Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

sexfamile 5 - 17177 keer gelezen
Een paar dagen na de gezellige BBQ zaten Janine en Joyce al vingerend bij het zwembad. Ze waren de hele dag al bezig om elkaar op te geilen, en hadden al een paar keer elkaars kutjes goed bewerkt en lekkere spuitende orgasmes gehad. Nu zaten ze tegenover elkaar te vingeren, en werkte zichzelf naar een volgend hoogtepunt,met als doel elkaar te raken met hun geile kutvocht. Als twee geile sletjes kwamen ze klaar en spoten hun geile sappen in het rond.

Toen ze waren bijgekomen namen ze wat te drinken en begonnen wat te praten. Op een gegeven moment kwam Joyce met een voorstel. “Mam, ik zou graag eens een gangbang willen met alleen maar mannen. Het lijkt me zo geil om door 20 lullen te worden genomen in al mijn gaten, en me helemaal onder te laten spuiten”. “ Nou, dat is nogal wat Joyce” zei Janine tegen haar dochter. “Ik heb dat vroeger ook weleens gedaan, en dat is inderdaad fantastisch” wist Janine te melden uit eigen ervaring. In de tijd dat Janine nog als hoer werkte organiseerde zei eenmaal per maand zo`n gangbang. “Ik zou het zo graag willen mam, hier in ons huis, met 20 dikke neukstaven voor mij alleen” zei Joyce geil. “Ik heb natuurlijk nog wel wat connecties van vroeger, en we kunnen via msn kijken of we wat geile binken kunnen regelen. “Ja mam, dat is een goed idee. Als we dan met de webcam eerst wat geilen, weten we gelijk wat voor vlees we in de kuip hebben!!!”

Die zelfde dag werd dit plan voorgelegd aan de rest van de familie. Iedereen was natuurlijk enthousiast over het plan. Alleen wilde iedereen hier wel aan mee kunnen doen. Ook moest er gekeken worden hoe dit alles in goede banen werd geleid. Er werd het een en ander overlegd, en uiteindelijk werden zelf de goede vrienden Mari, Marit en Mascha erbij betrokken. Conclusie van dit geile plan was dat er een groot vakantiehuis werd gehuurd waar het zou gebeuren. De meiden gingen zelf de mannen regelen, met name via de MSN methode.
Jon, Mari en Jordy zouden als soort uitsmijters fungeren, als er wat zou gebeuren wat niet mocht. Marit, Janine, Mascha en Jaylinn ontfermde zich over alle lullen, en zouden ze stijf pijpen en houden, en misschien ook wat neukwerk verrichten. Het echte werk was voor Joyce, en zij zou ook alle zaad te verwerken krijgen. Het plan was gesmeed.

Door het uitwerken van dit geile idee, was iedereen natuurlijk behoorlijk geil geworden. “Laten we alvast een voorproefje nemen”zei Joyce. “We hebben nu drie geile lullen in huis, ik wil hun zaad wel proeven” zei Joyce geil, terwijl ze met haar hand al flink door haar kutje zat te roeren. De mannen gingen op een rijtje staan, en Jaylinn begon met het pijpen van de lullen. Ze schoof steeds een plaatsje op, en haar positie werd dan ingenomen door Mascha. Janine en Marit keken, onderwijl vingerend aan elkaars kutje, toe. Joyce lag languit op het grote bed zichzelf nog geiler te maken dan ze al was. Het idee dat ze over een tijdje meer dan 20 lullen te verwerken kreeg, wond haar verschrikkelijk op. Ze vingerde zichzelf dan ook al snel naar een spetterend orgasme. Jaylinn en Mascha zogen heerlijk op de dikke lullen van Mari, Jon en Jordy. Mari was de eerste die naar Joyce toe liep. Hij zette haar ophanden en knieen en duwde zonder pardon zijn dikke lul van achter in haar zeiknatte kut. Hij begon gelijk flink te neuken.
Op de bank lagen Marit en Janine in 69 elkaar te verwennen. Hun tongen flitse door de natte kutjes, en ook de kontjes werden niet vergeten. Het was een geile boel geworden. Ondertussen pijpte Jaylinn en Mascha nu samen een lul. Eerst die van Jon, daarna die van Jordy. Jon kon dit uren volhouden. De lullen werden mogelijk nog groter en harder van die twee geile mondjes die lullen bewerkte. De geile zaadvragende ogen die beide dames hadden werkte daar alleen maar aan mee. Jon ging ook richting Joyce. Hij ging op het bed liggen en trok Joyce over hem heen. Joyce richtte de dikke lul van haar vader voor haar kutje en gleed in een beweging zo over zijn harde neukstaaf heen. Mari kroop achter Joyce en hield zijn lul voor haar kontje. Zonder al te veel moeite duwde hij zijn lul naar binnen. Joyce was gevuld door twee dikke staven en voelde zich super geil. Om en om begonnen de lullen nu te neuken en Joyce gilde van geilheid. “Oh wat is dit geil, dubbel genomen te worden!!! En dan binnenkort 20 keer, oooaaaaaa” gilde ze van geilheid, terwijl het neukritme werd opgevoerd. Op de banken lagen Marit en Janine te gillen van geilheid, ze ramde bij elkaar drie vingers in hun kut en spoten om de beurt hun geile kutsappen in het rond. Jordy neukte nu om beurten Jaylinn en Mascha in hun mond.

Jordy ging zich nu ook mengen in het neukgeweld bij Joyce. Mari was al een aardig eind onderweg naar zijn ontlading, dus nam Jordy de plaats van Mari in. Terwijl vader en zoon hun dochter/zus flink te pakken namen, stond Mari met zijn grote lul boven Joyce te zwaaien. Ze hapte de dikke lul naar binnen en begon op zijn eikel te zuigen. “geef me je zaad Mari, ik wil het proeven” kermde ze geil. En terwijl Joyce twee dikke lullen in haar kontje en kutje stond Mari aan zijn neuklat te trekken voor Joyce haar gezicht. “ Ik ga je onderspuiten Joyce, hier komt het” riep hij uit. Mari begon te spuiten en een paar flinke stralen warm zaad spatte uiteen op Joyce haar gezicht. Met haar lippen likte ze zoveel mogelijk zaad naar binnen. De rest liep langs haar nek over haar dikke tieten, die op en neer deinde van het gebeuk in haar. Joyce genoot zichtbaar van dit gegeil, en iedereen genoot weer van Joyce.

Jaylinn en Mascha waren inmiddels richting zwembad gegaan, zij wilde wat plassex doen. Ze Jaylinn hurkte over Mascha heen en liet haar kutje likken. Ze spreidde zelf haar kutlipjes wat uiteen. Door het gelik aanhaar klitje kwam de drang op te plassen al snel, en ze liet haar gouden vocht de vrije loop. Mascha probeerde zoveel mogelijk op de vangen in haar mond, en de rest masseerde ze over haar dikke tieten. De meiden vermaakte zich op deze manier prima.Jordy en Jon wisselde van positie bij Joyce, maar niet voordat de Marit en Janine eerst flink aan de lullen hadden gezogen. Ze wilde de sappen van Joyce proeven. Dit maakte ze zo geil dat snel mee gingen doen in het zwembad bij Jaylinn en Mascha. Daar werd flink gegeild met grote dildo`s en werd er lekker gezeken en natuurlijk veel kutsap gespoten.

Joyce wilde de finale. Ze gingen op haar knieen zitten en masseerde haar borsten, en ragde met haar vingers snel door haar drijfnatte kutje. “ trek jullie af, spuit al je zaad over me heen!!!”riep Joyce geil uit. Jon en Jordy trokken aan hun grote knotsen. Mari wilde ook nog wel een keer spuiten en trok met Jon en Jordy mee. Jon begon als eerste te spuiten, opgevolgd door Jordy en daarna perste ook Mari zijn laatste zaad uit zijn lul. Joyce zat helemaal onder het witte geile zaad. Ze vingerde zichzelf voor de laatste keer klaar en gilde het uit. “ooohhh, dit is zo geil, ik kan niet wachten tot de grote gangbang”.
De dagen erna werden door de dames doorgebracht achter de computer. Er werden advertenties geplaatst, en gezocht naar geschikte kandidaten voor de geile gangbang. Joyce had in de omschrijving meegegeven dat er vooral veel zaad moest worden gespoten. Je kunt je voorstellen dat er heel wat reacties binnen kwamen. Alle serieuze kandidaten werden uitgenodigd voor een webcam sessie met Joyce, eventueel samen met Jaylinn en Mascha. Er werden behoorlijk veel geile avonturen beleefd achter de webcam, en er zaten hele lekkere lullen bij. Op een avond waren de drie bij elkaar, en ze zouden die avond nog twee of drie mannen gaan ontmoeten. Omdat de iedereen altijd naakt was in huize Janssen zaten de drie geile sletjes dus ook naakt achter de PC. Om niet gelijk te veraden wie ze waren, stelde ze camera alleen in op borsthoogte. De eerste man meldde zich precies op tijd. Er werd wat heen en weer gechat. Het gesprek werd steeds geiler, en de man zag er goed uit. Op een gegeven moment wilde Joyce zijn lul zien, daar ginghet tenslotte over. De meiden waren al lekker bezig met elkaar, en likte en kuste elkaar overal. De man deed zijn boxer uit, en een enorme lul kwam te voorschijn. Deze was zo immens, dat hadden de meiden nog nooit gezien. De man trok langzaam aan zijn enorme lul. Hij leek nog wat te groeien. Onder die enorme staaf hingen een grote zak met enorme ballen. “Daar zal wel veel zaad in zitten”, zei Joyce die begon te glunderen van opwinding. Joyce zei de man dat ze wel eens wilde zien hoeveel zaad er wel niet uit zo`n enorme lul moest komen. De man stelde voor dat de meiden een showtje voor hem weg gaven, en dat hij, hoe geiler de show, hoe meer zaad zou spuiten.

Joyce vroeg Jaylinn en Mascha zich van hun beste , lees geilste, kant te laten zien, terwijl zou kijken hoe de man met zijn mega grote staaf speelde. Dit was voor de geile meiden natuurlijk geen probleem. In 69 begonnen ze elkaars kutjes te bewerken. Joyce zat op haar stoel afwisselend te kijken naar de meiden, en naar de man met zijn enorme staaf. Traag trok hij aan zijn apparaat. De eikel die af en toe te voorschijn kwam, leek zo groot dat Joyce zich afvroeg of ze die wel in haar mond zou kunnen krijgen. De meiden hijgde en kreunde geil door elkaars gelik. Jaylinn was zover dat ze ging klaarkomen. Wat de man niet wist was dat de Janssens beschikte over het talent om enorme stralen kutgeil te spuitenbij het klaarkomen. Dit gebeurde nu ook en de man werd gek van geilheid. Zoiets geils had hij nog nooit gezien. Drie geile meiden die kijken hoe hij zich aftrekt, een show voor hem opvoeren en dan ook nog eens kunnen spuiten. “Dit is echt te gek, zij kan zelfs spuiten!!”riep de man. “kijk maar eens naar mij dan” zei Joyce, die de webcam haar kant op draaide. Ze ragde met haar vingers door haar kut, en spoot drie flinke stralen kutgeil tegen de lens van de webcam. De man wist niet waar hij moest kijken. Hij rukte nu flinke aan zijn enorme paal, die nu echt abnormale afmetingen had. Zijn zware zak bengelde heen en weer onder zijn enorme stam.

Mascha was inmiddels op haar rug gaan liggen. Jaylinn was voor haar zitten en hand vier vingers in haar drijfnatte kut gestoken. Langzaam probeerde ze om haar hele hand in Mascha kut te krijgen. Mascha was niet mager en had een ruime kut. Ze kon het makkelijk hebben. Ze genoot ervan een hele hand in haar dikke kut te voelen. Jaylinn zat Mascha nu te fisten. Ze ramde de vuist in en uit haar druipende kut. Mascha begon te krijsen dat ze ging komen. De man achter de webcam werd helemaal gek. Joyce wist niet meer waar ze moest kijken. Het gefist op een meter bij haar vandaan, of naar de man met die enorme lul. Van geilheid kwam ze spontaan klaar en begon zo te pissen. Mascha kreeg wat stralen op haar, en dat was de druppel. Schreeuwend kwam ze klaar. De man hield het ook niet meer en de meiden waren nog net op tijd om te zien hoe die enorme staaf explodeerde werkelijk. Zeker 10 enorme stralen dik wit zaad vloog in de lucht. De mega dikke eikel bleef maar zaad spuiten. Er leek geen einde aan te komen. Joyce werd helemaal gek bij de gedachte dat zij dit straks echt zou gaan voelen, en spoot nogmaals wat kutsap in het rond. Iedereen was totaal uitgeput na dit geile spel. Uiteraard was de man meer dan welkom, en nadat alles aan hem was doorgegeven, sloten de meiden de sessie af.

De dagen erna werden er nog wat mannen bekeken en gekeurd. In totaal hadden ze 20 mannen geschikt gevonden en die hadden ze uitgenodigd. Janine had uit haar connecties ook nog vijf mannen geregeld, en zo kwamen ze op 25 mannen. Joyce was de hele week bezig om zich klaar te maken voor dit grote feest.

De dag was aangebroken. De familie had alle spullen die ze dachten nodig te hebben meegenomen, en waren net gearriveerd in het vakantiehuis waar het vanavond ging gebeuren. Er werd een leuke sfeer gemaakt, muziekje erbij, en alles klaar gezet. Er was een grote tafel waarop Joyce zo gaan liggen en waar de actie zich centreerde. Het was vijf uur, en rond acht uur zo iedereen er zijn. Iedereen was toch wat zenuwachtig, maar bovenal enorm geil. Omdat de mannen vanavond niet veel in actie zouden komen, stelde Mascha en Jaylin voor om hen even te verwennen. Janine en Marit vielen hun bij, zij wilde ook nog wel even goed geneukt worden voordat ze 25 lullen gingen pijpen. Zo kwam het dat alle meiden, behalve Joyce even goed geneukt werden in hun druifnatte kutjes. Jordy, Jon en Mari neukte er flink oplos. Hun dike palen schoven in en uit de verschillende kutjes. In de kamer hing een geile geur van sex. Dat paste wel bij de sfeer, vond Joyce, die lachend zat te kijken naar het neukgeweld. “Ik wil wel jullie zaad proeven hoor, kan ik vast wennen aan de smaak” zei ze geil kijkend. De mannen verlieten de kutjes, en zwaaiend met hun dikke lullen liepen ze naar Joyce. Ze gingen met z`n drieen om haar heen staan en begonnen te rukken aan hun palen. Drie verse ladingen zaad waren het resultaat voor Joyce, die ze geil ontving. Haar gezicht zat onder het zaad. “ Nu weet je hoe het voelt, veel plezier vanavond!!”lachten de mannen haar toe.
Het was over achten en de meeste mannen waren gearriveerd. Marit en Janine ontvingen de mannen feestelijk, en naakt natuurlijk, en gaf hen alle wat te drinken. Op de grote tafel lagen Joyce, Jaylinn en Mascha al wat met elkaar te spelen, om de mannen wat op te warmen. Toen alle mannen er waren, en ze gezellig wat hadden geklets en gedronken, vond Joyce het tijd voor actie. “Wil iedereen zijn kleren uit doen? “ vroeg Marit, die zich had voorgenomen het feest te leiden. “het is de bedoeling dat alle zaad terecht komt bij Joyce, die geile slet daar op de tafel. Verder hebben we Jaylinn en Mascha, zij zorgen ervoor dat jullie lekkere lullen hard blijven. Verder zullen Janine en ik helpen daar waar nodig. Leef je lekker uit, hoe vaker je klaarkomt, des te beter voor Joyce. Veel geil plezier!!”eindigde Marit alsof ze dit vaker had gedaan. Joyce wenkte gelijk twee mannen bij haar, die ze zelf begon te pijpen. Verder begonnen Jaylinn en Mascha ook direct aan een paar lullen te trekken en sabbelen. Janine en Marit keken wat rond en zagen zoveel mooie lullen, dat ook zij direct begonnen te pijpen.

Jon, Jordy en Mari bekeken het van een afstandje. Het zag er allemaal heel geil uit. Rondom iedere vrouw stonden vijf mannen met hun lul te zwaaien. De pijpsters deden hun werk uitstekend. Joyce had al een goede harde lul gevonden en was met haar kut bovenop hem gaan zitten. Ze neukte nu de lul en haar tieten deinde flink op en neer. De mannen om haar heen boden hun dikke staven aan en Joyce hapte de dikke eikels een voor een naar binnen. Onder het neuken trok en pijpte ze de mannen. Na een tijdje ging ze op de tafel liggen met haar druifnatte kut aan de rand van de tafel. Een voor een konden de mannen haar nu neuken, en als ze dreigde klaar te komen, wilde ze het zaad in haar gezicht. Na een half uurtje kwam de eerste man klaar. Hij ging boven Joyce staan, en vuurde zijn lading af op de spermaslet. “ Jaaaah, geef me je zaad,ik wil het, meer meer!!!”riep Joyce uit, die nu echt op stoom raakte. Het begon nu te lopen. De mannen werden gepijpt door de dames, liepen daarna een voor een naar Joyce. Dan neukte ze Joyce goed hard in haar druifnatte kut, om vervolgens hun geile zaad over haar heen te spuiten. Na een lul of tien melde Joyce dat ze het niet meer hield, en kwam luid gillend en vooral heel heftig spuitend klaar. Een applaus van alle mannen was het gevolg. Twee mannen stonden voor haar kut te kijken met hun dikke stampers in hun hand, en spoten twee grote ladingen zaad over haar kut. Joyce droop werkelijk van de grote hoeveelheden zaad.

Ook bij Janine, Jaylinn, Mascha en Marit werd wel eens wat zaad gespoten. De meiden pijpte de mannen met zoveel overgave, dat sommige het niet volhielden en de mondjes van de dames volspoten. Al dit zaad werd verzameld in een glazen kan, zodat Joyce dit als toetje nog zo krijgen. Er was anderhalf uur voorbij, en Joyce had nu alle 25 lullen in haar kut te verwerken gekregen, en bijna net zoveel ladingen zaad. De tafel was bedekt met een hele laag zaad, en haar gezicht, tieten, kut, en benen glommen en dropen van al dat geil.

Het was tijd voor een pauze, zodat ze dadelijk de tweede ronde in konden gaan, voor degene die dat nog wilde. Je kunt je voorstellen dat iedereen dat wou. Buiten het feit dat het erg geil was, was het ook nog eens gezellig en werd er veel gelachen.

Jaylinn en Mascha waren te geil geworden om nog langer alleen maar te pijpen. Ze hadden met Joyce overlegd of ze ook niet mee mochten neuken. Joyce vond dit goed, haar bevrediging van 25 lullen had ze in de eerste ronde al gehad. Jaylinn en Mascha waren dolblij. Ze gingen in 69 op tafel liggen en begonnen elkaar te likken. De meeste mannen hadden dit in de gaten en begonnen, traag trekkend aan hun zware lullen, te kijken naar de twee geile sletjes. Ook Joyce kwam zich ermee bemoeien. Het werd een geil schouwspel voor de aanwezige mannen, en dat was duidelijk te zien aan de hardheid van de lullen van de heren. Ook Janine en Marit deden hun pijpwerk. Joyce begon nu langzaam haar vuist in de natte kut van Mascha te duwen. Uiteindelijk zat deze erin en begon ze volop te pompen in Mascha`s dikke kut. Het drietal kwam uiteindelijk luid gillend en spuitend klaar. De mannen genoten zichtbaar, en er waren erbij die hun zaad zo in de mondjes van Janine en Marit spoten. Uiteraard werd dit zaad in de glazen kan gedaan, die al redelijk gevuld was.
Het was weer neuktijd. Joyce en Jaylinn lieten zich door de mannen neuken. Mascha wilde alleen maar vuisten in haar dikke kut. De mannen mochten haar om beurten met hun vuist in haar kut pompen. Mascha werd helemaal gek van geilheid. Joyce wilde nu twee lullen in haar lijf. Ze stapte met haar kut bovenop een lul, en liet daarna een grote staaf in haar kontje komen. Ook Jaylinn volgde haar voorbeeld. De twee zaten met hun gezicht vlak tegenover elkaar. Als er mannen gingen spuiten, klommen ze op tafel en spoten hun geile lading zaad over beide gezichten, en in beide mondjes. De meiden kuste elkaar met het zaad tussen hun tongen. Het was vreselijk geil om te zien. Ook mascha kreeg af en toe een lading vers zaad tegen haar kut aangespoten, van de mannen die zich niet meer in konden houden terwijl ze haar kut aan het pompen waren met hun vuist. Het was een grote geile bende.

Dat werd nog erger toen Mari en Jon voorstelde dat plassex ook erg in de smaak viel bij de geile sletjes. Zo gebeurde het dat de mannen met hun stijve lullen ook op de tafel klommen in in plaats van een lading zaad, een warme straal zeik over de meiden heen spoten. Iedereen was nu door het dolle heen. Jon, Mari en Jordy die zich tot nu toe afzijdig hadden gehouden, konden het ook niet meer langer aanzien en hadden zich ook in het neuk, pijp, spuit en pis geweld gestort. Ook Janine en Marit waren volop aan het neuken geslagen. Iedere meid had zeker vier lullen die ze moest bewerken. Op een gegeven moment had Joyce twee lullen in haar drijfnatte kut gepropt en een in haar kont. Nu neukte ze drie lullen tegelijk. Ondertussen bleven de mannen maar zaad spuiten. En als er net weer een lading op de besmeurde gezichten was gespoten, was er altijd weer een lul paraat om de meiden schoon te pissen. Op de vloer lag zeker drie centimeter met geil vocht, afkomstig uit de lulen of uit de spuitende kutjes van de geile sletten.

Mascha`s kut stond, als er geen vuist in zat, zover open dat je helemaal naar binnen kon kijken. Twee mega perverse mannen hadden dit ontdekt, en begonnen naast elkaar aan hun snoeiharde lullen te trekken. Ze spoten om de beurt hun zaad recht in de kut van Mascha. Daarna piste ze om beurten de kut van Mascha vol. Dit vond ze mega geil. Toen de mannen klaar waren ragde ze zelf met haar hand door haar kut en kwam spuitend klaar, waarbij ze e mannen weer onderspoot. De hele kamer droop van het geil.

Iedereen naderde zo`n beetje het inde van zijn of haar latijn. Joyce realiseerde zich wat een geweldig avontuur dit was geweest voor haar. Ze had echter nog een iemand niet gezien. Het was de man met de enorme lul van de webcam sessie. Ze zocht de kamer af, en zag hem toen staan bij haar moeder, die de man aan het zuigen was. Zelfs haar ervaren moeder had moeite om de enorme staaf te kunnen pijpen. “Mam, ik kan bijna niet meer, maar ik moet zijn lul gevoeld hebben!!!”smeekte Joyce geil.

“Oke mannen, luister. Het feestje is bijna over. Joyce laat zich nog eenmaal neuken door deze enorme staaf”zei Janine, wijzend naar de reuachtige knots van de man. “ Jullie kunnen nog een keer een lading zaad over haar heen spuiten, of bij ons in onze mondjes en als Joyce deze mega staaf heeft afgewerkt krijgt ze nog een toetje” wijzend naar de glazen kan vol zaad.

De mannen die nog dachten wat zaad in hun ballen te hebben verzamelde zich. Alle meiden, behalve Joyce, ging op hun knieen en zogen aan alle lullen die voorbij kwamen. Joyce ging op de tafel liggen. De man kreeg met veel moeite zijn enorme lans in haar druipende kut gepropt. Het neuken werd steeds makkelijker, en de kut van Joyce werd zo mogelijk nog verder opgerekt. Ondertussen begonnen de eerste mannen nog wat zaad te spuiten. Jaylinn en Mascha zaten met hun kutjes tegenover elkaar en piste elkaar onder. Ook daar kwamen nog wat mannen bij om er een geile pisfontijn van te maken. Bijna iedereen had zijn zaad geschoten, en ook Jordy Jon en Mari spoten het zaad over Joyce heen. Het zaad zat werkelijk overal. De man beukte zijn enorme lul nu vol in op Joyce en ging ook komen. Hij trok zijn enorme lans uit haar kut die gewoon open bleef staan. Joyce ging op de grond zitten, en opende haar mond. De man trok nu vol aan zijn paal en begon te spuiten. Het was echt het klapstuk van de avond. Hij spoot met een enorme kracht zeker 10 stralen dik warm zaad tegen Joyce haar gezicht, wat naar beneden droop langs haar tieten, die je bijna niet meer zag van al dat zaad.

De mannen werden verzocht om te vertrekken. Iedereen werd bedankt voor zijn bijdrage. De mannen hadden een ravage veroorzaakt. De meeste hadden toch zeker twee tot drie ladingen zaad gespoten. Daarbij was er flink gezeken en de meiden hadden natuurlijk de nodige liters kutgeil in het rond gespoten. Toen alleen de familie nog over was wilde de meiden nog een keer flink geilen. Ze lagen allemaal op de grond in de plassen met zaad en vocht te rollen. Er werd flink aan de kutjes gelikt. Alle vrouwen waren enorm geil, en ook de mannen wilden nog een keer flink neuken. De glazen kan met al het opgevangen zaad kwam tevoorschijn. Marit was degene die hiermee aan kwam lopen. Joyce zag het en wilde het hebben. Ze ging rechtop zitten, en vingerde haar uitgepute kut nog een maal. Terwijl ze zich naar haar laatste orgasme vingerde, liet Marit langzaam de enorme hoeveelheid zaad over haar hoofd naar beneden lopen. Het was een supergeil gezicht. Joyce spoot voor de laatste keer haar kut leeg. Ze zat met haat kont in plas van dik zaad. De andere meiden likte haar hele lichaam af, en proefde het geile mannenzaad. De heren neukte de kontjes van Janine en Marit nog een keer goed door. Ze waren klaar om hun laatste zaad te spuiten. Nog een keer kreeg Joyce drie ladingen zaad te proeven. Deze slikte ze alledrie door.

Het feest was over. Iedereen ging zich douche en daarna lag iedereen uitgeput op bed. “Het was fantastisch, bedankt iedereen” kon Joyce nog net uitbrengen voor ze in een diepe slaap viel.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners