Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De hoer in Anne 2
Zoals je hebt kunnen lezen in het voorgaande verhaal, werd Anne's fantasie om als hoer genomen te worden werkelijkheid tijdens haar avondje uit met Marco. Ondanks dat het niet gelopen was zoals ze had verwacht, maakte de gedachte haar bij het ontwaken de volgende dag weer botergeil. Ze wist dan ook niet hoe snel ze haar vibrator tevoorschijn moest halen om haar lichaam van de ergste lustgevoelens te bevrijden.

Haar kut was al nat genoeg, dus schoof ze zonder verdere voorbereiding met de ene hand het trillende roze apparaat haar kut in terwijl ze met haar andere hand over haar clitorus en schaamlippen wreef. Flarden van de avond ervoor schoten haar te binnen. Ze zag zichzelf in gedachten weer naakt op het toilet afgewerkt worden als een goedkope hoer en voelde haar kut samenknijpen. Eerst haar kut, toen haar kont, ze had zelfs die lul afgezogen die net uit haar kont kwam. Met de vibrator op de hoogste stand en haar vingers op haar clitorus bedacht ze dat ze het miste om tegelijkertijd haar kont gevuld te voelen en nam zich voor om later die middag nog een buttplug te halen.Ondertussen bouwde haar lichaam op naar een orgasme en was het de gedachte aan de chef z'n lul die haar over het randje dreef. Terugdenkend aan hoe hij in haar bek had gezeken toen ze hem pijpte, voelde ze het orgasme vanuit uit haar kut tot in haar tenen en kreunde, "Oooooh ja neuk je geile hoertje, pis in die hoerenbek van me! Ooooooh....!"

Wat ze niet wist was dat de buurman die in de tuin bezig was, al opgewonden had staan luisteren vanaf het moment dat hij een eerste kreun dacht te horen door haar openstaande slaapkamerraam. Bij het horen van de smerige taal die ze nu uitkraamde voelde hij zijn lul in zijn korte broek nog verder groeien en streelde er dagdromend overheen. Wat zou hij die slet van hiernaast graag te pakken nemen zeg. Sinds hij gescheiden was, had hij eigenlijk niet of nauwelijks sex en een een call girl kon hij zich met z'n magere salaris niet veroorloven. Hij had alleen geen idee hoe het aan te pakken.

Ondertussen was Anne aan het bijkomen van haar eerste orgasme van die dag en merkte tot haar frustratie dat dit de lust enkel toe had doen nemen. Ook de douchekop die tijdens het douchen volgde bluste de brand tussen haar benen niet. Nadruppelend met haar handdoek om, liep ze naar haar kamer en hoorde op dat moment, biep biep, het geluid van een binnengekomen bericht op haar telefoon. Ze wandelde naar haar bed en vond daar haar telefoon tussen haar kleding van gisteravond.

Het was van Marco. Met een foto er bij.

Snel ontgrendelde ze haar telefoon en tikte op het WhatsApp icoontje. De foto die op haar scherm verscheen ontnam haar de adem en starend zakte ze dan ook op haar bed terwijl golven van lust en ontzetting door haar lichaam stroomden. Ze drukte haar benen bij elkaar en voelde haar kut intens tintelen. Nog meer dan eerder lekte het vocht tussen haar lippen naar buiten.

Op de foto zag ze zichzelf in het park op haar knieŽn zitten. Naakt. Voor haar zat een voor haar vreemde man ook op zijn knieŽn met zijn lul diep in haar mond. Dat was echter niet wat haar haar adem had ontnomen. Dat was de herder die haar van achteren aan het berijden was, zijn voorpoten op haar rug en zijn tong uit zijn bek. Zelf zag ze er uit alsof ze intens genoot met haar kont omhoog en haar wangen hol gezogen.

Ze liet haar hand even over haar onderrug glijden en voelde daar het bewijs in de vorm van de vele krassen inderdaad nog zitten. Strelend over de krassen drukte ze uit automatisme haar kontje naar achter alsof weer toegang te geven aan een denkbeeldige binnendringer. Toen viel het haar op dat ze op de foto zelfs een hand tussen haar benen had. Hoe kon ze nou zichzelf aan het vingeren zijn geweest tijdens zoiets pervers.

Het berichtje bij de foto was [Klaar voor de tweede ronde geil teefje?]

Verontwaardigd begon ze terug te typen [Luister, gisteravond was eenmalig, je moet niet denken...]

Toen schrok ze op door een plotseling geluid. Door het slaapkamerraam kwam een hoop lawaai gevolgd door luid gevloek. Ze stond op en zag dat het de buurman was. Blijkbaar was hij bij het tuinieren over een emmer gestruikeld en lag nu op z'n kont. Lachend bekeek ze de hele situatie tot haar oog viel op de bult in z'n broek. Jezus wat tekende zich daar een apparaat af zeg. Verlekkerd bleef ze staan kijken en voelde de tintelingen in haar kutje weer toenemen. Jezus wat was er met haar gebeurd vannacht? Werd ze nou zelfs geil van die vieze gluurder die haar altijd met z'n ogen uitkleedde? Hunkerend naar bevrediging gleed haar hand weer tussen haar benen.

Biep biep. Ze keek naar de telefoon in haar hand en zag een nieuw bericht. Deze keer een filmpje.

Daaronder zag ze het onafgemaakte bericht van net. Blijkbaar had ze op verzenden gedrukt toen ze schrok van het lawaai buiten zojuist.

Benauwd maar te nieuwsgierig tikte ze op het filmpje en schrok toen ze zichzelf in beeld zag komen, naakt op het gras, met een harde paal in haar hand die ze wild aftrok. Haar gekreun kwam luid door de luidspreker van haar telefoon, "Ooooh ja, oooooh ja neuk je teefje, neuk je teefje!" De camera zoomde uit waardoor over haar schouder de wild stotende herder zichtbaar werd.

"He domme snol," hoorde ze nu de stem van Marco terwijl de camera terugdraaide naar haar gezicht, "dit is wat je wil he? Als een teefje afgewerkt worden? Een goedkope zaadslet. Een spermacontainer."

"Ooooh ja alsjeblieft ooooh ja ik ben jouw teefje, jouw zaadslet, ooooooh ik koooooooom," kreunde Anne waarna ze de paal voor haar gezicht weer diep in haar mond zoog.

Biep biep.Dit keer alleen een tekst: [Ik denk niet, ik weet. Dat de hoer die je gisteravond was, is wie je echt bent. Dat verontwaardigde toontje is het rollenspel dat je je hele leven al speelt. Laatste kans.]

De woorden raakten haar diep. Ieder woord in het bericht leek een snaar te raken die haar lichaam deed rillen. Klootzak! Verward gooide ze haar telefoon op het bed en zag nu de buurman weer aan het werk in de tuin.

Gadver, dacht ze. Die smerige gluurder. Die kansloze rukker. Met z'n dikke paal. Die paal die m'n schaamlippen uit elkaar perst en m'n hele kut oprekt. In me stotend als een stuk neukvlees. Uit me glijdend terwijl het sperma uit m'n kut druipt. Langs m'n kont, ooooh m'n kont waar hij het sperma met z'n vingers naar binnen ramt.

Jesus! Anne schrok van hoe ieder van haar gedachtes richting sex ging. En ze het niet leek te kunnen stoppen. Ze zag zichzelf in de spiegel voor het raam staan. Haar handdoek op de grond. Haar ene hand haar borsten knedend, haar andere tussen haar benen met twee vingers in haar kont en haar duim in haar kut. Langs haar benen liep het geil omlaag.

En toen besefte ze dat Marco's woorden waar waren. Dat dit was wie ze was. Waar ze intens van genoot. Zonder te hoeven doen alsof. Nee! Dat kon toch niet! Tranen liepen nu over haar wangen. Uit frustratie. Uit verdriet. Uit woede. Uit verlangen. Ze kroop op het bed en pakte haar roze vibrator beet. Met haar hoofd in het kussen en haar kontje omhoog zette ze hem deze keer in plaats van tegen haar kut, tegen haar kontje. Tegelijkertijd startte ze op haar telefoon weer het filmpje en klonk het gekreun nogmaals door de slaapkamer, "Ooooh ja, oooooh ja neuk je teefje, neuk je teefje!".

Snikkend ramde ze de vibrator nu haar kontje in. Dieper. En nog dieper. Tot ze samen met haar hoerige ik kreunend van genot klaar kwam op het besef een smerige teef te zijn.

Met haar vochtige hand pakte ze vervolgens de telefoon van het bed en typte met trillende vingers: [Beloof me genot]

Biep biep.

Het enige wat in het berichtje stond was een adres en een tijdstip. Ze keek op de klok en zag dat ze maar een half uur had. Snel sprong ze nog even onder de douche om haar lichaam af te spoelen en pakte toen uit haar kast een strak jurkje dat ze ooit in een geile bui had gekocht en tot de dag van vandaag niet aan had durven trekken. Ze besefte ineens dat dit niet de enige aankoop was die ze nog niet eerder had gedragen.

Sterker nog, nu ze er over nadacht en haar kledingkast nog eens goed bekeek vielen er allerlei dingen op hun plek. Het was alsof haar diverse kleding door twee absoluut verschillende persoonlijkheden waren aangeschaft. De ťťn netjes en fatsoenlijk om maar geaccepteerd te worden. De ander... letterlijk hoerig, sex uitstralend om maar naar verlangd en bevredigd te worden.

Zonder ondergoed trok ze het jurkje over haar lijf en zag in de spiegel dat echt iedere vorm van haar lichaam te zien was. Zelfs haar bolle kutje drukte door de stof naar voren. Daaronder trok ze een andere aankoop van lang geleden aan. Leren laarzen die tot net onder haar knieŽn kwamen en dankzij de kleine hak maakte dat haar kontje net iets boller naar achter stond. Terwijl ze zo een rondje draaide voor de spiegel voelde ze dat de stof van het jurkje langs haar tepels schuurde en wist dat dit de perfect outfit was voor de dag.

Op de klok zag ze vervolgens dat ze nog maar 10 minuten had om bij het adres te komen, dus rende ze de trap af naar beneden, pakte haar sleutels van tafel en pakte haar fiets.

Vanachter zijn gordijn zag de buurman, die bij het horen dichtvallen van haar deur naar binnen was gelopen, het lekkere sletje voorbij rennen en keek haar na toen ze voorover bukte om haar fiets van het slot te halen. Zijn adem stokte echter in zijn keel toen hij onder haar jurkje in plaats van een slip of een string gelijk haar glimmende schaamlippen zag verschijnen. Hij gleed snel met zijn hand zijn broek in en begon zich af te trekken terwijl zich voorstelde hoe het zou zijn om haar ter plekke, over haar fiets gebogen, hard te neuken.

Alsof ze zijn blik op haar kutje voelde branden, draaide ze op dat moment haar hoofd in zijn richting en keek hem recht in zijn ogen. En vervolgens naar zijn hand die over zijn glimmende eikel gleed. Tot zijn verbazing keek ze niet afkeurend en geshockeerd, maar leek de blik in haar ogen eerder op fascinatie, nee verlangen zelfs. Vervolgens liet ze haar hand naar beneden zakken tussen haar benen en haalde haar vingers langs haar natte schaamlippen om ze vervolgens in haar mond te nemen alsof ze een lul pijpte.

Dit werd haar rukkende buurman te veel en met dikke stralen schoot hij dan ook z'n vele sperma tegen het raam terwijl zijn buurvrouw na een glimlach en een knipoog alsnog op haar fiets stapte. Verbijsterd haalde de man nagenietend zijn hand over zijn lul op en neer en zag het sletje langzaam uit zicht verdwijnen.

Anne wist ondertussen niet meer hoe ze het had. Gehaast, botergeil en overdonderd door haar eigen spontane van net, trapte ze er druk op los naar het adres dat Marco door had gestuurd. Het was niet ver van haar huis vanwege de vertraging met haar buurman wist ze nog maar net op tijd te komen. Diep hijgend zette ze dan ook haar fiets tegen het huis op slot en wandelde naar de voordeur. Ze streek haar jurkje weer glad en zag nogmaals hoe haar hele naakte lichaam eronder door de stof naar buiten leek te willen komen. Aangekomen bij de voordeur hoorde ze vanuit de achtertuin wat rumoer, maar bedacht zich dat het waarschijnlijk een barbecue van de buren was of zo.

Terwijl ze de deurbel indrukte bedacht ze zich dat ze geen idee had wat haar te wachten stond. Zou hij haar in gang gelijk neuken? Of haar op haar knieŽn drukken en zijn paal in haar mond stoten? Misschien zou hij haar wel blinddoeken en vastbinden om haar vervolgens door een... Op dat moment ging de deur open.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners