Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

mijn ma 1 - 25381 keer gelezen
Toen ik 15 jr was,ben nu 18, merkte ik dat mijn ouders plotseling in het weekend laat thuis kwamen,en mijn ma droeg toen ook plotseling sexy ondergoed,zag ik wel in de wasmand.
Mijn ouders zijn beide in de 40,en zien er goed uit.
Als ze weer op een zaterdagavond weg waren nodigde ik vak een vriendinnetje uit,waar ik dan ook lekker mee neukte,en de meisjes wilden mij wel door de lengte van mijn pik,was al 18 cm.
Op een avond hoorde ik mijn ouders praten in de kamer,ze hadden het inderdaad over partnerruil wat ik al dacht,je genoot wel van die beste lul he gisteravond,ja wat denk je dan is toch ook heerlijk zoiets,jij genoot toch ook van haar met die dikke tieten,mijn ma heeft kleine borsten.
Weet je zei zijn mijn ma,dat onze zoon ook al neukt vondt durex in zijn kamer en het pakje was aangebroken.
Nou dan is hij er veel vroeger bij dan ik zei mijn pa,ik trok toen alleen maar.
Op een middag lag ik lekker met een vriendinnetje te neuken,mijn ouders waren toch aan het werk,toen mijn ma plotseling thuis kwam,en natuurlijk lawaai hoorde boven.
Ze stond plotseling in de kamer het meisje zat boven op mijn paal,van schrik liet ze zich er gelijk afvallen,en dar lag ik met mijn paal omhoog,ik zag mijn ma kijken naar mijn lul,zei sorry en deed de deur weer dicht.
Ik was niet klaargekomen en het meisje durfde niet meer,ze ging ook gelijk via de achterdeur weg.
Ik schaamde mij natuurlijk ook toen ik in de kamer kwam,sory zei mijn ma weer dat ik stoorde,maar was het lekker,ja was heerlijk zei ik maar je kwam te vroeg.
Dat is erg he voor een man dat hij net niet klaarkomt zei mijn ma,maar voor het meisje was het vast ook erg,die genoot ook vast wel van jou.Toen ging de tel mij pa moest overwerken en het kon wel 10 uur worden,jammer zei mijn ma we zouden nog uit gaan vanavod naar kennissen,die zal ik dan maar afbellen.
Ze zocht in haar tas naar een tel nr,en belde de mannenstem vondt het ook jammer dat ze niet kwamen,ik hoorde nog iets van genieten,maar mijn ma liep toen de kamer uit met de tel.
Ik ging weer naar boven naar mijn kamer,en ik was nog vreselijk geil en ging op bed liggen en met mijn lul spelen.
Ik had al een stuk keukenrol klaar liggen om daar in te spuiten.
Ik hoorde mijn ma roepen van eten,maar ik wou eerst spuiten.
Stapte mijn ma weer de kamer binnen,wat doe je nu zei ze van schrik,zie je toch ik trek mij af was niet klaargekomen.
Mijn lul stond weer recht omhoog,ze zag mijn hand te keer gaan,zal ik je helpen vroeg ze ben je sneller klaar dan kunnen we eten.
En zonder nog meer te zeggen pakte ze mijn paal vast,en direct o wat heb jij een grote zeg zag ik vanmiddag al,ze hield hem alleen maar vast meer niet,maar alleen al door de aanraking spoot ik mij leeg over haar handen,ik kreunde het uit o ma wat lekker dat je dat deed.
Ze pakte de keukenrol en veegde haar hand schoon,mijn paal bleef recht staan,er druppelde nog sperma uit.
Toen ze dat afveegde schokte mijn lul weer,wat ben jij potent zeg wat een sperma zei ze met een hes stem,ja dat was ook pas de eerste x vandaag zei ik.
Ja je bent jong is ook zo bij de meeste is een x spuiten dan is het gebeurd,en slapen.
Nou ik ben nog fit genoeg hoor voor een 2e x,weet zeker als je weer even trekt dat hij zo weer spuit,kan niet zei mijn ma dan brand alles aan.
Ik was nu brutaal en zei zet ze dan uit en zie je ook dat ik niet lieg.
Wat ik niet verwachte gebeurde toch ze liep naar beneden en kwam terug,ze begon gelijk aan mijn lul te trkken ik kreunde het steeds uit van genot,o wat doe je dat lekker is nog nooit zo gebeurd.
Toen bukte ze zich voorover en nam mijn lul in de mond,r ging een schol door mij heen toen ze dat deed.
Ik streelde haar rug en voelde haar bh,en ging verder naar beneden naar haar rok.
Wat voelde haar kont lekker aan,wat heb jij een lekkere lul zei ze,ik zocht wat tussen haar benen en dat vondt ik,wat lekker glad en nat,ik wreef er met de vinger over,ze kreunde nu ook.
Stop anders spuit ik al vindt ik jammer je doet het zo lekker,ze streelde mijn buik en legde haar borsten op mijn buik,haar rug kwam nu wat bloot ik aaide er over ook naar haar borst toe en kneep er in.
Ze gaf mij een kus die werd steeds heftiger door mijn ma ze begon mij te ogen heerlijk was dat.
O trek weer kreunde ik ik hou het niet meer,o jongen geef mij het ik wil het wel in mij.
En ze klede zich snel uit o mag ik er op zitten en ze stapte gelijk op mijn lul.
Wat heerlijk dat hij weer in een kut gleed,ze wipte hard op mij ik hoefde niets te doen,en veel te snel vond ik spoot ik heerlijk in de kut van mijn ma.
o wat bleef je lul lang stijf zei ze later,heerlijk was dat in mij te voelen hoe hij langzaam slap werd.
Ik kuste haar kleine borsten heerlijk en zoog lang op haar tepel,en wat een strakke buik had ze nog.
Het was eerst stil toen we aan tafel zaten,vondt je het erg ma vroeg ik,eigenlijk wel omdat je mijn zoon bent maar ik heb wel genoten van je lul,ja ik hou van grote lullen heerlijk,krijg je die dan vaker heeft mijn pa ook een grote,toen begon ze te blozen,nee die niet zei ze,maar we gaan sinds kort naar een club,en daar zijn ook soms grote bij,je hebt alles nog niet gedaan met mij mar ik weet zeker dat je al een goede minnaar bent,en ander leer ik je het wel.
Is het daar dan zo geil vroeg ik om met ander mannen te neuken en pa met andere vrouwen,is dat niet erg,nee hoor het gaat om het plezier dat je dan hebt,en je pa is gek op dikke tieten nou kan hij daar ook mee spelen,en ik ben gek op grote lullen,wat jij hebt heerlijk zeg,zijn veel vrouwen jaoers op dat je dat hebt en als ze het weten willen ze het,en ook alle leeftijden hoor.
Neukt mij pa ze dan ook tussen de borsten vroeg ik,ja dat gebeurd ook vaak dat hij dat doet,heb ik ook nog nooit gedaan zei ik,sorry zei mijn ma die van mij zijn er eigenlijk te klein voor.
Maar ik wil het wel proberen bij jou zei ik,als je dat goed vind,een andere x dan zei mijn ma,en niks tegen je pa zeggn hoor,tuurlijk doe ik dat niet,nu kan ik gelukkig wat minder trekken.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners