Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

ma overspannen 2 - 19644 keer gelezen
Wat was ik geil en mijn tante die helemaal niet zo mooi was met haar kleine tietjes liep bloot op mij af,wat vond ze mijn stijve mooi en ze pakte hem gelijk vast,oo kirde ze je hebt al een mooie lul,geen wondr dat de jonge meisjes daar van schrikken,maar ik niet hoor.
Wat trok ze lekker aan mijn lul het voorvocht kwam er al uit,en voor ik er op bedacht was spoot ik mij leeg tegen haar buik aan.
O wat jammer zei ze dat had ik graag ergens anders in gehad,ik verheugde mij er ook op om eindelijk eens in een kut te zitten,ik kan nog wel weer spuiten hoor tante zei ik.
Kom mee naar de slaapkamer zei ze,daar drukte ze zich tegen mij aan met haar kleine tietjes en met haar buik.
Ze drukte mij zachtjes op bed en kwam naast mij liggen,ze bracht mijn hand naar haar harige kut wat voelde dat lekker en wat was haar kut nat.
Begon te vingeren en ik merkte dat haar kut groot was er gingen dan ook steeds meer vingers in,en wat kreunde ze.
Toe lik me toch kreunde ze,kroop voor haar en begon voor het eerst een harige kut te likken,wat toch anders dan de kale vriendinnen die ik gelikt had.
Ging eerst wat onwennig maar wat vond ik haar geil lekker wat ik op likte.
Ik werd steeds driester vingerde haar en likte tegelijk,mij vorige meisjes hadden nog nooit zo gegild als zei het deed,en wat ging haar buik op en neer als ze gilde.
Neuk me nu gilde ze ik wil je grote lul in mijn kut voelen.
Eindelijk dacht ik,mijn lul in een kut ook al kwam die in mijn 43 jarige kut van mijn tante.
Ik ging op haar liggen,ze legde haar benen op mijn schouders wat gleed mijn lul er gemakkelijk in en ging een siddering door mijn lijf toen hij er in zat.
Ze gaf gelijk het tempo aan en ze ging steeds sneller,ik voelde haar nat bij mijn lul langs lopen.
Wil op je geile paal zitten hijgde ze,ik ging op mijn rug liggen ze kroop boven op mij,maar ze deed eerst wat anders wat,ze ging met haar harige kut op mijn gezicht zitten en ik likte al haar geil.
Wat keek mijn tante geil uit haar ogen toen ze zich op mijn lul liet zakken.
Ze ging voorover en drukte een klein tietje in mijn mond,maar wat was haar tepel groot en hard geworden ik zoog er lekker op.
Toen begon ze te wippen op mijn lul,wat zat hij er diep in,wat was ik geil eindelijk echt neuken en ik drukte mijn bekken steeds sneller omhoog,wat slaakte ze een schuttingwoorden dat maakte mij nog geiler,ze kwam 2 x klaar met een harde schreeuw,en toen kon ik het ook niet meer ophouden en spoot ik voor het eerst in een kut.
Ze liet zich van uitputting voorover vallen en kuste mij gelijk,ze duwde gewoon haar tong in mijn mond maar na een poosje vond ik het ook lekker en we tongden een hele poos.
Langzaam gleed mijn lul uit haar kut,ze ging van mij af en keek naar mijn lul,o wat nog een grote de meeste mannen hebben hem stijf wat jij slap hebt,en ze begon op mijn lul te zuigen ze zoog mij helemaal leeg.
Was dit echt de eerste keer dat je neukte vroeg ze mij,ja echt de meisjes schrikken allemaal als ze hem zien ze trekken dan wel of pijpen maar echt neuken dit was de eerste keer.
Dus je moest altijd trekken zei ze,oja en meedere keren op een dag soms hoor.
Trek je al lang vroeg ze en ze speelde nog steeds met mijn lul,was 10 jr toen ik voor het eerst trok,vond het toen wel pijnlijk de eerste keer maar was wel trots op het witte spuk wat er uit kwam.
Later ook veel met vriendjes getrokken toen was wel duidelijk dat ik een grote lul had ze hadden hem allemaal veel kleiner.
Waar doen jullie dat dan altijd vroeg ze,o soms thuis wie er maar alleen thuis is en ook wel in de duinen,kijken we eerst een poos naar blote vrouwen vooral naar dikke tieten en naar harige kutten en trekken ons dan af,een nooit betrapt vroeg ze ook door je pa niet als je het thuis deed,nee gelukkig nooit zei ik,heb mijn pa ook nooit zien trekken hoor hij vertelde dat het heel gewoon was om te trekken hij deed het ook wel als mijn ma weer overspannen was,ik keek haar aan maar ze zei er niets op.
Wat zeepte ze mij lekker in onder de douche,ik vond het wel apart hoe ze de de douche kop op haar kut zetten en hem schoon spoelde.
Ze drukte haar lijf tegen mij aan en begon mij over de billen te strelen ik deed hetzelfde bij haar en ze deed haar benen steeds verder uitelkaar en ik zat weer vlot met mijn vingers in haar kut.
Even wachten zei ze,ben nog moe maar ik wil je lul straks nog wel een keer,als je ook nog kan.
Tante ik kan nog wel een paar keeer hoor,vaker dan jij denkt.
Kom we gan wat drinken zei ze,en we liepen bloot de kamer in,ze zette wat koffie en wat toch geil hoe ik dan weer tegen haar harige kut aan keek.
Daar geil je op he zei ze op mijn harige kut,ja je hebt een geil kontje zei ik,ze lachte en ze bukte zich en wat vindt je hier dan van en ze trok de bilspleet open ook mooi he,daar kan hij ook nog in hoor.
Zal dat wel passen tante vroeg ik,dat geloof ik nooit.
Ik ben wel al jaren alleen maar dat wil niet zeggen dat ik nooit sex heb gehad,een neger heeft er al eens in gezeten en die had ook een grote hoor.
Tante je maakt mij nieuwsgierig zei ik vertel eens dan hoe dat kwam.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners