer. Frank knikte. "Graag of niet hoor, ik heb niks voor Anita te verbergen als je dat bedoeld. En jij hoeft ook niet zo preuts te doen. Je wilt het toch zelf?" Martha koos eieren voor haar geld. Dit was eigenlijk niet haar bedoeling, maar als zijn vriendin er bij moest blijven nam ze daar maar genoegen mee. Martha trok onder het toeziend oog van Frank en Anita haar kleren uit en ging zitten....

Ze keek naar Frank zijn penis die nog steeds in een ruststand verkeerde. "Er zit niet veel leven in h," zei ze. Anita lachte. "Neem hem maar eens in je mond als je durft. Dan zal het niet lang duren voor hij overeind staat," zei ze. Dat vond Martha nog al wat. Ze wilde hem wel in haar kutje voelen, maar in haar mond? De andere twee zagen haar een beetje aarzelen. "Nou, kom op," zei Anita. "Laat maar eens zien wat je kan." Frank ging rustig onderuit zitten en wachtte op wat er komen ging. Martha nam de lul van haar broer in haar hand en gaf er een klein kusje op. Ze wilde eigenlijk niet, maar ze liet zich toch niet kennen. "Goed zo," prees Anita haar. "Zie je dat hij al wat groter word?" Dat klopte. Schoksgewijs kwam zijn lul overeind. Hij werd steeds geiler van al die aandacht. "Neem hem nu maar even in je mond en zuig er maar een beetje aan," zei Anita. Ook zij begon het best wel een opwindend gezicht te vinden nu ze Martha aan de lul van haar eigen broer zag zitten. Martha nam langzaam de top van lange lul die ze stevig in haar hand hield, tussen haar lippen. Ze proefde zijn geil dat er een beetje uitkwam in haar mond. "Is je kutje al nat?" vroeg Anita. "Mmmm ja ik geloof het wel, waarom?" " laat mij dan maar eens kijken," zei Anita. "Spreid je benen, doe ze maar eens goed uit elkaar."

In de veronderstelling dat Anita alleen naar haar kut wilde kijken deed ze wat zij aan haar vroeg. Anita ging op haar knien voor haar zitten en bekeek het gleufje van Martha. Anita duwde een vinger tussen de schaamlipjes van Martha haar gleufje, en daarna stak ze haar vinger in haar mond. "Wat doe jij nou?" vroeg Martha aan Anita. "Gewoon ik zit er even aan en ik proef even, vind je het erg? Je smaakt best lekker." Ook Frank keek verbaast op naar zijn vriendin. "Laat haar maar," zei hij tegen Martha. Hij vond het wel een geil idee om twee meisjes bezig te zien. Hij begon zacht in Martha haar tietjes te knijpen. "Geniet er maar van," zei hij zachtjes in haar oor.

Martha zat dus nog steeds een beetje uitdagend met haar benen wijd. Die vinger van Anita en die grote stijve lul van Frank hadden haar best wel geil gemaakt. Het kon haar eigenlijk ook niet zo veel meer schelen wat Anita haar plannen waren. Anita waagde het om haar mond tegen het gleufje van Martha aan te duwen. Het meisje kreunde goedkeurend toen ze de zachte lippen van Anita tegen haar kutje aanvoelde. "Oooooh jaaah," hijgde ze. De tong van Anita likte elk plekje dat ze aan kon raken. Vooral als ze het tegen haar klitje aan voelde duwen, trokken de rillingen van genot door haar lijf. En Anita zelf genoot ook. Ze likte de sapjes van Martha haar spleetje en slikte ze genietend door. "Doet ze het goed, zusje?" vroeg Frank. "Oooooh ja, ik had nooit gedacht dat het zo lekker kon zijn om door een ander meisje gelikt te worden." Ze trok haar benen omhoog om Anita nog met ruime te geven. Die ging nu helemaal los. Anita was zelf ook hartstikke geil geworden van de geurtjes en de smaak van het kutje dat ze nu uitgebreid begon te likken. Martha begon te trillen onder al het geweld waarmee Anita haar probeerde te bevredigen. Martha naderde met veel gekreun haar hoogtepunt. "Oooh jaaah, ik koooom," schreeuwde ze. Schokkend en bevend kwam ze klaar op de tong van Anita. Bijna bewusteloos lag ze als een slappe pop op de bank. Ze had even geen weet meer wat er om haar heen gebeurde.

Anita wenkte Frank om haar plaats in te nemen. "Kom," zei ze. "Ze is klaar om die dikke lul van je in haar kut te krijgen! Neuk haar!" Anita nam zijn pik in haar hand en leidde hem naar het natte spleetje van zijn zusje die nog steeds lag bij te komen van het intense orgasme dat ze daarnet beleeft had. Anita wreef Frank zijn eikel tussen de schaamlipjes van Martha haar kutje, om hem goed nat te maken. "Ga je gang," zei ze. "Doe je best!" Frank perste zijn lul in het gaatje van Martha haar lusthof. Centimeter na centimeter verdween zijn stijve in de onderbuik van zijn zusje, die nu pas besefte wat er gaande was. "Oo Frank, ooo wat is hij dik!" riep ze. Hij voelde wel dat ze heel erg nauw was, maar hij drukte toch door. Hij kon niet anders. Anita duwde met haar handen tegen zijn billen aan. "Ooo niet te ver!" riep Martha. "Straks scheurt er nog wat." Anita lachte. "Rustig maar meisje, er kan niks gebeuren. Het is een kwestie van wennen." Ze duwde net zo lang tegen Frank aan, tot hij er tot meer dan de helft in zat. Toen vond ze het wel diep genoeg. Frank voelde de hand van Anita tussen zijn billen. Ze begon zachtjes in zijn ballen te knijpen. "Kom schat, neuk je zusje, ze wilt het zo graag!" Frank begon nu zijn pik heen en weer te duwen in het supernauwe kutje van zijn zus. Het paste als een handschoen rond zijn lul. Hij begon zijn pik steeds sneller in haar te duwen. Iedereen wist dat het niet lang zou duren voor hij klaar ging komen. 'Eerlijk is eerlijk' dacht Frank. Het spleetje van zijn zusje was het krapste waar zijn pik ooit in had gezeten. De zachte hand rond zijn ballen hielpen hem ook om zijn orgasme te krijgen. Martha gaf inmiddels geen krimp meer. Ze liet het gewoon over haar hem komen. De grote dikke paal van Frank was eigenlijk toch een beetje teveel van het goede. "Niet in me spuiten," riep ze snel, toen ze aan het gezicht van Frank zag dat hij zijn hoogtepunt ging bereiken. Hij trok hem snel uit haar kut. Anita duwde hem achteruit en vliegensvlug nam ze zijn lul in haar mond. Ze rukte stevig aan zijn pik om het zaad er uit te trekken. Frank voelde de spieren uit zijn onderlichaam samentrekken, en met alle kracht die zijn ballen komen produceren spoot hij de volle lading diep in de keel van zijn vriendin. Anita slikte zoveel mogelijk van de golf sperma die hij in haar mond liet lopen door.

Martha liet de twee geliefden voor de rest van het weekend met rust. Die had haar portie wel gehad...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners