Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dagje naar het strand
Het is zomer 2016 en het is heet vandaag. In de vroege ochtend is het al warm. Ik loop naakt door mijn huis, een bovenwoning in Den Haag, en niemand kan mij zien. Zo in mijn blootje de huishouding doen vind ik lekker en ook wel een beetje ondeugend. Stofzuigen, de slang tussen mijn benen...ik buk me en ben me bewust van de inkijk en mijn bungelende borsten. Als er toch eens iemand zou toekijken... Al doende voel ik me best wel een beetje geil. Als alles opgeruimd is en schoon ga ik douchen. In deze stemming eindigt het douchen nogal eens in warme stralen op mijn klitje tot ik klaar kom. Maar vandaag niet. Het is nu al zo warm dat ik onder een haast koude douche sta. Mijn lijf koelt wel af maar ik blijf in de stemming.Na het douchen besluit ik om naar het strand te gaan, zonnebaden zolang als verantwoord. Nog steeds naakt maak ik een tas klaar met zonnespullen en drinken. Een grote handdoek, mijn zonnebril. In de spiegeling van de bril zie ik mezelf, vervormd. Ik heb reuze tieten zo en een bolle buik. In werkelijkheid ben ik haast jongensachtig plat. Als alles zover is kleed ik me aan. Een shirtje met dunne bandjes. Een korte broek met vrij wijde pijpen. Een bh heb ik niet nodig. Ik weet dat ik straks op de racefiets veel bekijks zal hebben. Tegemoetkomende mannen zien de aanzet van mijn borsten en ik zie ze fantaseren over de vraag of ik nou wel of geen bh draag. Een slipje trek ik ook niet aan vandaag. Het is zo warm dat het wel lekker is om al fietsend de wind langs mijn muisje te voelen glijden. Koelt ze lekker af. Alleen nog mijn slippers. Nu kan ik gaan.

Het is niet erg druk op straat. De mensen zoeken nu al verkoeling onder de bomen in het park, of thuis. Ik fiets door de stad richting Scheveningen. Net als altijd trek ik nogal wat bekijks met mijn bruine benen en armen, en mijn korte broekje en het te kleine shirtje. Ik kijk naar de kijkers vanachter mijn zonnebril en heb wel schik. Laat ze maar kijken. Ik vind mezelf mooi genoeg om bekeken te worden! Op Scheveningen draai ik de duinen in, naar paal 9, waar het naaktstrand is. Op weg daar naar toe zie ik bijna niemand. Ik denk dat men het te warm vindt voor het strand. Er zal in de duinen ook wel weinig afgevoerd worden, grinnik ik bij mezelf.Maar bij de overgang zie ik toch nog flink wat fietsen staan. Ik ben benieuwd of de sfeer goed is vandaag.

Op het strand is het niet al te druk. Naakt en gekleed gaan tegenwoordig allemaal door elkaar waarbij gekleed nogal eens als toerist rondstapt, alsof het een bezoek aan de Wallen betreft. Maar vandaag geen toerist te zien. Heerlijk. Ik zoek mijn plekje tegen de rand van de duinen, daar waar ik altijd lig, en zet mijn parasolletje op. Dan komt het mooiste moment, als ik mijn kleren uitdoe en de frisse zeewind op mijn blote huid voel. Ik huiver even, kippenvel, en mijn tepels reageren op de wind.

Na het nodige gesmeer strek ik me uit op mijn badlaken en ik neem mijn boek. Van lezen komt meestal weinig. Het is wat dommelen en om me heen kijken. Vandaag is het niet anders. Al gauw laat ik mijn boek voor wat het is. Onder de parasol zit ik met opgetrokken knieŽn om me heen te kijken. Ik voel de wind langs mijn lichaam gaan, ook langs mijn warme zachte spleetje. Ik geniet. Er zijn nogal wat mensen in de branding aan het spelen. Ik zie ze springen hoor ze joelen, kinderen maar ook volwassenen. Her en der liggen er ook mensen te bakken in de zon of in de schaduw van een windscherm of parasol. Het is een vredig gezicht. Niet al te ver van mij vandaan liggen en zitten twee stellen op grote badhanddoeken.
Ik kijk wat sloom naar ze. Ze praten vrolijk met elkaar maar ik kan ze niet verstaan. Echte toeristen misschien, Duitsers of Engelsen. Nee, Duitsers besluit ik. Ik bekijk ze maar eens wat beter. Het ene stel zie ik op de rug, het andere van opzij. De beide vrouwen zijn bruin verbrand en hebben donker haar. De ene man kaalt op zijn achterhoofd. De andere man is blond. Dan verlies ik de aandacht weer. Ik neem mijn boek op en lees wat. Tot ik weer de richting opkijk van de twee stellen. Plotseling ben ik alert. De blonde man steunt op zijn handen die hij achter zich heeft geplaatst. Zijn vrouw ligt naast hem en speelt speels met zijn pik. Ze geef er tikjes tegen, legt hem een beetje opzij, voelt eens aan zijn ballen. Ze lacht en kletst maar door, terwijl de man nog even om zich heen kijkt. Zijn pik is niet stijf, meer een beetje half om half. Ik voel in mijn hele lijf dat ik nu bij de les moet blijven. Terwijl de koppels vrolijk blijven praten en lachen neemt de ene vrouw steeds meer initiatief. Ze zit nu op haar knieŽn en heeft de pik van de blonde man stijf gekregen. e buigt zich voorover en kust de pik zachtjes. Ik voel schokjes in mijn onderbuik. Kijk toch eens die tietjes van die vrouw, nauwelijks groter dan die van mij. De vrouw gaat weer zitten maar blijft hem nu vasthouden. Al masserend kletst ze met haar vriendin. Of dat stel ook iets doet kan ik niet zien. Dan draait de vrouw zich weer naar de man en nu neemt ze zijn lul in haar mond. Haar billen bollen op en alleen dat al vind ik geil. Ik kijk toe hoe zij bezig is hem af te zuigen. Hij kikt wel wat rond, nog onzeker, maar hij kijkt niet naar mij. Nu komt de andere vrouw er ok bij. Ze kruipt naar het vrijende stel toe. Ik zie haar borsten bewegen. Zij heeft grotere borsten dan haar vriendin. Ze gaat aan de andere kant van de man zitten en kijkt toe hoe haar vriendin rustig doorgaat met zuigen en trekken. In gedachten geef ik ze namen. De vrouw met de mooie borsten noem ik Lorna. Vraag me niet waarom. Haar vriendin, die met de kleine tietjes noem ik Hannelore. En de blonde man Heinz. Lorna neemt de pik van Heinz over. Met haar hand streelt en masseert ze rustig en gedegen. Zij is ervaren. Nu kijkt Hannelore toe. De meiden kijken elkaar aan en lachen zacht. Dan buigen ze zich naar elkaar toe en zoenen ze elkaar even. De kalende m'n verroert zich niet. Hij kijkt om zich heen. Hij ziet mij wel kijken en hij glimlacht even. Dan draait hij zijn hoofd weer weg. Ik krijg het warm van het tafereeltje. Mijn kutje speelt op, voel ik. Ik ben nat.

Het wordt wat drukker op het strand. Verschillende mannen besluiten om zich even te vertreden, alsof het toeval is. Ze lopen wat heen en weer en hun blik wordt getrokken door het vrijende drietal. Anderen verschuiven hun badlaken richting het trio. De blonde man is zijn schaamte voorbij kennelijk. Hij heeft Hannelore op haar handen en knieŽn gezet en hij zit nu zelf op zijn knieŽn achter haar. De pik van Heinz is nu op oorlogssterkte. Dik en hard duwt hij hem tegen de spleet van de vrouw. Hij glijdt gemakkelijk in haar. Lorna zit als een zeemeermin er bij en kijkt toe. Heinz pompt op regelmatige wijze in de gleuf van Hannelore. Lorna blijft met haar praten. Ik blijf kijken. Ik vind het prachtig om te zien hoe de stijve staak van Heinz in en uit haar glijdt. Mijn linkerhand ligt in mijn kruis. Maar misschien windt het mij nog wel meer op om te zien hoe de roedel mannen die toekijken ook dichterbij sluipt. Steeds een stapje dichterbij, ze schuifelen onmerkbaar naar boren. En hun pikken bewegen mee. Sommige zijn stijf, andere slap of half stijf. Sommige mannen spelen met hun pik, anderen hebben de handen op de rug. Sommige bedekken hun geslacht met een handdoek, andere vertonen open en bloot hun trotse paal. Langzaam maar zeker vormen die mannen een erehaag en staan ze dicht op elkaar. Ze lijken gebiologeerd te zijn door wat E Ien, waardoor ze niet merken dat ze zo dicht op elkaar gepakt zijn, elkaars pik kunnen zien, hun armen bij het trekken voelen bewegen, tegen elkar aan stoten. Ik vraag me af of ze zo, op die manier, ook klaar zullen komen. Heinz trekt zijn lul uit de kut van Hannelore. Hij zegt iets tegen haar. Ze gaat op haar rug liggen en trekt haar knieŽn op. Heinz kruipt tussen haar gespreide dijen. Zijn glinsterende lul steekt nog steeds recht naar voren. Hij brengt hem voor haar poort en schuift in haar. Hij neukt haar op de meest basale manier.Mijn kut is nat en opgezwollen. Ik zit daar te kijken, mijn benen onder me gevouwen, mijn linkerhand op mijn kut, mijn linker wijsvinger naar binnen. Ik kijk toe en neuk mijzelf.

De kalende man, die we Herbert zullen noemen, is uiteindelijk toch ook actief geworden. Hij ligt op zijn rug en Lorna heeft zijn pik in vorm gekneed. Hij heeft een opvallend korte, stompe pik, kort en stomp maar ook enorm dik. Het ding is dikker dan mijn pols bedenk ik. Onwillekeurig moet ik denken aan een aubergine al lijkt hij daar niet op. Lorna gaat wijdbeens over hem heen zitten en leidt zijn stomp naar haar spleet. Kennelijk is zij wijs genoeg en ook glad genoeg want moeiteloos schuift zij over zijn vlees.

Elke handeling van de stellen doet de groep toeschouwers dichterbij komen. Een eerste, de brutaalste, is nu zo dichtbij dat hij vlak bij de twee stellen is gaan zitten in het zand. Hij speelt met zijn pik terwijl hij op neus en oren bij de vrijende Duitsers is. Ik ben wel een beetje jaloers. Zou ik dat ook durven, zo dicht bij te komen. De idee windt mij mateloos op. De andere mannen staan nu in een halve kring er omheen. Vrijwel allemaal masturberen ze nu openlijk. Soms treedt er iemand terug uit de kring en loopt weg. Ik kan niet zien of hij is klaar gekomen. En tussen al die mannen staat een vrouw. Ze is moeders mooiste niet, maar heeft tieten en billen en ongetwijfeld ook een natte gleuf. Mannen staan links en rechts van haar en achter haar. Maar ze raken haar niet aan. De man links van haar heeft zijn zwabberende lul naar haar toegedraaid maar zij doet alsof ze niets merkt. De man achter haar legt een arm om haar middel. Hij wil haar borsten voelen maar dat Weert ze af. Wel laat ze toe dat hij zijn hand op haar buik legt.Iedereen is doodstil. Zelfs de zee lijkt zijn ruisen in te houden. Enkel het bewegen van de vrijende paren is te horen, het soppen, het kreunen. Heinz en Hannelore zijn op hun zij gaan liggen. Hannelore heeft haar ene been opgetrokken en ik zie de pik van Heinz in en uit haar gaan. Geweldig zoals die man het weet vol te houden. De brutale toeschouwer kruipt dichterbij, achter Hannelore. Ook zijn pik is in gevechtsmodus. Hij duwt zijn zwaard tegen de billen van Hannelore, heel even, en heel even verstrakt de vrouw. Dan laat ze hem begaan. Hij streelt haar rug met zijn ene hand en met zijn andere hand trekt hij zich af tussen haar billen. Ook Heinz kijkt even op, maar ook hij vindt het kennelijk prima.

Ik kom nu toch overeind en zit op mijn knieŽn, alsof ik het zo beter kan zien. Dan schuifel ik zo wat meer naar de vrijers toe. Ik kom nu in beeld bij de mannen. Dat ben ik me bewust. Dat wil ik ook. Ik wil dat ze klaar komen door naar mij te kijken, door over mij te fantaseren. Ik kruip tot vlak bij Herbert die nog steeds op zijn rug ligt en bereden wordt door Lorna. Dan zit ik in Amazonezit naast hen. Ik kijk naar Lorna. Ze heeft haar ogen gesloten en deint op uiterst rustige wijze op een neer. Als ik een hand op haar dij leg kijkt ze even op. Ze glimlacht en sluit haar ogen weer. Mijn hand gaat verder, over haar dij naar haar haarloze geslacht. Ik gloei. Lorna heeft haar handen op de schouders van Herbert geplaatst maar nu verplaatst ze haar ene hand naar mijn schouder. Ze streelt mijn hals, mijn gezicht en voelt dan aan mijn borstjes, mijn tepels. Ik tast naar haar. Nu opent ze haar ogen en kijkt me doordringend aan. In het Frans fluistert ze tegen me dat ik haar moet kussen. Nog nooit heb ik een vrouw gekust. Maar ik aarzel niet. Ik zoek haar mond. Onze tongen vinden elkaar. En op dat moment voel ik Herbert schokken. Hij spuit haar vol en het is alsof ook ik word volgespoten. Ik kreun en kreun mee met Lorna.

Als Herbert zichzelf heeft uitgestort in Lorna, gaat zij van hem af. Zijn snel slinkende lul ligt te glinsteren in de zon. Hij heeft zijn ogen gesloten. Lorna kijkt nar mij en knikt. Ik knik: ja, ik ben met jou mee klaar gekomen. Zij begrijpt dat zonder woorden. Beiden an een kant van Herbert kijken we om ons heen. Ook Hanneloren en Heinz zijn terug op aarde. Met z'n bieren kijken we naar de toeschouwers. Mannen trekken zich af, mannen spuiten hun zaad op het zand, mannen scharrelen weg. Uiteindelijk zijn ze allemaal weg, terug naar hun handdoeken, naar hun vrouw en kinderen, naar dromenland.

Heinz en Herbert, Hanneloren en Lorna en ik zijn nog lang gebleven.

sAvonds, na een te lange dag in de zon, sta ik onder de douche. Ik spoel mijn roodverbrande huid schoon en besteed veel tijd aan mijn schrijnende geslacht. Heinz neukte mooi, regelmatig, aandachtig, maar had toch eigenlijk een pik als alle anderen. Herbert neukte dierlijker. Het was een aparte ervaring om zo een korte maar zo enormedikke pik in me te voelen. Herbert was een unieke ervaring. Hij was met zijn monster maar net binnen mijn lippen gekomen maar spoot zijn sperma met grote kracht dieper in me (al kwam het ook met wolken weer terug), terwijl Heinz diep in me kwam en rechtstreeks in mijn diepste spoot. Dat was veel minder spannend. En daartussendoor leerde Lorna en Hannelore mij vrouwvriendelijk vrijen. De haarloze Lorna die mij haar klitje wees, de warme, geile Hannelore die mij leerde likken...er kwam geen eind aan ons spel.

Morgen verder...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners