Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

ex schoonzus - 18581 keer gelezen

Wat waren mijn ouders teleurgesteld dat mijn oudere broer van 35 ging scheiden,mijn ouders zijn in de 60 en ik ben een nakomeling van 25.
Mijn broer had al lange tijd een relatie met een andere vrouw,maar wat nog erger was ze was net zo oud als mijn ma 62.
Mijn ouders verbraken het contact met hem,en zijn ex kwam nog met regelmaat bij ons,en ze ging ook vaak met mijn ma winkelen.
En mijn pa en ik hebben bij haar de tuin helemaal opgeknapt.
Heel af en toe belde mijn broer mij op om te vragen hoe het was ook met zijn ouders,en ook met zijn ex,hij vroeg me eens dat ze al weer samenwoonde.
Vertelde dat ze de vorige week nog zei dat ze direct geen man weer in haar leven wou,dat zal wel kloppen zei mijn broer volgens mij houd ze meer van vrouwen,daar schrok ik echt van had ik ook niet gedacht van haar.
Dezelfde week had ze haar wasmachine stuk en de monteur zou tussen 8 en 12 komen en ze vroeg dat ik wou komen.
Ze was nog thuis toen ik er was,wat zag ze er toch lekker sexy uit,wat een kloot mijn broer dacht ik.
Toen ze vertrokken was ging ik eerst de krant lezen,en begon mij toen te vervelen.
En ik ging aan het struinen in huis wat ik nog nooit gedaan had,eerst de wasmand,lagen paar strings en paar bh,s rook aan haar strings en roken lekker zag zelf nog wat afscheiding in een.
Toen naar haar slaapkamer,het bed had ze nog achterover geslagen.
Wat had ze toch mooi ondergoed in de kast liggen,de meeste strings,en een paar andere sexy pakjes.
In haar nachtkastje vond ik helemaal wat moois,paar dildo,s en een voorbindlul en er stond en potje vasaline en andere glijcream.
Ik rook overal aan,de sterkste geur zat aan de voorbindlul.
Wie zou dat gebruikt hebben bij haar vroeg ik mij af,of ze heeft hem bij een ander gebruikt.
Ik kreeg de wildste fantasien over haar hoe dat ze geneukt werd daarmee,wel jammer want ik wou haar zo wel neuken.
Onder in de kasr stond een doos,en daar zaten foto,s in,allemaal sex opnamen,ook nog van mijn broer,hoe dat ze hem pijpte en hoe ze gelikt werd,maar ook met foto,s van vrouwen die haar likten,of dat ze een andere vrouw likte.
Ik kon de vrouwen niet de meeste waren ook van haar leeftijd.
En toen zag ik een foto van mijn tante,zus van mijn vader,68 jr.
Helemaal bloot stond ze daar in volle glorie met haar dikke tieten en met haar kuthaar.
En de volgende was nog mooier ze werd door de voorbindlul geneukt door mijn ex schoonzus.
Wie zou die foto,s genomen dacht ik mijn broer vast niet moet hem toch eens voorzichtig vragen,of mj tante wel eens vaak bij hun kwam.
Mijn lul werd er stijf van en ik vond het jammer dat de bel ging,de monteur was zo klaar met de wasmachine.
Ging nu aar de wasmand pakte de string met afscheiding van haar kut en pakte de voorbindlul en trok mij heerlijk een af met de gedachte bij hun.
De zus van mij pa kwam oook vaak genoeg bij ons,ze was ook al jaren alleen ,maar dit had ik nooit verwacht.
De blootfoto van mijn ex schoonzus was mooi,maar van mijn tante ook.
Nadien bekeek in mij schoonzus en tante met heel andere ogen natuurlijk.
We hadden een fam feest,en ik zou mijn ex schoonzus meenemen.
Wat zie je er toch fijn uit zei ik toen ik haar ophaalde,keek steeds naar haar blote benen in haar korte jurkje.
En er was ook wat van haar kleine tietjes te zien,wat is mijn broer toch een domkop zei ik je bent zo mooi en nu is hij bij een oudere vrouw.
Mijn ouders hadden plekken vrijgehouden en ze zat naast mijn ma en ik zat weer naast mijn tante.,en naast mij een oom van mij.
Ik lette natuurlijk veel op mijn ex schoonzus en mijn tante,die er ook sexy uitzag en er was ook heel wat van haar tieten te zien.
Ze gingen steeds met zijn beide naar het toilet dat viel mij gelijk al op.
We konden ook dansen en mijn ex schoonzus vroeg mij ook,ze danste heel goed,en het voelde lekker haar kleine bortjes tegen mij aan,mijn lul werd er stijf van en ik drukte even mijn onderbuik tegen mij aan,ze keek mij verrast aan.
Ik moest rijden maar de anderen dronken heel wat.
Mij pa danste ook nog eens met haar,en ik danste toen met mijn tante.
Het was een slome dans en ik danste stevig tegen haar aan,en mijn hand streelde voorzichtig haar bh bandje door de jurk heen.
Wat drukte ze af en toe haar borsten tegen mij aan en haar buik.
Dacht aan de mooie foto van haar,en mijn lul werd weer stijf onder het dansen,ik drukte haar even stevig tegen mij aan zodat ze mijn harde lul wel moest voelen.
Mijn ex schoonzus werd steeds vrolijker en ze legde af en toe haar hand op mijn been,er ging een rilling door mij heen toen ze dat deed.
Even later ging ze dansen met mijn tante ik hield hun natuurlijk steeds in de gaten wat warenn ze vrolijk beide,en dansten ook af en toe dicht tegen elkaar aan.
Ze waren ook steeds an het praten en ze keken allebei mijn kant eens op.
Ze zullen wel zeggen dat ik mijn harde lul tegen hun buik gedrukt heb dacht ik.
Gearmd liepen ze later naar het toilet toe.
IK had voor hun al weer wat besteld en vooral mijn ex schoonzus luste wel wijn,ze legde weer haar hand op mijn been,we gaan straks nog weer dansen he vroeg ze.
Ze kletste eerst een poos met mijn ma,zullen we vroeg ze,en e gingen weer dansen,wat lag ze lekker in mijn armen,en wat streelde ze voorzichtig geraffineerd over mijn rug,wat ben je toch een lief een zwagertje zei ze,en ze drukte haar buik stevig tegen mij aan,en ze voelde mijn harde lul weer tegen haar aan,en ze drukte haar onderbuik nog steviger tegen mij aan,en streelde mijn rug.
Toen de dans afgelopen was ging ze naast mijn tante zitten,ik zag dat ze beide een hand op elkaars knie legden onder tafel.
Toen het feest afgelopen was,werd ik ook door mijn tante hartelijk gekust,en kom toch eens zei ze,dan kan je wat opruimen voor mij als je wilt.
Wat moet er dan gebeuren tante vroeg ik,er ligt nog veel troep van mijn man boven op vliering,zelfs nog studie boeken van hem dat kan wel eens weg,ik bel je dan wel zei ik,of ik zeg het als je bij ons bent.
Mijn ex schoonzus kuste mijn ma en pa ook,ik zei ik ga straks nog even uit en kom wel met taxi thuis,is goed jongen zei mijn ma.
Wat was ze vrolijk mij ex schoonzus,ze had heerlijk genoten van deze avond en ze ging steeds meer tegen mij aan hangen.
Dat is een poos geleden dat ik zoveel wijn gedronken heb zei ze lachend,en ze liet een boer,o sorry dat hoort niet zo zei ze,en ze legde een hand op mijn knie.
Laat je de auto hier staan vroeg ze,want ze woonde vlak bij de kroeg waar ik nog heen wou,ja dat kan ook net zo goed zei ik.Als je straks toch met taxi naar huis gaat kan je hier ook nog wel even wat drinken want ik lus ook nog well een,zal je dat wel doen vroeg ik nog je hebt al bhorlijk wat gehad.
Ik moest haar wat ondersteunen naar har huismen ik moest de deur open doen,erg he zei ze ik kan het gat niet vinden,ze gaf mij de sleutel,o wat oed jij kanhet gat wel goed vinden en kneep mij even in de arm.
Ze liep gelijk naar de koelkast en pakte bier en wijn,toen ik een slok op had heerlijk is dit veel beter dan al het fris.
Ze nam ook een slok wijn,o sorry moet eerst plassen zei ze,anders doe ik in mijn broek.
Ze ging weer naast mij zitten op de bank,en legde weer een hand op mij knie,en wreef er zachtjes over.
Ik legde mijn hand om haar schouder en dronk mijn glas leeg.
toen ze haar glas ook leeg had schonk ze nog weer wat in,nu moet ik even plassen zei ik,plas er niet over zei ze lachend want dat ben ik niet meer gewend,ik kan goed richten hoor maak je maar geen zorgen.
Nou je broer die kon er wat van en vooral als hij wat gedronken had,je gaat het straks maar controleren en als ik er over geplast heb maak ik het gelijk weer droog,nou dan zal je de eerste man zijn die het goed doet zei ze lachend.
Ik zorgde natuurlijk ook dat ik er niet over plaste,ik ging er op zitten,moet je niet controleren vroeg ik toen ik weer terug kwam,ze wankelde gelijk met mij mee en keek,dat valt mij mee,je bent een grote jongen zei ze,ik hield mij gezicht naar har toe en ze gaf mij een kus,dat heb ik wel verdiend zei ik lachend.
Ze viel bijna toen we weer treug liepen naar de bank ik hield haar stevig vast om haar middel,ze viel nog wat verder voorover en toen ik ook een borst vast,er ging weer een rilling door mij heen,en mij lul groeide weer.
wees maar niet bang ik hou je wel stevig vast zei ik met een hese stem,mijn lul drukte tegen haar kont haar door haar dunne jurk.
Met mijn hand nog steeds op har borst zette ik haar op de bank neer,ze ging gelijk tegen mij aan hangen toen ik ook zat,mijn hand beroerde nu zachtjes haar borst.
Ik werd steeds vrijmoediger en kneep door de jurk heen even in haar tepel.
Ze liet het geworden en ik legde mijn andere hand op har knie en streelde die zachtjes.
Ging nu met mij hand in haar jurk en steelde haar borst zo,en toen met mijn hand in haar bh,wat voelde de borst lekker warm aan en haar tepel was hard.
Ze zuchte het uit toen mij vingers haar tepel beroerde,ze legde gelijk haar hand op mijn kruis en wreef er over.
Mijn andere hand ging steeds verder naar boven naar haar kruis toe,mijn vingers zochten haar kutlippen en die had ik zo bij de string,wat was ze lekker nat.
We keken elkaar aan we kusten elkaar,wat een heerlijke tongzoen werd dat,wat heerlijkook met de wijnsmaak van haar in de mond.
Ik trok haar omhoog wil je likken hijgde ik,we liepen naar de slaapkamer we warenn zo uit de kleren,mmm wat een beste lul heb je zei ze,die heb ik al een paar keer tegen mij aangevoeld en nu zie ik hem eindelijk.
Ze ging op bed zitten en begon mij zalig te pijpen,wat een stuk heb jij zeg kreunde ze steeds.
Ik liet haar stoppen omdat ik haar wou likken,en wat een heerlijke gladde kut had ze,en lekker vochtig.
Ze kreunde steeds harder ik bleef ook doorlikken mt de geile gedachte wat ze anders deed met een voorbindlul.
Ik moest op bed gaan liggen en ze kroop boven op mij,wat wipte ze op mijn lul ik had haar kleine borstjes vast.
Ze kreunde steeds harder o wat laat je mij genieten is veel beter dan al die hulpmiddelen wat ik heb,en ze gaf mij weer een geile tongzoen,en we zoenden elkaar nog toen we geweldig klaar kwamen ,we gierden het beide uit.
Ze kroop gelijk van mij af en zoog mijn lul verder leeg.
Wat heb jij een lul zeg,veel groter dan je broer hoe kan dat eigenlijk,weet ik ook niet zei ik,mijn vadr is ook goed geschapen en de broers vann mijn pa ook,net als je tante zei ze die is ook behoorlijk geschapen met haar borsten,dan zal mijn broer het wel van mij zijn ma zijn kant hebben,heb jij even geluk zei ze en ze beet er even in.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners