Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

belazerd maar thuis opgevangen - 13615 keer gelezen
Ik ben een jongen van 26 jaar en wil jullie graag vertellen wat mij is overkomen in de zomer van vorig jaar.

Ik had een relatie van 4 jaar en woonde drie jaar samen. Na een avondje pokeren bij mijn vrienden ging ik naar huis. Mijn vriendin Kim was met haar vriendinnen aan het stappen en zou voorlopig niet thuis zijn. Thuis aangekomen hoorde ik gestommel in huis dus het eerste dat ik dacht was dat er werd ingebroken en ik maakte zachtjes een rondje door het huis. Boven aangekomen hoorde ik dat het geluid uit de slaapkamer kwam. Ik deed de deur open en daar zat Kim op haar knieen en liet zich hard nemen door een jongen die ik kende als een goede collega van haar. Niet veel later lag hij zonder kleren buiten in de voortuin en was Kim bij hem. Ik ben even weg gegaan en heb later nog met haar gesproken. De relatie tusen ons vond ze heerlijk maar ze miste spanning en om die te vinden had ze al ruim een jaarsex met anderen. Soms met jongens en soms met meiden. Ik heb het huis verkocht en zij is bij haar collega gaan wonen.

Ik ben hierdoor even terug gegaan naar mijn ouders om op die manier een woning te zoeken in alle rust. Mijn ouders zijn schatten van mensen. Mijn vader is 57 jaar en werkt nog steeds en ook veels te hard volgens mijn moeder. Mijn moeder is huisvrouw en is 51, ze is 165 en ongeveer 70 kilo. Ze heeft een ferme ronde kont en heeft grote borsten en stevige benen. Die borsten zijn jarenlang haar stokaardje geweest. Mannen keken altijd om naar mijn moeder als ze met haar mooie volle decoleté langs kwam lopen.

We zaten na het eten altijd even te praten en ik zei tegen mijn ouders dat ik blij was met zulke ouders en dat ik me behoorlijk klote voelde over de hele situatie. Mijn vader zei dat ik niet moest denken dat iedere vrouw zo was en hij zei dat we blij moesten zijn met vrouwen zoals moeder. Mijn moeder zei ook dat ik gewoon moest aangeven wat ik wilde en mijn ouders zouden dan zoveel mogelijk rekening houden en mij helpen waar ze konden.

Na het eten gingen we altijd even onze eigen weg. Ik ging of naar mijn nieuwe slaapkamer of een rondje om, mijn vader ging altijd even vissen en mijn moeder deed haar dingen in huis. Ik ging die avond naar mijn kamer en ging op internet kijken of er ergens een betaalbaar huisje was. uiteindelijk keek ik zoal een uurtje en kwam via via op pornosites terecht.
Ik keek naar wat foto's en wat filmpjes en kwam uiteindelijk terecht op een site waar oudere vrouwen zich lieten verwennen door jonge gasten. Niet alleen slanke vrouwen maar in alle soorten en maten en in alle leeftijden. Ik raakte hierdoor echt opgewonden en merkte dat ik een behoorlijke stijve lul had gekregen. Ik pakte mijn lul en trok me heerlijk af kijkend naar de foto's en films. Ik ruimde alles netjes op en ging naar beneden om heerlijk in de tuin te genieten van een bak koffie die mijn moeder had gemaakt. Later op de avond kwam vader thuis en vertelde dat ze vismaten weer het plan hadden om eens een paar dagen te gaan vissen en dan ergens in het buitenland. Dit deden ze wel vaker en ook dit jaar was het weer zover, over twee weken zouden ze drie dagen gaan vissen. Na nog even te hebben gesproken over van alles en nog wat gingen mijn ouders naar bed. Ik ging ook naar boven maar was nog niet moe genoeg om te gaan slapen. Ik wilde nog even naar wat foto's en filmpjes kijken van die middag. Even later zat ik weer op de site van die middag en voelde alweer een behoorlijke spanning in mijn broek komen. Mijn moeder klopte op de deur en vroeg of het goed met me ging en ik zei dat er geen redenen waren voor zorgen en dat ik gewoon nog niet moe genoeg was om te slapen. Ze drukte me nogmaals op het hart dat ik maar hoefde aan te geven wat ze moesten doen en ze deden het al, maakt niet uit wat en ze ging naar haar kamer.

Ik haalde nu mijn lul uit mijn broek en lag langzaam te trekken en voelde dat ik alweer ging komen. Ik spoot een flinke lading in de handdoek waarin ik die middag ook al had geleegd en bleef even liggen. Ik ging even later naar de badkamer voor een laatste plas en mijn tanden te poetsen. Ik hoorde een deur op de overloop en even later ging de badkamer deur open. Het was mijn moeder die binnen kwam, ze zei dat ze even snel moest plassen en we stonden nog wat te praten. Ik zag door het beetje licht in de badkamer de grote borsten van mijn moeder door haar shirtje heen en ik zag haar stevige benen uitkomen bij haar ferme ronde kont. Dit was een lekker gezicht, ik voelde weer een tinteling in mijn onderbuik...van moeder??

Na een praatje verlieten we de badkamer en liep ik naar mijn kamer. Mijn moeder gaf me nog een nachtkus voor mijn slaapkamer en zei dat ik de handdoek die op de grond lag morgen maar in de was moest gooien. Huh?? Wist ze wat ik daarmee had gedaan dan??

De dagen erna bleef ik vaak wat langer op mijn kamer om te genieten van foto's en filmpjes van oudere vrouwen met jonge jongens. Ik raakte er steeds meer opgewonden van en trok me er iedere keer met erg veel genot op klaar en menig handdoek ging er op deze manier doorheen. Ik was blij dat ik vier weken vrij had genomen voor deze situatie zodat ik lekker de tijd had voor mezelf.

Als ik in de ochtend beneden kwam was mijn moeder meestal al beneden en vader al weer op zijn werk. Dit was vrijwel zo'n zelfde ochtend, alleen met dat verschil dat dit de ochtend was dat pa weg ging met zijn maatjes. Ik hielp hem met zijn tassen en hij zei dat ik maar goed voor mama moest zorgen en me anders goed moest laten verwennen door mijn zorgzame moeder. Als hij terug kwam moest ik maar snel eens mee naar zijn vismaten, dat was voor mij ook wel eens leuk zei hij. Ik stemde er mee in.
Vader gaf moeder nog een stevige knuffel en zei tegen mijn moeder dat ze mij maar goed moest verwennen deze dagen en keek nog een keer om en was weg.

Mijn moeder liep zoals altijd nog in haar nachtkleding en had al een heerlijke bak koffie gezet. Ik pakte een bak koffie voor ons en ging in de achtertuin zitten waar moeder ook zat. Het was heerlijk weer en de zon stond goed aan. Na de koffie ging ik naar boven om me om te kleden en toen ik op mijn kamer stond zag ik dat mijn moeder bezig was om de onkruid uit de tuin te halen. Ze stond voorover gebukt en ik zag haar ferme ronde kont in de lucht steken. Dat was mooi om te zien en ik voelde alweer een spanning in mijn broek komen. Ik voelde aan mijn lul en die stond vrijwel strak. Ik keek nogmaals naar buiten en zag dat moeder nu op haar knieen was gaan zitten en voorover zat om het onkruid te pakken. Haar grote borsten schommelden nu zo zichtbaar dat dit vrijwel te veel werd. Ik pakte mijn lul en begon me langzaam af te trekken terwijl ik naar mijn eigen moeder keek. Niet veel later kwam ik heerlijk klaar. Ik pakte een schone handdoek en knapte me weer op en liep weer naar beneden.

Ik pakte voor mijn moeder en voor mij een bakkie koffie en ging weer in de tuin zitten. Mijn moeder kwam even later weer bij me zitten en vroeg was ik boven had gedaan. Ik wilde zeggen dat ik me had omgekleed maar zag tot mijn schrik dat ik dat door alle opwinding was vergeten. Ik zat nu met een rood hoofd en zei snel dat ik mijn mail ging checken. Mijn moeder glimlachte lief en zei dat ik het tenslotte ook nodig had. Ik werd er een beetje raar van, wist ze wat ik deed dan?

Na de koffie ging ma naar binnen en riep even later dat ze vanmiddag naar oma ging om haar huisje schoon te maken. Ze vroeg of ik dan even de boodschappen wilde doen, geen probleem riep ik naar mijn moeder. Niet veel later kwam moeder weer naar buiten en was gekleed in een bikini. Ze keek me aan en zei dat ze dan mooi wat tijd over had als ik toch de boodschappen zou doen en dat ze dus maar even in de tuin ging liggen genieten van de zon. Ik zag mijn moeder nu in een heerlijke bikini, haar grote borsten hadden moeite om goed op hun plaats te blijven en haar ronde kont kwam heerlijk uit in het kleine broekje. Ze ging lekker op haar buik liggen om de post door te nemen. Ze vroeg of ik haar rug even in wilde smeren zodat ze lekker kon blijven liggen. Ik liep naar haar toe en liet wat zonnebrandolie uit het flesje op haar rug lopen. Ze riep: heyy joh doe dat even met je handen, dat is toch veels te koud zo. Ik zag dat ze even los kwam van de stoel en haar borsten vielen zowat uit haar topje. Het zou zo weer warm worden als ik het uit gesmeerd had en dus moest ze niet zo zeuren riep ik haar lachend toe.

Ik hoorde haar ineens roepen dat het niet aan haar besteed was en ik keek over haar schouder mee wat ze bedoelde. Ze hield een kortingskaart omhoog van een lingerie zaak. Ik vroeg waarom niet en ze zei tegen mij: kun je het je voorstellen dat ik met mijn dikke kont in een string door het huis heen loop?
Ik zei dat ze zich niet moest willen spiegelen aan de gratenpakhuizen die het aanprijzen want dat ziet er toch ook niet uit. Ik smeerde het laatste beetje uit op haar rug en vroeg of ik iets mocht proberen. Ze keek een beetje raar achterom en gaf me toch toestemming. Ik trok haar bikini broekje een beetje omhoog zodat die tussen haar billen verdween alsof het een string was. Ik zei dat het best leuk staat. "Best leuk" zei moeder en stond op en ging zichzelf voor de spiegel keuren. Ze lachte hard en zei dat ik door de zon gegrepen was en kwam weer naar de keuken waar ik stond. Ik zei dat pa dat ook zeker wel mooi vond hoor. Nu begon ze nog harder te lachen en zei dat pa niets anders mooi vond dan dobbertjes en haakjes. Ze begon nu zo hard te lachen dat ze haar borsten moest vasthouden anders zouden die haar topje verlaten.

Daar stond mijn moeder met haar heerlijke stevige lichaam en haar handen op haar borsten en haar heerlijk wiegende kont.Ik voelde dat er spanning ontstond in mijn broek en ik ging weer snel zitten. Nadat mijn moeder de post had doorgenomen keek ze even hoe laat het was en zei dat ze nog wel even drie kwartier kon zonnen. Ze ging op haar rug liggen en smeerde nu zelf haar benen en buik in. Ze ging liggen en haar borsten vielen bijna uit haar topje. Ze was bezig om ze in haar topje te houden en ik moest een beetje lachen. Lukt het een beetje vroeg ik.

Ze keek een beetje ongemakkelijk en zei dat dit geen doen was zo. Ze vroeg of ik er problemen mee had als zij haar topje uit zou doen. Geen probleem hoor zei ik en ik zag dat moeder hierop haar topje uitdeed. Nadat mijn moeder ook haar borsten had ingesmeerd ging ze liggen en viel even later in slaap.
Ik keek naar mijn moeder die hier nu voor me lag en ik voelde een joekel van een erectie in mijn broek. Ik liep even naar de keuken en pakte een handdoekje. Dit zou ik niet lang vol kunnen houden en ik pakte mijn lul uit mijn broek. Ik keek even een paar keer naar mijn moeder en sloot mijn ogen.

Wat was dit heerlijk zeg. Ik zag in gedachte de borsten van mijn moeder heerlijk wiebelen en plaatste in gedachte mijn handen op haar ronde kont.. Ik stond een paar minuten te trekken en kwam met een explosie klaar, alles opvangend in het handdoekje wat ik op de aanrecht had gelegd.

Ineens hoorde ik achter me: "moest je nou alweer je mail checken?" Mijn moeder had staan kijken en tikte me op me kont toen ze achter me langs liep. "lekker hoor jongen".
Ik keek haar verbaasd aan en bood gelijk mijn excuses aan. Ze draaide zich om en zei dat dat niet hoefde, ze wist dat ik een gezonde jongen was die ook zijn behoefte had. Verder zei ze dat ze het geen verkeerd beeld vond om mij zo te zien klaar komen. Ze knipoogde even naar me en ging naar boven. Ik ga maar naar oma, dan heb jij nog even lekker het huis voor je alleen. Ik was even flink de kluts kwijt en liep als een kip zonder kop door de keuken. Ik ging naar boven om nog maar eens aan moeder te vertellen dat ik het niet had gedaan als ik wist dat ze niet sliep. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en liep naar haar kamer.

De deur stond open en ik zag mijn moeder haar BH vast doen en daarna iets voorover bukken om een schone onderbroek te pakken. Ik liep de kamer binnen en bood mijn excuses nogmaals aan. Ze keek liefdevol naar me en zei dat het echt niet erg was. Ze zei dat Kim niet wist wat ze had laten lopen. Die meid was ik bijna kwijt uit mijn hoofd en daar hoorde ik ineens haar naam weer. Mijn moeder bood hierop haar excuses aan en kwam naar me toe gelopen. Ze sloeg haar armen om me heen en zei dat ze haar niet had moeten noemen.

Ik hield mijn moeder vast en voelde hoe haar handen over mijn rug heen streken. Ik deed mijn handen op haar rug en wreef ook over haar rug tot net boven haar ferme billen. Ze keek me liefdevol aan en zei dat ik een mooie jongen was en dat ik niets had gedaan om me voor te schamen. Ik keek haar aan en zag dat haar borsten klem zaten tussen haar en mijn bovenlichaam. Ze hield me nog even vast en pakte me stevig bij mijn billen. Zette haar nagels erin en zei dat ik niet teneergeslagen moest zijn. Ze liet me hierna weer los en keek weer naar mijn opkomende erectie en zei, volgens mij krijg je weer mail. Met een dikke knipoog ging ze verder met aankleden en ging ik de boodschappen doen.

Een uurtje later kwam ik thuis en waren de boodschappen alweer opgeruimd en zat ik lekker aan een koud biertje in de achtertuin toen moeder thuiskwam en vroeg of alles was gelukt. Ik zei dat er geen problemen waren en dat alles al opgeruimd was. Je bent een held riep ze lachend. Ze vroeg of ik even een wijntje wilde inschenken voor haar dan zou zij haar fiets even binnen zetten. Niet veel later zaten we lekker te kletsen in de achtertuin en dronken we lekker onze drankjes. Ineens keek moeder een beetje ondeugend en vroeg of ik nog mail gehad had in de uren dat ze bij oma was. Ik kleurde hier weer van en zei dat ik me netjes had bezig gehouden met de boodschappen. Moeder begon te giechelen als een kleine meid en zei dat het best leuk is dat we het voortaan "mailen" kunnen noemen en dat zij en ik dan weten waar het over gaat. Ik lachte wel maar ze had gelijk en dat gaf me een beetje apart gevoel.

Ik deed nu eens iets terug en vroeg of zij ook mail had gehad de laatste tijd. Ze keek me aan en zei dat ze blij was dat ze ook af en toe lekker haar mail kon checken en glimlachte.

Ik liep naar binnen om een volgend wijntje en biertje te pakken toen me moeder even naar binnen ging en zei dat ze zo terug zou komen. Na een klein half uur stond ze in de keuken en vroeg of ik even kon komen. Ik liep de keuken binnen en zag mijn moeder staan in een heerlijk lingerie setje waarin haar grote borsten mooi afstaken waarin ze in een miniscuul klein stringetje stond. Ik keek mijn ogen uit en vroeg waar dit vandaan kwam. Ze zei dat ze toch maar even met de kortingskaart naar de stad was gegaan en dat ze het even wilde showen. Vind je het mooi, vroeg ze. Ik stamelde dat het er erg goed uitzag, ja mooi..

Ze draaide zich rond en ik zag haar heerlijke ronde billen in dit rode stringetje en het zag er werkelijk zalig uit. Ze keek om en vroeg of ik het mooi vond, prachtig riep ik. Ze ging iets voorover staan en leunde op het aanrecht, haar kont kwam mooi rond te staan en ik zei tegen haar dat ik volgens mij straks mail kreeg. Ze lachte hardop en kwam weer recht overeind.

Ik had behoorlijke spanning in mijn broek en kon dit niet meer onderdrukken. Mijn moeder vroeg toen heel brutaal, moet je dat niet checken dan. Ik wist even niet waar ik kijken moest maar voelde wel dat mijn lul niet te lang zo in mijn broek kon blijven. Toe maar jongen, je weet dat ik het niet erg vind zei mijn moeder. Ik deed langzaam mijn broek uit en opeens sprong mijn harde lul zijn vrijheid tegemoet. Mijn moeder lachte hier lief om en zei dat ze het mooi vond. Ik begon langzaam mijn lul te strelen en te trekken. Ik zag dat mijn moeder haar string uit deed en ze zei dat ze net nog even iets had weggehaald. Ik keek mijn moeder aan en zag ineens dat ze compleet kale spleet had. Ja dat moest wel anders stak het naast de string en dat is ook niet mooi toch??

Mijn moeder begon zichzelf te vingeren en ik stond aan mijn lul te trekken en te kijken naar mijn moeders lichaam. Ik liep op haar af en begon met haar borsten te spelen en ze zei dit heerlijk voelde. Ik zette mijn moeder op de stoel in de keuken en plaatste mijn lul tussen haar grote borsten. Dit zouden veel mannen willen doen jongen lachte ze, maar jij mag het graag doen. Ik hield haar hoofd vast en iedere keer dat mijn lul tussen haar borsten voorbij schoot deed ze hem een stukje in haar mond. Mijn lul was nu keihard geworden en mijn moeder kreunde heerlijk. Ze liet haar borsten los, begon zichzelf te vingeren en trok nu mijn lul helemaal naar haar toe en begon heerlijk te zuigen. Ik had echt niet gedacht dat mijn moeder dit zover kon hebben. Ze liet hem tot achter in haar keel glijden en deed dan iets met haar keel waardoor het leek alsof ze achterin haar keel ook kon likken. Fantastisch!!Ze haalde mijn lul uit haar mond en vroeg of ik alsjeblieft zo klaar wilde komen. Dat had ze nog niet eerder meegemaakt. Ze had wel vaker een man gepijpt maar niet dat die klaar kwam in haar mond. Dit werd me al bijna te veel. Zonder op mijn antwoord te wachten pakte ze mijn lul en begon zalig te pijpen. Ze pakte met haar vrije hand mijn handen en legde die op haar hoofd. Ik begreep dat ze wilde dat ik het ritme aan moest geven. Ik stootte diep en hard in haar mond en moeder genoot van iedere beweging. Ik voelde dat ik klaar ging komen en zei verder niets, mijn moeder merkte het ook en zoog nog harder door. Ik kwam met een echte oerkreet klaar en spoot de mond van mijn moeder vol met zaad. Ik wist niet dat ik zo lekker kon klaar komen. Met tranen in mijn ogen van genot bedankte ik mijn moeder. Ze keek me aan en vroeg of ik altijd maar één mailtje per keer kreeg.

Ik snapte wat ze bedoelde. Ik wilde haar vasthouden om haar lekker te verwennen en toen zei ze dat dit niet mocht. Pa had alleen gezegd dat ik verwend moest worden door moeder en niet dat ik moeder moest verwennen.

Wat wil je dat ik doe lieve jongen van me. Ik wist niet wat ik hoorde, ik mocht doen en laten moet mijn moeder wat ik wilde. Ik vroeg haar om met haar rug naar me toe voor me te komen staan en lekker voorover te bukken. Dit deed ze maar al te graag. Ik pakte mjin moeder bij haar ronde kont en zei tegen haar dat ze zich moest vingeren zodat ik me met haar kont bezig kon houden tot dat mijn lul weer hard was. Ik wist nog steeds niet wat me overkwam, maar een enorme geile bui was er over me heen gekomen en daar wilde ik nu lekker gebruik van maken. Ik bleef lekker haar kont masseren en smeerde er wat zonnebrandolie op om het lekker glad te maken en vingerde haar kontgaatje ook. Ik hoorde dat mijn moeder steeds heviger begon te ademen en al snel kwam ze schokkend voorover gebukt voor me klaar.

Ik bleef haar kont vingeren en toen ze bijna uitgekreund was liet ik heel langzaam mijn harde lul in haar kont glijden. Dit was te veel voor ma en ze zakte door haar knieen en liet zich op de grond glijden. Ik bleef haar kontneuken en het leek alsof ik geen leven meer in haar voelde. Ik vroeg of het nog ging en ze zei dat het heerlijk was. Ze had dit gezien op mijn laptop toen ik even naar de badkamer was die nacht en dit was wel wat ze zelf heel graag wilde proberen.

Ze was zo blij dat pa even wegging en had hem verteld dat ze dit wilde proberen met mij. Pa vond dit goed omdat ik tenslotte een beetje extra aandacht nodig had volgens hem.
Dit was echt supergeil. Ik neukte mijn moeder en mijn vader vond het goed!!

Door de alcohol en het feit dat ik vandaag al meerdere keren was gekomen duurde het deze keer wat langer en ik pakte mijn moeder op en zette haar met haar kont op het aanrecht. Ik neukte haar nu in haar mooie geschoren kutje en likte haar heerlijke grote borsten. Niet veel later voelde ik dat mijn moeder weer klaar kwam en ik zei tegen haar heb je nou alweer mail slet!!

Ze keek me eerst verontwaardigd aan, maar door de uitwerking van het woord kwam ze hard kreunend klaar. Ik keek haar lachend aan en vroeg wat ze wilde dan, mij laten stoppen met haar zo aan te spreken. In eerste instantie wel, maar nu ik voel wat het met me doet krijg je slaags als je het niet meer doet jongen.

Ik zei je bent gewoon mijn hoer en dat is wat je bent. Als ik jou slet wil noemen dan ben je dat voor mij. Een erg lekkere slet. Heerlijk zei ze ga alsjeblieft door.

Ik haalde haar van het aanrecht af en plaatste haar voorover tegen de keukentafel. Ik pakte een komkommer van de boodschappen die ik net had gedaan en deed die in haar natte kale kut en mijn keiharde lul liet ik terug in haar kont komen. Ohh jongen dit is werkelijk heerlijk wat je voor me doet. Ik zei dat ze de beste geile slet was die ik ooit had geneukt en dat ik hoopte dat dit niet snel meer zou stoppen.

Ik voelde dat mijn moeder door al deze woorden weer klaar kwam en ik wachtte even tot dat ze klaar was en ik heb haar daarna mee naar buiten genomen en haar op haar knieen voor me gezet en zei tegen haar dat ze me net zo lang moest pijpen tot dat ik zei dat het genoeg was. Ik ging heerlijk zitten en genoot van een koud biertje en liet mijn moeder, mijn eigen geile slet, me heerlijk pijpen. Ze keek me aan en zei dat ze dit het meest geile was wat ze ooit gedaan had en ooit gedacht had te doen. Haar eigen zoon lekker pijpen in de achtertuin terwijl ze zelf net heerlijk door hem geneukt was. Ik lachte lief naar haar, pakte haar haren en duwde haar mond diep over mijn lul. Hoever ik ook duwde ze leek het gewoon te kunnen hebben. Mijn lul zat nu helemaal in haar mond en keel en ze keek me heerlijk geil aan en bleef haar hoofd op en neer bewegen. Ik werd supergeil van dit aanblik en voelde me ballen in rap tempo vol lopen met nieuw zaad. Ik keek haar aan en gaf met mijn handen op haar achterhoofd het ritme aan. Ik keek en zei ik kom lekker geil wijf, ik kom en spuit je hele bek vol met mijn zaad. Je gaat gewoon je eigen zoons zaad slikken en zijn lul helemaal schoonmaken, pijpen slet.

Deze woorden waren te veel voor mezelf en ik spoot mijn volgende mail diep in haar mond en keel. Dit was heerlijk!! Dit was echt het einde voor me, moeder keek me aan en liet al het zaad in haar mond aan mij zien. En slikte het toen in één keer door.
Fantastisch, zei ik tegen haar. Ze zei dat ze dat wel wist, vroeger werd ze al het pijpertje van de buurt genoemd. Ze vind het heerlijk om te doen, ook al was het alweer lang geleden.
Daarbij was dit de eerste keer dat ze echt zaad geslikt had, de andere keren spuugde ze het uit of kwamen ze niet klaar in haar mond.

Ik keek haar lachend aan en zei dat ze me op deze manier wel vaker mocht mailen..
We lachten beiden hardop en ze zei dat ze dat ook maar wat graag wilde.

Ik heb voorlopig geen zin gehad om een eigen huis te kopen. Ik zeg tegen iedereen dat het lekker is om voorlopig even te sparen voor een nieuw huisje, maar ik werkelijkheid gaat er geen dag voorbij zonder dat ik mijn moeder verwen of liever gezegd zij mij.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners