Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

sex met mijn zus (1) - 22995 keer gelezen
Ik ben Peter, 42 jaar en ik woon in Den Haag. Mijn zus Mar is 40 en woont in Voorburg. Zij is bi en heeft een vriendin; ik ben getrouwd, maar ook bi; sinds onze studententijd hebben wij sex met elkaar; onze partners weten van niks. Wij zijn allebei exhibitionisten en geile erop om sex op openbare plaatsen te hebben. Een keer per 3 weken gaan wij stappen en dit doen wij al jaren. Onze partners hebben niks door. Vorige week donderdag was het weer zover; voor de verandering gingen wij eens naar Leiden. Om half acht belde ik bij haar aan. Mar deed open en liet me binnen; we tongden elkaar lekker en liepen naar de woonkamer; ze zg er weer perfect uit; ze had een ultra low rised jeans aan, die aan de voorkant in een v net boven haar kutje eindigde; haar kutje scheer ik altijd bij. zoals gewoonlijk droeg ze niks eronder; aan de achterkant zag je ongeveer 5 cm van haar bilspleet; erboven op droeg ze een soort korsetje; aan de voorkant met een vetersluiting die ze zo had geknoopt dat je nog net haar tepels niet zag, maar wel het grootste deel van haar tieten; ze heeft overigens 85c en draagt nooit een bh. aan de achterkant was het alleen maar veters. supergeil. erbovenop droeg ze een kort jasje; zoals gewoonlijk kleedde ik me bij haar om; ik trok eek een lage heupbroek aan, deed een cockring om en droeg ook geen slip. erbovenop een strak shirt met lange mouwen. Na 2 biertjes gingen we naar de kroeg; eerst in de trein, waar we algauw in het openbaar zaten te tongen en ik haar tepels zat te masseren; we waren tegenover een ouder stel gaan zitten en die kerel wist niet waar hij moest kijken; toen ik mijn hand in Mar's broek liet glijden, maakte de vrouw een opmerking; dit kan niet, dit gaat te ver; ik antwoordde dat ze haar bek moest houden ne maar een andere kant op moest kijken. Vuile slet beet ik haar toe; ze keek naar haar man maar die zei niks; hij zat te genieten van het uitzicht. De vrouw werd kwaad op haar man en dat was voor ons de kick.

In Leiden aangekomen doken we een kroeg in; ik bestelde bier en Mar trok haar jasje uit; weer zaten we te tongen en Mar haalde mijn lul uit mijn broek en begon eraan te rukken; meerdere meiden en jongens konden alles zien, maar niemand zei er iets van; voor ons het sein om door te gaan; ik haalde Mar's tepels uit haar korsetje en begon de een te strelen en de andere te likken; Mar begon ongeneerd te kreunen en zichzelf te vingeren; ze had het ritsje van haar broek opengedaan en ging lekker tekeer. Na een minuut of 5 kwam ze luid klaar; zij heeft echt overal schijt aan en ik ook. hierna gingen we naar buiten en in een woonstraat duwde ze mij tegen een muur, vlak naast het raam, waar een echtpaar tv zat te kijken; vlak naast het raam zakte ze door haar knieŽn en begon mij te pijpen; er liepen mensen langs , sommigen met een hond, maar zij ginge gewoon door;toen ik bijna klaar kwam stopte ze en we liepen verder; bij een parkeergarage aangekomen, gingen we naar binnen; ik duwde Mar tegen een auto aan, trok haar broek omlaag en ragde in een keer mijn lul in haar kut; toen zij weer klaar kwam spoot ik mijn geile lading bij haar naar binnen, en begon het vervolgens uit haar te likken; ik ving zoveel mogelijk op in mijn mond en tongde het terug in haar mond. Hierna zijn we naar haar huis gegaan, waar we elkaar onder de douche hebben ondergezeken; na een warme douche ging ik naar huis, waar ik naast mijn vrouw in bed kroop; was het gezellig vroeg ze? Ik zei heel gezellig; Mijn vrouw wilde nog neuken en ik duwde mijn stijve lul bij haar naar binnen. Een supergeil gevoel, mijn lul net uit de kut van Mar en nu bij mijn vrouw naar binnen. Ze moest eens weten, hahaha.

Ik heb vele geile avontuurtjes met Mar beleefd. Bij goede reacties volgen er meer; reacties kunt je mailen naar exhi64@gmail.com


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners