Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zwagersex - 13186 keer gelezen

Ik heb dit nog nooit eerder verteld aan iemand, ik heb al twee jaar familie in een van de Midden-Oosterse landen. . Mijn zus woont namelijk niet in Nederland. En toevallig was haar man hier, Maar goed, hij kwam bij mij overnachten omdat hij zijn huis in Nederland had opgegeven. En zijn contacten waren zeker niet verbreed met zijn vrienden nadat hij weg was gegaan. Hij kwam dus een weekje bij mij overnachten en in dat weekje was er niets aan de hand tot de laatste dag dat we gingen vertrekken!Ik was net in de douche gestapt en hoorde op een gegeven moment de deur open gaan, ik was vergeten om de deur op slot te doen. Had hem ook niet zo vroeg verwacht thuis, hij riep Laila kan ik binnen komen? Ik dacht ach wat kan er ook gebeuren hij is mijn zwager en ik ben zijn schoonzus? Maar het was al een jaar lang uit met mijn ex-vriend. En ik was een beetje geil? En wanneer ik geil ben ga ik douchen dan houd ik de douche kop voorzichtig tegen mijn clitje aan en sproei het water heen en weer, heb namelijk een nieuwe douche kop aangeschaft. Een massage douche kop. Heerlijk zo'n ding. Ben er vaak mee klaar gekomen het is mijn vertrouwde speeltje, maar goed mijn zwager kwam binnen en hij durfde niet naar mij te kijken zag ik hij stond met zijn rug naar mij toe. Maar hij stond voor de spiegel en het spiegel was beslagen maar hij sproeide er water op zodat hij stiekem naar mij kon kijken. Wat ik absoluut niet had verwacht, werd er zelfs een beetje geil van. En ik dacht dat hij niet keek dus ik pakte de douche kop en masseerde mijn geile kutje van links naar rechts. En geiler en geiler werd ik. Hij vroeg of ik dat nog eens wou doen.. En ik zonder na te denken liet ik het vallen en begon mezelf te vingeren, heel rustig van mijn navel naar beneden glijden en met met 1 vinger beginnen te vingeren tot er opeens 3 er in gaan.. ik werd steeds geiler.. Ik stapte uit mijn douche en trok hem mee de douche in. Met al zijn kleren aan stonden wij onder 1 douche kop. Ik begon hem hevig te zoenen en in zijn nek te likken.. Hij en ik werden geiler en geiler!! Ik pakte zijn hand en trok het mee naar beneden naar mijn geile ontzettende natte kutje. Ik fluisterde in zijn oor doe wat ik zeg, hij keek me geil aan joh met zijn grote pupillen. Vinger me NU. Hij begon heel zachtjes met zijn hand rondjes te maken om mijn cup D borsten en begon heel zachtjes te likken van mijn hals tot mijn borsten en op naar het zuiden, mijn navel. Ik voelde allerlei tintelingen, opeens ging hij in me met zijn vinger.. hij begon in en uit te gaan met zijn vinger en toen had hij mijn spotje gevonden, ik kwam klaar! Ik trok zijn kleren uit werd helemaal gek! Wou meteen geil neuken en hard ook!

Zijn kleren lagen nat overal en nergens ik duwde hem op de grond en begon op hem te zitten ik ging nog niet op zijn dikke lekkere geile pik zitten wou hem nog eventjes pesten, hij vond dat zo geil dat hij me opeens bij mijn nek pakte en riep neuk me schatje neuk me hard. Dus ging ik op zijn penis zitten en ging met de ritme van zijn handen die mij vasthielden mee.. En van zachtjes tot snel en hard. Zijn stijve dikke lul zat lekker tussen mijn lippen.
Ik heb nog nooit zo'n hevige seks gehad. Ik had nog toevallig handboeien in mijn huis liggen ik zei blijf liggen! En ik kwam terug met een stel handboeien, ik maakte hem vast en werd er geil van, een lekkere zwager in mijn douche vastgebonden. Mijn kutje werd natter en natter.
Ik pakte zijn lul en begon het te kussen en te likken en meteen proefde ik voorvocht en zoog harder. En gebruikte mijn handen erbij. Rondjes maken met mijn tong op zijn lul vond hij het lekkerste het werd harder! Ik werd geil en deed zijn handboeien los en zette hem op zijn knieeen en ik ging met mijn kont naar hem toe en deed het op doggystyle, lekker flats flats flats hoorde je.. en hij kwam klaar in me zijn zaad spoot me helemaal vol. Heerlijk was dat.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners