Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zusje Ontmaagd - 29729 keer gelezen
Ik was zeventien, Sandra een jaar jonger. Mijn moeder was al jaren dood en mijn vader, die in de public relations werkte, moest vaak 's avonds weg, zodat mijn zusje en ik erg op elkaar aangewezen waren. We konden goed met elkaar opschieten, maar toch was ik verrast toen zij op een avond, het was bijna middernacht, mijn kamer binnenkwam. Eerlijk gezegd schrok ik mij rot... niet in het minst omdat ik net in bed lag te masturberen. Ik bedekte mij snel met het laken, maar Sandra trok het prompt weer weg. "Je moet je niet verstoppen, Dirk", zei ze hees. "Ik heb je vaak zat door het sleutelgat bekeken!" Nou, ik wist niet meer waar ik het had! Het enige wat ik kon doen, was mij opnieuw met het laken bedekken. Ik was doodsbang dat papa zou binnenkomen en ons betrappen, tot ik mij herinnerde dat hij met een klant naar Parijs was en pas de volgende avond zou terugkomen. Had Sandra op die kans gewacht? Ze kwam rustig op de voet van het bed zitten, terwijl ze vol belangstelling naar de bult van mijn pik keek, die het laken als een tentje naar omhoog deed staan. "Je mag hier niet zijn, Sandra", stamelde ik. "Ga terug naar je kamer. Ga slapen!" Ze schudde het hoofd. "Ik heb geen zin om te gaan slapen. Ik wil vrijen. Ik wil dat jij mij naait!"

Ik begreep niet wat er in haar gevaren was. Terwijl ik daar lag, niet in staat om iets te zeggen, laat staan om haar weg te sturen, stond zij op en deed ze haar nachthemdje uit. Ik bekeek haar met grote ogen, alsof het de eerste keer was dat ik haar zag. En het was natuurlijk ook de eerste keer - toch op die manier. Pas op dat ogenblik besefte ik hoe vrouwelijk haar lichaam was geworden. Ze had kleine, ronde borsten met stijve tepeltjes. Lange, slanke benen... maar het mooiste was haar poesje, dat nauwelijks verstopt werd door een wazig, dun blond vachtje. Ik zag haar gewelfde spleetje, met lipjes die glinsterden van de verboden opwinding. Hoe ik ook probeerde, ik kon mijn blik niet afwenden. Ik moest naar dat prachtige lijf blijven kijken, terwijl zij weer naar het bed toekwam en bij mij kwam liggen. Terwijl ik nog steeds niet durfde te bewegen, voelde ik dat Sandra mijn pik vastnam. Het gevoel van dat warme handje deed mij onmiddellijk klaarkomen! Sandra trok haar hand weg en begon haar vingers af te likken, terwijl ze mij als een gulzig poesje aankeek. Op dat ogenblik begaf er iets in mij. Ik duwde haar neer en kuste haar op haar mond, terwijl haar tongetje heet tussen mijn lippen drong. Mijn handen verkenden haar lijf. Ik streelde haar borsten en haar poesje, en mijn wijsvinger ging op verkenning in haar vagina. Toen sprong ik uit bed en trok ik Sandra naar de rand toe. Ik opende haar dijen en drukte mijn mond op haar spleetje, om het genietend te likken, terwijl ik haar lipjes spreidde om beter bij haar sap te kunnen. Hoe langer ik haar kittelaar likte, hoe wanhopiger Sandra kreunde en kronkelde. Opeens klemde ze haar dijen krampachtig om mijn hoofd, terwijl haar orgasme losbarste. Ik richtte mij op, bracht mijn pik naar haar spleetje en gaf een snelle, harde stoot. Hard genoeg om in ""n keer haar maagdelijkheid te doorboren! Toen ik Sandra hoorde snikken, drukte ik haar tegen me aan, zonder echter te stoppen met stoten. "Kom, Dirk, kom, neem mij. Kom in mij!" hijgde zij. Maar net voordat ik zou klaarkomen, trok ik mij in een flits van helderheid uit haar, zodat het geil niet in maar op haar buik spoot... Daarna kwam de ontnuchtering. Ik was zo geschokt door wat ik had gedaan, ik schaamde mij zo erg, dat ik begon te wenen. Maar Sandra haastte zich om mij te troosten.

"Het is niets", fluisterde ze. "Ik heb het zelf gewild. En je hebt mij gelukkig gemaakt, dat weet je toch? Het was fantastisch!" Toen ik insliep, uitgeput door de emoties, lag Sandra nog in mijn armen. Die ochtend werd ik gewekt door een zalig gevoel aan mijn kruis... het was Sandra, die de restjes zaad en bloed van mijn penis likte. Ik trok haar op mij neer en begon haar te beffen, tot zij sidderend en snikkend klaarkwam. Toen ik daarna mijn geil in haar mond spoot, slikte zij alles zonder verpinken door. Dat was het begin van een relatie die drie jaar heeft geduurd, tot ze vanzelf doodbloedde. Je hoort tegenwoordig veel over incest, altijd in negatieve zin. Ik heb het anders ervaren. Mijn verhouding met mijn zusje was dan misschien zondig en verboden, maar we hebben er geen van beiden spijt van gehad. En ik denk niet dat er er een trauma of andere gevolgen van over hebben gehouden. Alleen mooie herinneringen...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners