Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

niet verwacht 8 - 5597 keer gelezen
Blijkbaar zijn de gebeurtenissen zo vermoeiend geweest dat ze in slaap zijn gevallen.Bert ontwaakt door het gevoel van natte warme lippen rond zijn ochtenderectie. hij opent de ogen op een spleetje en kijkt even rond alsof hij nog slaapt . Christa en Tamara lijken nog te slapen , maar het jonge sletje die zichzelf gisteren aanbood om in haar kont te worden gepakt heeft da smaak wel te pakken . zijn pik verdwijnt geheel in haar mond en hij voelt zijn eikel dan ook tegen haar achterste keelhelft schuren. ze gebruikt alleen haar mond bij hem, maar haar handen kneden haar eigen borsten en strelen haar boezem.
Met zijn lul in haar mond en zichzelf verwennend is het moeilijk haar gevoelens te uiten en af en toe laat ze hem dan ook los om even een geile kreun te lossen.
Minuten gaan voorbij en als zij zichzelf tot een orgasme heeft gebracht is het moeilijk om zelf ook niet te spuiten. maar hij slaagt erin zich in te houden en zo nog langer te genieten van haar zuigende lippen .
Ondertussen zijn de andere twee ook ontwaakt en liggen naar het schouwspel te kijken. Christa is de eerste die zich niet kan bedwingen en steekt het hoofd dadelijk tussen de benen van Tamara en zuigt zichzelf vast aan de kut van haar gezel. dadelijk ontsnapt er een heerlijke geile kreet uit haar mond. Dat draait ze zichzelf om zonder het contact met de zuigende lippen te verliezen en gaat zelf ook over tot een partijtje kut likken. al snel volgt het orgasme van de een dat van de andere op en opent Bert zijn ogen. gespeeld verbaast kijkt hij naar wat er met en rond hem allemaal gebeurd.

Even stoppen ze allemaal met hun bezigheden en kijken naar zijn nog steeds indrukwekkende ochtenderectie.
- die wil ik in mijn kutje krijgen. vraagt Tamara met
smekende ogen !
- Ik ook hoor ! stelt Noortje Maar ik moet eerste even
plassen .
een verlangen dat door de andere twee wordt bijgestaan.
In Bert zijn hooft draaien zijn grijze cellen dadelijk op topsnelheid.
- zullen we twee dingen combineren? vraagt hij .
drie paar ogen kijken hem vragend aan.
- zullen we even in de natuur neuken en dan mogen jullie
plassen waar jullie staan.
even zijn ze uit hun lood geslagen. in de natuur, plassen waar ze staan. slecht enkele seconden twijfelen ze en knikken dan alle drie van ja.
- oke, dan! je zal wel zien hoe het gaat. Maar zolang het
je beurt niet is wordt er niet gezeken .
Dan neemt hij Noortje bij de hand en opent de deur naar buiten. even twijfelt ze maar zijn zachte dwang overtuigt haar en ze volgt hem .Buiten is het mistig en vrij fris. de koude doet haar rillen , maar vreemd genoeg heeft het haar ook een bepaald ophitsend gevoel.Hij begeleid haar naar de houten piknictafel draait haar er met de rug naartoe en slaat zijn handen onder haar billen. en snel zet hij haar op de tafel, trekt haar billen wat naar voor. zij zit nu met haar kutje net over de rand.de koude natte ondergrond doet haar rillen tot in haar tenen. Bert zet zich nu tussen haar benen en uit ondervinding met zijn ex en andere veroveringen weet hij dat zijn pik nu net voor haar grot zit. al snel steekt hij zijn koud aanvoelende worst in haar warme grot door haar frisse schaamlippen heen. in een rustig tempo begint hij haar te neuken. al snel zit ze te hijgen en te kreunen op zijn dikke lul . nu weet hij dat hij met een ochtend erectie vrij lang kan doorgaan.
- Jezus!!! lekker , lekker! splijt me open met je knots.
Neem me diep!!
Bert voelt hoe har kut begint te krampen en weet dat haar orgasme niet lang meer op zich laat wachten. en inderdaad! amper tien seconden later gooit ze het hoofd in de nek en gilt.
- ik koooo...o...m klaaaaaaaaaaaaar. en spuiten haar sappen naar buiten. de druk op haar blaas wordt nu zo groot dat ze deze niet meer in bedwang heeft .
- Ik moet pissen, slist ze als een ordinaire slet.
- doe dat dan, gebied hij haar.
even kijkt ze hem verbaast aan maar opent dat haar sluis. een enorme vloed van haar urine overspoelt hun onderlichamen en weerkaatst van zijn lichaam op dat van haar. haar warme urine heeft een ongekende uitwerking op haar koud aanvoelend schaamheuvel. het arme vocht geeft haar een ongekend gevoel en sporadisch komt haar volgende orgasme. als een slappe vod valt ze in zijn armen en fluistert hem in het oor,
- wanneer weer??
- Dat zie je wel, maar het gebeurd echt nog wel een keer:
antwoord hij.
Dan haalt hij haar van de tafel en stuurt haar naar binnen. en vraagt haar om Tamara te sturen. vanuit zijn ooghoek ziet hij hoe zij de camera aan Christa geeft.de geile loeders hebben dus alles gefilmd. Dan verschijnt Tamara twijfelend in de deur opening. Zijn strenge blik doet haar dan toch maar naar buiten stappen.
Ze komt voor hem aan de tafel staan en denkt dat ook zij erop zal worden gezet.
Niets is minder waar. hij draait haar om en dwingt haar om voorover op de tafel te gaan liggen.haar lichaam reageert heftig door de aanraking met het frisse oppervlakte.ook haar schaamheuvel koelt af en geeft haar dat zinnenprikkelend gevoel dat haar vriendin ook had.
dan voelt ze zijn harde eikel tegen haar sterretje duwen.
Hij gaat me buiten in mijn kont neuken ; flitst het door haar hoofd. als hij even iets steviger drukt slaat haar lichaam aan het rillen , en niet van de koude.
even verplaatst hij zich en zijn eikel verzeilt tussen haar kut lippen. hij stoot door en zit dadelijk diep, in haar geile natte spleet.zonder te wachten trekt hij terug en ramt dan met kracht weer in haar . dit herhaald zich keer op keer .Dab is het har beurt om te laten eten dat ze moet plassen. de druk op haar blaas door haar liggende houding wordt echt teveel.

- IK KAN HET NIET MEER OPHOUDEN!!! gilt ze zonder zich iets van de omgeving aan te trekken. en dadelijk voelt hij haar warme zeik tegen zijn onderlichaam kletteren. en weer tegen dat van haar. dit gevoel heeft ze nog nooit meegemaakt en haar orgasme is dan ook splijtend , ram mijnnnnnnnnnn kut. gilt ze . Zorg dat ik het binnen drie dagen nog voel.
schuddend en bevend geniet ze van deze ervaring.Bert zit nu toch stilaan aan zijn limiet . hij trekt zich terug om even af te koelen. zij staat recht eb gaat naar binnen. Christa weet als vanzelf dat het haar beurt is op zich over te geven aan het gevoel dat de andere twee al hadden. alleen zal zij als enige zijn warme zaad in haat lichaam gepompt krijgen.
als zij naar buiten gaat ziet ze hoe de andere twee met de camera achter het raam verschijnen.
ze ziet zijn verslapte lul ,, die toch nog indrukwekkend oogt '' tussen zijn benen bengelen.
Hij zet haar in dezelfde positie als zijn eerste slachtoffer van deze morgen. Har kont op de doorweekte koude tafel, haar kut over de rand en geheel tot zijn beschikking.
Hij neemt zijn lul in zijn hand en trekt er enkele malen aan. al snel is hij weer op volle sterkte en voelt ze hoe zijn staaf als een ijslolly haar spleet binnendringt. een ongekend geil gevoel overvalt haar dadelijk. haar lichaam weet met de gevoelens geen blijf en een eerste orgasme knalt door haar lichaam. haar sappen overspoelen zijn lul en onderbuik. zonder te stoppen drijft hij zijn lid steeds weer haar kut binnen.keer op keer siddert ze van genot.NU is zij het niet alleen die de druk voelt stijgen. ook zijn blaas en prostaat staan zowat op springen. in een steeds stijgend tempo neukt hij haar.
- Ja , jaaaaaa ; kom ram je lul in mijn spleet. steek me
aan je lul.
en dan..............
- IK KOM KLAAAAAAAAAAAAAAAAR . en met een lange gil spuit haar tweede orgasme naar buiten.
ook Bert is nu zover en met een laatste harde stoot zit hij diep in haar.
- O , schat van me . pak aan!!! en met een knal explodeert zijn zak diep in haar grot. straal na straal spuit diep in haar vagina recht tegen haar baarmoederhals. gelukkig neemt ze de pil. hij zou haar anders zeker zwanger hebben gemaakt.
Het gevoel van de kracht waarmee hij tegen haar baarmoeder spuit ontlokt haar een vierde orgasme van die morgen. maar ook haar blaas mengt zich nu en spontaan laat ze haar plas lopen. deze klettert tegen zijn buik en terug tegen haar schaamheuvel. hij duwt nog eenmaal diep door, voelt haar baarmoederhals opengaan en zijn eikel diep in zich zuigen. en dan lost ook zijn blaas zich diep in haar lijf.

de twee andere zien hoe een enorme stroom geil en urine tussen hun lichamen uit haar kut stroomt. sidderend en bevend van genot zoeken ze steun bij elkaar en komen na minuten tot rust. een innige zoen beeindigt hun avontuur buiten.
ze stappen naar binnen waar de drie meiden in elkaars armen vallen op het grote bed. alle drie kunnen ze niet zwijgen over de ongekende geile ervaring die ze hadden met deze oudere man.
- Ik wil nooit een jonge gast an mijn lijf.ik ga altijd een
oude geile vent zoeken. is hetgeen Noortje zegt.de andere twee beamen dat.

Bert heeft ondertussen melk opgezet en de tafel gedekt. ondertussen opent hij de gordijnen om de stilaan verschijnende zon binnen te laten. de drie vinden hetr even maar niets dat ze nu open en bloot door iedere passant kunnen orden gezien; maar al snel beseffen ze dat er nog niemand is gepasseerd sinds ze hier zijn . even later zitten ze dan ook alle vier naakt aan de tafel en genieten van de arme chocomelk en een lekkere boterham.
Na de maaltijd vind Bert het tijd worden om de twee meisjes naar huis te sturen.hij wil nog even allen zijn met Christa voor deze ook naar huis moet.
Na dit aan de twee te hebben gezegd zet hij enkele ketels water op het vuur. terwijl deze warmen haalt hij een ovaal kinderbadje uit het tuinhuisje . hij legt een viertal grote badlakens op de grond en plaatst het bad erop. vervolgens legt hij twee handdoeken, washandjes en zeep klaar.
het kokende water gaat erin en aangevuld met koud tot een aangename temperatuur. dan geeft hij de twee een teken en even later staan ze zichzelf en elkaar te wassen. zo zullen er thuis geen vragen worden gesteld over hun aroma. met Christa in zijn armen kijken ze beide naar het schouwspel. al snel willen de twee niet allen zich wassen maar ook weer met elkaar gaan spelen. hij houd hun echter tegen.
-sorry meiden maar hou dat voor vanavond onder elkaar .jullie ouders gaan zich misschien vragen stellen als jullie te lang wegblijven. en ik wil echt geen problemen. en jullie kunnen terugkomen.
De twee stoppen en beginnen zich aan te kleden.zodra ze hun slip willen aandoen klinkt het gebiedend.
- STOP!! die laten jullie maar hier . als aandenken.
even kijken ze elkaar aan en leggen ze dan op de tafel. Bert staat op , neemt twee plastiek zakjes uit de keukenkast en stopt in elk een slipje.na aan hen gevraagd te hebben welk van wie is , schrijft hij er hun naam op, dag en leeftijd .die kunnen straks bij zijn verzameling.
ondertussen zijn de twee aangekleed en klaar .
- voor jullie gaan zal ik nog even een cd maken met de beelden die jullie hebben gemaakt.
even later zitten ze met vier naar de beelden te kijken en selecteren wat ze zeker op het schijfje willen . na een uurtje is de montage klaar en wordt op vier schijfjes gezet.
dan neemt hij wat papier en steekt dit in de printer. van een tv blad neemt hij een scan en print deze vier maal uit.

hij knipt alles bij zodat alles in het hoesje past en steekt er de schijfjes in. dan deelt hij ze uit en zet dat van hem in het rekje .
dan zegt hij . de beste manier om iets te verstoppen is in het volle zicht. jullie ouders zullen denken dat het een of andere muziek cd is . dus geen lastige vragen.
nu wisselen ze nog snel hun nummers uit en even later nemen ze afscheid van elkaar met enkele innige zoenen. even later is hij nog alleen met Christa. die nestelt zich innig in zijn armen en legt het hooft op zijn borst.

in de volgende aflevering gaan we verder en komen ander nieuwe personen in de kijker. jullie zullen al wel begrepen hebben dat Bert een nogal grote schare vrouwen heeft verwent en deze regelmatig op hem een beroep doe.zo onder andere zijn ex.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners