Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zussen onder elkaar - 19347 keer gelezen


Ik ben een meisje van 21. Ik heb bruin haar, bruine ogen, ben 1m73 groot, weeg 57kg, en heb C65. Niet slecht, vind ik zelf. Ik zal nu iets vertellen wat ik een maand geleden heb meegemaakt. Ik vinger me regelmatig en als ik er zin in heb ga ik altijd wat vroeger naar m地 kamer. Die vrijdagavond was ik alleen thuis samen met m地 zusje van 19 en m地 broertje van 18. M地 ouders moesten bij vrienden gaan eten. M地 zusje ziet er helemaal niet slecht uit: ze heeft blond haar, blauwe ogen, ongeveer 1m65, 50kg en een kleine B cup. Ik was die avond tamelijk geil en zei tegen m地 zusje dat ik wat op m地 bed ging zitten lezen. M地 broertje zat voor de computer spelletjes te spelen, dus die zou me ook niet lastig vallen. Ik ga dus naar boven, ga op m地 bed liggen en neem 鳬n van de seksboekjes, die ik eens gekocht had, uit m地 schuif. Ik had juist eentje in m地 handen van 2 lesbische meiden. Ik heb bij ons in school al dikwijls, in de wc痴, 2 meisjes zien tongen en in mekaars broek zitten, maar ik vond dat toch maar een raar gezicht. Enfin ik open het boekje en ontdoe me van m地 strakke blouse.

Ik had die dag geen BH aan dus kon ik direct m地 borsten beginnen te masseren. M地 tepels werden al gauw steenhard. Ik had dan ook al gauw zin om verder te gaan. Ik opende de knoopjes van m地 jeansbroek en trok hem wat naar onder. Ik zag op m地 slipje een afdruk van geil vocht. Ik wreef over m地 slipje terwijl ik naar de foto 痴 van die 2 vrouwen keek. Nu schoof ik m地 slipje ook wat naar onder en zag m地 mooi geschoren, vochtige poesje. Ik werd er zo geil van, dat ik direct een vinger erin stak en me hevig vingerde. Langs mij lag ook een dikke alcoholstift en daarmee kon ik mij wel iets mee inbeelden. Ik nam de stift en schoof hem langzaam in m地 kutje. Ik kreunde een beetje. Die foto痴 die ik zag en de teksten langs de foto痴 waren ook al zo geil, dus ik begon heviger en dieper met de stift in m地 poesje te gaan. Ik voelde dat ik bijna ging komen en zonder dat ik het wist kreunde ik wat feller en luider. En plots stond m地 19-jarige zusje in de deuropening.

Ik trok vliegensvlug het laken over mij en vroeg wat ze kwam doen. Ze zei dat ze zoveel geschreeuw hoorde en ik zei dan dat het niks was. Maar zij zei dan tegen mij: 摘en vriendin van mij heeft dat bij mij ook gedaan. Ik vroeg:埜at gedaan? 鄭hwel, zei ze, 砺orige week toen ik naar de WC ging kwam m地 vriendin mee in het kotje en toen ik m地 broekje aftrok wreef ze over m地 poesje. Ik kon m地 oren niet geloven. Ik vroeg toen of ze het fijn vond en ze zei: 笛a. Ik vroeg toen of ze het nog een keertje wou doen, en ja hoor zei ze nogmaals. Ik zei dat ze maar op het bed moest gaan liggen en ik pakte haar hoofd en gaf haar een lekkere tongzoen. Pas na een paar seconden deed ze mee. Ik wreef over haar T-shirt en voelde zo haar kleine borstjes en ze kreunde een beetje. Ik deed dan haar T-shirt uit en zag haar tepels fel stijf staan. Ze had nog geen BH aan, want ze vond dat nog niet nodig. Ik begon erop te zuigen en ze wreef door m地 haren. Ik gaf kusjes op haar borsten en dan ging ik telkens lager. Aan haar broek beland deed ik haar knoopjes open en kuste op haar slipje. Ik zette me terug recht en trok haar broekje naar beneden. Met m地 vinger deed ik haar slipje wat opzij en wreef over haar poesje. Ik voelde al wat nattigheid en trok haar broek en slipje helemaal naar beneden. Nu zat ze daar helemaal naakt. Ik maakte een vinger nat en stak die zachtjes in haar poesje. Ze kreunde lekker. Nu stak ik er 2 vingers in. Ze zag die alcoholstift liggen en ze vroeg of ik me met die stift wou vingeren. Ik had niets liever, dus ik vingerde m地 zusje terwijl ik mij vingerde met de stift. Ze zei dat ze plots een raar gevoel had. Ik zei haar toen dat ze waarschijnlijk ging klaar komen. Dat kende ze niet, dus wou ik haar vlug laten komen. Ik stopte mij te vingeren en begon haar te beffen. Ik vroeg haar haar lipjes zover als ze kon open te trekken en ik ging dan met m地 tong lekker diep. Ik proefde een lekker jong poesje. Ze zei nu dat ze wel een heel raar gevoel kreeg, dus hield ik me klaar. En een paar seconden later kwam ze luidkeels klaar. Ik likte alles op en gaf haar daarna een tongzoen, zodat ze haar eigen sappen zou kunnen proeven.

Nu zei ik dat ze mij moest vingeren. En met een bibberend handje ging ze naar m地 kaal poesje. Ze wreef over m地 lipjes en ging naar binnen. Het was gewoon heerlijk, enkel al door de gedachte dat m地 zusje mij aan het vingeren was, zou ik klaar komen. Ik had me daarstraks al gevingerd, dus zou het waarschijnlijk niet meer zolang duren. Na enkele minuten zei ik dan ook dat ze haar mondje op m地 kutje moest leggen. Ze deed dat en begon me te lekken. Een minuut later kwam ik ook heerlijk klaar. Ik legde mij nu helemaal plat en trok haar poesje naar mij toe. We lagen nu in een 69. Haar poesje was nog altijd een beetje nat. Ze likte me grondig droog en uitgeput viel ze op mij. We hebben daar dan gewoon een heel tijdje liggen naar het plafond te staren. Het was ondertussen al laat geworden en ik hoorde m地 broertje de trap op komen, waarschijnlijk om te gaan slapen. Maar m地 zusje zei dat ze m地 broertje zijne 叢lasser al gezien had. En ze vond die zo groot. Opeens riep m地 zusje naar m地 broertje en zei dat hij naar mijn kamer moest komen. Ik kon niet meer geloven wat hier allemaal gebeurde. M地 broertje kwam dus m地 kamer binnen en zag ons 2 naakt. Ik zag z地 lul dan ook al snel groeien. M地 broertje vroeg waarom we hier zo naakt lagen en m地 zusje zij gewoon dat we mekaar gevingerd hadden. M地 zusje vroeg dan ook of ze zijne lul mocht zien. En hij deed het nog echt ook. Hij deed z地 knoop los en z地 rits naar beneden. Dan trok hij z地 broek naar beneden en je zag z地 lul al uit z地 boxer steken. Hij was echt al groot. Zeker een cm of 21.

M地 zusje ging naar hem toe en nam de lul vast. Ze begon er lichtjes aan te trekken en ik werd opnieuw opgewonden. Hij deed z地 T-shirt uit en drukte m地 zusje tegen hem aan. M地 zusje liet z地 lul los en begon met hem te tongen. Ik had nog nooit een lul vast gehad, wel gezien op school, maar verder niks. Dus ik stond op, duwde m地 zusje wat opzij, maar ze bleven kussen. Maar nu zag ik z地 stijve duidelijk. Ik nam hem vast en deed wat vele meisjes vertelden wat ze bij de jongens deden. Ik trok z地 voorhuid naar achteren en weer naar voren. Ik hoorde dat hij het prettig vond, want hij begon lichtjes te kreunen en te hijgen. Hij stopte met kussen en wreef over m地 poesje. Hij zei dat hij dat mooi vond, een geschoren poesje. Ik vroeg me af vanwaar hij dat allemaal kende, maar waarschijnlijk is dat van foto痴 op internet en van films die hij met z地 vrienden bekijkt. Hij begon met 2 vingers te vingeren en ik trok hem lekker af. M地 zusje zat nu op het bed haar te vingeren. Hij wou me lekken en wou dat in een 69 doen. Ik vond het wel spannend en besliste het te doen. Hij legde zich op bed en ging ik op hem liggen. Hij begon onmiddellijk m地 poesje te lekken en ik pakte voorzichtig z地 lul in m地 mond. M地 zusje stond nu op en stak haar hand tussen mij en m地 broer. Zo kon ze met m地 borsten spelen. Het was gewoon heerlijk. Nu wou hij ook wel het kutje van z地 zusje likken dus ik ging opzij en m地 zusje legde zich op hem. Ik bleef me vingeren en nam ook de alcoholstift erbij. M地 zusje probeerde ook de lul in haar mond te houden, maar ik zag dat het niet echt lukte. Ik stond dus op en ging naar z地 lul. Ik pijpte hem nu terwijl m地 zusje z地 ballen likte. Hij zei dat hij dadelijk ging klaar komen. En ja, hoor, na een minuut kwam hij krijsend klaar en spoot onze 2 mondjes vol. Ik probeerde het door te slikken, maar het was te veel. Nu wouden wij ook nog eens klaar komen en we gingen allebei op de rand van het bed zitten en hij vingerde ons elk met 2 vingers. En na 5 minuten kwamen we allebei samen klaar. Hij likte z地 vingers af en ging daarna op z地 knien voor het bed zitten. Hij likte ons kutje beurt om beurt droog en schoon. Nu vielen we alle 3 uitgeput op de grond.

M地 broertje ging na een tijdje naar z地 kamer en ging slapen. M地 zusje wou bij mij blijven slapen en ik vond dat wel goed. We kropen dan allebei naakt in bed en omdat we het zo warm hadden hadden we geen laken over ons getrokken. Een tijdje later, ik denk een uurtje of zo, was ik nog altijd niet aan het slapen en ik hoorde m地 ouders thuis komen. Ik deed alsof ik sliep, maar vergat nog altijd de lakens over mij te trekken. M地 ma komt altijd kijken of we goed slapen en vandaag deed ze het dan ook niet anders. Eerst bij m地 broer, en dan bij mij. Ik zag door m地 ooghoek dat m地 ma eens beetje raar keek toen ze ons daar zo naakt zag liggen. Maar blijkbaar vond ze het opwindend, want ik zag haar hand naar onderen gaan en ze begon over haar poesje te wrijven. Ze deed dan haar rits van haar rokje naar beneden. Ze deed haar rokje naar omlaag en ook haar slipje. Ik zag nu de fel behaarde kut van m地 ma en begon opgewonden te geraken. Ze wreef over haar poesje en begon lichtjes te kreunen. Toen hoorde ik m地 pa zachtjes roepen, waar ze bleef. Ze zei dat hij eens moest komen kijken en dat vond ik wel opwindend dat m地 pa mij naakt zou zien. M地 pa kwam en ik zag z地 mond openvallen. Hij zag toen ook m地 ma, die zich aan het vingeren was. Hij haalde z地 lul uit z地 broek. En groot en dik dat die wasNiet normaal gewoon. Dan na een paar minuten gingen ze terug weg en een paar minuten later hoorde ik veel gekreun. Ik had hun duidelijk opgewonden.

De volgende morgen werden we wakker en merkten dus dat we geen laken op ons hadden liggen. Ik heb maar niet gezegd wat ik deze nacht gezien had. We stonden op en kleedden ons aan. Toen we allemaal samen aan tafel zaten, was er een rare sfeer. M地 ouders keken zeer raar naar mij en m地 zusje. In de voormiddag ging m地 broertje bij een vriendje spelen en m地 pa moest gaan werken. Op een moment kwam m地 ma mijn kamer binnen. Ik en m地 zusje waren wat naar muziek aan het luisteren. M地 ma zei dat ze ons gisteren naakt in het bed had zien liggen en vroeg waarom we naakt lagen. We zeiden niks, en m地 ma zei dat ze niet kwaad zou zijn. Dus ik zei dat we met elkaar gexperimenteerd hadden. Nu ik toch bezig was met te vertellen, zei ik ook dat ik haar gisteren in de deuropening had zien vingeren en pa zich heb zien aftrekken. Toen vroeg m地 ma waarom ik dat niet eerder had gezegd. En ik zei dan dat ik het wel opwindend vond. Ze zei dat wij ook wel 2 lekkere meisjes waren. Opeens deed ze baar blouse uit en stond ze voor ons in haar BH en broek. Ik zag haar stevige borsten, het moet zeker een grote D cup zijn. Ze deed nu ook haar broek naar beneden en stond nu volledig in zwarte lingerie. Ik zag haar grote lipjes door haar slipje en werd geil. Ik stond op en ging naar haar toe. Toen nam zij m地 kop vast en gaf me een heel lekkere tongzoen. M地 zusje had ondertussen ook niet stil gezeten en zat al met een vinger in haar kutje. M地 ma wreef over m地 kont en deed m地 knopen los en trok dan m地 broek naar beneden. Ze ging met haar handen achter m地 slip in en wreef over m地 billen. Ze deed nu haar eigen BH uit en trok daarna mijn blouse en BH ook uit. Nu stonden we daar allebei enkel in ons slipje. Ze begon over m地 borsten te wrijven en ik deed het bij haar. Dan kwam m地 zusje en ging achter m地 ma staan. Ze ging met haar handen naar voren en ging in het slipje. M地 ma kreunde . Nu trok ze het slipje van m地 ma helemaal naar benden en ik ging op m地 hurken zitten.Ik keek aandachtig naar haar poesje en stak een vinger erin. Nu kwam ook m地 zus voor haar staan en m地 ma vingerde haar met 2 vingers. Na een tijdje te vingeren begon ik haar ook te beffen en ze kreunde z鳬r fel. M地 zusje ging klaarkomen en al haar geil droop uit haar poes. Ze stond met haar poesje boven mij dus ik kreeg ook wat in m地 gezicht terwijl ik m地 ma aan het beffen was. Toen zei ze dat ze ven iets ging halen. Ik nam dan m地 zusje voor m地 rekening en begon haar lekker te beffen. Toen m地 ma een minuutje later terugkwam, had ze 2 vibrators in haar hand.

Ik stond op en kuste haar vurig op haar mond. Ze zei dat ze wel eens haar dochters met een vibrator wou zien spelen. Ik was er wel voor te vinden, want veel vriendinnen van me zeiden dat dat heel fijn is. Ik die nog altijd m地 slipje aan had trok het naar beneden en nu zag m地 ma voor de eerste keer m地 geschoren poesje. Ik zag ze ernaar kijken en toen zei ze dat ze niet wist dat ik me scheerde. Ze wou eerst eens aan m地 poesje voelen en me een beetje beffen. Ik liet haar haar gang gaan terwijl m地 zusje al met de vibrator haar kutje aan het verkennen was. Na een paar minuutjes van beffen en vingeren, nam ze de vibrator en wreef die tegen m地 poesje. Dan niet veel later duwde ze hem er met een duw in en ik sprong op van genot. Nu zette ze het ding aan en ik begon van alles te voelen draaien en trillen, ik vond het heerlijk. M地 zusje kwam langs me zitten en gaf me een lekkere zoen. Na een 10 minuten kwamen we allebei klaar en m地 ma likte ons lekker droog. Toen zei ze dat we moesten stoppen, want ons vader ging thuis komen. Dus gingen we ons terug aankleden en deden alsof er niks aan de hand was.

Een paar dagen later ging ik met m地 vriendinnen zwemmen. Ik had m地 beste vriendin meegevraagd, Lien en dan ook nog 2 van m地 klas, Kathleen en Nikki. Lien heeft blond haar, blauw-groene ogen, ze is ongeveer 1m78, dus zeer groot, en ze weegt 51kg. En ze heeft ook grote tieten, ik geloof een kleine D cup. M地 2 andere vriendinnen hebben ook allebei blond haar, ik denk blauwe ogen, zo groot als mij ongeveer en hun gewicht weet ik niet. Ze hebben maar kleine borsten, ik denk een B cup. We gingen dus zwemmen en na een uurtje zwemmen gingen ik en m地 vriendin naar de WC. Ik had haar toen verteld dat ik het met m地 zusje gedaan had. Meer vertelde ik niet. Ze zei dat ze dat wel opwindend vond en ik zag een natte plek op de plek van haar kutje. Ze zei dat ze opgewonden werd. Ik had al niet minder aan de hand en trok haar weg, naar een van de familiekleedhokjes. Ik deed de deur op slot en zoende haar. Ik deed m地 badpak naar beneden en ze voelde aan m地 borsten. Nu trok ze ook haar badkap uit en we stonden nu naakt tegenover elkaar. We gingen met onze borsten tegen elkaar staan en wreven onze lichamen tegen elkaar. Dan begon ze aan m地 borsten te zuigen en ging lager en lager. Ik voelde me helemaal nat worden en had zin om me te vingeren. Ze zei toen dat zij het wel zou doen en ze begon me dan te vingeren. Ik kreunde heel hard en kwam al niet veel later klaar. Ik heb toen haar ook gevingerd en haar gelekt. Ik had toen ook tegen haar gezegd, dat wanneer ze eens naar m地 thuis kwam ik haar poesje zou scheren. Ondertussen was het tijd om terug naar her zwembad te gaan, m地 vriendinnen zullen nogal denken waar we blijven. Toen we in het zwembad waren, zagen we onze vriendinnen niet. Maar na een tijdje zagen we ze in een hoekje met een jongen praten.

Af en toe zag ik 鳬n van m地 vriendinnen onder water gaan. Ik vroeg me af wat die daar zou doen, want dat had ik niet van hun gedacht. Weer een uurtje later moesten we terug naar huis en Lien had gevraagd aan haar ma of ze mocht blijven slapen bij mij. Dus ging Lien met ons mee. 痴 Avonds gingen we ons omkleden om op ons gemak te zijn. Toen we ons uit aan het kleden waren kwam opeens m地 moeder binnen. Lien was heel verast en trok vlug haar kleren tegen haar lichaam. M地 ma zei dat ze haar een mooi meisje vond. Ik wist niet wat m地 ma van plan was. Maar ze ging direct weer weg. We waren terug op ons gemak en ze zei toen dat ik haar poesje moest scheren. Ik ging dan al het materiaal halen en ging terug naar m地 kamer. Ze lag al met haar benen gespreid op bed en ik voelde me nat worden. Ik smeerde het schuim op haar poesje en ging af en toe ook tussen haar lipjes. Dan naam ik het mesje en scheerde haar mooi glad. Toen haalde ik de vibrator tevoorschijn en je moest haar ogen zien. Ik vroeg of ze dat al eens gebruikt had. Ze had het nog nooit gedaan en ik vroeg of ik het eens moest voordoen. Ze zei ja en ik ging dus met gespreide benen voor haar liggen. Eerst vingerde ik me gewoon en dan deed ik de vib aan en stak hem in m地 poesje. Ik werd helemaal geil en vroeg dan of ze ook eens wou proberen en ze zei dat ik het bij haar moest doen. Ik vingerde haar dus eerst en stak daarna de vib in haar pas geschoren poesje. Ze kreunde fel en ging met haar hand over mijn poesje. Dan begon ze me te vingeren en ik ging rapper met de vibrator. Na een paar minuten kwamen we allebei lekker klaar. Ze wou m地 poesje eens likken en ik liet dat ook met veel plezier toe. Ze likt grondig en ging met haar tong diep in m地 kutje. Daarna likte ik ook haar. Juist toen ik gedaan had kwam m地 broertje binnen met z地 lul in z地 hand en z地 broek op z地 enkels.

Hij had ons dus zitten bespioneren. Ik zei dat hij daar moest voor gestraft worden en legden hem op bed. Lien maakte z地 aars vochtig en ging met haar tong door z地 bilspleet. Hij was nu voldoende nat en ik zette de vib tegen z地 spleet op. Ik duwde hem met kleine stootjes in z地 aars. Hij schreeuwde van de pijn of genot. Na een tijdje zei hij dat het 創u heerlijk was, dus was het daarjuist van pijn dat hij kreunde. We hadden hem genoeg geplaagd dus vroeg ik hem of hij mij wou neuken. Hij wou het wel doen en ik haalde een condoom uit m地 schuif. Hij rolde die over z地 lul en zette z地 stijve en dikke lul tegen m地 poesje op. Met 鳬n grote stoot ging hij bij mij binnen. Het deed fel pijn en hij raakte m地 vliesje. Het bloed stroomde uit m地 poesje. Ik ben ontmaagd door m地 broer, Lien zat toe te kijken en zich te vingeren. Plots kwam m地 ma binnen, zeker van al het geschreeuw. Ze stond verstijft in de deuropening. Maar ik zag al rap dat ze het een geil gezicht vond van haar zoon en dochter te zien neuken. Ze zag Lien alleen zitten en ging ernaar toe. Ze deed ze opstaan en kuste haar terwijl ze aan Lien haar poesje bezig was. M地 ma kleedde haar rap uit en ze begon Lien te vingeren en niet veel later begon ook Lien m地 ma te vingeren. M地 broer was me nog altijd aan het neuken en ik zou weldra klaar komen. Hij zei ook dat het niet meer zo lang zou duren. Eventjes later kwam ik klaar en voelde dat de condoom dikker werd van het zaad van hem. Hij trok z地 lul uit mij en deed de condoom af. Hij ging met z地 hoofd naar m地 poesje en befte me. Daarna heb ik hem ook nog gepijpt en het sperma wat er nog aanhing opgelekt. Ondertussen lagen m地 ma en Lien in een 69 en ik gaf Lien een vib voor in m地 ma haar poesje te steken. M地 broertje was nog zo geil en begon zich af te trekken. Na enkele minuten spoot hij in m地 moeder haar gezicht. En op Lien haar poesje. Ik zette mij dan ook vlug voor het kutje van Lien en begon haar mee te beffen. Ze kwam na een paar minuten klaar en m地 ma ook. Daarna hebben we ons terug aangekleed.

Uiteindelijk zaten Lien en ik terug alleen in de kamer. Die nacht hebben we mekaar nog veel betast. De volgende morgen moest ze terug naar huis. Enkele weken later hebben Lien, ik, Kathleen, Nikki nog iets uitgespookt in het zwembad. En er was nog iemand bij: De badmeesteres. Zij heeft rode, geverfde haren, is ongeveer 1m80, weegt 54kg (heeft ze mij verteld) en heeft een D85. Gewoon perfect. We gingen naar het zwembad (dat is nu een week geleden) om te zwemmen, maar dat is een beetje anders uitgedraaid. Maar dat vertel ik de volgende keer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners