Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

ma overspannen - 33302 keer gelezen
Ik was een nakomeling,mijn ma was al 40 toen ik geboren werd,ik scheelde 13 jr met mijn broer.
Mijn ma werd vaak overspannen opgenomen,en ik was dan vaak bij een tante,zus van mijn ma die 3 jr ouder was als mijn ma.
Als mijn ma in orde was dan was het een vrolijke vrouw in tegenstelling tot haar zus die ik nooit zag lachen.
Ik was 10 jr en toen zag ik iets wat altijd op mijn netvlies bleef,op zondagmiddag bracht mijn pa mij weer naar mijn tante,het was lekker warm en ik bleef buiten spelen.
Ik liep langs het keukenraam en daar zag ik dat mij pa zijn pik uit de broek had en dat mijn tante daar aan trok,ik schrok geweldig had nog nooit een stijve pik gezien en vond hem groot.
En toen bukte mijn tante zich ook nog en nam hem in de mond en zoog er op net dat het een lolly was.
Ik bleef doodstil staan ik keek mijn ogen uit,mijn pa streelde haar kont en trok haar rok omhoog en wreef er steeds over.
Het gezicht van mij pa werd steeds roder en mijn tante ging staan en pakte een theedoek,en begon weer te trekken.
Ze stonden dicht tegen elkaar aan en mijn pa haalde een borst uit haar blouse en zoog er op,het was maar een kleintje want mijn ma had ze groter,en mijn pa zoog er op.
Toen stopte mijn tante met trekken en hield de theedoek voor de pik van mij pa,hij trok nog een paar keer en zag toen dat hij spoot,dacht eerst dat het plas was maar de kleur was anders en hij kreunde het uit toen hij spoot.
Hij maakte zijn pik goed schoon mt de theedoek,en ging toen met zij hand onder haar rok,zo stonden ze een poosje bijelkaar en toen ging mijn pa zitten.
Ik liep snel weg achter in de tuin,en haalde mijn klein pikkie uit mijn broek en trok er ook aan net als mij tante deed bij mijn pa.
Hij groeide eerst niet maar later wel,ik vond het ook eerst pijnlijk,maar kreeg later een lekker gevoel in mijn buik.
En het gevoel werd steeds heviger en ik dacht aan de pik van mij pa die wit spul spoot.
Er ging een schok door mijn klein lijfje en ik spoot ook wat van het witte spul wat heerlijk was dat.
Vanaf dat moment trok ik mij vaker af en keek ook met andere ogen naar mijn pa en tante.
Pas toen ik 12 jr was zag ik voor het eerst dat ze neukten,mijn tante had helemaal geen mooi lichaam vondt ik,ik had ze veel mooier gezien in sexblaadjes,ze was maar klein en dun met slappe tietjes,waar mijn pa blijkbaar geil op was want hij zoog er altijd op.
Mijn tante zat boven op mijn pa en mijn pa hield haar kleine borstjes vast,wat wipte ze op mijn pa.
Ik hoorde hun nu beide kreunen,en even later ging mijn tante van mijn pa af,zijn pik was nog stijf,en mijn tante pakte weer een theedoek en deed hem tussen haar benen waar een best bos zwart haar zichtbaar was.
Ik was er geil van geworden en toen mijn pa later weg was en ik op bed lag trok ik mij heerlijk een af en spoot in mijn slip,iedere keer als ik gespoten had bleef mijn pik nog een poos stijf,en ik was er trots op want ik had hem groter dan mijn klasgenoten we trokken ons soms ook wel met 5 man af en die van mij was veruit de grootste.
Met mijn vriend gingen we vaak op het naakstrand kijken naar de dikke tieten,en trokken ons dan later af.Mijn pa gaf mij sexuele voorlichting,hij vroeg toen ik 14 was dat ik mij wel eens afgetrokken had,ik kleurde geweldig en knikte van ja,toen ik zo oud als jij was deed ik het ook hoor en het is nog steeds lekker,doe het nog vaak als je ma weer opgenomen is,ik zei er verder maar niets van, van wat ik gezien had met mijn tante.
Wat schrokken de eerste meisjes van mijn pik,ze waren 14,15 jr en ik was 15 jr ze wilden hem wel vast houden en mij aftrekken maar verder niet.
Je hebt een pik om mijn ma te neuken zei een meisje maar mij niet,ik kam hem vast niet hebben.
Toen ze dat zei kwam de eerste x van mijn pa en tante weer op mijn netvlies mijn pa had ook een grote.
Ik kwam niet veel meer bij mijn tante,maar toen mijn pa 1 week weg moest naar het buitenland zou ik de hele week bij haar zijn.
Op zondagavond ging ik naar haar toe,was weer met mijn vriend naar het naaktstrand geweest en we waren weer lekker geil geworden,maar we hadden elkaar niet afgetrokken.
Toen ik later op bed lag dacht ik weer aan al die mooie tieten die we gezien hadden en trok mij lekker een af in mijn slip.
Mijn tante was al op de volgende ochtend ze had mijn ontbijt klaar gemaakt,ze droeg een dun nachthemd waar nauwelijks borsten in te zien waren,maar ik verbeelde mij dat ze geen slip droeg.
Ik had mijn vol gesoten slip in de wasmand gegooid,en dacht er verder niet aan.
De schooldag was zo als gewoonlijk weer saai en was blij dat het 4 uur was,fietste eerst vrolijk naar ons huis en maakte het beetje huiswerk.
Ik de slaapkamer van mijn ouders vond ik nog een sexboekje en ging er mee naar mijn kamer en speelde met mijn lul.
Wat heb ik toch een beste lul dacht ik toen ik de adv zag van ook stijve lullen.
Waren ook wat foto,s bij van oudere stellen en ik zag mijn tante weer bloot op mijn netvlies,en dacht als ik leeftijd genoten niet kan neuken waarom dan niet wat ouder,want ik wou graag een keer klaar komen in een kut.
Ik begon heftig aan mijn lul te trekken en dacht aan mijn tante,en vooral aan haar harige kut.
Wat spoot ik hard in mijn slip met die gedachte.
De maaltijd was heerlijk en ik hielp haar met afwassen,en dacht hoeveel sperma er al in gespoten was door mijn pa.
Ik had een korte broek aan en wist dat mijn lul er goed in te zien was,dat had mijn vriend mij wel verteld.
Ik ging voor haar grasmaaien na het eten,en ik zag in een glimp dat ze naar mij keek achter het gordijn.
Wat vroeger heel gewoon was dat er buiten geplast werd deed ik ook,maar wel zo dat ze mijn lul kon zien,ik schudde hem nog even uit waar hij stijver van werd.
Ik zag het gordijn wat bewegen.
Toen ik klaar was zorgde ik er voor dat er een beste bult in mijn broek zat,en ik zag ook wel dat ze er naar keek.
Je wilt je zeker eerst douchen voor de koffie zei mijn tante,zal wel zo lekker zijn ben behoorlijk bezweet.
Douchte me lekker lang en speelde met mijn lul,wat was hij weer stijf.
We gingen buiten zitten ik zat tegen over mijn tante,af en toe keek ze naar mijn kruis.
Ik was zenuwachtig omdat ze steeds zo keek en verder weinig zei.
Ik kreeg nog een biertje van haar,mijn pa had verteld zei ze dat ik af en toe al wat dronk.
Zelfs nam ze een rode wijn,rook je ook vroeg ze ,ik schudde met mijn hoofd.
Toen het wat frisser werd gingen we naar binnen,keken nog even tv en ze ging toen op bed.
Het was tegen de ochtend dat ik moest plassen ik had een beste waterpik,het toilet was tegen over haar slaapkamer en de deur stond een eindje open,dat was niet zo toen ik op bed ging.
Automatisch keek ik,ze had het laken wat af en ze lag bloot op bed,heb ik het toch goed gezien gister morgen dat ze geen slip droeg.
toen ik geplast had keek ik nog weer,ze lag nu op haar rug en wat een kleine platte tieten maar verder kon ik niets zien.
Ik kon nog een uur slapen en kroop weer in bed,ik sliep eigenlijk niet meer moest aan mijn tante denken die bloot in bed lag.
Werd toch op tijd wakker en kleede mij aan,mijn tante was natuurlijk ook al weer op,ze droeg hetzelfde nachthemd als de vorige dag,en ze had volgens mij weer geen slip aan,en toen ze zich bukte bij de koelkast zag ik dat het klopte wat geil om het zo van achteren te zien,ik wou het wel kussen.
Ik kreeg er een kleur van en een stijve natuurlijk.
Hoe moet ik deze dag door komen dacht ik,o wat ben ik geil.
10 min eerder dan gewoonlijk kwam mijn klasgenoot langs,hij vertelde dat we geen les hadden vandaag ivm een staking van de leraren.
Ik blij weer naar binnen natuurlijk,ben vrij vandaag mooi he,o daar ben ik nu zo vroeg voor op gestaan zei mijn tante had nog best wat kunnen slapen.
Nou dan ga je toch nog weer ik red me wel ik trek mijn korte broek aan en doe eerst wel wat in de tuin.
En liep naar mijn kamer en trok hem aan,mjn tante was nog in de keuken bezig maar ze draaide zich wel om toen ik er weer binnen stapte,en ze keek naar mij kruis.
Wat werd ik daar weer geil van,ik hield steeds het gordijn in de gaten,ja hoor ze keek weer.
IK ging half achter een boom staan en plaste maar wel zo dat ze mijn lul helemaal zag,en ik trok er even aan.
Ik zag het gordijn weer bewegen,en dacht wat zal ze nu doen zich vingeren.
Liep wat verder naar achteren dat ze mij niet meer kon zien en haalde mijn stijve uit de broek en trok er aan,o wat wou ik hem graag in een kut stoppen.
Ik stopte op tijd met trekken en liep naar binnen om wat te drinken ik zag haar niet in de keuken.
De deur naar de hal stond open,en toen stapte ze uit de douche ik zag haar in olle glorie met haar bos kuthaar en kleine tietjes,ze schrok geweldig en wou door lopen,mmm dat is mooi tante zei ik en keek naar haar kuthaar.
En ik had gelijk weer een bult in mijn broek,ja dit vinden veel mannen mooi zei ze de meeste zijn geschoren,ja weet ik zei ik mijn vriendinntjes waren ook allemaal kaal,of neuk je ook al zei ze op je leeftijd,nee dat niet ze schrikken als ze hem zien en ik keek naar mijn lul.
Is hij dan zo groot vroeg ze,nou behoorlijk hoor wil je hem zien,en ik trok ineens mijn broek naar beneden achteraf begreep ik niet dat ik dat durfde.
Ze slaakte een kreet toen ze mijn lul van zo dichtbij zag,inderdaad dat is een hele grote.
Mooi stuk he en ik trok er aan en hij werd nog harder voor haar ogen,het kon mij niets meer schelen ik wou spuiten en trok door aan mijn lul.
Trek je vaak vroeg ze mij,ja moet wel omdat ik anders niets heb en meestal meerdere keren op een dag,ze keek mij ongelovig aan.
Laat mij het doen zei en en stapte naar voren en pakte mijn lul vast.
En wat er toen gebeurde
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners