Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Cap D' Agde 1
Mijn vriend Antoine heeft zo zijn gespreksonderwerpen. Een daarvan was een vakantie in het zuid Franse Cap d' Agde. Hij had daar verhalen over gehoord die hem wel lokten. Zon, zee...en bloot lopen. Nou loop ik graag bloot rond, in mijn badkamer dan. Maar niet in het openbaar. Ik ben dat van huis uit niet gewend en ik schaam mij voor mijn uiterlijk. Antoine snapt dat niet. Hij wijst dan altijd op mijn mooie stevige borsten en mijn ronde billen, op mijn hele lijf zeg maar. Maar hij vergeet een ding: ik heb schaamlippen die die naam ook verdienen. Beide lippen flubberen naar buiten, ze hangen als lappen gerimpeld vel tussen mijn dijen. Het gaat om anderhalve centimeter, maar voor mij voelt dat als veel groter en smeriger en dommer. Ik heb de huisarts wel eens gevraagd of dat te corrigeren is maar hij wil mij niet doorverwijzen omdat er geen medische noodzaak is. En Antoine vindt dat helemaal niet erg. Hij zegt dan dat zijn pik zo lekker ingepakt is bij het vrijen, zo'n "fluwelen handschoen" noemt hij dat. Maar ik schaam mij rot en heb het gevoel dat iedereen het kan zien. En dus geen strakke broeken, geen badpak, en al zeker niet bloot lopen in de sauna of of een naturistenstrand...

Maar Antoine raakte wat bij me. Zuid Frankrijk, wie kende me daar nou eigenlijk...ik moest toch eens over mijn schaamte heen stappen...ik kon mijn dijen toch gesloten houden...een omslagdoek zou toch wel kunnen... Ik betrapte me er op dat het me niet losliet. Op een dag ben ik gaan zoeken op het internet. Aanvankelijk werd ik er niet veel wijzer van. Cap d' Agde, een vakantiedorp aan de Middellandse zee, met huisjes en hotels, winkels, strand. Al gauw ging de tekst ook over naturisme. En tenslotte verhalen over swingersleven daar, maar dat was dan weer op een andere plek. De bijbehorende plaatjes maakten me niet veel wijzer. Maar toen ik als zoektermen 'naturisme en swingersleven' intikte, kreeg ik wel wat meer te zien. Er waren talloze filmpjes over seks in het openbaar en onder die filmpjes waren er ook een paar die waren 'gedraaid' op het strand van Cap d' Agde! Ademloos heb ik die bekeken. Het was voor mij voor het eerst dat ik op zulke Websites rondneusde. Ik had misschien wat teveel schaamte, wat ik daar zag was schaamteloos. En in mijn hoofd zei een stemmetje hartgrondig "bah" maar in mijn onderbuik gebeurde iets anders. De hele dag liep ik verder rond met gedachten aan dat strand en beelden van die filmpjes en ik voelde wel dat het me danig opwond, ook al wilde ik dat niet. Toen we 's avonds in bed lagen wilde ik beslist vrijen met Antoine. Ik nam het initiatief! Antoine was verbaasd. Normaal moest hij mij veroveren tegen veel weerstand in, en nu begon ik zelf. En toen hij er klaar voor was merkte hij al snel dat ik botergeil was. Hij hoefde geen glijmiddel te gebruiken deze keer en die vermaledijde schaamlippen waren dik en weken al van elkaar. Antoine neukte mij zoals hij gewend was, mar veel meer nog neukte ik hem. Hemeltje, wat kwam ik intens klaar die avond.Toen ik naast Antoine lag uit te hijgen werd ik toch weer overvallen door schaamte. "Je bent op de verkeerdť weg Marga, dit mag niet zo" en ik nam me voor om niet meer naar dat soort filmpjes te kijken of er over te praten. Ik zat alleen nog met de vraag van Antoine: "hoe kwam dat zo dat je zo geil was vanavond?" Daarop gaf ik nog geen antwoord, anders dan "ach ja, zomaar...vond je het niet fijn dan?"

Al mijn goede voornemens ten spijt zocht ik de volgende dag weer naar die filmpjes. Uren heb ik gekeken naar blote mensen op het strand. Het waren niet alleen maar filmpjes over Cap d' Agde maar het ging de hele wereld over. Ik was verbijsterd. En opgewonden. 'sMiddags heb ik de gordijnen van de slaapkamer dicht gedaan en me in de badkamer uitgekleed. Naakt stond ik voor de spiegel, mijn dijen gesloten. Ik keek naar mezelf met de ogen van Antoine zeg maar, en ik zag een gewone vrouw, goed verzorgd, maar nou ook weer niet zo bijzonder. Ik ben altijd wel trots geweest op mijn golvend lange zwarte haar dat nu los hing en ik was me misschien wel voor het eerst bewust van het feit dat ook mijn schaamhaar net zo zwart was. En ach, mijn borsten, gewone borsten, vol en rond maar wel stevig. En mijn buik, een beetje bollend, maar niet dik... En zo daalde ik in de spiegel mijn lichaam af, zonder dat lijf nou zo bijzonder te vinden. Maar wat ik niet durfde was mijn benen spreiden om naar mijn geslacht te kijken. In de slaapkamer zocht ik een omslagdoek en die knoopte ik rond mijn middel. Nu was ik van boven bloot en van onderen niet. Zo opende ik de gordijnen van de slaapkamer. Mensen buiten zouden mij nu misschien wel kunnen zien. De overbuurman, een jongen nog. Ik liep rond door de slaapkamer, soms bij het raam, soms uit het zicht, en langzaam maar zeker breidde ik mijn naaktloperij uit. Ik daalde de trap af naar de woonkamer, de keuken, liep weer naar boven. Halverwege de trap gleed mijn omslagdoek af...daar stond ik, helemaal naakt. Ik rende naar boven, naar de badkamer, en schoot mijn kleren aan. Ik leek wel gek geworden, wat mankeerde me toch.

Maar nog geen uur later zat ik alweer naar die filmpjes te kijken en ik stelde me voor dat ik daar de hoofdrol in speelde...het voelde wee aan in mijn buik, ik had steeds maar weer dorst, ik wreef mijn dijen tegen elkaar. En ik vergat de tijd. Uiteindelijk stopte ik ermee en ik dwong mezelf iets anders te gaan doen. Toen Antoine thuis kwam was er niets aan me te merken. In bed, later die avond, kroop ik tegen hem aan en fluisterde in zijn oor dat ik de vorige nacht zo genoten had en of hij het nog eens over wilde doen. Antoine was stomverbaasd. Normaal deden we het misschien eens per maand en nu twee keer achter elkaar... Terwijl Antoine mij neukte keek ik in mijn geest naar dat ene filmpje dat ik die middag steeds maar weer had opgezocht. Die vrouw dus, laat zich neuken op het strand, een tweede man zit er vlak bij en op korte afstand staan heel veel mannen toe te kijken, met half stijve pikken, en die mannen trekken zich ongedeerd af bij het kijken naar die vrouw, die ik zou kunnen zijn. En opnieuw kwam ik intens klaar. En nu zonder schuldgevoel zelfs.

De volgende dag was het zaterdag. Ik mocht of moest van Antoine in bed blijven en hij zou een ontbijtje verzorgen. Ik wist wel hoe laat het was. Zou ik hem vertellen wat er gaande was. Ik schaamde me ontzettend maar een ander deel van mezelf wilde hem juist deelgenoot maken van mijn ontwikkeling. Ik was er nog niet uit toen hij met toast en thee boven kwam. Na het ontbijt stak hij meteen van wal. "Nou moet je me toch eens vertellen wat er met jou gaande is". "Nou niks, wat bedoel je" vroeg ik nog onschuldig, maar met een kop als een boei. "Je bent nu twee dagen zo vrijerig, dat ben ik niet gewend" ging hij door. Toen hield ik het niet meer vol. Ik vertelde hem van de filmpjes die ik had bekeken naar aanleiding van zijn verhalen over Cap d' Agde en wat dat met mij deed. Antoine was perplex. Hij zei dat hij ook wel filmpjes had bekeken (de stiekemerd, dacht ik toch nog even) maar dat die niet zo ver gingen als wat ik vertelde. En zo raakte we eindelijk nu eens aan de praat op een niet preutse manier. Op een zeker moment vroeg hij me zelfs of ik me ook gevingerd had. Het woord alleen al... Ik ontkende, naar eer en geweten. Hij zei echter dat hij zichzelf wel aftrok bij zulke filmpjes, als hij s'avonds laat nog moest werken. Al pratend en zoekend naar woorden, zochten wel elkaar ook. Ik voelde dat Antoine een dikke halfstijve pik had en hij voelde tussen mijn benen die ik voor hem, zomaar, opende. Hij voelde tussen mijn schaamlippen met zijn vinger, en ik vond het verdorie nog fijn ook! Hij leidde mijn hand daar ook naar toe, maar dat wilde ik toch niet. Na een paar uur moesten we toch maar eens opstaan: boodschappen doen en dat soort onbenulligheden. Antoine fluisterde nog even in mijn oor dat hij mij die avond verdťr zou verwennen. Maar toen had ik mijn plan al klaar.

De hele dag waren we druk bezig om de verloren, nou ja: verloren...tijd weer in te halen. Pas s'avonds, toen het al donker was, kwamen we er op terug. Ik stelde Antoine voor om enkel in badjas gekleed een van mijn filmpjes te bekijken, samen, de gordijnen dicht en de deuren op slot. Antoine was er direct voor te vinden. We keken samen naar een film, toen nog een, toen nog een. En Antoine had een wondermooie harde pik waar mijn hand maar net om heen paste. En ik, ik was drijf nat, mijn kut stond open voor zijn vingers. En voor het eerst praatten we ook met die verboden woorden. En voor het eerst trok ik hem af. Voor het eerst vingerde hij mij. Voor het eerst kwamen we klaar in de woonkamer bij het licht van de computer. Toen ik mijn ogen sloot in mijn opwinding werd de vrouw op het strand net van achteren geneukt. Zo kon het dus ook nog.Antoine spoot zijn zaad in me. Ik lag volledig open voor hem. Hij kwam tussen mijn knieŽn zitten en keek me aan. "Nu wil ik naar jouw kut kijken, naar dat roze, dat daar tussen die schaamlippen van je. Ik ben zo gek op die lippen. Wees er maar trots op." Ik aarzelde erg, wilde mijn knieŽn tegen elkar drukken, maar dat ging niet. De schouders van Antoine zijn erg breed en de ruimte tussen mijn knieŽn was zo groot als hij breed was. In volle glorie lag ik te kijk voor hem. "Kijk maar...jij mag alles zien van mij..." steunde ik.

En zo kwam Cap d' Agde weer in beeld, ook bij Antoine, maar nu zelfs een beetje op mijn initiatief. Eerst overwogen we nog om dicht bij huis te beginnen, in de sauna en dan later naar een naaktstrand. Maar juist de afstand naar zuid Frankrijk en de geringe kans dat we bekenden zouden zien, gaf bij mij de doorslag. Nou lijkt het hier alsof mijn angst als bij toverland verdwenen was, maar dat is niet het geval. Ik heb nog veel moeten oefenen met naakt lopen, me aanbieden aan Antoine, mezelf ontdekken. Gelukkig had Antoine geduld en stimuleerde hij mijn ontdekkingstocht.

Vorige zomer zijn we gegaan. We hadden er een appartement gehuurd en we verheugden ons erop om nu eens helemaal bruin te worden. Stiekemweg verheugden we ons nog wel op meer ook. Het appartement bleek niet al te luxe en wel duur, maar we zaten er nou eenmaal. De buitentemperatuur was heerlijk. Nadat we uitgepakt hadden kleedden we ons uit en namen we een douche. Antoine stond er ongegeneerd met een stijve onder de stralen, terwijl ik vanaf ons bed naar hem keek. Ik hoopte dat hij zich zou gaan aftrekken, maar dat deed hij niet. Na het douchen schudde hij zijn pik af, eventjes maar om mij te plezieren. Toen kon ik douchen en Antoine naar mij kijken, ook vanaf het bed. Ik zeepte mij zorgvuldig en schuimend in, ook tussen mijn dijen. Antoine lag te kijken, zijn pik nog altijd stijf. Dit beloofde wat als we al zo begonnen. We gingen niet neuken, nog niet. We waren doodmoe en vielen naast elkaar in slaap.

De volgende dag ontbeten we op ons balcon. Antoine wilde al gelijk naakt naar buiten, maar ik hield hem tegen, en dat was maar goed ook. Onze buren zaten al op het balcon, in de zon, die schitterde op zijn kale kop en haar grijs permanente. We waren niet in een swingershotel terecht gekomen. Na het ontbijt zijn we de omgeving gaan verkennen. Ik had een voor mijn doen superkort jurkje aan en droeg, voor het Est in mijn volwassen leven, geen bh. Het resort was een soort Roompot: allemaal huisjes, winkeltjes, restaurants, overdekt zwembad, een haventje (met heel dure jachten). En niemand liep er bloot rond. We raakten al teleurgesteld. Navraag bij de VVV leerde echter dat we aan de verkeerde kant van het complex zochten. Men verwees ons naar het naturistengebeuren alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Antoine durfde of wist niet te vragen naar het swingers gedeelte. Wat is het Franse woord voor swingen? Ieder met een handdoek onder de arm wandelden we naar het aangegeven strand. Al gauw bevonden we ons onder een massa mensen die daar wel allemaal naakt liepen of lagen of zaten. Grote borsten, kleine borsten, dikke buiken, dunne buiken, lange piemels, korte piemels, dikke en dunne, witte en zwarte. Je viel op en uit de toon wanneer je daar gekleed ging. En dus zochten we zo snel mogelijk een plekje om te gaan liggen. Nu moest het gaan gebeuren: ik zou me uitkleden temidden van half Europa. Ik zou in mijn blote kont gaan staan waar iedereen bij was. Ik zou ze naar mijn tieten en mijn kut laten kijken...het zweet brak me uit. Maar ik kon niet anders, Antoine stond al in zijn slip en een dikke bobbel verraadde dat hij het wel spannend vond allemaal. Toen nam ik de stap. Ik trok mijn jurkje over mijn hoofd, stelde mijn borsten ten toon en trok vlug mijn slipje uit. Daar stond ik dan, poedelnaakt en met samengeknepen dijen. Antoine lachte naar me. In de omgeving nam niemand mij op. Dat was nog haast teleurstellend ook, dat niemand in mij geÔnteresseerd leek. Ik ging zorgvuldig liggen, op mijn buik, de benen bij elkaar zodat een voorbijganger niet in mijn kruis kon kijken. Antoine bleef zitten. "Zal ik je insmeren? Je verbrandt hier levend" zei hij. Ik liet hem zijn gang gaan en hij smeerde met wat al te veel aandacht de achterkant van m'n dijen ook in. Hij probeerde er met zijn vingers tussen te komen, maar ik hield ze stevig gesloten. Die dag wentelden we een paar keer in de brandende zon en we smeerden elkaar goed in, en toch hadden we beiden s'avonds zonnebrand. Nu hadden we s'morgens o.a. een komkommer gekocht en ik wist dat schijfjes daarvan de verbranding zouden temperen. Bij mezelf dacht ik dat we ook nog iets anders met die vracht konden doen. Ik schrok van mijn eigen gedachten. Toen ik Antoine zorgvuldig met after sun bewerkte rees zijn pik als een mast van een dure zeilboot recht omhoog. Ik verzorgde zijn (penis, zou ik vroeger gezegd hebben) dikke lul met veel liefde. Met zoveel liefde zelfs dat er druppels vocht uit opwelden. Ik likte die druppels weg. Ik likte de lul van mijn lief. Nog nooit had ik dat gedaan. En nog nooit was ik op hem geklommen om zijn lange pik in mij te leiden, om over zijn pik heen te glijden, om hem te berijden.

Antoine spoot mij vol. Ik klemde met mijn kut de laatste druppels uit zijn lid.

(Wordt vervolgd, morgen, op het swingersstrand)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners