Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De hoer in Anne 1
Het luide gekreun dat door het restaurant echode maakte dat Marco zich ineens bewust werd van waar hij mee bezig was. Voor hem, met haar rokje opgerold tot haar heupen en haar borsten heen en weer bengelend bij iedere stoot, hing Anne de afdelingssecretaresse, waar hij al zo lang op had lopen geilen, over een barkruk.

Het was eerder die dag vrij onschuldig begonnen met een drankje op het terras. Ze hadden lachend de roddels van het kantoor doorgenomen, waarbij ze al snel iets dichter bij was komen zitten om hem de spannendste geheimen over haar baas te verklappen. De oude snoeper had blijkbaar nogal moeite gehad om z'n handjes thuis te houden, wat zijn laatste verhuizing van China terug naar Nederland tot gevolg had gehad. Of hij ook al iets bij Anne had geprobeerd bleef in het midden hangen.

Wel merkte hij op hoe ze tijdens het vertellen haar hand op zijn been had gelegd en bij de laatste zin suggestief in zijn bovenbeen kneep, "Ach wie geniet er nou niet van een lekker gewillig jong ding."

Ook wist hij zich nog voor de geest te halen hoe haar blouse, toen ze terug kwam van het toilet, net iets meer open leek te staan. Hij had er verder niets achter gezocht, maar stiekem begon hij wel te fantaseren over hoe haar borsten er uit zouden zien.

Na de nodige drankjes had hij haar uitgenodigd om wat te gaan eten en samen waren ze richting een klein restaurantje om de hoek gewandeld, waar ze op de heenweg al langs waren gekomen. In eerste instantie hadden ze gewoon naast elkaar gelopen, maar al snel bleek dat de alcohol haar evenwicht aardig had benvloed toen ze struikelde en tegen hem aan kwam te hangen. "Mijn redder in nood," giechelde ze en bleef even met haar armen om zijn nek staan. Verbeeldde hij het zich nou of drukte ze haar volle borsten extra tegen hem aan?

Bij het restaurant aangekomen, lieten ze zich door de gastvrouw naar hun tafel brengen. Deze bevond zich helemaal achterin de zaak en had, in plaats van stoelen, een bank die in een halve cirkel om de tafel liep, "Deze wordt ook wel de 'love seat' genoemd", glimlachte ze, "ik dacht dat een leuk stelletje als jullie dat wel gezellig zouden vinden." Marco wilde haar nog corrigeren, maar z'n collega was hem voor en zei met een knipoog naar de gastvrouw, "Wel meer dan alleen maar gezellig hoor, dank je schoonheid." en trok hem mee op de bank.

Terwijl de gastvrouw glimlachend weg wandelde begon ook Anne te lachen en kneep net als eerder op de avond suggestief in zijn been. Hij besloot de stoute schoenen aan te trekken en zei, "Als je het echt meer dan gezellig wil maken, moet je nog wat hoger zijn hoor," waarna hij zijn hand op die van haar legde en deze richting de bobbel in z'n broek schoof.

Veel meer dan die kleine aanmoediging leek het geile ding niet nodig te hebben en haar hand greep door de stof heen in n keer zijn harde lul beet, "Mmmmh die jongen wil ik vanavond nog wel beter leren kennen," fluisterde ze.

"Dan wil ik deze dames eerst even van dichtbij bewonderen," antwoordde hij terwijl hij met zijn hand haar blouse in gleed en n voor n haar heerlijke borsten kneedde, "zullen we eerst nog een drankje doen voordat we aan de hoofdmaaltijd beginnen lekkertje?" grapte hij waarop ze reageerde met "Lekker schatje, nog even goed m'n keel smeren" zei ze met een blik in haar ogen die niet anders dan botergeil te noemen viel.

De gastvrouw was inmiddels weer hun kant op gewandeld en begon de bestelling op te nemen. Onder tafel had hij nu zijn hand op Anne's been gelegd en schoof deze geleidelijk omhoog richting haar warme kut waarvan hij vermoedde dat deze inmiddels aardig nat moest zijn. Gewillig deed het sletje haar benen uit elkaar en aangekomen bij haar string werden zijn vermoedens snel bevestigd, ze was zelfs zo nat dat het vocht al door haar string was gelopen. Anne's zachte gekreun verraadde waar hij mee bezig was, wat bij de gastvrouw weer snel een ondeugende glimlach op haar gezicht veroorzaakte. Deze maakte zich met de opgenomen bestelling dan weer redelijk snel uit de voeten, maar keek deze keer bij het binnengaan van de keuken nog een keer om en knipoogde verleidelijk naar Marco. Dat lekkere grietje wilde hij ook wel beter leren kennen.

Zijn tafelgenote had ondertussen niet stilgezeten en had van het moment gebruik gemaakt om via de bovenkant zijn broek in te glijden en zijn lul beet te pakken. "Wat een lekkere geile slet," dacht hij bij zichzelf en daagde haar uit om verder te gaan door zijn arm eerst om haar schouders te leggen en haar vervolgens zachtjes voorover richting zijn lul te sturen, "Toe maar sletje van me, volgens mij verlangt die hete mond van je er naar om alvast flink gevuld te worden."Zijn dwingende toon, dominante blik en haar toch al vergevorderde geile stemming maakte dat Anne als onder hypnose naar voren schoof en zijn broek open knoopte. Zijn stijve lul stak direct boven zijn boxershort uit en zonder enige aarzeling hapte het sletje toe. Door het voorover bukken hingen haar borsten ook bijna volledig uit haar shirt, wat Marco de gelegenheid gaf deze stevig te kneden en uiteindelijk het sletje hard aan haar tepels, die als harde knoppen vooruit stonden, naar beneden te trekken. Een gedempte kreun klonk uit haar mond die inmiddels tot haar keel gevuld met zijn stijve lul.

Al stotend in het mondje van zijn nieuw gevonden teefje zag Marco in zijn ooghoek iets bewegen. Toen hij zijn hoofd draaide om achter zich te kijken, zag hij de deur van de keuken heen en weer zwaaien en meende een glimp op te vangen van de hoge hakken die hij eerder door dezelfde deur had zien verdwijnen.

Ondertussen voelde hij echter al wel z'n hoogtepunt naderen, ze waren dan ook al even bezig elkaar op te geilen, en begon met zijn hand op het achterhoofd van Anne steeds wilder en dieper in haar mond te stoten. Het daaropvolgende orgasme leek vanuit z'n tenen te komen en met een langgerekte kreun spoot hij de eerste golf sperma rechtstreeks haar keel in. Ook een tweede en derde golf volgden, waarna ze met haar lippen smakkend weer boven tafel verscheen. "Mmmmh heerlijk geile smeerlap, hopelijk kan je snel nog een keer," zei ze waarna ze in n teug haar cocktail achterover sloeg.

Marco besloot dat hij de grenzen zou gaan verkennen van waar dit sletje allemaal voor in was en gaf haar een zacht tikje op haar wang, "We zullen nog wel eens zien wat je allemaal naar binnen weet te krijgen, lekker pijpsletje." Ondanks dat ze wel gewend was aan wat ranzig taalgebruik, verbaasde het Anne hoezeer de combinatie hiervan met Marco's dominante houding haar opwond.

Om te proosten op de geile avond, bestelde Marco dan ook een dure fles wijn en vroeg aan de gastvrouw of ze mee wilde proosten. "En wat valt er te vieren lekker stel?" vroeg ze terwijl ze de kurk uit de fles trok en begon de glazen vol te schenken. Samenzweerderig boog Marco iets naar voren, legde zijn hand op haar onderrug en zei zachtjes "Hoe lekker sex in het openbaar kan zijn, al helemaal met zo'n opwindende gastvrouw die meegeniet."

Bij deze laatste woorden schoof hij onder de tafel met zijn andere hand in n vloeiende beweging Anne's rokje omhoog en trok haar string opzij, om vervolgens haar clitoris beet te pakken, "Nietwaar, lekker ding?" Anne die, overweldigd door de golf van opwinding die door haar lichaam ging, even niks uit wist te brengen, opende slechts haar mond en keek de serveerster botergeil diep in haar ogen.

De serveerster staarde vol verbazing terug en wist overduidelijk niet hoe te reageren, maar draaide ook niet weg. Dit gaf Marco de gelegenheid om zijn hand over haar onderrug naar beneden te laten glijden en een keer stevig in haar kont te knijpen, "En genieten daar weet jij alles van, of niet dan stiekeme gluurder?" De combinatie van schaamte en opwinding waren nu van het gezicht van de serveerster af te lezen en stamelend bracht ze uit, "Het was niet de bedoeling, maar het zag er zo geil uit hoe je vriendin je begon te pijpen. Zeker toen je haar bij die lekkere borsten greep." Haar blik die over het lichaam van Anne ging sprak boekdelen, deze dame was op z'n minst bischierig. "Je mag ze ook wel even voelen hoor," antwoorde Marco en richtte zich tot Anne, "Laat deze lieve dame maar eens zien wat je in huis hebt sletje van me."

Anne, die tot nu toe niet anders had gedaan dan geil voor zich uitkijken, keek op en wist dat ze geen nee tegen deze man kon zeggen. Knoop voor knoop opende ze dan ook haar blouse en keek hierbij even of er niet stiekem iemand anders in het restaurant meekeek. Gerustgesteld dat de meeste mensen in gesprek verwikkeld leken te zijn, haalde ze vervolgens haar borsten n voor n uit haar BH en schoof een stukje naar voren. Marco pakte hierop de handen van de serveerster en legde die op de vooruitstaande voorgevel. Dat ze hierdoor een stukje voorover moest hangen, gaf Marco de gelegenheid om zijn hand over haar kont omlaag en onder haar rokje te laten glijden, "Toe maar, knijp er maar eens lekker in, voel maar eens aan die harde knoppen."

Ineens veerde de serveerster overeind. Blijkbaar was ze zich bewust geworden van hoe deze situatie er voor andere gasten uit moest zien en fluisterde, "Niet nu." en stond op het punt om weg te lopen. "Wacht even lekker ding," zei Marco. Onder tafel trok hij Anne's string omlaag voorbij haar enkels en vouwde deze op in zijn hand waarmee hij naar de serveerster reikte, "hier, alvast een souvenir om bij weg te dromen." en gaf haar een duwtje richting de keuken.

Hierop vervolgde hij knipogend naar Anne, "Zullen we anders even een sigaretje gaan roken? Die zuigbehoefte van je moet natuurlijk wel bevredigd blijven." en stond op. Ook Anne kwam overeind, maar had hierbij niet gedacht aan het uitzicht waar de rest van het restaurant van kon genieten aangezien haar rokje nog opgerold op haar heupen was blijven hangen. Vooral de ober die net met een dienblad vol glazen richting de keuken liep keek zijn ogen uit naar haar vochtige kale kutje en opgezwollen lippen. Onhoorbaar voor rest van het restaurant en Marco fluisterde hij iets in haar oor terwijl hij vlak langs haar liep, waarna ze omlaag keek en met het schaamrood op haar kaken snel haar rokje omlaag naar beneden.

Wandelend door het restaurant werd ze vervolgens door vrijwel iedere aanwezige man na- en aangekeken. Haar blouse die praktische open stond en het geile rokje in combinatie met haar hoge hakken, boden dan ook genoeg inspiratie voor de sexfantasie van iedere man daar.

"Wow," begon Anne eenmaal buiten, "dat voelde letterlijk als een vleesmarkt zeg. Al helemaal na die opmerking van die ober die vroeg of ik toevallig ook voor hem in de aanbieding was." Ze zei het alleen niet op een verontwaardigde toon, eerder leek het alsof ze de spanning wel aangenaam vond. "Zullen we anders eens aan hem vragen wat hij er voor over zou hebben?" reageerde Marco dan ook brutaal.

"Ben je gek geworden ofzo? Ik ben toch geen hoer?" stamelde Anne licht aangeschoten.

"Wie zei dan dat jij het geld mocht houden sletje?", knipoogde hij, "volgens mij zag je die ober wel zitten toch en ben je ook wel in voor een avontuurtje nietwaar?"

"Een avontuurtje wel ja. Maar jouw lekkere lul leegzuigen in een restaurant is wel wat anders dan gelijk als jouw hoer aan de slag te gaan." antwoordde ze terwijl ze tegen hem aan ging staan en haar hand onopvallend over z'n kruis liet glijden.

Marco liet de woorden even op zich inwerken en bedacht zich dat hij wat minder direct te werk moest gaan. Hij zou het aan haar overlaten om zich aan hem over te geven. Hij vervolgde, "Klopt. Laten we dan zeggen dat je pijpkunsten van net wel duidelijk maken dat je er van kan genieten om je als een gewillig sletje te gedragen," terwijl hij haar rokje aan de achterkant optilde en zijn hand langs haar kont omlaag liet glijden. Hier aangekomen voelde hij hoe het geil zowaar langs haar been liep, "alleen het er over hebben maakt al dat je lichaam schreeuwt om bevrediging voel ik, geil loeder." Met twee vingers schoof hij kort haar smekende kut in om vervolgens langs haar kontgaatje terug omhoog te gaan.

Hierbij drukte Anne haar kont licht zuchtend zacht naar achteren, waarop Marco in haar oor fluisterde, "Geen zorgen sletje van me, ook dat gaatje komt nog wel aan de beurt. Misschien nog wel sneller dan gedacht. Kom laten we kijken of het eten er al is." Hierna draaide hij zich om en liep het restaurant in, Anne hiermee verlangend, enigszins verward en teleurgesteld achter zich latend. Stiekem had ze het wel een spannend idee gevonden.

Het was al eerder een geile fantasie van haar geweest om zich als hoertje te laten nemen en mannen hun lusten op haar te laten botvieren. Sterker nog, in een rollenspel met haar ex had ze zich als eens wild laten misbruiken. Wat was dat verschrikkelijk geil geweest. Had ze dan zomaar ja moeten zeggen? Dat kon toch niet? Ze wandelde snel achter Marco naar binnen, zich weer al te bewust van de ogen die over haar lijf gingen. In gedachten stelde ze zich voor hoe ze hier als hoertje rondliep en aan de hoogste bieder verhuurd zou worden. Een scheut van opwinding schoot weer door haar kutje. De gedachte alleen al.

Binnen aangekomen bedacht Marco dat de tegenargumenten van Anne meer hadden geklonken als een sociaal wenselijk antwoord dan als haar eigen overtuiging. Sterker nog, ze was niet eens boos geworden. Ook het geil tussen haar benen sprak boekdelen.

Hij liep langs dezelfde ober van net en knipoogde samenzweerderig naar de jongen die bevestigend terug knikte.

Marco ging weer aan tafel zitten en besloot toch eens uit te vinden waar de grenzen van Anne nou echt lagen, misschien moest ze gewoon nog wat extra opgewarmd worden. Ondertussen zag hij dat ze ook weer naar binnen was gekomen en het viel hem op dat ze, nog meer dan net, echt paraderend tussen de tafels doorliep. Zelfs toen ze langs de ober liep, dacht hij een ondeugende blik in haar ogen te ontwaren.Toen ze om hun tafel naar haar plek wilde lopen, hield Marco haar tegen en klopte op zijn knien. Uitnodigend zei hij, "Niet als pooier, maar als klant zie je me volgens mij wel zitten, toch lekker ding?" De fonkeling in haar ogen zei hem genoeg, dus vervolgde hij brutaal met, "Kom dan maar eens lekker bij me op schoot en vertel me wat er allemaal op het menu staat."

Enigszins aarzelend maar zeker ook nieuwsgierig draaide ze met haar kontje naar hem toe en maakte aanstalten om te gaan zitten.

Dit gaf Marco de gelegenheid om haar rokje vast te houden en haar in haar blote reet op schoot te trekken met zijn hand onder haar kut en kont. "Dus vertel eens sletje, wat kost om te beginnen dit lekkere natte kutje van je?", vroeg hij terwijl hij een vinger tussen haar opgezwollen schaamlippen liet glijden. De blos op haar wangen en licht geopende mond verraadde hoezeer dit spel haar opwond en een lichte kreun ontsnapte aan haar lippen voordat ze reageerde met, "Zoals je al voelt is m'n natte kutje het meer dan waard, dus voor 50 is het de hele avond van jou."

"Mmmmhhh en als ik dit strakke gaatje er bij neem?" vroeg Marco terwijl hij met zijn natte vinger doorgleed naar haar kontje en het topje naar binnen duwde.

Hier was het sletje nog veel gevoeliger en een kreun had haar mond dan ook al verlaten voor ze er iets tegen kon doen, "Ooooh...! Meneer wil combo korting," zei ze zacht, "dat kan, maar dan moet je dit gaatje er ook bij nemen." zei ze terwijl ze zijn hand onder zich vandaan trok en geil de natte vinger uit haar kontje in haar mond nam. Ze smakte even met haar lippen en zei toen, "Het 3-in-1 pakket kost je 100 voor de rest van de avond."

"Wel eerst even de kleine lettertjes nog," lachte Marco uitdagend, "want als die drie de hele avond van mij zijn, ben ik dus vrij om ze te vullen met wat ik maar wil?" Bij deze laatste opmerking moest ze wel even slikken, maar diep van binnen wist dat het juist die volledige overgave was die haar fantasie zo geil maakte. Ze dacht terug aan hoe haar ex haar hard in haar mond had geneukt terwijl haar kut gevuld was met een vibrator. Wat was dat lekker geweest. Die gedachte gaf de doorslag en brutaal antwoordde ze dan ook, "Wie betaalt, be-paalt he?"

Beide moesten even lachen om de onbedoelde woordspeling en met z'n hand op haar bovenbeen fluisterde hij in haar oor, "Deal. En reken maar dat je gepaald gaat worden, goedkope hoer dat je bent." Hij haalde het bedrag uit z'n portemonnee en legde dit op tafel. Anne, voor wie het tot nu toe een spel was geweest, keek verbaasd naar het geld en besefte ineens dat hij echt ging betalen om haar te neuken! Als ze dit aannam was het geen fantasie meer, maar was ze een echte hoer.

"Hier hoertje van, pak aan. En laten we nog eens toasten, maar nu op onze deal!" zei Marco terwijl hij de ober het teken gaf om nog een rondje te brengen.

Weer wond de dominante houding van Marco haar enorm op, wat maakte dat ze haar hand langzaam richting het geld bewoog. Maar net toen ze het wilde pakken legde Marco zijn hand op die van haar en herhaalde, "Met alles wat ik wil hoer. Niet vergeten."

Op dit punt kwam de ober aan met de drankjes, "Kijkt u eens aan, een biertje en een cocktail voor de dame. Iets te vieren?"

"Zeer zeker," antwoordde Marco, "dat ik voor slechts 100 de hele avond mag beschikken over alle gaten in het lekkere lichaam van dit goedkope hoertje." en pakte nonchalant zijn biertje aan waarna hij zijn andere hand weer op haar bovenbeen legde, op nog geen centimeter van haar blote kutje dat enkel door de stof van haar rokje verborgen bleef. Anne staarde vol ongeloof naar Marco, toen naar de ober en vervolgens naar haar hand waar ze net het geld mee had gepakt. Eigenlijk had ze het in zijn gezicht moeten gooien, samen met de cocktail en vervolgens weg moeten lopen. Maar als aan de grond genageld bleef ze zitten kijken. "Toch, geil hoertje van me?" ging Marco verder, "sla om te beginnen dan die cocktail maar eens achterover. Dat zal je goed doen. En we hadden gezegd dat ik je gaten met alles mocht vullen wat ik maar wil, nietwaar?"

Nog steeds wist Anne zich geen enkele houding te geven en nu begon hij ook nog eens tegen een wildvreemde over het vullen van al haar gaten! Om van de spanning af te zijn en omdat het toch de afspraak was, pakte ze de cocktail en sloeg deze zo goed en kwaad als het ging achterover. De drank kalmeerde haar gelukkig iets, maar haar actie had ook de ober het bewijs gegeven dat ze hier als een hoer aan tafel zat. Hij bekeek haar nu dan ook met een nog geilere blik dan eerder en liet zijn ogen over haar lijf omlaag gaan tot er iemand aan de bar stond en kuchte om zijn aandacht te krijgen. Nog even keek hij naar haar borsten en probeerde onder haar rokje te kijken, om zich vervolgens om te draaien en naar de klant te wandelen.

"Niet zo verlegen sletje," fluisterde Marco nu in haar oor, "mocht je nog je twijfels hebben, dan is de vlek op m'n been toch echt het bewijs dat je lichaam er om schreeuwt als een hoer afgewerkt te worden." Ze keek omlaag en zag tot haar verbazing inderdaad dat zich tussen haar benen een enorme natte vlek op de broek van Marco had gevormd. Ze besefte ineens dat de ober niet onder haar rokje, maar daar naar had staan kijken. In plaats van zich verschrikkelijk te schamen, gebeurde er echter iets anders in Anne's hoofd. Ze besloot dat als dit was waar haar lichaam naar verlangde, dat ze het dan geen haarbreed meer in de weg ging leggen en pakte, om haar keuze kracht bij te zetten, Marco in zijn kruis en zei, "Wil deze jongen anders nog even snel voor het eten een voorproefje van onze afspraak? Volgens mij is hierachter een toilet."

"Zo mag ik het horen hoertje," antwoordde Marco, "en welk gaatje zullen we deze keer eens verkennen? Je mond heb ik net al gehad, dus die slaan we even over. Als ik me niet vergis is er in je kut inmiddels een aardig brandje gaande dat nodig geblust moet worden."

De geile praat maakte Anne enkel nog natter dan ze al was en ook de alcohol begon naar hoofd te stijgen, dus ging ze verleidelijk tegen hem aanhangen om in zijn oor te fluisteren, "M'n hoerenkutje verlangt er ontzettend naar om volgespoten worden. Met rest van de avond het sperma dat langs m'n dijen omlaag loopt."

"Ok," reageerde Marco, "maar op mijn voorwaarden. Je loopt naar het damestoilet, gaat het eerste hokje in dat je tegenkomt en kleed je op je hakken na volledig uit. Met je blouse blinddoek je jezelf. Dan ga je met kont naar de deur toe en je handen tegen de achterwand staan tot die hoerenkut van je volgespoten is. Als bedankje voor je volgespoten kut verwacht ik een netjes schoongelikte paal. De blinddoek mag je pas weer af doen wanneer je weer alleen bent en ik je een SMS'je stuur."
Anne voelde bij ieder woord haar kut samenknijpen en stelde zich voor hoe ze naakt klaar zou staan om door Marco geneukt te worden. Als een hoer. Oh wat verlangde ze hier naar.

Na een nog een snelle slok wijn stond ze dan ook direct op en wandelde heupwiegend en met haar hart in haar keel naar het toilet. Had ze op dit moment nog omgekeken, dan had ze kunnen zien hoe Marco ook op was gestaan. Hij wandelde echter niet richting het toilet, maar draaide zich om naar de bar waar hij kort sprak met de barman.

Trillend van opwinding had Anne inmiddels haar rokje uitgetrokken en knoopte haar blouse open waarna ze er opgerold tot blinddoek mee in haar handen bleef staan. Ze leek eigenlijk wel gek bedacht ze zich, maar wist tegelijkertijd dat ze het vooruitzicht van hete, hoerige sex niet kon weerstaan.

Na een paar keer proberen had ze de blinddoek zo om weten te krijgen dat geen hand voor ogen meer zag en ging op de tast met haar handen tegen de muur staan. Het toilet maakte dat ze, behalve voorover, ook nog eens met haar benen wijd moest gaan staan en ze voelde al snel hoe hierdoor haar kutlippen ook een stukje van elkaar gingen. Heel kort haalde ze een hand van de muur en voelde hiermee tussen haar benen en stond weer versteld van hoe nat ze was, het geil droop echt naar buiten.

Toen hoorde ze ineens de deur van het toilet open gaan en plaatste snel haar hand terug tegen de wand. Na de toiletdeur klonk ook de deur van haar hokje en hoorde ze dat haar klant het hokje in stapte was. "Ben je daar eindelijk geile beer?" vroeg Anne met haar geilste stemmetje, "Ram alsjeblieft die harde paal van je zo snel mogelijk naar binnen en spuit m'n hoerenkutje vol met dat heerlijke zaad van je."

Als reactie voelde ze hoe zijn kloppende eikel inderdaad haar kutlippen uit elkaar drukte en zonder enige voorbereiding diep naar binnen stootte. "Ooooh ja geile klootzak, neuk je goedkope hoertje," kreunde Anne die zich steeds meer thuis voelde in haar rol. Ze voelde hoen zijn handen nu naar haar borsten gleden en daar eenmaal aangekomen ze ruw begonnen te kneden, waarbij hij ook venijnig in haar tepels kneep.

Op een lul in haar kutje na was dit de snelste manier om Anne naar een hoogtepunt te krijgen dankzij de prikkelingen die hierdoor door haar lichaam schoten, dus al na enkele minuten begon ze harder te kreunen en met haar kontje naar achter te stoten. Dat ze de hele avond al opgegeild was, maakte dat haar lichaam weinig meer nodig had om klaar te komen, "Ooooh ja, ik kom zo al, spuit me vol geile smeerlap, geef me je zaad!"

Direct voelde ze zijn stoten versnellen en ook het tempo waarmee hij haar borsten bewerkte wat het orgasme diep in haar deed ontploffen, "Ooooohhhh... jaaaa... ik koooooomm," kreunde ze. De lul die door haar samenknijpende kut nog even extra gestimuleerd werd, zwol nu nog meer op en met dikke stralen voelde ze het zaad naar binnen spuiten. Dit deed nog een extra scheutje bovenop haar overdonderende orgasme en maakte dat ze letterlijk stond te trillen op haar benen. Het geheel had nog geen vijf minuten geduurd.

Nog voordat de laatste straal zijn lul verlaten had, trok hij Anne aan haar haar naar achter. Hij duwde haar op haar knien en schoof zijn nog na lekkende lul haar mond in. Als een ervaren hoertje zoog ze haar wangen hol terwijl ze met haar tong rond zijn eikel draaide. Vervolgens wilde ze hem nog even haar trots laten voelen en nam hem deepthroat in haar keelt. Ze wist dat mannen dat heerlijk vonden.

Toen hij na een minuutje blijkbaar vond dat het genoeg was, trok hij abrupt zijn lul uit haar mond en was even geruisloos verdwenen als dat hij binnen was gekomen.

Anne trok vervolgens haar blinddoek af en weer aan als blouse, zonder bh deze keer. Terwijl ze haar rokje net over haar kont schoof, hoorde ze het bekende getril van haar telefoon. Ze opende het berichtje en las, "Dat was enkel nog maar het voorgerecht hoertje van me. Nu weer aanschuiven met die lekkende kut van je." Ze glimlachte gelukzalig. Wat was het heerlijk om de hoer te spelen, ze hoopte dat de avond nog heel lang zou duren.

Aangekomen bij de tafel stond ook daar het voorgerecht klaar, vergezeld van een nieuwe cocktail. Ze schoof, alsof er niets gebeurd was, naast hem aan tafel en sloeg deze keer proactief de cocktail achterover. In haar ooghoek zag ze op tafel iets glinsteren en zag dat het een euromunt was. Ze bedacht dat deze waarschijnlijk per ongeluk net uit Marco's portemonnee was gevallen en negeerde het verder. Haar blik werd getrokken door een man aan de bar, een jaar of 50 en zo te zien een stamgast. Toen ze hem aankeek keek hij haar lachend aan en hield hij zijn glas omhoog alsof hij op iets wilde proosten. Om niet onaardig over te komen, pakte ook Anne haar glas wijn en hield dit omhoog waarna ze een flinke slok nam. Na de cocktail van net, begon de alcohol echt naar haar hoofd te stijgen en ze ging licht tegen Marco aanhangen.

Marco keek op zijn beurt naar iets heel anders, namelijk haar lekkere tieten die in haar gekreukte licht doorschijnende blouse goed te zien waren. Hij liet zijn hand langs haar schouders over haar borsten naar haar knoopjes glijden, wat een goedkeurende kreun aan Anne's lippen ontlokte. Vervolgens bracht hij ook zijn andere hand naar haar borsten en zei, "Lekker met je tieten zo onder je sletterige topje... maar zo ben je pas echt een hoer." en trok met een ruk aan haar blouse waardoor de knoopjes over tafel vlogen. "He, dat was een dure blouse hoor!" piepte Anne. Ondanks haar benevelde toestand, beseft Anne wel dat ze nu bijna naakt in het restaurant zat en probeerde zo goed en kwaad als het ging haar borsten te bedekken.

"Nee hoertje van me, nu gaan we lekker eten," fluisterde Marco in haar oor, "en zelfs al ben je een hoer, toch eet je gewoon met mes en vork." Met in beide handen een stuk bestek kon Anne niet anders dan accepteren dat haar blouse enkel nog op z'n plek gehouden werd door haar harde tepels en probeerde zo voorzichtig mogelijk iedere hap naar haar mond te brengen. Marco zat genietend te kijken en kneep af en toe nog een keer hard in haar tepels, "Zodat ze lekker hard blijven teefje."

Na het voorgerecht leunde hij naar haar toe en fluisterde zacht, "Tijd voor het volgende gaatje hoertje van me. Zelfde plek, maar deze keer op je knien en dan met je handen die geile reet zo ver mogelijk open trekken."

Ondanks dat Anne verzot was op anale sex en eigenlijk direct op stond om naar het toilet te lopen, stond ze er wel versteld van dat Marco er zo snel al weer klaar voor was. De alcohol maakte echter dat deze gedachte net zo snel vertrokken was als dat hij te binnen was geschoten. Ook had het ervoor gezorgd dat ze zich niet meer bewust was van haar blote en heerlijke bungelende borsten die voor iedereen in het restaurant zichtbaar waren terwijl ze naar het toilet liep.Als in een trance liep ze het toilet binnen, kleedde ze zich uit en nam weer met de blinddoek om de gevraagde pose aan, waarbij haar hoofd op de toiletrand kwam te liggen. Voordat ze hier iets van kon vinden hoorde ze echter de deur van haar hokje al weer achter haar open en dicht gaan. Zoals opgedragen hield Anne met beide handen haar kont wijd open en daar werd achter haar dankbaar gebruik van gemaakt. Een dikke klodder spuug landde op haar uitnodigende sterretje gevolgd door twee ruwe vingers die minstens even ruw haar kont binnendrongen. "Oooh... ja verkracht die smerige hoerenreet van me met je vingers!" kermde Anne, voor wie de grenzen tussen spel en werkelijkheid langzaam aan het vervagen waren. Aan haar wens zou gehoor gegeven worden.

De vingers gleden uit haar kont waarna haar hoofd aan haar haren naar achteren werd getrokken en ze diezelfde vingers in haar mond geduwd kreeg. Met haar tong likte ze langs de volledige lengte van de vingers en hapte vervolgens de hele hand in haar mond. De graaiende hand haalde zo genoeg vocht uit haar mond en voor ze het doorhad gleed deze naar buiten en werden nu niet twee maar vier vingers tegen haar ster gezet en geleidelijk naar binnen geduwd. Nog nooit had het hoertje zich zo gevuld gevoeld en kreunde diep, "Aaaaaaahhhhhh wat doe je... oooooohhh je scheurt me uit... niet stoppen!" Met vier vingers in haar reet werd ze nu weer ruw gevingerd tot ineens ze een leegte voelde.

Binnen enkele tellen was die leegte echter weer opgevuld. Deze keer alleen niet met vingers maar met een harde kloppende paal. Een paal die diep haar darmen in schoot en zonder enig medelijden op haar in begon te beuken. De hand die haar net omhoog had getrokken, duwde haar nu met haar hoofd richting de toiletpot en zelfs er een stukje in. Net als de vorige keer duurde de uiteindelijke neukpartij maar enkele minuten en voelde Anne al snel hoe de stralen sperma haar darmen vulden. Deze keer draaide ze zelf om zodat ze haar werk af kon maken en nam zonder aarzelen de besmeurde lul diep in haar mond. Als een professional likte en zoog de paal ook deze keer weer volledig schoon, waarna ze weer als een afgewerkte hoer achterbleef. Ook nu volgde weer een SMS'je en probeerde ze zich zo netjes mogelijk weer aan tafel te presenteren.

Marco, die zag dat Anne er nu echt als een afgewerkte hoer uit begon te zien, glimlachte in zichzelf toen ze aan tafel kwam zitten en haar naar de nieuwe cocktail zag kijken. "Nou die euro's ben je meer dan waard schijthoertje," zei hij terwijl hij zijn hand langs haar gezicht streelde. Op dit punt leek Anne even naar zijn hand te kijken, maar was niet scherp genoeg meer om te beseffen dat hij hele verzorgde en zachte handen had. Ook de tweede euro die nu op tafel lag ging aan haar voorbij terwijl ze het cocktail glas aan haar mond zette.

Het hoofdgerecht verscheen na niet al te lange tijd op tafel en toen ze dit eenmaal op hadden, bleek hoe laat het eigenlijk al was geworden. De gastvrouw, van eerder op de avond, verscheen namelijk aan tafel met de melding dat de keuken op het punt stond te sluiten en vroeg of ze nog een dessert hadden gewild. Om zich heen kijkend, zag Anne dat het restaurant op enkele stamgasten en wat personeel na inderdaad ook leeg was. Marco reageerde bevestigend en zei dubbelzinnig, "Ik weet zeker dat deze dame hier voor het dessert nog een gaatje vrij heeft gehouden, dus het zou zonde zijn dat niet te vullen nietwaar?" De serveerster glimlachte bij deze dubbelzinnige opmerking en raadde het verrassingsgerecht van de chef aan, waar Anne mee instemde. Marco hield het op een kop koffie en boog zich, bij het weglopen van de serveerster, weer naar zijn hoertje en fluisterde in haar oor, "En als afsluiter die geile pijpbek van je nog een keer. Zelfde plek, zittend op het toilet met je handen op je rug en die hoerenbek van je open en klaar om te slikken."

Zo gezegd, zo gedaan en in het donker met haar mond geopend zat Anne dan ook al snel klaar om te ontvangen. Weer ging de deur open en dicht en stapte haar klant het hokje binnen. Ze had nog wel verwacht dat ze hem hard had moeten zuigen, maar zijn paal stond al recht overeind en schoof zonder woorden haar mond in. Het leek wel of hij deze keer nog groter was bedacht ze. Met haar handen op haar rug liet ze de paal diep in haar mond toe en voelde hoe hij haar bij haar achterhoofd pakte om nog dieper te kunnen komen. Weer was ze blij dat haar deepthroat techniek voorkwam dat ze moest kokhalzen, maar verbaasde zich dat hij zijn lul stil hield in haar keel. Ze voelde enkele druppels vocht uit zijn eikel komen en dacht "Hij kan toch niet nu al komen?" Toen de druppels in hoeveelheid toenamen snapte ze pas wat hij aan het doen was, hij was in haar bek aan het zeiken!

Ze schudde met haar hoofd en probeerde weg te komen, maar vliegensvlug had zijn andere hand haar armen op haar rug beet weten te pakken en hield haar in de houdgreep. Ze kon de aanhoudende stroom pis in haar mond onmogelijk allemaal wegkrijgen en al snel druppelde het langs haar mondhoeken omlaag. De straal hield echter niet al te lang aan en toen ze deze voelde afnemen begon hij haar vervolgens toch echt in haar mond te neuken. Wild ramde hij zijn paal in en uit haar keel en Anne begon weer te genieten en zelfs te helpen door haar hoofd zo ver mogelijk naar voren te duwen bij iedere stoot. Hierdoor kwam ze met haar voorhoofd tegen zijn buik aan, wat haar verbaasde, want ze had Marco juist zo lekker gevonden vanwege zijn slanke bouw. Veel tijd om hier over na te denken had ze weer niet, want de eikel zwol nu op in haar keel en spoot straal na straal sperma naar binnen. Ruw doorstotend vloog de harde lul even uit haar mond waardoor de volgende straal vol in haar gezicht terecht kwam.

Ze hapte hem snel weer naar binnen en zoog toen de laatste druppels uit zijn naschokkende lul.

Uiteindelijk weer terug bij de tafel was ze enigszins verbaasd dat het dessert nog niet op tafel stond. Wel stond er weer een verse cocktail klaar met nu 7 euromunten nadrukkelijk op een schoteltje ernaast geplaatst. Ook zag ze dat het licht voorin het restaurant inmiddels gedempt was en dat de barman, de glimlachende stamgast en nu ook het keukenpersoneel aan de bar zaten. Ze keek Marco vragend aan terwijl ze aanstalten maakte om te gaan zitten. "En wat vond je van het verrassingsgerecht van de chef smerige pishoer?" vroeg hij haar, waarna hij met zijn hoofd een knikje maakte naar de bar. Anne keek stomverbaasd naar Marco en vervolgens over zijn schouder en zag daar aan de bar dat ook de chef haar nu aan zat te kijken en met zijn ene hand een glas hief en met zijn andere in zijn kruis greep. Dit in combinatie met het vatsige postuur van de man deed haar ineens beseffen dat hij degene was die zojuist in haar mond was klaargekomen!Nu viel het haar op dat ook de barman en de glimlachende stamgast haar kant op aan het kijken waren en beide hun glas hieven. Ze keek terug naar Marco, die haar lachend aankeek, terug naar haar glas en naar de euromunten die op tafel lagen. Marco bekeek zijn hoertje nog eens goed, haar make up uitgelopen, haar borsten praktisch uit haar blouse en nu het stomverbaasde aangeschoten gezicht. "Ja geil hoertje, zoals afgesproken mocht ik alles wat ik wilde in je gaten stoppen. Dat heb ik dan ook met plezier gedaan. De barman in je soppende kut, die oude lul in je schijthol en de chef in je hoerenbek. Je had hun gezichten moeten zien toen ze hoorde dat het ze maar een euro per beurt ging kosten," zei Marco luid genoeg voor de rest van de aanwezigen om het te horen, "en dan is het nu tijd voor de finale."

Hij stond op en liep naar haar toe om haar vervolgens aan haar arm overeind te tillen en naar de bar sturen. Anne die inmiddels een combinatie van dronkenschap, walging en geiligheid door haar lichaam voelde gaan, was te ver heen om te reageren en liet zich dan ook zonder enige weerstand over een vrije barkruk duwen. Haar borsten vlogen hierbij uit haar blouse en ze voelde haar rokje opgerold worden, zodat ze nu echt als een hoer naakt in een restaurant klaarlag om afgewerkt te worden.

Marco boog over haar heen en fluisterde, terwijl hij zijn lul voor haar kont zette, in haar oor, "Dit gaatje hier gaan we met z'n vieren helemaal kapot neuken. En die extra euro, die is van haar." Bij die laatste woorden trok hij Anne's hoofd omhoog waardoor ze oog in oog kwam met de glimmende schaamlippen van de gastvrouw. Die was op de volgende kruk gaan zitten en duwde nu haar kut tegen Anne's mond terwijl Marco met kracht zijn lul in haar reet ramde. Een gedempte kreun kwam uit Anne's mond, waarna de gastvrouw dwingend zei, "Niet zeuren hoertje, beffen met die hoerenbek van. Lik me!" Aarzelend stak Anne haar tong uit en begon aan de eerste befbeurt van haar leven, zich verder nog maar nauwelijks bewust van de omgeving. Het enige wat ze nog wist was dat met haar reet gevuld en haar borsten heen en weer bengelend bij iedere stoot de opwinding door haar lijf gierde.

De andere mannen waren nu om het neukfestijn heen komen staan, ieder met hun lul in hun hand en klaar om haar kont uit te wonen. Marco deed er al met al niet lang over aangezien hij zijn zaad tot nu toe opgespaard had, maar al snel voelde ze de volgende naar binnen glijden. Al beffend voelde het hoertje hoe ieder van de overige mannen haar reet uitwoonde. Hoeveel orgasmes ze zelf beleefde tijdens deze orgie was ze inmiddels kwijt. Dankzij de eerdere beurten van de avond wisten de mannen het namelijk enorm lang vol te houden en toen ze de laatste uit haar voelde glijden was haar kont dan ook compleet rauw geneukt.

De gastvrouw begon nu steeds heftiger te kreunen en duwde Anne met haar gezicht hard tegen haar lekkende schaamlippen waarop ze intens klaar kwam en een golf van geil in het gezicht van het hoertje spoot.

Uitgeput en uitgewoond bleef Anne vervolgens met haar hoofd omlaag over de druk hangen terwijl, om haar heen, haar klanten n voor n het restaurant verlieten. Toen enkel nog de barman over was, tilde Marco haar overeind en stapte met haar de frisse avondlucht in en richting zijn huis. Onderweg kwamen ze in het park nog een man tegen die met zijn hond een laatste wandeling aan het maken was. Met Anne nu laveloos aan zijn zij, sprak Marco de man aan. Het laatste wat Anne hiervan nog meekreeg waren flarden van het gesprek, "...gewillig teefje, ...dekken, ...n euro" en dat hij haar vervolgens op haar buik op de grond liet zakken met haar kontje omhoog.

In diezelfde houding werd ze enkel uren later wakker met krassen op haar lijf en strompelde richting huis. Met haar weinige overgebleven kleding nog aan viel ze thuis aangekomen als een blok in slaap.

In haar dromen beleefde ze de avond nog een keer dunnetjes over en werd wakker met een beursgeneukt lichaam maar ook een intense geiligheid die door haar hele lijf stroomde. De hoer in haar was wakker geschud. En verlangde naar meer.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners