Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Dierenarts, deel 41
De Dierenarts, deel 41.

Viola merkte hoe geil ze ook was, dat ze steeds bijna klaar kwam.
‘’Ooooohhhh neee niet weer,’’ piepte ze, teleurgesteld en hunkerend naar het echte klaarkomen.
Harrie stampte door en kneed ondertussen het vele geile tieten vlees, ‘’ik oooooohhhhh wil kk klaar komen..oooohhh zo geilllll!’’
‘’Die code 2? Moett die soms omhoog of zo?..aaaggggggggg……gggg geile teef.’’
Viola, in haar hoofdje…, ‘’oooooohhh verdomme.’’
‘’Papa zet dat stomme ding is op CODE 3...zzzz zo geil papa, ik ben zz zo geil,’’ schreeuwde ze.
Haar vader lag te wachten zijn stijve lul was niet stijf meer en dan was er helemaal bijna niets te zien. Hij hoorde haar kreunen en schreeuwen om een andere code???
‘’What the Fuck??’’
Hij draaide zich op zijn zij en pakte het apparaat, hoezo code 3 spookte het in zijn hoofd, waarom? Hij lag toch hier te wachten?
‘’PAPA!!!!!!!!!!’’
‘’Ja ja rustig maar?’’ En hij drukte 3 in.
‘’Ooooooohhhhhh ja….oooohhhh ja..mmmmmm..ooooooohhhhhhhh..,’’ gigantisch geil kwam ze klaar en haar kutje kneep en molk de stotende pik af.

‘’Wat is ze godverdomme toch aan het doen?’’
Hij liep mopperend de trap af en had zijn kleding voor alle zekerheid, gekuist…..
‘’Ooooohhhh…mmmmm..ooooohhhhhh…OOOOOOHHHHHHHH,’’ en weer kwam ze klaar, nog heftiger.
Papa kwam beneden en keek, verdomme een andere vent lag haar te neuken? Maar daarvoor had hij niet geïnvesteerd, wat dacht de slet eigenlijk wel.
‘’Wilt u wel even maken dat u mijn huis uit komt!’’ Harrie schrok en trok zijn lul uit haar kutje, ‘’nee.. Nee..gg..ga door?’’ Piepte Viola, maar Harrie stond op en kreeg met veel moeite zijn stijve in de broek, hij kon de gulp niet eens dicht krijgen en verliet snel het huis.
‘’Naar boven jij!!’’ Pa was nu echt boos, ‘’ben jij nou helemaal gek?’’
‘’Huh??…ik wil een grote lul, grote dikke harde lul?’’ Tja, de chip heeft wel geholpen papa, daar ligt het zeker niet aan, maar nu wil ze een grote en dikke harde pik en heb jij die wel?In de binnenstad.
Dat het binnen kort Kerst was, is wel te zien in de binnenstad, de sfeer zat er al aardig in.
Jeroen liep als toerist, voor het eerst in deze oude Hanzestad, het was niet eens zo koud, het zou geen witte Kerst worden, dat was dan wel weer jammer.
Hij had zin in een biertje en liep op de markt een Grandcafe binnen, een super knap meisje kwam vragen wat hij wilde. Ze had lekkere tieten en een kort rokje aan, dat kon ook wel want het was heerlijk warm binnen. Haar tieten ruste in een halve beugel Bh. Ze had mooi lang haar en het deed hem wel wat.
‘’Heb je ook aparte biertjes hier?’’
‘’ja, hoor enkele van Bird Brewery, bijvoorbeeld.’’
Ze had zo een Londsdale London jasje aan, maar zijn aandacht werd getrokken door wat natte strepen op haar blote dijen, die onder haar korte rokje vandaan kwamen, aangename geile dampen drongen zijn neusgaten binnen.
‘’Huh..mmm..ooohhh…sorry!’’ Hoorde hij haar, zachtjes kreunend zeggen, ‘’omg..oooohhhh..er..er zit hier..ooohhh,’’ en ze kneep in haar eigen tieten en weer liep er zo een geilstreep onder haar rokje uit.
Jeroen die veertig was, kon niet voorkomen dat hij een flinke tent op bouwde en hij vroeg, ‘’wat bedoeld u?’’
‘’Er…oooooohhhhh..zo geilll..er zit hier iemand met zo een..ooohhh..sc..schakel kastje!’’
‘’Schakelkastje?’’
‘’Ja..ja..oooohhhh..ik..ik..bb..ben gechipt namelijk…ooohh zo geilll, ss..sorry hoor, kan er ooohhh niets aan doen.’’ ‘’Ik..ooohhh denk dat…mmmmmm code 2 is ..ooooooohhh, ik heb een harde lul nodig!’’
‘’Oooohhhhh..zo geilll, ga je mee naar..ooooohh naar de kelder?’’ En ze pakte zijn hand en trok hem van de stoel af. Ze had de bult in zijn broek wel gezien.
‘’Je…je..mmmmmmm..oooohh bent hopelijk geen homo?’’‘’Nee hoor, maar ik kwam hier eigenlijk voor een biertje?’’
‘’Biertje krijg je ll..ooooohhh,’’ ze drukte haar knieën tegen elkaar en boog wat voorover. ‘’Je ziet er gezond lekker uit!’’ Zei Jeroen, ‘’en je ruikt echt geil!’’
‘’Ben…ben..ooooohh ook gg..geil, biertje krijg je wel gratis, nu ee..mmm..oooohh, eerst naar de kelder!’’
Achterin de zaak genoot iemand van het geile snolletje, wat bijna klaar kwam midden in het Grandcafe, de slet wilde in de kelder geneukt worden, dat deed ze wel vaker. Ze zag hem niet staan en hij had haar laten chippen, zodat hij controle over haar had, voor straf.
Sabine trok de man mee en ze opende een deur met het bordje privé er op, steeds bleef ze even staan omdat er weer een geilscheut door haar lijfje trok, het leek net of ze steeds bijna klaarkwam.
Jeroen had weleens iets dergelijks gelezen op een verhalen site en daar werd beweerd dat de chip echt bestond en nu zag hij blijkbaar met eigen ogen, zo een geile slet, die zo een chip in haar kutje had zitten.
Hij keek nog even rond of er iemand met zo een apparaatje, maar ze trok hem de trap af, de gewelven kelder in. ‘’Ik heb echt..ooooohhh,’’ en weer kromp ze van geilheid ineen. ‘’Ik mm..moet echt een harde pik in me lijfje hebben hoor!’’

Jeroen zag dat wel zitten.
Hij was een gezonde man en zijn pik zat nu pijnlijk klem in zijn broek, was alweer een tijd geleden dat hij er een te pakken had genomen en dit was een erg mooi mokkeltje. ‘’Hier..oohh achter die biertank.. Oooooohhh!’’ Er stond een stoel en tafel en er lag een handdoek, het leek net of ze hier een plek had ingericht om….verder hoefde hij niet na te denken. Het geile snolletje trok haar slipje uit en die kreeg hij toegeworpen, vocht van haar geil spatte in zijn gezicht.
Ze boog zich voorover op de tafel en was klaar om goed gepenetreerd te worden.
Jeroen ritste zijn gulp open en trok zijn stijve naar buiten. Hij tilde haar rokje op, haar natte kale kutje stond al iets open. ‘’Neem..ooooohh..neem mij maar lekker hard,’’ dat was niet tegen dovemansoren gezegd.
Hij ramde zijn pik er in, ‘’oooooooohhhh..ja..ja…ooohh, harder..ja..ja,’’ kreunde het sletje, hard en de pik flitste op en neer in haar goed gesmeerde kutje.
Ze voelde nog wel strak aan, maar hier moesten haast wel al meerdere harde pikken hebben in gezeten, zoiets moois had je nooit alleen.
‘’Hummm..aaaggggg,’’ reageerde Jeroen, die zijn lul er tot aan de wortel instampte, dat duidelijk getrainde kutje kneep zijn lul af, steeds weer wat rustiger en dan werd ze weer super geil, alsof ze net niet, dat was het. De iemand die dat deed zal op 3 moeten drukken en dan pas…‘’Oooohhh zo geilll…ik..ik ww..wil kk..klaarkomen?’’
Haar tieten hingen al uit haar Bhtje en Jeroen greep de lekkere stevige tieten van haar, als houvast om zo nog harder en dieper in haar te kunnen komen, het geil liep al over zijn ballen de broek in en zo door de pijpen naar beneden.
‘’Jeetje…..aaacchhh ww..wat ben jij een geile donder zeg, mag..aagghh..mag ik in je kk..klaarkomen?’’
‘’Sp…spuit me vol..ik..oooooohhh!’’ Zwaar kreunend pompte hij zijn volle zak leeg, in haar, het kutje bleef zijn lul afknijpen alsof ze hem wilde vasthouden, zijn lul verslapte en met een plop geluid en een plons sperma en geil er achteraan….
Jeroen had zin om dat geile kutje leeg te slurpen en haar een stevige bef beurt te geven. Hij knielde en drukte zijn tong tussen haar gezwollen kut lipjes, ‘’oooohhhhh..ja..jaaaaaa,’’ kreunde ze, als reactie.

Jens, vond het nu wel mooi geweest.
Hij zag er toch niets van en drukte code 3 in.
‘’Ik….ooooooohhhhh??..gg..ga komennnnnnnn…ooooooOOOOOOHHHHH….!!!!!!!!!!!’’ Hij kon al dat geil niet weg krijgen en zijn gezicht zat onder, wat kwam die slet geil klaar en wat smaakte haar geil lekker!
Ze bleef klaar komen en draaide zich om….
‘’Ik moet…oooooohhh, geloof ik nodig..ooooooooohhhhhhhh..ooooohhh plassen…!!’’ Ze had het nog maar net gezegd en aangezien Jeroen nog op zijn knieën lag, kreeg hij de volle laag, ze zeek hem echt helemaal onder, een flinke straal van haar warme pis, midden in zijn gezicht en zijn kleding was in no time……drijf!
Ze sloeg haar hand van schrik voor haar mondje, ‘’Ohhh…..omg, sorry hoor?’’
‘’Geeft niet, maar wil je mij nu ff pijpen, want ben nog verschrikkelijk geil!’’ Sabine pakte de half slappe pik, pijpen dat kon ze als de beste en ze kreeg ,m weer overeind, een kwartier lekker stevig door zuigen en ze hoorde hem geil kreunen. Waar het vandaan kwam, kwam het vandaan, hij leek vanuit zijn tenen klaar te komen, zo ontzettend geil kwam hij klaar en trok zijn lul uit haar mondje en spoot haar onschuldig ogende geile pijp smoeltje onder.Jeroen kon met de handdoek, het een beetje afdeppen.
‘’Ik zie er niet uit!’’
‘’Sorry..echt..echt sorry!’’ ‘’Heb je geen droog spul bij je of zo?’’
‘’Jij bent lief en erg geil, lang geleden dat ik zo lekker geneukt heb, wat zeg ik? Ik heb nog nooit zo lekker geneukt en je geil smaakt ook lekker fris!’’
‘’Ik loop zo dadelijk wel direct naar de auto, maar eerst mijn beloofde biertje!’’
Jeroen ging gewoon boven in het café zitten, sommige keken hem aan, maar ze zagen Sabine haar slipje weer aantrekken en die haalde een biertje voor hem. Bij haar liep de sperma nog van haar gezicht, maar de vaste klanten waren wel wat gewend van de slet.
‘’Zo, dat heb je wel verdiend, een NOG NIET NAAR HUIS MUS, biertje…proost!’’
‘’Ik heb ook nog wel een eigen Sabine biertje, speciaal voor mij gebrouwd, met echt kut geil in het nagisten!’’
‘’Die wil ik ook wel?’’ Zei Jeroen en Sabine haalde er twee, ook een voor haar… een halfuur later vertrok Jeroen, met de belofte nog eens langs te komen.

Benita, kwam bij Marion op visite.
Ze waren vriendinnen geworden en Marion was benieuwd hoe het met haar ging. ‘’Zit alles nog goed bij jou en werkt het na tevredenheid?’’ Nog even ter herinnering, Benita is een Transgender en zeg maar omgebouwd van jongen naar meisje. Ze had nu een echt kutje en had zich door Marion ook nog eens laten chippen, omdat ze een super geil lijfje wilde en ze wilde zelf ook super geil zijn!
Ze zag er ook helemaal uit als een meisje en ze was verhuisd naar Amsterdam waar niemand haar als man kende, dus….
‘’Het gaat wonderwel goed!’’
‘’Je wilde als hoertje aan de slag, is dat ook gelukt?’’
‘’Ja, ik kan de concurrentie met de echte hoeren goed aan, sommige mogen mij niet zo, omdat ik teveel klanten in pik, maar ja die mogen immers zelf weten met welk hoertje ze willen neuken, He?’’
‘’Mannen komen dus aan hun trekken bij jou en jezelf? Kom jezelf ook aan je trekken?’’
‘’Ik kom erg geil klaar, als de mannen me goed neuken en ik kom ECHT klaar en dat ontbreekt het blijkbaar nog wel eens aan bij de concurrentie!’’
‘’Je werkt toch niet onder de prijs, He?’’
‘’Nee hoor, ik ben zelfs ietwat duurder, dat hebben ze er voorover en ik pijp ook gewoon zonder condoom en slik door!’’ ‘’Heb jij nog steeds transgenders als klant?’’
‘’Ja hoor,’’ zei Marion, ‘’om de een of andere reden willen ze bijna allemaal geiler zijn, dan zeg maar de echte vrouwen!’’
‘’Wij zijn ook echte vrouwen hoor,’’ reageerde, Benita.
Vind ik ook hoor, maar je weet wel wat ik bedoel, nog een glas wijn?’’
‘’Ja, doe maar.’’Ina, wie kent haar niet.
Ina had weer eens een keer, erg veel last van een nat kutje dat nodig weer eens voorzien moest worden door een harde lul. Ze had geen idee wie er nu weer op een code 2 knopje had gedrukt en hoeveel onbekende kerels haar wel niet gratis op hun GSM apparaat hadden staan.
Ze kwam Paula tegen, niet dat ze wist dat die Rooie Paula heet, maar Ina kwam haar tegen, ‘’goh ben jij ook gechipt?’’ Want Paula stond geil kreunend zich vast te houden aan een prullenbak.
‘’Waar..waar heb je het over?’’
Paula op haar beurt zag wel, dat het andere meisje net zo gek deed als zij en ze zag bij haar ook de geil strepen over de dijen lopen.
Paula was in tegenstelling tot Ina, niet op de hoogte dat ze ooit gechipt was…(stiekem) maar bij beiden stond code 2 aan.
‘’Je moe niet boos worden!’’ Reageerde Ina.
‘’Ben ook niet boos, maar ik snap niet waarover je het hebt? En ik vind dit al lastig genoeg, de huisarts weet ook niet wat ik heb, maar ik heb het al jaren?’’
‘’Nou volgens mij..oooooohhhhh..kl..klote code 2..oooohhh, volgens mij ben je gewoon gechipt hoor, iemand..ooooohhh…ik wil een harde lul!!!!…er staat hier ergens iemand die jou..ooooohhh geill ik moet geneukt worden!!’’ Schreeuwde Ina en een soort van zwerver kwam er aan en haalde zijn pik door de gulp naar buiten. ‘’Nee niet weer een zwerver? Heb ik dat nou weer?’’
‘’Dame..Rooie, schrijf ff op..ooooohhh….geilll…schrijf op Marion..,’’ en ze kreeg met moeite het adres uit haar mondje en Paula op haar beurt, had veel moeite om het op te schrijven.

Ina liet zich alsnog staande neuken, door de zwerver.
Een harde pik was nou eenmaal een harde pik en dan moest het maar, ze kreeg geen eens de tijd om haar slipje naar beneden te trekken, de vent rukte het in een keer tussen haar dijen weg. ‘’AUW…. Beetje rustig..oooooohhhh neuken..neuken..nu! NU..NU!!’’

Paula had net het papiertje met adres in haar portemonnee gestopt.
Ze werd door een oudere man achtervolgd die ook zijn harde lul uit de broek had gehaald, ‘’neee.. nee.. neee,’’ riep ze, terwijl ze eigenlijk maar wat graag wilde. Tenminste haar lichaam vroeg er om, tot dat de eigenaar van het apparaat het uit zette, ene Henk, die het ooit van Joep had gekocht.
Henk had haar foto’s herkend, dat is die Rooie die bij hem in de straat woonde, maar het probleem van Henk was, dat die nu net wel met zijn GSM aan het spelen was, maar Paula niet zag!
Paula was nu niet geil meer en zette het op een lopen, de oude man staakte de achtervolging en ging bij Ina en die zwerver staan kijken. Zij had ook om een harde lul gevraagd, jammer dat ze net gevuld was met een harde lul, maar hij had geduld….

Einde deel 41.
XXX Angela.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners