Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

zusjes avondje alleen thuis - 21821 keer gelezen
Alleen thuis...

Yes.. ze rijden net de straat uit!.. We deden snel de gordijnen dicht en we konden ons zussenavondje gaan beginnen. Sheila en Monique heten we, ik ben zeventien (sheila) en me zusje is zestien. We hadden het hele huis voor een weekend alleen en we hadden ons voorgenomen er alles uit tehalen wat we konden.
Ik had paddo's gekocht bij een vriend van mij want we wouden er echt een dolle avond van maken.
Dit was onze eerste keer en we waren onwijs nerveus, we aten ze tegelijk op en gingen vol spanning op de bank zitten en wachten op wat er komen zal.
We begonnen maar wat te kletsen om te tijd te doden en we kwamen op vriendjes uit. Ik had al een tijdje geen vriendje meer en me zusje had het net met die van haar uitgemaakt. We begonnen ook gewoon een beetje als zusjes onder elkaar over ons sexleven te praten. We werden steeds losser en ik werd ook steeds draaieriger.
De paddo's begonnen nu goed te werken en me zusje viel achter uit op de bank en zat glimlachend voor zich uit te kijken. Ik begon een beetje te shaken en ik was niet echt mezelf meer. Ik werd steeds meer gekker en vrolijker todat het uitbarste in een onwijse trip. Ik kreeg een golf van geilheid over me heen en heel me lichaam tintelde.
Ik keek me zusje aan en ik zag het mooie gezichtje van me zusje, me zusje zat me droogjes aan te kijken en vroeg wat er met me was. Ik zei tegen haar dat ik onwijs geil was en drukte haar achterover en ging dicht met mijn hoofd naar die van haar toe. Ik keek haar in haar ogen aan en er kwam een soort van elektrisch schokje van geilheid door me lichaam heen. Ik zocht met mijn lippen die van haar en ik dwingde haar zachtjes mij te tongen. Me zus zat ook een beetje te trippen en gaf zich nu helemaal over hoewel ze toch nog zachtjes tegenstribbelde wat me wel opwond. Ik knoopte haar blousje open en trok haar rokje naar beneden en zei tegen haar dat ze zich verder uit moest kleden. Ik stapte ook snel uit me kleren en kroop over haar heen.
ik likte haar oorlel en kuste haar in haar nek en was haar borsten en tepels aan het masseren. ik gaf haar een lange tongzoen en vingerde haar al voorzichtig. We smolten een soort van samen en de tongzoen werd steeds vuriger. we gingen in standje 69 liggen en beginnen elkaar allebei te likken. Al me spieren spanden samen en ik wist niet wat me overkwam. We kwamen allebei tegelijk klaar en waren helemaal in extase. Ik nam haar in me arme en omklemde haar zo goed ik kon. We bleven wel nog een uur tongen todat we samen in slaap vielen...

Dit is waargebeurd.. alleen de namen zijn anders en we waren geen zusjes..
was leuk om het jullie te delen..
zijn er nog meer die soortgelijke ervaringen hebben gehad met familieleden..
schrijf dan ook een leuk verhaaltje! :P

KuSsSCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners