Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

mijn eerste les met mijn zus - 29317 keer gelezen
Ik was nog een jonge knul toen ik op een avond alleen thuis was. Ik ging de slaapkamer van m'n oudere, nog thuiswonende, zuster binnen. Gedreven door een niet te verklaren aandrang doorzocht ik haar kasten en nam een lichtblauw nylon geval in mijn handen. Toen ik het openvouwde vielen er vier bandjes uit. Ik herinnerde me dat ik wel eens had gezien dat m'n zuster zich stond aan te kleden en haar kousen aan van die bandjes vast maakte. Ik was naakt en keek in de grote spiegel naar m'n recht vooruitstaande paal. Ik stapte in het blauwe torseletje en trok het om m'n heupen om even later de spaghettibandjes om m'n schouders te doen. Ik streelde de koele, gladde stof en zocht verder in de lade en vond lichtbruine nylonkousen. Zoals ik m'n zuster meerdere malen had zien doen, rolde ik de kousen op en stak m'n voet er in. Langzaam rolde ik het omhoog totdat het boord om m'n dijen zat. Haast geroutineerd streek ik het nylon glad om m'n benen en maakte het boord aan de jarretellen vast. Toen ik beide kousen aan had en m'n benen tegen elkaar wreef voelde ik het sperma in m'n ballen borrelen. Ik liep wat heen en weer voor de spiegel en nam m'n pik in m'n hand en rukte er langzaam aan terwijl ik naar mezelf keek. Oh wat was dit geil. Geiler dan ik ooit had meegemaakt. Onwillekeurig dacht ik aan m'n zuster en aan Magda, haar knappe vriendin die vaakbij ons op bezoek kwam. Ik had wel eens gezien dat haar rok open viel zodat ik haar nylons in al hun glorie had kunnen zien. Ik moest ophouden met rukken, anders zou ik veel te snel klaar komen en kon ik niet lekker lang genieten van de heerlijk stof om m'n benen en lichaam. Op een holletje ging ik naar mijn eigen kamer en strekte me uit op bed. M'n pik stak knalhard tussen de jarretelbandjes omhoog en ik sloot m'n vuist om de erectie en rukte er aan en dacht aan vrouwen in nylons. Mijn zuster was onderwijzeres en ik fantaseerde dat alle jongens uit haar klas aan haar benen zaten en over haar kousen streelden. Mijn geilheid nam zienderogen toe en zonder dat ik m'n pik aanraakte kwam ik spontaan klaar. Een krachtige fontein spoot omhoog en daalde neer op m'n benen. Geschrokken keek ik naar de druppels op het torselet en op de boorden van de kousen. Gehaast maakte ik ze zo goed mogelijk schoon en legde de lingerie weer terug op de plaats waar ik het gevonden had. .

Zonder er op dat moment bij stil staan begreep ik later dat dit de aanleiding is geweest voor m'n eerste echte seksuele ervaring want naar wat ik later hoorde was mijn zuster de dag daarop naar haar vriendin Magda gegaan. Ze speelden wel eens lesbische spelletjes samen en fantaseerden ze daarbij over mannen. Ze had het blauwe torselet en de nylonkousen voor Magda neergelegd en de witte vegen op het torselet getoond en liet de hard geworden druppeltjes op de boorden van de kousen zien en Magda vertelt dat het van niemand anders dan van mij, Kevin, haar broertje, kon zijn.

Een paar dagen daarna was ik bij Magda. Zij was ook lerares en hielp me met Frans waar ik nogal moeite had. M'n pik zwol, zo al bijn alatijd, op in mijn broek als ik bij de vrouw kwam waar ik heimelijk verliefd op was. Als ik mezelf afrukte stond zij altijd op m'n netvlies gebrand met die geile nylons die ze me ooit eens had laten zien. Ze was iets ouder dan mijn zuster en had een prachtig lijf met mooie rechte benen en ronde borsten. Magda boog zich over me heen en wierp een snelle blik op het schrift. De hitte sloeg van me af toen ik haar borsten in m'n rug voelde prikken. M'n pik stond knalhard in m'n broek.

Ik vroeg haar naief of haar borsten net zo groot waren als die van mijn zuster. Het floepte er uit omdat ik al zo vaak had gefantaseerd dat het zo zou kunnen gaan.

Magda keek me met open mond aan, maar vermande zich ogenblikkelijk en vroeg of ik de borsten van mijn zuster dan wel eens had gezien. Ik knikte en moet haar bijna brutaal, maar meer nieuwsgierig aangekeken hebben

Ze zei dat er maar een manier was om achter het verschil in borsten te komen en vroeg of ik die van haar ook zou willen zien. Ze was licht opgewonden en keek me afwachtend aan.

Ik knikte gretig.

Ze liep naar het raam en schoof de gordijnen dicht, aan de voorkant waren ze al gesloten. Terwijl ze terug liep knoopte ze langzaam haar blouse open en toen ze vlak voor me stond trok ze de panden van elkaar.

Met droge mond keek ik naar de twee globes die verpakt in een transparante beha met een kante afzetting aan me getoond werden. Magda legde haar handen onder haar borsten en tilde ze een beetje op en schudde ze heen en weer voor m'n ogen.

M'n pik stond zo jeukerig hard in m'n broek, dat het pijn deed.

Magda vroeg plagerig of ik een stijve kreeg en met een rood hoofd probeerde ik het iets gemakkelijker te krijgen door op de stoel heen en weer te schuiven.

Ze knikte me toe waarmee ze wilde zeggen dat ik haar wel mocht aan raken.

Aarzelend hief ik m'n handen op en duwde m'n handpalmen tegen haar tepels en sloot m'n vingers om het stevige vlees. Ze trok niet terug, nee integendeel ze duwde haar borsten steviger tegen m'n handen.

Ze fluisterde dat ik zacht mocht knijpen en dat ze een beetje kneden en strelen lekker vond.

Ik zei dat ik het ook fijn vond om die heerlijke bollen te voelen en dat was natuurlijk ook zo. Ze waren heel stevig en de gladde stof waarin ze verpakt zaten deed me ook wel wat.

Grinnikend vroeg Magda of haar borsten groter waren dan die van mijn zuster.

Ik zei dat ik dat nog niet wist en toen maakte de ze sluiting op haar rug los en langzaam gleed het dunne nylon waarvan de beha was gemaakt van haar borsten. Ik staarde vol bewondering naar haar borsten en strekte m'n handen weer uit en nam de nu blote vleesbollen in beide handen en kneedde ze zacht.

Magda leerde me voorzichtig de tepels tussen duim en wijsvinger te rollen. Ik merkte dat ze daarvan harder werden, net als m'n eigen pik.

Ze trok haar wikkelrok open en toonde haar dijen. M'n aandacht werd meteen daar naar toe getrokken toen ik de boorden van haar kousen zag. Haar handen gleden op m'n dijen en gingen strelend op weg naar m'n gulp. Ze kreunde goedkeurend toen ze de harde bobbel voelde. Ze vroeg me mijn broek wilde uitrekken zodat ze "met me kon spelen"In trance ging ik staan en maakte de bovenste knoop los en de rits van m'n gulp. De rest deed zij. Ze trok de broek en m'n onderbroek over m'n heupen. M'n stijve pik priemde recht naar voren onder m'n T-shirt vandaan. Magda legde haar hand er onder en nam m'n pik en ballen in haar hand.

Ze zei dat ze hem mooi vond en vroeg of zij de eerste was die hem aanraakte.

Ik kon niet anders doen dan verlegen knikken, want buiten mijn moeder (toen ik klein was) en ikzelf was er niemand die mijn pik had aangeraakt. Ik hield m'n adem in toen haar vingers onder m'n zak kriebelden en haar duim zich om m'n pik sloot en ze langzaam het vel op en neer haalde. Ik piepte en in een oogwenk spoot m'n zaad naar buiten. Magda had hier half en half op gerekend en haar andere hand tussen zichzelf en de kop van m'n pik gehouden. Het sperma spetterde dan ook tegen haar hand. Ze boog zich ogenblikkelijk naar voren en nam m'n eikel tussen haar lippen en ving de rest in haar mond op.

Ik trappelde met m'n voeten, want klaarkomen was een ding, maar lippen om m'n lul, was heel wat anders. .

Ik piepte en kreunde en Magda keek me lachend aan maar haalde wel haar mond van m'n pik zodat ik weer tot rust kon komen. Ze trok me tegen zich aan met m'n gezicht tussen haar borsten. Ik steunde met een hand op haar knie en voelde het nylon en begon haar aarzelend te strelen. Hm lekker glad.

Geroutineerd tastte zij tussen m'n benen en nam m'n iets verslapte pik in haar hand en kneep er stevig in. Het deed me zelfs zeer en kwam gefrustreerd overeind. Ik keek naar de strelende hand om m'n lul en die werd weer stijf. Magda likte goedkeurend haar fraaie lippen en maakte haar rok los en wierp die op haar blouse op de vloer. Ze stond met licht gespreide benen voor me en de contouren van haar kut schemerden door het dunne slipje. Gebiologeerd keek ik er naar en zag dat Magda op de meest verleidelijke manier het niemendalletje over haar heupen trok. Ze ging zitten, trok haar nylons geroutineerd glad en spreidde haar dijen. Ik keek recht in haar kale kut en zag wat druppeltjes op het binnenste parelen. Haar spitse nagels trokken de schaamlippen verder open zodat het roze binnenste zichtbaar werd.

Magda trok me tussen haar benen. M'n blote buik drukte tegen haar kut en ze sloeg haar benen om m'n rug en drukte me stevig tegen zich aan. Ze rijde met haar kut tegen m'n buik en leidde m'n hand naar haar vochtige spleet. Ze toonde me haar genotknobbeltje en de toegang tot haar schede. Ik streelde er over en stak m'n wijsvinger naar binnen en voelde de vochtige warmte. Ik deed het kennelijk heel goed want ze kreunde dat als ik zo door bleef gaan ze klaar en ik het had verdiend mijn pik in haar kut te steken. Ik vingerde alsof m'n leven er van af hing. Ze daagde me uit haar te likken en aarzelend bracht ik m'n gezicht naar haar kruis waar de hitte van af sloeg. Ik bracht m'n lippen op de harde boon die uit de huidplooi stak en likte aan het knobbeltje. Aangemoedigd door haar kreten likte ik de hele spleet en stak m'n tong een stukje in haar schede. Magda schokte en schudde op de stoel. Ze klemde haar benen om m'n schouders en pompte onophoudelijk haar onderlijf tegen m'n gezicht. Toen kwam het, al haar opgekropte verlangens kwamen naar buiten. Ongegeneerd gilde ze het uit van genot en overspoelde m'n gezicht met haar sappen.

Langzaam liet ze haar benen zakken tot ze met haar hakken de vloer raakte. Ze nam m'n hoofd in beide handen en trok mijn mond van haar onderlijf. Ze lachte toen ze m'n van vocht glimmende gezicht zag en raapte haar slipje op en veegde daarmee m'n mond en wangen droog.

Ze vond dat ik mee naar boven moest gaan omdat ze van mening was dat de eerste keer 'eh je weet wel' geweldig moest zijn en het in bed het fijnste was. Ze heupwiegde op haar hakschoenen de kamer uit en ging naar boven. Ik volgde haar en op haar slaapkamer keek Magda me verlangend aan, duwde me naar het bed en liet me er op gaan liggen. Ze hapte m'n wat verslapte lul weer tussen haar lippen en pompte geroutineerd op en neer. M'n paal zwol op in haar mond en toen hij mooi stijf was ging ze op haar rug liggen. Ze spreidde haar benen en strekte haar armen verlangend naar me uit.

Oh ik was nog zo jong en onervaren maar wist al precies wat ik moest doen. Ik gleed tussen haar benen en schuifelde op m'n knieen naar haar toe. Ik ging op haar liggen en Magda leidde met haar hand m'n pik naar haar smachtende kut. Zonder enige belemmering gleed ik in haar

en pompte ik instinctmatig op en neer. Ik voelde haar schaambeen tegen me aandrukken. Magda raakte weer opgewonden en haar schede sloot zich nu volledig om m'n pompende pik.

Ze was zo in extase dat ze me allerlei complimentjes maakt en zei dat ik in haar mocht spuiten. Oh het was heerlijk, ik neukte. Ik neukte echt, met een heuse vrouw. Ik rukte niet aan m'n pik, nee, ik neukte. M'n ritme verhoogde van seconde tot seconde en toen kwam ik klaar. Ik spoot geluidloos diep in haar en Magda, die me voelde schokken, stootte haar bekken tegen me aan. Ze sloot haar armen om m'n lijf en drukte me tegen zich aan. Wat een geweldige ervaring was dat, de eerste keer met een vrouw.Mijn zuster, ze heet Caroline, ging een paar dagen later 's avonds naar Magda. Zoals gewoonlijk ging ze via de achterdeur naar binnen. In de matig verlichte woonkamer zag ze haar vriendin op de bank. Ze lag in innige omstrengeling met een man. Haar jurk was aan de voorzijde open en haar slipje lag aan haar voeten. De man, die Caroline niet kende, was helemaal naakt. Z'n forse pik stak rechtop omhoog uit z'n onderbuik.

Magda wenkte haar vriendin enthousiast en zei dat ze haar al verwacht had. Ze stelde de man voor als Erik en nieuwe collega bij haar op school..

Erik keek naar Caroline en liet z'n hand op de plaats waar hij hem had; tussen de dijen van Magda. Caroline boog zich voorover om haar vriendin een welkomstkus te geven. Ze hield zich in toen ze verrukt zag dat er sperma op haar wang zat.

Magda gaf een rukje aan z'n stijve staander en zei guitig dat hij net klaargekomen was.

Caroline complimenteerde Erik met het feit dat hij nog een lekker stijve lul had en liet hem weten dat zij die ik in haar kut wilde. Ze vroeg of hij al geneukt had of dat Magda hem alleen nog maar had gepijpt. De man zat haar begerig op te nemen en grijnsde toen Caroline haar jurk omhoog trok en hem haar onderlijf toonde. Ze had haar slipje maar thuis gelaten. Als een adder schoot z'n hand naar voren en omvatte haar lichtbehaarde onderlijf. Z'n middelvinger schoot meteen haar drijfnatte kut in.

Caroline kermde geil en vroeg of hij het lekker vond, twee kutten in zijn handen

Erik knikte geil en Caroline sloot ook haar hand om z'n pik en rukte er stevig aan. Even later liet ze zich schrijlings over hem heen zakken. Ze nam de pik in haar hand en leidde hem tussen haar druipende schaamlippen. Ze zakte op hem neer, gromde en begon wat heen en weer te bewegen.

Erik kermde, dat hij het lekker vond en begon z'n heupen omhoog te stoten.

Magda stond lachend op en zei dat ze maar even lekker moesten neuken, dan zou zij wat te drinken inschenken. Haar jurk wapperde open toen ze de keuken binnen kwam en ze keek verrast toen ze mij daar zag. Ik kwam wel vaker zo bij haar binnen maar was nog nooit zo door haar ontvangen. Ik liet verrukt m'n blik over haar lijf glijden. Hij stak z'n handen uit naar haar borsten die boven haar beha uitstaken. Ze liet hem begaan en boog zich naar hem toe en kuste hem vol op zijn mond. Hij maakte zich hijgend van haar los en keek in haar mooie ogen. Hij liet een hand strelend op z'n plaatst en verplaatste de andere naar haar kut.

Hij fluisterde ongegeneerd in haar oor dat hij haar wilde neuken.

Magda trok hem aan een arm met zich mee. Bij de deuropening bleef ze staan, leunde tegen de deurpost en beduidde hem achter haar te blijven staan.

Ik zag ogenblikkelijk m'n zuster op en neer bewegen met een verrukte blik in haar ogen. Ik kon niet zien met wie ze aan het neuken was, maar wel de stijve rechte lul die in en uit haar kut gleed.

Magda tastte naar achteren en vond meteen de dikke bobbel in mijn broek. Ik drukte m'n pik tegen haar achterste en maakte intussen m'n broek los en zei opnieuw dat ik haar wilde neuken.

Magda fluisterde dat dat toch niet kon zomaar waar mijn zuster bij was. Gelijktijdig trok haar kut samen van opwinding.

Ik trok haar jurk van achteren omhoog en stootte mijn ontblote pik tegen haar ronde billen. Ik duwde op haar onderrug zodat ze iets door haar knieen zakte en haar dijen nog meer vaneen gingen. Haar openstaande, gezwollen kut, kwam hierdoor precies ter hoogte van mijn pik en hij gleed naar binnen.

Caroline pompte op en neer op de stijve paal. Ze had meteen in de gaten wat er in de deuropening gebeurde. Ze ontwaarde nog net mijn gezicht in de schaduw van de hal en zag hoe mijn heupen heen en weer bewegen. Haar kut trok samen. Verrukt voelde ze de pik diep in zich dringen en dan weer bijna geheel uit haar glijden om dan vervolgens weer tot aan de wortel in haar te komen. De lul in haar kut zwol op en ze bleef stil op hem zitten in een poging zijn orgasme te voorkomen. Maar hij knalde z'n zaad naar buiten en vulde haar hele kut.

Over de rug van Magda heen keek ik recht in de ogen van mijn zuster. Ik pompte stevig door en zag dat Caroline meteen van Erik af stapte. Ze trok haar jurk snel uit en kwam in mijn richting. Magda deed op dat moment een stap naar voren waardoor mijn pik uit haar kut glipte. Mijn oudere zuster nam me in haar armen en trok me tegen haar naakte lijf. Ze liet zich op de vloer zakken en trok me met zich mee. Ze ging languit op haar rug liggen en trok mij op zich tussen haar gespreide benen. Mijn pik gleed met groot gemak haar glibberige kut binnen en ik begon meteen te wippen. Oh man, ik neukte mijn zuster, dit was verboden, maar oh wat was het lekker! Caro drukte kusjes op m'n oor en zocht met haar lippen mijn mond. Ze sloot haar benen om m'n heupen en trok me dichter tegen zich aan. Ik voelde haar stevige, grote borsten tegen mijn schouders. Ik streelde het heerlijke malse vlees en de harde tepel en mijn andere hand zocht haar bovenbeen. Ik speelde met het knopje van haar jarretelle en streelde het koele nylon van haar kous. Zwijgend neukte ik door en voelde geleidelijk haar kut om m'n pik verstrakken. Caroline zei hijgend dat ik een heerlijke pik had en vroeg of ik het ook fijn vond. Ik verhevigde z'n stoten. Ik vond het geil dat ze dat aan me vroeg. Ik vond het heerlijk boven op haar te liggen en haar warmte te voelen. Ik zag haar ogen wegdraaien en haar mond vertrekken. Ze kreunde dat ze klaar ging komen en haar kut verkrampte om m'n pik en haar vochtige kutwand streelde al mijn gevoeligheden. Ik stootte hard bij haar naar binnen. Golven zaad overspoelden haar toch al volgespoten kut. Het sperma perste zich een weg langs mijn stotende pik naar buiten en droop over haar billen op het vloerkleed. Caroline slaakte een zucht van verrukking. Ze sloeg haar armen om me heen en trok me stevig tegen zich aan. Ik bleef rustig liggen met m'n nog steeds stijve pik in haar.

Magda had op een afstand naar ons staan kijken naar zuster en zoon. Het had haar niet onberoerd gelaten. Ze had haar vingers diep in haar natte gleuf gestoken en stond nog na te genieten van haar orgasme. Erik bracht z'n kleding weer in orde en Magda liet hem uit. Ik begon weer te bewegen met m'n pik in en uit de malse kut van mijn zuster. Magda kwam naast ons zitten en streelde mijn billen en ballen.

Caroline stak haar hand uit naar haar vriendin en streelde haar tepels. Na een poosje stelde ze voor eens wat anders te proberen. Ik stopte en keek in de zwoele ogen van mijn zuster. Ze vroeg me mijn pik uit haar te trekken en beloofde dat hij er ook weer in mocht. Ik kwam overeind, m'n pik floepte uit de kut en ik ging op mijn rug liggen met mijn pik stijf omhoog. Caroline schuifelde naar me toe tot ze met haar gezicht ter hoogte van m'n pik kwam. Ze draaide zich op haar zijde en hapte mijn natte paal tussen haar lippen. Ze zoog tot haar wangen hol stonden. Magda ging tussen de benen van Caroline liggen en begon haar kut uit te slobberen. Ik keek naar de twee vrouwen. Een geile scheut ging door mijn lijf en kwam ophoog en keek verrukt naar de vier benen die daar zo min of meer naast elkaar lagen. Magda begreep wat ik wilde. Ze ging vlak naast Caroline op haar rug liggen. Ik legde m'n hand op de dij van mijn zuster en streelde haar lichtbruine nylons, m'n andere hand gleed over de antracietkleurige kousen van Magda. Ik rilde van geilheid toen ik hun benen streelde van hun enkels en omhoog tot de boorden.

Caroline vroeg of ik nylons lekker vond en toen ik knikte zei ze tot mijn verrassing dat ze wel wist en dat ze wist dat ik haar kousen had aangehad en dat ik toen geil was klaargekomen.

Ik ging weer op m'n rug liggen en Caroline spietste zich op me. Ze pompte op en neer. Haar kut stond lekker strak en nu voelde ze z'n pik goed in en uit haar glijden. Ze bloofde me dat wij vaker met elkaar naar bed zouden gaan omdat het haar goed beviel. Nou mij beviel het ook wel en ik had er ook geen bezwaar tegen om het met twee vrouwen te doen. Terwijl ik mijn pik in de kut van mijn zuster stootte liet Magda haar kut op mijn gezicht zakken zakken. Ik wreef m'n neus door haar schaamspleet en toen ik op punt stond klaar te komen stapte Caroline van me af en nam mijn pik in haar mond. Afwisselend met Magda zoog ze aan mijn kloppende paal en spoot ik mijn kwak recht in haar gezicht. Gek van opwinding likte Magda het allemaal weer op.

Zo had ik mijn eerste seks.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners