Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

familiepret 4 - 7934 keer gelezen
Die avond moesten we oppassen op ons jongste zusje miranda .als je het oppassen kon noemen want ze had niemand nodig wand ze was 14 en dan had je geen oppas nodig volgens haar .
Linda was lekker tegen me aangekropen op de bank om zo min mogelijk op te vallen en miranda zat op een luie stoel schuin naast ons .
Linda was maar een beetje gijl en af en toe liet ze perongeluk haar handje over m,n kruis dwalen en kneep in m,n lul.ik ben zo gijl fluisterde ze kunnen we niet naar bed .
Ik zei nee mop als miranda naar bed gaat kunnen wij ook maar ze vind het zo spannent .ik trok m,n knie omhoog zodat we een beetje uit miranda,s zicht waren ,ze knoopte behendig m,n spijker los en graaide m,n pik naar buiten en begon me een beetje af te trekken en af en toe nam ze hem even in haar mond en pijpte me kort,miranda had niets in de gaten en blikte af en toe wel naar ons maar zei niets.
Ik probeerde in haar slipje te komen maar haar broek zat te strak ,ze had het in de gaten en stond op .ik ga even andere kleren aandoen ik heb pijn in m,n buik.
Even later kwam ze terug in haar pyama en ging weer naast me zitten.ik liet snel even m,n hangs haar lichaam glijden en voelde geen ondergoed.ze was dus naakt .miranda stond op en liep de kamer uit en we hoorden de wc duir dichtgaan.linda haalde snel m,n pik weer tevoorschijn en begon me heftig te pijpen.
Ik stroopte haar pyama omhoog en ondekte haar natte warme kutje en had haar klitje snel gevonden.we hadden maar weinig tijd maar op een of andere manier hoorden we haar niet binnenkomen .
Wel zei het schatje lekker bezig he .linda hield verschrikt op maar vergat m,n lul te verstoppen en hield hem nog steets vast .Geeft niet hoor zei miranda ik weet het toch al.
Hoezo vroeg ik verbaast ..nou ik lag gister onder je bed toen jullie bezig waren .en jullie gingen lekker tekeer.de buuren zouden bijna gaan klagen.linda haalde haar schouders op en nam weer m,n pik in haar mond en ging gewoon verder waar ze geblven was.
Miranda ging naast me zitten keek vol belangstelling toe hoe ik door haar zusje gepijpt werd.
Ik voelde me er niet zo lekker bij maar linda dacht er anders over ..ook miranda kwam tegen me aanliggen.mag ik meedoen vroeg ze lief.
Volgens mij moet je zo naar bed lievert zei ik vaderlijk .
Ben je gek zei ze dan moet ik dit missen,,gaan jullie ook neuken?
Wil je dat graag zien vroeg linda.miranda knikte .linda trok haar pyama uit en schoof over m,n schoot en drukte de kop van m,n stijve lul in haar kutje en liet zich behoedzaam zakken en begon op en neer te bewegen .miranda keek haar ogen uit ,ze had ons vaak naakt gezien maar dit was even iets anders .
Linda werd natter en gijler en wipte er vrolik op los.
Ik wil ook meedoen jammerde miranda .
Is goed zei m,n oudste zus kleren uit dan .dit hoefde ze geen tweede keer te zeggen en notime was miranda ook naakt .ja en nu dan? Vroeg ze .kom maar op m,n mond dan lik ik je zei ik .
Ik moest een beetje zakken maar het ging en miranda kwam met haar kutje boven m,n gezicht hangen en ze sloeg haar armen om haar zusters nek .
Ze leek meer haar op haar kutje te hebben dan linda omdat ze een brunette was .
Ik hapte het heerlijke meisjes vlees en woonde haar kutje uit en mijn mond vulde zich met het lekkere meidensap, m,n handen gleden omhoog langs haar slanke lijfje en vonden haar kleine prille tietjes .haar tepeltjes waren zowaar stijf geworden en ze kreunde uit alle macht .
Linda draaide met haar heupen .dit was de tweede keer dat ze neukte maar ze deed het fantasties.en het duurde niet lang of ze kwam met een paar gilletjes klaar en ik voelde haar kutspieren krampen rond m,n pik.nog even bleef ze doorgaan toen liet ze hem uit haar kut floepen .ook miranda kwam klaar ze draaide heftig met kutje op m,n mond en haar lijfje begon te schokken en te trillen.ook zij slaakte een paar gilletjes .toen verslapte ze en gleed van me af .ook linda ging weer naast me zitten en knorde tevreden .ik zat nog met een geweldige stijve en miranda pakte m,n lul vast en trok er een beetje aan .
Linda leerde haar even hoe ze het beste kon doen .
Nou moet ie in je mond en je moet hem zuigen .ze deed het even voor en miranda nam het over en het duurde niet lang of ze lag me behoorlijk te pijpen .en het was zo lekker dat ik zonder blikken of blozen klaar kwam.ik hield haar hooft vast en streelde haar kontje terwijl ik met neukbewegingen haar mond volspoot .ze kon niet anders dan slikken en toen ik klaar was bleef het krengetje gewoon doorzuigen net als haar moeder gedaan had ..
We lagen nog een poosje genietent naast elkaar .kom meiden we moeten naar bed voor pa en ma hier staan .
We waren behoorlijk moe van deze rouspartij en pakten ieders ons eigen bed .
Ik had dit keer geen moeite met in slaap te komen .en verheugde me alvast op de volgende dag.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners