Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

sexfamilie 6 - 18520 keer gelezen
In het vorige verhaal heb je kunnen lezen hoe Joyce compleet werd afgeneukt tijdens de gang bang die ze zelf zo graag wilde. De dagen daarna heeft ze echt rustig aan moeten doen, haar kutje en kontje deden echt zeer. Maar het genot en plezier dat ze had beleefd samen met haar familie en de vrienden Mari, Marit en Mascha, maakte alles goed.

De vriendschap tussenbeide families werd steeds hechter. Steeds vaker kwamen Mari,Marit en Mascha bij de familie Jansen. Voor de vriendschap, maar zeker ook voor het vrije leven die de familie er op na hield. Eigenlijk wilde Mari en Marit net zo leven als hun vrienden. In de gesprekken van afgelopen weken was al een paar keer gekscherend gezegd, dan komen jullie toch gewoon hier wonen!!. Dit plan hadden Mari en Marit eens serieus bekeken, en eigenlijk wilde ze niets liever. Ook Mascha vond dit fantastisch, dan kon ze werkelijk altijd haar geilheid laten gaan. Mascha was echt een geile donder. Ze was wat stevig, en had enorme tieten. Bovendien had ze een heerlijke sappig dikke kut, en een lekkere kont. Zoals je al hebt kunnen lezen had ze het genot van fisten al ondervonden, en ze wist zeker dat iedereen in dit huis haar kon bevredigen als ze dat nodig had.

Op een vrijdagavond kwamen de families weer bij elkaar. Gelijk bij binnenkomst deden Mari, Marit en Mascha hun kleren uit, en gingen naar de grote woonkamer. Er werd koffie en thee ingeschonken en de kwestie werd besproken. De eerste vraag, of iedereen het er mee eens zou zijn als de families samen gingen wonen, hoefde niet worden gesteld. Natuurlijk was iedereen laaiend enthousiast en werden ze al geil bij de gedachte. Het had natuurlijk verdere consequenties,maar daarover wilde de meiden niet discussiëren. “Zorgen jullie maar dat het goed komt, wij gaan onze geile lichamen trainen in de fitnessruimte” zei Jaylinn, de brutaalste van de meiden. Jordy bleef wel, hij was de grote broer en vond het belangrijk dat zaken goed geregeld waren, ook voor de toekomst. Jon en Janine hadden zoveel kapitaal opgebouwd, dat de kinderen hun leven zich zorgen hoefde te maken, en dat wilde Jordy graag zo houden. Mari en Marit hadden het ook niet slecht gedaan, maar waren niet zo vermogend als Jon en Janine. Er werd veel besproken die avond.

De meiden werkte zich ondertussen in het zweet op de apparaten, geen lullen dit keer, maar fitnessapparaten. Ze hadden een uur lang flink getraind, en zaten nu even op adem te komen. De drie meiden waren echt heerlijk om te zien. Ook Mascha had, ondanks dat ze wat forser was, een goed getraind lijf gekregen sinds ze vaak hier kwam. Als de sletjes niet neukte of geilde, dan trainde ze of zwommen ze. “Nu gaan we onze kutjes trainen”stelde Jaylinn voor.

Jaylinn en Jordy hadden op een dag een aantal fitness apparaten aangepast aan de geile wensen van de meiden. Op de loopband was een vibrator gemonteerd. Als je hard genoeg bleef lopen, dan bleef deze in je kutje zitten. Op het steps apparaat was het de bedoeling dat je en een dildo zo lang mogelijk in je kutje hield, terwijl je stepte. Voor aan het roeiapparaat was een dildo gemaakt, en elke keer als je naar voren kwam, schoot de dildo in het kutje. Bij de hometrainer moesten er trileitjes in je kutje. Dit was favoriet bij de meiden. Ze schuurde dan onder het fietsen met hun natte kutjes tegen het zadel op, welke dan glimde van het kutvocht. Menig orgasme hadden de meiden daar al beleefd. Ook nu was het weer geweldig. Joyce zat op de fiets te kreunen, en dat kwam niet alleen van het fietsen. De trileitjes deden hun werk goed. Mascha zat te roeien, en het was luid en duidelijk te horen dat de dikke dildo elke keer in en uit haar kut plopte. Jaylinn rende op de loopband zo hard ze kon, om de lekkere vibrator in haar kutje te houden. Zo beetje tegelijk kwamen de meiden klaar. Jaylinn rolde zo van de loopband af. Joyce viel bijna van haar fiets, terwijl Mascha luid gillend achterover viel. Ze lagen met z`n drieën op de grond en kropen naar elkaar toe. In een cirkeltje gingen ze liggen en begonnen bij elkaar de net klaargekomen kutjes te likken. Het gekreun en gehijg was duidelijk te horen.

In de woonkamer was de kogel door de kerk. Alles was besproken, en Mari, Marit, en Mascha zouden in huize Janssen komen wonen. Iedereen was superblij en ook erg geil geworden, van het idee dat er nu nog meer geile actie in dit huis zo zijn. Bijna 24 uur per dag zo er wel ergens geneukt, gelikt, gepijpt, of gepist worden. Ze besloten het de meiden te gaan vertellen. Toen ze in de fitnesszaal kwamen, troffen ze meiden heftig likkend aan elkaars kutjes aan. “zo”zei Jon, “hier wordt het goede nieuws alvast gevierd”. “mmpphff, is het gelukt pap, komen ze hier wonen?”vroeg Joyce, terwijl ze haar hand in Mascha kut had gepompt, en haar kontje likte terwijl ze zelf door Jaylinn werd gelikt. “Ja wij komen hier wonen, vanaf vandaag!!!”riep Marit enthousiast, die een natte kut kreeg van de geilende meiden. “Dat is te gek”zei Mascha dankbaar.”Nu kan ik zo vaak ik wil iemand mijn kut laten fisten” zei ze terwijl Joyce steeds harder in haar kut pompte. “Dit moeten we vieren met champagne” riep Jordy, die al wat flessen gehaald. De meiden stopte met hun geile activiteiten en samen proosten ze op een geile toekomst. Iedereen was door het dolle heen. Jordy was de glazen vergeten, dus dronk iedereen maar uit de fles. “Ik heb een geil idee” riep Jaylinn. “Laten we Macha`s kut als glas gebruiken. We pompen een fles champagne in haar kut, en drinken hem dan leeg” zei ze geil. Jaylinn begon er steeds perverse ideeën op na te houden, maar niemand die daar moeite mee, en in dit geval Mascha als minste. : Jaaa, supergeil, dat doen we”riep ze uit. Mascha ging op de rand van de tafel liggen. Als eerste mocht Jon. Hij pakte een fles champagne en duwde de hals in de kut van Mascha. Hij schudde wat met de fles en een fontein van champagne spoot langs de fles uit Mascha`s kut. Het was geweldig om te zien, en iedereen genoot ervan. Iedereen kwam aan de beurt. Daarna gingen alle meiden, inclusief Janine en Marit op de rand van de tafel liggen. Ze duwde alle vijf een fles naar binnen. Tegelijk begonnen ze met de flessen te schudden en spoot de champagne als een fontein in de lucht. De mannen werden vol geraakt, en hun lichamen dropen van de champagne.

Mascha was echt dolgelukkig dat ze de rest van haar leven op deze manier kon voortzetten. Ze liep naar Jon toe. “Jon, ik ben zo blij dat ik hier mag wonen. Ik ga je eens lekker verwennen om je te bedanken, en je mag me altijd nemen hoe en waar je maar wilt”. Marit vond het geil te horen dat haar dochter zo gelukkig was, en dat ze zich zo aanbood. Jon en Mascha begonnen geil met elkaar te vrijen. Mari en Joyce hadden elkaar ook gevonden. Jordy bood zijn dikke lul aan Marit, die gelijk zijn staaf naar binnen hapte. Janine kroop naar haar dochter Jaylinn, en begonnen elkaar te vingeren.Mascha pijpte vol overgave aan de dikke staaf van Jon. De smaak van champagne kleefde nog aan zijn lul. Ze zoog heerlijk langs de lul en hapte af en toe de eikel naar binnen. Met haar vrije hand vingerde ze haar eigen kutje. “Ik ben heel blij dat ik hier mag blijven wonen, en ik word erg geil van het idee”. Jon was ook blij dat hij deze beslissing had genomen, zeker nu Mascha zo heerlijk aan zijn dikke lul zat te zuigen. Mari en Joyce lagen op de grond. Vanaf achter had Mari zijn lul in de natte gleuf van Joyce gestoken. Ze lagen lekker te neuken, en de tieten van Joyce deinde op het ritme heen en weer. Naast hen zat Marit op de knieën de flinke lul van Jordy te pijpen. Ze vond het heerlijk de dikke staaf van Jordy te verwennen. Jaylinn en Janine op de bank. In de kutjes hadden ze een dubbele dildo en lagen lekker tegen elkaar op te rijden. Het was een lekker orgie geworden.

Mascha was op de lul van Jon gaan zitten, neukte hem in een hoog tempo. Haar kont plofte telkens neer op Jon`s buik, haar dikke tieten schudde flink heen en weer. Marit was voorover gebogen gaan staan, en Jordy`s dikke lul achterlangs in haar kutje ontvangen. Jordy neukte op volle kracht en beukte flink in op de lekker kont van Marit. Haar tieten bengelde heen en weer bij de stoten van Jordy. Marit genoot en schreeuwde het uit van genot. Jaylinn en Janine lagen in 69 te likken. Jaylinn lag boven op, haar kontje in de lucht gestoken. Mari zag dit. Hij liep op de twee af en duwde zonder pardon zijn snoeiharde lul in het kutje van Jaylinn. Janine likte zijn ballen, die door het neuken telkens tegen de clit van Jaylinn aansloegen. Jaylinn werd hier erg geil van. Joyce masseerde het kontgaatje van Jaylinn, die hierop zo geil werd dat ze spuitend klaar kwam. Daarna gingen Joyce en Janine in 69 liggen, met Janine boven. Mari duwde nu zijn lul in het kutje van Janine. Jon had inmiddels Mascha op z`n hondjes genomen. Vanachter ragde hij zijn flinke staaf in en uit haar dikke kut. Ondertussen vingerde hij haar kontje. “Kom op Jon, pak me in mijn kont, ik wil die dikke lul van je in mijn kont voelen spuiten!!!” riep Mascha geil. Jon duwde zijn dikke eikel tegen haar kont en zonder al te veel moeite dreef hij zijn harde stamper in haar kont. Hij beukte er meteen flink op los. Ook Mari had inmiddels zijn lul in de kont van Janine gestopt en neukte haar nu vanachter in haar lekkere kont. “Ik wil ook zaad in mijn kont voelen spuiten Mari, kom op, neuk je klaar” zei Janine, die zelf bijna klaar kwam van de lul in haar kont. Jordy en Marit hadden het voorbeeld van de andere gevolgd. Jordy zat met zijn grote lul rechtop in de bank, en Marit was er bovenop geklommen. Zonder al te veel problemen had ze de enorme lul in haar kont laten glijden en zat nu op zijn lul te wippen. Jaylinn was tussen de bene van Jordy gekropen en likte aan Marit`s kut, en af en toe aan de ballen van Jordy.

Jon kondigde aan zijn lading in Mascha`s kontje te spuiten. Hij gromde en begon zijn flinke lading zaad in haar kont te pompen. Mascha ragde met haar vingers door haar kut en kwam heerlijk klaar. Ook Mari pompte zijn lul leeg in in het kontje van Janine. Joyce ging eerst naar Mascha om het zaad uit haar kont te likken. Dit was een geil gezicht. Daarna slurpte ze ook de kont van haar moeder leeg,en liet het zaad haar smaken. Toen ook Jordy zijn enorme hoeveelheid zaad in de kont van Marit had gepompt ging Joyce vol overgave het zaad van haar broer uit Marit`s kont likken. Iedereen was heerlijk klaar gekomen en dit ging nog heel vaak gebeuren, wat iedereen tot tevredenheid stemde.

Een paar weken was de samenvoeging van de families een feit. Het beviel iedereen uitstekend. Het was gezellig onder elkaar, en geil niet te vergeten. Mari had in het begin moeten wennen, niet zozeer aan het samen wonen, maar aan het vele neuken. Zijn lul maakte overuren. Toen hij op een avond de filmkamer binnen liep en Jon en Jordy aan hun lullen zag trekken, terwijl ze keken naar een geile pornofilm, wist hij niet wat hij zag. “ppff, dat jullie daar ook nog puf voor hebben” zei hij, zijn lul slap tussen zijn benen bengeld. Hij had die dag al twee keer een goede beurt gehad van Janine en Joyce. “Ja jongen, wij krijgen er geen genoeg van hoor. Soms zijn de meiden te moe, en rukken we hier onder genot van een biertje nog eens aan onze grote lullen”. Mari had dit wel leuk gevonden, en al diverse malen had hij met de mannen naar porno gekeken en aan zijn lul getrokken.

Zo ook op een avond trof Mari hen aan in de filmzaal. Op het scherm zag hij een geile film, bukkake, waarin een geile Duitse snol compleet werd afgeneukt en volgespoten door een leger dikke grote lullen. Jon en Jordy trokken aan hun grote lullen, en lachte wat en dronken een biertje. Mari kwam erbij zitten en begon ook aan zijn groeiende lul te trekken. Samen zaten ze te kijken hoe op het scherm de ene naar de andere lul het zaad over die Duitse slet spoot. “Dit lijkt de gangbang van Joyce wel” grapte Mari. De heren genoten van de film en trokken langzaam aan hun lullen, pratend en genietend van hun biertje.In huis was het rustig. Het was rond elf uur en de meiden hadden na het eten gezwommen en dat was uitgelopen op een dildofeest. Iedereen had elkaars kutjes en kontjes verwend en bewerkt met het enorme arsenaal aan dildo en vibo`s en hadden fantastische orgasmes beleefd. Mascha, die de grootste kut heeft van allemaal, had op den duur vier dikke dildo`s in haar kut gehad. Mascha had gegild van geilheid. Marit en Janine sliepen samen in een bed, en ook de meiden lagen bij elkaar in bed. Mascha kon de slaap niet vatten, ze voelde nog te veel geilheid in haar lichaam. Ze ging naar de woonkamer en hoorde de mannen praten in de filmkamer. Ze liep naar binnen en zag de Jon Jordy en Mari onderuitgezakt aan hun dikke staven trekken. Ze keek naar het scherm en zag de geile sperma actie. Ze werd spontaan geil.
In de scene die nu op scherm was, werd een wat mollige slet keihard van achter geneukt, terwijl voor haar de ene naar de andere dikke lul zijn zaad recht in haar gezicht spoot. Het zaad droop van haar gezicht, terwijl ze met een dikke lul in haar kut heen en weer werd gebeukt. Mascha herkende zichzelf in die slet, ze was ook wat dikkig en had ook van die heerlijke dikke tieten. “Ik wil dat jullie mij ook zo nemen,ik ben nog zo geil!!” zei Mascha, terwijl ze met haar vingers alweer door haar kut zat te wrijven. De mannen wilde haar wel pelzieren, en zelf wilde ze hun zaad ook nog weleens spuiten.

Mascha ging op haar handen en knieën zitten en smeekte om een lul in haar dikke kut. Jordy was de eerste die achter haar ging staan en zijn enorme staaf bij Mascha naar binnen knalde. Hij beukte er gelijk flink op los en de dikke tieten van Mascha bengelde op en neer. Voor haar stonden Jon en Mari en om beurten staken ze hun lullen in de open mond van Mascha. Mascha kreunde het uit, ze was enorm geil. Jordy ruilde zijn plaats met Mari. Mari beukte gelijk goed op zijn dochter in. Hij vond haar een geile meid. Hij bedacht zich dat hij die dag nog maar een keer zijn zaad had gespoten. Dat was s`morgens geweest. Janine stond in de keuken koffie te zetten. Hij had haar beslopen van achter. Hij had zijn lul hard gemaakt, en toen Janine bukte om wat uit een kastje te pakken, had hij zijn lul van achter in haar kontje geduwd. Janine ontving zijn lul met gepaste geilheid, en hij had haar kontje flink genomen en volgespoten met zijn zaad. Daarna had Janine het zaad uit haar kontje laten lopen in de koffie, en had genoten van de koffie speciaal.

Kortom, Mari bedacht zich dat hij wel twee lading had voor zijn zaad vragende dochter. Hij beukte nu dan ook vol in op zijn dochters kut. Mascha verslikte zich hierdoor af en toe in de dikke lul van Jon, die ze in haar mond had.. Hierdoor kwam flinke slierten speeksel uit haar mond, rond de lul van Jon lopen. Dit was een geil gezicht, vond ook Jordy die met een biertje in zijn had zat te genieten terwijl hij aan zijn lul trok. Mari trok zijn lul uit zijn dochter`s kut, en liep om haar heen. Jon nam zijn plaats in, en duwde zijn dikke staaf in Mascha`s kut. Hij beukte haar flink. Voor Mascha stond haar vader zijn lul af te trekken. “Hier geile slet van me, hier heb je je eerste lading zaad”. Mari spoot met kracht zijn lading vers zaad tegen Mascha haar gezicht, terwijl Jon van achter flink in beukte op haar. Haar gezicht droop van het zaad. Jon had zijn dikke lul uit Mascha`s kut gehaald, en duwde nu langzaam zijn staaf in haar kont. Jordy vingerde ondertussen haar dikke kut. Jordy`s lul stond op knappen en ook hij wilde zijn zaad in Mascha`s gezicht spuiten. Hij ging voor haar staan en joeg zijn dikke stralen zaad in haar gezicht. Mascha gilde het uit van geilheid. Mari trok inmiddels keihard aan zijn. De film op het scherm en de realiteit voor zijn ogen maakte hem gek van geilheid. Hij wilde zijn dochter kapot neuken. Hij trok haar omhoog en zette haar op zijn keiharde lul. Mascha zette haar voeten op de leuning van de stoel en Mari beukte zo hard hij kon in zijn dochters kut. Daarna pakte haar op dezelfde manier in haar kont. Zo kon Jon zijn dikke lul in haar zeiknatte kut duwen, en werd ze nu in beide gaten geneukt. Ze gilde het uit en kwam spuitend klaar. De kut sappen werden door Jordy opgevangen, die het weer over zijn lul liet lopen. Alle drie mannen wilde nog een keer hun zaad spuiten. Mari kwam als eerste en spoot zijn toch niet kleine lading zaad vol in het gezicht van Mascha. Daarna perste Jordy zijn laatste druppels zaad uit zijn enorme stamper. Jon had nog niet gespoten, en Mascha verheugde zich op de enorme lading die nog uit zijn dikke lul zo komen. Op het scherm zat de Duitse slet helemaal onder het zaad, net als Mascha. Ze genoot van het geile zaad op haar gezicht, en likt met haar lippen de klodders zaad naar binnen.
Jon stond voluit te rukken aan zijn dikke staaf. Hij kondigde aan het gezicht van Mascha compleet vol te spuiten. Mascha ragde met haar vingers door haar kut, om nog eenmaal een orgasme te beleven. Mascha kwam klaar, en op dat moment begon Jon zijn volle zak te legen. Hij spoot dikke stralen warm zaad in het gezicht van Mascha, die hier vreselijk van genoot. Zeker 6 tot7 stralen zaad troffen haar vol, en droop van haar gezicht over haar tieten naar beneden.

Iedereen had genoten van dit avontuurtje, en nadat iedereen zich had gedoucht, werd het opgezocht voor de nodige nachtrust
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners