Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zusje Uitdagen 1 - 27414 keer gelezen
Ik woon sinds een poosje in een Appartementje in het centrum van Amsterdam. Een Appartementje met 1 slaapkamer, een woonkamer en natuurlijk de keuken / badkamer. Maar dat was ook alles. De bedoeling was dat mijn zusje dit weekend langs zou gaan komen, en ze zou dan gaan slapen op mijn slaapbank in de woonkamer.

Het was vrijdagavond, en mijn zusje belde aan bij de voordeur. Ik liep er heen en liet haar binnen. Mijn zusje is 16 jaar, best wel slank, 1.70 groot en een c-cupje. Een heel mooi meisje moet ik zeggen, en toch wel erg jammer dat het nu tegen de winter aan loopt, en het best wel koud is. Dan verstoppen de meeste meiden het hele lichaam onder vele laagjes kleding. Zo ook mijn zusje. Om het haar een beetje beter op gemak te maken heb ik de kachel wat hoger gezet, want ik weet dat ze altijd koud is.

Eenmaal samen op de bank gaat het gesprek van koetjes en kalfjes over in relaties en seks. Wat blijkt, ze heeft 1 keer een vriendje gehad, waarmee ze nog nooit seks gehad heeft. Wel een beetje experimenteren, en handenwerk. Maar het 'echte' werk is nog niet ter sprake geweest. Ook blijkt dat ze wel eens wat geëxperimenteerd heeft met een vriendin van haar. Elkaar gevingerd enzo. Ze geeft ook wel toe dat ze het eigenlijk beide wel leuk vind, maar er weinig meisjes zijn die dit ook leuk vinden. Tenminste, niemand die ze kent. Na die ene keer met een vriendin is het er nooit meer van gekomen omdat zij dat niet meer wou.

Ik besloot wat drinken te gaan halen, en liep naar de keuken om voor haar een wijntje te halen, en ik pakte zelf een biertje. Toen ik terug kwam zag ik dat er een aantal kledingstukken minder om mijn zusje zaten. Kennelijk was het wat warm geworden voor haar, en ze zat nu in een shirtje met een diepe V-hals, waardoor er decolleté zichtbaar werd. Hier had ik natuurlijk geen problemen mee!Het onderwerp week weer af van waar we waren, en een uurtje en een aantal drankjes verder kwam het onderwerp er weer op. M'n zusje kon duidelijk niet goed tegen alcohol en ze was al wat aangeschoten. Ik kwam weer terug op het seks onderwerp, want eigenlijk wou ik wel weten hoe ver ze zou gaan. "Wat vind je van webcammen" zei ik tegen haar, en dan bedoelde ik natuurlijk het naakt voor de webcam verschijnen. En tegen mijn verwachtingen in kreeg ik als antwoord dat het haar wel spannend leek, maar dat ze het nog nooit gedaan had. Na een poosje hierover doorpraten liet ik haar een site zien. De site is publiekelijk toegankelijk, en bezoekers kunnen de webcammer kadootjes geven in de vorm van geld. Toen zei ik tegen haar, "ik daag je uit om te gaan webcammen voor geld". En het leek haar eigenlijk wel geil om te doen, en dus besloten we een account voor haar aan te maken. Toen we aankwamen bij het gedeelte waar haar leeftijd ingevuld moest worden hebben we er 2 jaartjes bij opgeteld, waardoor ze nu volgens de site 18 was.

En eigenlijk kon ze gelijk beginnen. "Ok... en nu?" zei m'n zusje. "Ehm, ik denk dat je nu dan in je ondergoed moet gaan zitten webcammen" zei ik. En spontaan trok ze haar kleren uit, op bh en slipje na. Ik zette de laptop voor haar, en we startten de webcam sessie, zonder geluid zodat we ook nog wat kunnen praten.

Mijn zusje ziet er eigenlijk voor haar leeftijd ook wel wat ouder uit dan ze echt is, en 18 zou voor d'r ook niet ongeloofwaardig zijn, dus komt ze er wel mee weg. Nu met haar kleren grotendeels uit, en ik aan de andere kant van de laptop om het schouwspel te bewonderen kon het beginnen. Wat een geil meisje dacht ik bij mezelf. En een erg lekker meisje!

Na een aantal minuten kwam de eerste de webcam sessie binnen, en begon wat te praten. Maar al heel snel kwam dit er op neer dat ze naakt moest gaan vingeren enzo. Dit lieten we nog maar eventjes voor wat het was. Ze begon wel de bezoekers uit te dagen, en begon haar borstjes en kutje te masseren, met d'r ondergoed nog aan. De eerste kadootjes kwamen binnen, en ze had inmiddels ook al iets van 30 toeschouwers. Er bleven nog wat kadootjes binnenkomen en dus had ze inmiddels al wat verdiend. Toen iemand een 10-tje bood om haar BH uit te doen nam ze dat aan, en zo verdween ook de BH van het spel. Ik had zelf nu ook voor het eerst zicht op haar borstjes. Wat een mooie borsten. Een gemiddeld C-cup, en de borsten staken wat vooruit. Ze had ook vrij stijve tepels, dus ze genoot er duidelijk van! Wat een heerlijk aanzicht.

Ze bleef wat chatten met de bezoekers, en wreef af en toe over d'r borstjes, of over d'r kutje met haar slipje aan. Een enkele keer ging ze zelfs met haar hand in haar slipje en ging eventjes vingeren, maar meer dan dat niet. Na een poosje besloten we om er een punt achter te zetten en ze sloot de chat af. Ze keek me geil aan, liep naar me toe en omhelste me. "Dit is erg geil!" zei ze, "Dat wil ik vaker doen!" en ze kuste me op mijn mond. Aangezien ze nog steeds bijna naakt was kon ik me niet inhouden en pakte d'r kontje vast en kneep er in. Ze keek me aan, en zag dat ze het toeliet, en kuste me weer op mijn mond. Maar deze keer gebruikte ze ook haar tong, en ze legde haar handen om mijn nek heen.

Wil je weten hoe het verder gaat? Laat een reactie achter met wat je er van vind!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners