Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zwemstage met zus - 48564 keer gelezen
Mijn zus Antje en ik (Bart) zijn al sinds vele jaren lid van een zwemclub. Daarvoor moeten we 5 x per week trainen en tijdens het weekend meestal wedstrijden zwemmen.
De club tracht elk jaar ook een buitenlandse stage in te lassen.
Dit jaar werd er een vierdaagse stage in Luxemburg ingepland.Van donderdag tot zondag zouden we daar verblijven. Omdat het zomervakantie was konden we normaal gebruik maken van de slaapkamers van een school internaat.
Zwemmen konden we in het olympisch zwembad van de universiteit.
Op het laatste ogenblik moesten de plannen aangepast worden. Door schade ten gevolge van een brand konden we niet in het internaat slapen. Daarom werd er uitgeweken naar een jeugdherberg in de buurt.
Met 15 zwemmers en zwemsters reden we met een busje naar Luxemburg. De hoofdtrainer en zijn vrouw die hulptrainster is reden in hun mobilhome naar de bestemming. Dan hadden ze meteen slaapgelegenheid bij.
Toen we na ruim drie uur rijden woensdagavond ter plaatse kwamen bleek er toch nog een extra probleeempje te zijn. De jeugdherberg was overvol en er moesten vier personen elders slapen. De uitbaters van de jeugdherberg hadden zelf voor twee kamers gezorgd in een bed en breakfast daar in de buurt. Er moest nog wel uitgemaakt worden wie daar zou gaan slapen. Twee vriendinnen maakten geen bezwaar om in de BBF te gaan slapen. Maar alle anderen bleven liever bij de groep in de jeugdherberg. Tot de vrouw van de hoofdtrainer Antje en mij apart nam en vroeg of wij twee ook niet op een kamer in de BBF wilden gaan slapen. Antje en ik waren de enige twee deelnemers in de groep die familie waren van elkaar.
Ik ben 16 jaar en mijn zus is er bijna 18. Antje, noch ik waren wild enthousiast over dat idee, maar we beseften ook dat er toch iemand vrijwilliger zou moeten zijn.De groep ging eerst eten en daarna wandelden we naar het zwembad om te kijken wat dat te bieden had. Het zwembad was een bijna nieuw 50 meter bad met een uiterst perfomant tijdopnamesysteem. Dat zag er wel goed uit.
Omdat het al laat was en iedereen moe van de reis gingen we slapen. Met vier stapten we naar de bed en breakfast. De twee vriendinnen kregen een kamer op de tweede etage en Antje en ik kregen de enige kamer op derde derde etage.
We waren beiden verrast toen bleek de kamer enkel beschikte over een tweepersoonsbed en geen twee aparte bedden. Er stonden verder enkel nog twee kastjes en er was een kleine badkamertje met WC.
"Nou broertje," zei Antje. " We zullen moeten roeien met de riemen die we hebben."
Ze ging als eerste de badkamer in en wat later kwam ze terug, met enkel een kort dun nachtkleedje aan.Ze trok het met haar handen zo ver mogelijk naar beneden om toch maar haar schaamstreek bedekt te houden. "Zo: ik ik ga slapen ." zei ze en dook meteen in bed onder het laken.Ze keerde zich op haar zij.
Nadat ik in de badkamer mijn tanden gepoetst had en mijn slaap Tshirt aangetrokken had moest ik nog even plassen. Terwijl ik met mijn blote kont en met mijn piemel in de hand voor de WC stond kwam er toch wel een beetje een geil gevoel in mij op. Samen met Antje in bed. Dat was geleden van toen we nog kleuters waren.
Terug in de kamer was het licht al uit. Omdat het zo warm was op de kamer stond het raam open. Daardoor viel er genoeg licht naar binnen om de weg naar het bed te zien. Antje lag nog op haar zij met haar rug naar mij toe. Voorzichtig kroop ik aan de andere zijde onder het laken. "Saapwel zusje" zei ik. Maar er kwam geen antwoord meer. Zou ze al slapen?
Ik lag op mijn rug nog wat voor me uit te staren. Naast mij hoorde ik de rustige ademhaling van Antje. Een kwartiertje later, toen ik zelf al bijna in slaap was werd ik terug wakker door het zachte gesnurk van Antje. Nou: die is wel in dromenland. Ik draaide mij stilletjes op mijn zij, zodat ik met mijn gezicht naar Antje haar rug gekeerd lag. In het licht van de maan en sterren zag ik het typische vrouwelijke profiel onder het laken. Lange opgetrokken benen. De welving van brede heupen die overgaan in een smalle taille. Ik kon het zelf niet tegenhouden, maar dat zicht deed de mannelijke hormonen in mijn jonge lijf tekeer gaan. Die vrouwelijke vormen en het idee welke schatten er onder het laken schuil gingen maakten dat mijn piemel zich met schokjes en beetje bij beetje verdikte en recht kwam.
Antje lag ondertussen nog steeds in een diepe slaap een beetje te snurken.
Met mijn hand controleerde ik mijn lul en moest vaststellen dat ik zonder meer geil werd van mijn zusje.
Voorzichtig schoof ik wat dichter naar de rug van Antje toe.
Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik langzaam mijn hand onder het laken op de heup van Antje legde. Ze bleef rustig doorademen. Mijn hand lag op naakt vel omdat het korte nachtkleedje nog verder naar boven geschoven was. Ik twijfelde of ik mijn hand verder naar onder of naar boven zou bewegen. Ik koos voor de veilige kant en bewoog mijn hand nu over het nachtkleedje meer naar voor en naar boven. Eerst verder over haar platte buik schuivend bereikte ik de Alpen. Haar borst voelde zacht, maar toch stevig aan onder het kleedje. Voorzichtig nam ik haar melkfabriekje in mijn volle hand en voelde daarbij het knopje van de tepel tussen duim en wijsvinger. Mijn sex ervaringen met meisjes waren heel beperkt, om niet te zeggen onbestaande. Het gevoel om een vrouwenborst in mijn hand te hebben maakte me nog veel hitsiger. Mijn neuklat steigerde en ging met schokken op en neer.
Even bleef ik zo met Antje haar borst in mijn hand liggen. Ze snurkte nog steeds zachtjes. Dat was een geruststelling maar zette me ook aan om verder te gaan.
Het nachtkleedje had knoopjes vooraan. Heel voorzichtig maakte ik de vier knoopjes los. Mijn hand raakte nu de blanke huid van haar borst. Zachtjes begon ik haar tepel te masseren en ook een beetje te knijpen. Alhoewel ik onervaren was werd ik gewaar dat haar tepel dikker en harder werd. Het maakte me blij dat ze op mijn aanraking reageerde. Daarop begon ik wat harder haar volledige borst te kneden. Ook de ander borst kon ik nu vastnemen en beide tepeltjes werden harde knopjes.
Antje stopte met snurken en ze draaide zich op haar rug.
Ik was benauwd dat ze wakker zou worden en bleef roerloos afwachten. Ze lag nu met haar arm tegen mijn borst en mijn kloppende lul drukte tegen haar dij.
Het bleef stil en ze ademde weer rustig en diep. Ik had het zelf ook warm gekregen van mijn actie en voorzichtig schoof ik nu het laken dat nog maar net over haar borsten lag verder opzij.
Haar nachtkleedje was nu volledig opengevallen en in het maanlicht zag ik twee prachtige borsten. De tepels staken recht omhoog en tekende zich af tegen het licht. De tepeltjes stonden ook in grote donkerder gekleurde tepelhoven.
Ik ging stilletjes rechtop zitten en draaide me op mijn knien. Nu Antje op haar rug lag boog ik me over haar heen en met bonzend hart gaf ik een klein likje op de tepel van haar linkerborstje. Dat smaakte naar meer. Heel voorzichtig sloot ik mijn lippen rond de tepel en wachtte af. Ze bleef rustig ademhalen. Dat maakte me vrijpostig en ik begon zachtjes als een baby aan haar tepel te zuigen. Daarbij voelde ik dat de tepel weer harder werd. Ik nam meer van haar borst in mijn mond en mijn zuigbeweging werd sterker.
Tijdens die beweging zwiepte mijn piemel heen en weer en raakte soms Antje haar heup. Ook de andere borst kreeg zijn deel van de zuigactie. Wow man, wat maakte dat mij heet!!
Terwijl mijn mond de linkertepel molk en ik met mijn vrije hand haar rechterborst masseerde bewoog Antje haar linkerhand van naast haar lichaam naar haar linkerborst. Roerloos bleef ik wachten met de tepel nog in mijn mond.
Antje nam haar eigen borst nu in haar hand. Het was alsof ze haar borst aan mij aanbood met de vraag om ze af te zuigen. Dapper zoog ik door. Ondertussen zag ik dat haar hand nu zelfs de borst kneedde.
Ik moest even stoppen. Want op die manier ging ik zaad spuiten nog voordat ik mijn piemel aangeraakt had.
Terwijl ik zo rechtop naast haar op bed zat werd ik overweldigd door door de gedachte dat ik een zus had met een prachtig lijfje.
Ik schoof het laken nu helemaal van het bed af.
Daar lag een naakte speelpoes voor mij in het maanlicht. Twee mooie stevige melkfabriekjes. Een mooi diep naveltje en een strakke platte buik. Die buik ging over in een zacht opwelvende venusheuvel. Die venusheuvel ging over in een kutje dat tussen haar gesloten dijen verdween.
Er was geen haartje te bespeuren in haar schaamstreek. Het sletje schoor zich dus wel.
Antje had geen vast vriendje. Ook nog geen gehad zover ik wist. Dus ze scheerde zich voor zichzelf.
Mijn geilheid won het van mijn bang hartje en het was tijd om een volgend stapje te zetten.
Ik liet mijn hand over haar venusheuveltje glijden naar haar kutje toe. Maar omdat ze met haar benen gesloten lag kon ik maar moeilijk tussen haar dijen.
Daarop schoof ik eerst het ene been een stuk opzij en daarna het andere. Haar ademhaling bleef rustig en diep.
Ik schoof haar benen nu zo ver uit elkaar als ik kon.
Nu kreeg ik een veel uitgebreider zicht op haar kutje.
Ik maakte mijn vingers nat met speeksel en ging met mijn hand terug naar haar neukspleetje. Voorzichtig trachte ik een vinger tussen haar kutlipjes te schuiven. Dit ging tot mijn verbazing zonder enige moeite. Het deurtje van haar neukgrotje opende zich uitnodigend voor mij. Ik bracht twee vingers in haar spleetje en stelde vast dat ik die zonder moeite heen en weer kon bewegen. Mijn zusje was zelf ook geil geworden in haar slaap. Mijn ontdekkingstocht in haar kutje bracht me bovenaan bij een knopje tussen haar lipjes. Ik had er nog nooit eentje in het echt gezien, maar dit moest haar klitje zijn. Dat knopje werd door mijn bepotel dikker en harder.
Tijd voor actie. Ik stapte van het bed af en kroop toen via het voeteinde tussen de benen van Antje terug naar boven. Mijn hoofd bewoog zich naar haar kutje toe en de geur van haar neukgleufje kwam me tegemoet.
Ik ga mijn zusje beffen dacht ik, terwijl mijn tong langzaam in haar kutje drong. De wat zilte, weeige smaak van haar kutgeil beviel me wel.
Eerst ging ik langzaam met mijn tong van onder naar boven door haar spleetje. Maar al snel ging ik sneller en dieper in haar kut met mijn tong. Af en toe bleef ik bij haar klit hangen en zoog erop zoals op een tepel. In het maanlicht glinsterden haar kutlipjes die opgezwollen waren en een klein beetje open stonden. Haar kittelaar stak boven haar spleetje uit.
Het zicht op al dit verboden lekkers maakte me nog heter dan heet en ik dook terug met mijn mond op Antje haar kutje. Hevig likte ik met grote halen door haar spleet. Het kutgeil liep in een beekje tussen haar bilspleet naar beneden.Terwijl ik dapper doorlikte begon mijn geil zusje met haar heupen te reageren. Telkens ik mijn tong diep in haar kutje stak drukte ze haar heupen naar boven.
Als ik zo nog even doorwerk gaat ze klaar komen ging het door mijn hoofd.
Tot... mijn zus plots omhoog en recht veert.
"Bart!, wat doe jij nu!!" vraagt ze op een vrij boze toon.
Omdat ik besef dat ik hier moeilijk met uitvluchten kan komen aandraven besluit ik open kaart te spelen.
" Sorry lieve Antje,maar jou zo mooi en bijna in je blootje naast mij in het maanlicht zien liggen heeft me bloedheet gemaakt." "Ik wou je enkel maar voorzichtig strelen, maar mijn hormonen en jou prachtige figuur haalden het van mijn gezond verstand."
"Geile bok!" "Je zal het wel laten hoor" zei ze nu, maar wel op een veel rustigere toon.
Ik was ondertussen tussen haar benen uitgekrabbeld en had mij terug naast haar op bed gelegd. Het laken had ik ook weer naar boven getrokken.
"Bartje, ga nu maar weer braaf slapen. Het is zo weer morgen" Zei Antje terwijl ze zich weer op haar zij draaide met haar rug naar mij toe.
Ik lag op mijn rug nog wat te bekomen van het schrikeffect dat haar ontwaken had meegebracht.
Mijn stijve leuter was ondertussen weer tot een klein slap piemeltje omgevormd.
Tien minuten later draait Antje zich plots om. Ze legt haar hand op mijn onderbuik en neemt zonder meer mijn piemel in de hand. Ik schrik me weer halfdood.
"Hete donder" zegt mijn zusje. "Nu je mij zo halfgeil gemaakt hebt moet je je werk maar afmaken"
Ondertussen begint ze flink mijn lul af te trekken.
Ik kan mijn oren niet geloven. " Bedoel je dat ik je moet klaarvingeren of beffen?" vraag ik onzeker.
"Neen broertje. Je gaat me neuken! Of je nu wil of niet!"
Van verbazing valt mijn mond open. Maar ik besef ook onmiddellijk dat het haar menens is.
Mijn neukstaaf reageert ondertussen weer fel op Antje haar getrek en is weeral op oorlogssterkte.
"Ok neuksletje van me. Je hebt er zelf om gevraagd."
Ik gooi het laken weer van het bed.
Antje ligt op haar rug en haar nachtkleedje is nog steeds open zodat ze weer in alle glorie voor me ligt.
Vliegensvlug kruip ik weer tussen haar ver open gespreide benen.
Het besef dat ik voor de eerste keer een vrouw ga neuken en dat het dan nog wel mijn eigen mooie geile zusje is maakt me gek.
"Bart, kom in me! Neuk me te pletter en spuit mijn kut vol met je zaad!"
Dat hoeft ze geen twee keer te zeggen. Ik breng met mijn hand mijn harde piemel tegen haar grotje. Omdat ze met haar benen zo ver open ligt en haar kutje nog overloopt van het kutgeil schuift mijn eikel zonder problemen tussen haar lipjes. Het treft me hoe warm haar kutje is. Met een flinke stoot druk ik mijn lul in n beweging volledig in spleet.
Mijn ballen klotsen tegen haar bipsen. Ze sluit haar benen nu wat en haar kutspieren omklemmen mijn neukerd. OOOh wat is dat heet! Letterlijk en figuurlijk.
"Zusje, ik ga je kapot neuken!" En ik begin hevig mijn piemel zo ver mogelijk terug te trekken om hem dan weer met een flinke stoot tot aan mijn ballen in haar kut te rammen.
Ik ben bloedheet, maar Antje niet minder. Elke stoot die ik doe pareert zij met een tegenstoot van haar heupen.
Alsof ze wil dat mijn lul tot in haar baarmoeder moet komen.
We neuken beiden woest verder en omdat ik besef dat ik mijn zus aan het neuken ben duurt het geen vijf minuten voor ik voel dat er iets gaat ontploffen.
"Lieve meid. Ik ga komen! Ik moet komen! Het kooooomt!"
"Geeef het me! Spuit me vol!" roept ze terwijl we beiden ons hoogtepunt bereiken.
Ik voel mijn zaad in golven in het buikje van mijn zus lopen. Omdat ik mezelf zo opgegeild heb blijft het maar komen.
Antje ligt compleet uitgeteld onder mij.
Vijf minuten blijven we zo nog op elkaar liggen, voor we terug kunnen ademen. Ik hef mijn hoofd op van haar borst en druk in het halfduister plots een zoen op haar mond. Die beantwoord ze.
"Lieve Antje, je hebt me de hemel op aarde laten zien. Dank je wel zusje."
"Jij hebt ook wel je best gedaan broertje." zegt ze
Ik draai mij van haar af en terwijl ik naast haar kom liggen vraag ik nog n ding. " Antje, je neemt geen pil en we hebben geen condoom gebruikt. Ben je niet bang dat je nu zwanger gaat worden van mij?"
"Broertje; Maandag moet ik ongesteld worden. Als mijn maandstonden dan toch niet komen? ja... dan heb je zonet een kindje in mijn buik gespoten."
Ze geeft me nog een kusje op mijn mond, draait zich om en wenst me "slaapwel"
Dromen zijn echt geen bedrog!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners