Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De monteur, mijn vrouw en ik.. (MMV) - 3815 keer gelezen
De monteur, mijn vrouw en ik..

Het begon allemaal op de dag ik weer eens een keer naar kantoor moest ondanks de corona maatregelen. Ik had afgesproken met mijn vrouw dat ik waarschijnlijk met een paar collega's wat zou gaan eten na het werk omdat we elkaar al zolang niet hadden gezien en dus laat thuis zou zijn. Laat ik mijzelf eerst eens voorstellen, ik ben Cor en ben getrouwd met Petra. Beide rond de 50 jaar oud en een normaal voorkomen. Beide zijn we netjes geschoren/gewaxed zodat alles netjes glad is, dat vinden wij het lekkerste tijdens de seks. We hebben een heel gezond seksleven en vertellen elkaar om ons op te geilen graag onze seks fantasieŽn.

De kinderen waren ook niet thuis vandaag en daardoor had Petra na maanden eindelijk weer eens het huis voor haar alleen en was plan om daar van te genieten. Na 's ochtends wat klusjes en de boodschappen gedaan te hebben was het nu middag en was ze er klaar voor. Ze ging heerlijk naakt op bed liggen, door het nog steeds warme weer kon dat prima. Op haar telefoon ging ze op zoek naar een lekker seks verhaal om in de juiste stemming te komen. De seks speeltjes had ze ook alvast klaar gelegd want wie weet wilde ze wel iets meer dan alleen haar vingers. Ze tikte een zoek opdracht in die paste bij haar seks fantasie. "Sex verhaal MMV" die MMV staat voor man-man-vrouw. Petra had al langere tijd een fantasie om seks te hebben met 2 mannen. We hebben het hier ook al vaker samen over gehad en vinden het erg geil om daarover te fantaseren. Het is een fantasie die we samen delen. Tot nu toe hebben we nog niet het lef gehad om het ook echt te doen. Ze vond al snel een verhaal waarbij 2 mannen een vrouw heerlijk verwennen maar de mannen ook elkaar. Een echt trio dus waar iedereen het met iedereen doet. Petra had tijdens een van die gesprekken gezegd dat ze het opwindend vind om 2 mannen met elkaar te zien neuken. Dit verhaal was dus helemaal passend bij haar fantasie. Terwijl ze aan het lezen was gingen haar vingers al snel door haar inmiddels kletsnatte kut. Of het nu kwam door het warme weer, het verhaal of beide maar ze voelde al snel hoe haar orgasme zich opbouwde. Eigenijk wilde ze het uitstellen maar daar dacht haar lichaam anders over en al heel snel kwam ze heerlijk klaar op haar strelend vingers. Het luchte wel even op maar ze had het er wel erg warm van gekregen en dacht ik ga eerst even lekker douchen en daarna weer verder. Onder de douche kon ze het niet laten om de douchekop op nog even op haar gevoelige klitje te zetten, al snel zat ze weer tegen een orgasme aan maar dat wilde ze nu nog even niet dus stopte ze en liet dat heerlijke gevoel weer wegzakken. Ze vond dat super geile gevoel wat over bleef wel heerlijk en verheugde zich al op een vervolg op bed met wat extra speeltjes.

Opeens ging de bel, Petra dacht eerst nog bekijk het maar. Maar ze besloot toch om snel een badjas aan te trekken en te kijken wie er bij de deur stond. In haar haast had ze niet in de gaten dat ze haar korte en dunne badjas aantrok die haar lichaam maar net bedekte. Toen ze deur open maakte stond daar een grote blonde man van zeker 1,90m in een dunne short en strak T-shirt. Het eerste wat Petra zag was dat de short goed gevuld was het was zelfs zo duidelijk dat ze er naar stond te staren. "Hallo" zei de zware mannen stem die haar uit haar (geile) gedachte haalde. "Oh sorry, kom binnen" stamelde Petra die nu zelf ook doorhad dat ze naar zijn lul had staan staren. "Dat is niet erg hoor, het gebeurd mij vaker" zei de man lacherig, over wat er vaker gebeurde werd niet gesproken maar het was duidelijk dat hij in de gaten had gehad dat Petra de aftekening van zijn lul goed bekeken had en dat er vast al vaker huisvrouwen verrast waren door deze monteur. Het bleek een monteur te zijn van de aannemer die nog wat moest komen controleren in verband met de afzuiging op de badkamer. "Dat komt mooi uit, ik heb net gedoucht" wist Petra er inmiddels weer op een normale manier uit te krijgen. "Ja dat kan ik zien" zei Willem, zo bleek de monteur te heten. En inderdaad ze stond met natte haren en half natte badjas nog na te druppen. Door de dunne stof waren wel haar inmiddels weer stijve tepels goed te zien, iets wat Willem zeker niet ontgaan was. Dat haar spleet nog nat was van het geil en nog natter was geworden door wat er te zien was in de short kon hij uiteraard niet zien.

Hij deed netjes zijn schoenen uit en liep achter haar de trap op. Terwijl ze naar boven liepen dacht Petra nog dat ze beter achter had kunnen lopen want door de korte badjas kon Willem er misschien onder kon kijken. Nou ja daar kon ze nu niks meer aan doen en hoopte maar dat hij niks kon zien. Dat Willem er wel net onder kon kijken en haar nog steeds haar mooie kont en gezwollen schaamlippen kon zien had ze niet door. Dit uitzicht had wel effect op de lul van Willem die zich langzaam met bloed vulde waardoor deze nog duidelijker te zien was in de short. "Heb je een krukje of trapje voor me" hoorde ze Willem vragen. "Eh.. natuurlijk", antwoorde ze en dacht bij zichzelf "stond ik nou alweer naar die lul te staren? Had ik mezelf toch moeten laten klaar komen met de douchekop. Nu sta ik hier met een soppende kut naar de lul van een monteur te staren".

Toen Willem op het krukje stond vroeg hij of ze hem een stuk gereedschap kon aangeven. Ze pakte het op en terwijl ze naar hem toe liep struikelde ze over de badmat en in haar val zocht ze wanhopig naar houvast. Omdat ze richting Willem viel was hij dan ook het "slachtoffer" van haar zoektocht naar houvast. Uiteindelijk greep ze Willem bij zijn short maar die gaf natuurlijk gewoon mee. Op het moment dat Petra op de grond lag, gelukkig had ze zich niet bezeerd, viel haar op wat ze gedaan had. Ze keek naar boven en zag de grote lul van Willem recht voor haar neus hangen. Ze had het zelf nog niet in de gaten maar door de val was haar badjas helemaal open gevallen. Willem die nu een prachtig uitzicht had op haar naakte lichaam met duidelijk in beeld een kut die open stond en glinsterde van het geil en 2 harde stijve tepels, bleek een echte man te zijn en dit uitzicht liet hem dan ook niet onberoerd waardoor zijn lul met kleine schokjes overeind kwam. Nadat hij Petra overeind had geholpen zei hij "Kijk nou wat je gedaan heb.". Petra probeerde nog met "wat bedoel je?" maar het was wel duidelijk dat het over de inmiddels tot bijna volledige erectie gekomen lul ging. Petra was diep onder de indruk, ik ben zelf niet klein geschapen met mijn bijna 19cm maar deze lul was toch zeker 22cm en ook veel dikker dan die van mij en maakte dus een grote indruk op haar.

Waarop Willem zei "Wil je hem eens vasthouden? je kijkt er al naar sinds ik binnen ben". Compleet overdonderd door wat er allemaal gebeurde pakte ze die grote knots bijna automatisch vast en voelde hoe hard hij was. "Gebruik maar 2 handen" hoorde ze ergens in de verte. Ze was volledig in de ban van dit pracht exemplaar. Dat komt ervan als je jezelf naar een hoogtepunt toe werkt en het niet afmaakt. Alsof de wereld om haar heen verdween en ze alleen was met die harde knots pakte ze hem vast met beide handen. Ze begon voorzichtig haar handen op en neer te bewegen en zag al snel de eerste druppel voorvocht uit de grote eikel komen. Ze weet achteraf ook niet hoe het kwam maar ze likte de druppel meteen op. "Ga door, hoorde ze ergens boven haar", ze had het niet echt in de gaten want haar wereld bestond alleen maar uit die prachtige lul. Ze nam hem in haar mond en begon hem te pijpen, eerst langzaam met likjes en kusjes maar al snel probeerde ze hem zover mogelijk in haar mond te nemen. Dit lukte haar niet helemaal maar driekwart kreeg toch wel binnen. Ze liet hem langzaam uit haar mond glijden en likte via de schacht naar beneden om de balzak, die gelukkig mooi kaal was, te likken. Ze nam de ballen in haar mond en zoog erop. Om vervolgens de onderkant van de balzak te likken, ze weet dat ik het heerlijk vind als ik tussen mijn zak en ster gelikt wordt en dacht dat Willem dat vast ook zou vinden. Aan zijn gekreun te horen had ze gelijk. Ze nam de lul weer in haar mond om hem heerlijk verder te pijpen. "Laten we naar de slaapkamer gaan dat is wat comfortabeler dan de badkamer" zei Willem met een stem die geen tegenspraak duldde en pakte haar op. Petra dacht nog dat kan toch niet, ik kan toch niet vreemd gaan. Maar ze was als was in zijn sterke armen en de gedachte vervlogen snel toen Willem haar op bed legde en met zijn hoofd tussen haar benen kwam. Haar al voor verwarmde kut explodeerde zowat bij de eerst aanraking van zijn tong. "Zo zo, jij was er aan toe hoorde ze nog" terwijl ze lag te genieten. Eigenlijk wilde ze nu maar ťťn ding en dat is keihard geneukt worden door die heerlijke paal maar daar dacht Willem anders over. Hij begon haar te beffen op een manier die ze nog niet eerder had meegemaakt. Terwijl zijn tong heen en weer flitste over haar gezwollen klit schoof hij 2 van zijn grote vingers in haar kut en die vonden al snel haar g-spot. Met de vingers op die plek en zijn tong die haar klit bewerkte wist ze dat ze dit niet lang ging houden en lag onder Willem te kronkelen van geiligheid.

Voordat ze klaar kwam stop hij een beetje plagerig en gaf ook haar borsten wat aandacht en kwam toe omhoog om haar te zoenen. Ze beantwoorde zijn kus met haar tong en ze gingen volledig op in een intense kus. Hij brak de kus af en ging met zijn mond via haar hele lijf richting haar smachtende kut. Ze wilde nog maar ťťn ding op dit moment en dat was klaarkomen. Hij begon haar weer te likken en nam haar opgezwollen klit tussen zijn lippen. De 2 vingers zochten de g-spot weer op. Op dit moment gaf hij meer druk op haar klit en likte deze nu hard en snel maar toch met een soort van tederheid. Willem voelde hoe ze zich aanspande en bijna klaar kwam. Hij likte al het vocht dat uit haar kut liep op totdat ze gillend en spuitend klaarkwam. Dit had ze vaker meegemaakt maar nog nooit zo intens als nu en ze wist op dat moment een ding zeker "Dit wil ik vaker!".

Willem liet haar even bijkomen maar al snel bood hij haar zijn lul weer aan. Ze hapte erin alsof ze nooit anders gedaan had en schoof hem weer zo diep mogelijk in haar keel. Willem vond het heerlijk maar had andere plannen. Hij wilde dit lekkere geile vrouwtje eens goed laten kennis maken met zijn keiharde neuklat. Hij zette haar op handen en knieŽn om haar van achter te nemen. "Hoe weet hij nou dat dit mijn favoriete standje is?" dacht ze nog. Maar voordat ze verder kon nadenken voelde ze hoe het grote gevaarte haar helemaal opvulde. Willem schoof zijn lul langzaam maar zeker tot aan de wortel erin en Petra kreeg spontaan weer een orgasme. Nu begon Willem pas echt te neuken eerst langzaam maar steeds sneller ramde hij zijn grote dikke lul in haar kletsnatte kut. Petra kon niks anders meer uitbrengen dan wat gekreun om Willem aan te moedigen. "Meer, harder, oh wat is dit lekker" ze was nog nooit zo "gevuld" geweest en kwam in een soort orgasme wat maar niet stopte. Alsof ze continue aan het klaarkomen was. Ze hoopte dat hij dit lekker lang zou volhouden.

Ik had ondertussen op mijn werk na een paar vergaderingen bedacht dat ik er eigenlijk wel klaar mee was en liever naar huis ging. Mijn plan was om Petra te verrassen en mee te genieten van de rust thuis en hopelijk een heerlijke seks sessie. Petra is een heerlijk geil vrouwtje die altijd wel zin heeft, dus dat zou wel lukken. In de straat aangekomen viel mij het busje van de aannemer al op en ik dacht nog "jammer, geen seks dus..". Toen ik binnen kwam zag ik niemand en liep richting de trap om naar boven te roepen dat ik er was. Voordat ik echter kon roepen hoorde ik geluiden van boven die meteen mijn aandacht hadden. Eerst twijfelde ik nog of het wel goed ging met Petra maar snel hoorde ik haar roepen "Meer, harder, oh wat is dit lekker".

Ik ben niet echt jaloers maar dit klonk niet goed. Ik sloop de trap op en kon de slaapkamer in gluren. Wat ik daar zag bracht me een beetje in verwarring, eerst boos omdat ik zag dat mijn vrouw vreemd ging maar daarna vooral opwinding. Ik voelde mijn lul groeien bij de aanblik van mijn vrouw die schijnbaar de beurt van haar leven kreeg. Ik kon het niet laten en begon over mijn eigen lul te wrijven en dacht aan onze fantasie om een andere man bij ons seksleven te betrekken. Met die gedachte stond ik te genieten van wat zich voor mijn ogen afspeelde. Petra die helemaal in trance was door de lange dikke lul die er keihard van achter in geramd werd door een grote man die zelf ook duidelijk aan het genieten was.

Dan ziet Willem mij staan en zegt "We hebben bezoek.". Op het moment dat Petra mij aankijkt zie ik dat ze eerst schrikt maar dan ramt Willem zijn lul alweer diep in haar en kan ze alleen uitbrengen "sorry schat niet boos worden maar het is zůůů lekker" gevolgd door een grote geile kreun omdat ze zo aan het genieten is. Ik sta nog steeds in verwarring over wat nu te doen als Willem met zijn dominante stem tegen mij zegt, terwijl hij dus gewoon blijft door neuken, "Je kan 2 dingen doen, 1 je kleed je uit en doet mee of 2 je gaat naar beneden en wacht tot ik klaar ben met dat lekkere vrouwtje van je". Op dit moment dringt het tot mij door dat ik niet degene ben die dit kan stoppen en hoor Petra dan ineens zeggen "alsjeblieft schat, kleed je uit en doe mee". Alsof er een knop omgaat kleed ik mij uit en bedenk hoe ik mij in hun seks spel kan mengen. "Ga onder haar liggen en lik haar kut" zegt Willem. Snel doe ik wat me opdragen wordt want zo klonk het toch wel een beetje.

Ik schuif onder Petra en begin haar kleddernatte kut te likken, al snel moet ik slikken om het vele geilvocht weg te krijgen. Ik vind het heerlijk! Ondertussen heeft Petra mijn lul in haar mond genomen en probeert deze tussen het gekreun door mij heerlijk te pijpen. Gelukkig blijft Willem haar keihard neuken en heeft ze niet de volledige aandacht voor mijn inmiddels keiharde paal, anders zou ik vast meteen klaargekomen zijn. Terwijl ik aan het likken ben schuift de lul van Willem iedere keer over mijn tong. Ineens versneld het tempo, ik krijg het idee dat Willem klaar gaat komen en wil stoppen met likken maar ik krijg meteen de opdracht om door te gaan. Dan schuift hij ineens zijn lul volledig naar binnen en ik kan aan de pulserende zak zien dat hij haar helemaal volspuit. Ik blijf Petra likken terwijl zij tegelijk met Willem een nieuw hoogtepunt bereikt. Ik hoor haar roepen "Ja lekker, spuit me helemaal vol met die lekkere dikke lul van je!", dit verbaasde mij want normaal is ze niet zo van de geile praat tijdens de seks. Willem heeft schijnbaar iets bij haar los gemaakt waardoor ze zich helemaal laat gaan. Ze blijft maar roepen hoe lekker ze het vind en dat we vooral niet moet stoppen.

Als Willem zijn lul dan toch uit haar kut haalt proef ik de smaken van beide door elkaar heen, het kan mij op dit moment niks meer schelen. Net als Petra kan ik nu alleen nog maar aan seks denken. Stiekem heb ik mij altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om een lul te pijpen. En alsof Willem me heeft horen denken schuift hij zijn lul zo in mijn likkende mond. Ik hoef niks te doen, hij neukt een paar keer mijn mond om vervolgens zijn lul weer in de glimmende natte kut van Petra te steken. "Volgens mij vind hij het wel lekker om te pijpen" zegt Willem tegen Petra. Ze veert op en zegt dat ze altijd al een keer heeft willen zien hoe ik een man zou pijpen. "Oh dan zullen we jou eens op je wenken bedienen" zegt Willem. Ik hoor het en denk wat gebeurd er nu weer allemaal. Willem haalt zijn lul uit haar kut en gaat languit op zijn rug liggen en zegt tegen mij "Laat je vrouw eens zien hoe goed je kan pijpen". een beetje verbijsterd kijk ik van Petra naar de lul en weer terug. "Oh asjeblieft" zegt ze "doe het voor mij, het lijkt mij zo geil om te zien". Nu ik toch al zover was dacht ik dan ga ik er maar gewoon voor en nam de lul in mijn hand. Hij was een beetje slap geworden. "In je mond" gebood Willem mij. Ik nam de lul in mij mond en deed mijn best om het goed te doen. De lul begon al snel weer te groeien en ik kon hem niet helemaal in mijn mond nemen. Terwijl ik hem pijpte kneedde ik zijn zak. Ik liet de pik weer even uit mijn mond schieten om zijn balzak vanaf de onderkant naar boven toe te likken tot ik weer bij zijn eikel was. Ik begin er aan te wennen en vind het eigenlijk heel lekker en geef alles wat ik heb. Het lukt me zelfs om de lul uiteindelijk helemaal in mijn keel te laten glijden en hij niet dieper meer kan. "Oh wat ontzettend geil" hoor ik Petra nog roepen en "Ga door zuig die lul helemaal leeg". Ze heeft zelf inmiddels een vibrator erbij gepakt en bewerkt haar klit met de trillende staaf en vingers.

Op dat moment hoor ik Willem zeggen "Zo meteen gaan we jouw eens lekker samen neuken, beide kantjes gevuld!" waarop Petra heel snel antwoord "Nee ik wil niet in mijn sterretje geneukt worden, maar het lijkt me wel super geil als je hem neukt". Ik verslik mij bijna in de lul die in mijn mond zit. Wat zeg je nou denk ik nog, zo'n grote lul gaat toch nooit passen. We hebben weleens wat geŽxperimenteerd door een vibrator in mijn kont te stoppen. Dat was best lekker maar paste maar net en dat was dan nog een normaal formaat vibrator. De grote dikke lul van Willem was heel andere koek en ik kreeg het Spaans benauwd. "Goed, bereidt jij hem dan maar voor" hoor ik Willem zeggen. En terwijl ik aan het pijpen ben begint ze mijn kont in te smeren met glijmiddel en steekt er al snel een kleine buttplug in. De speeltjes lagen er nog steeds. "dat gaat wel heel makkelijk" weet ze te melden. Ze heeft gelijk hij schiet er zo in dankzij alle glijmiddel en het voelt heerlijk. Maar dit is dan ook een kleine buttplug. Ze haalt de buttplug eruit en smeert glijmiddel op de rubber dildo die er ook ligt. Deze heeft een vergelijkbaar formaat als mijn lul. Als ze de eikel van de dildo voor mijn anus zet en voorzichtig naar binnen duwt moet ik even de pijn verbijten. Dit is echt een stuk groter dan wat er net in zat. Voor ik kan bijkomen begint ze hem al langzaam verder door te duwen. Het doet pijn maar tegelijkertijd is het ook mega opwindend. Als ze mij vervolgens begint te neuken met de dildo gaat de pijn al snel weg en is het alleen nog maar geil en lekker. De dildo drukt iedere keer tegen mijn prostaat wat een heerlijk gevoel geeft. Ik voel dat mij lul weer keihard is geworden.

Dan stopt ze en zegt tegen Willem "Ik denk dat hij er klaar voor is". Ze wisselen van kant en ik begin wil haar heerlijke natte kut weer lekker likken maar dat is niet de bedoeling want ze gaat al snel aan de kant zitten om goed te kunnen zien hoe Willem mij gaat neuken. Willem zit achter mij en ze moedigt hem nog een keer aan "Ja neuk hem, hij vind het vast lekker!". Willem smeert zijn lul eerst nog goed in met glijmiddel en dan voel ik hoe de eikel tegen mijn ster aan drukt, voor ik het besef drukt Willem de grote eikel naar binnen. Gelukkig was ik al goed opgerekt door de dildo anders zou ik het nu echt niet meer uithouden. Willem houdt iets meer rekening met mij en laat mij even wennen aan de omvang van zijn lul. Daarna duwt hij voorzichtig door en herhaalt dit een paar keer om vervolgens zijn lul langzaam helemaal naar binnen te duwen. Ik weet niet wat ik allemaal voel, pijn, opwinding, schaamte... maar een ding is zeker ik wil niet dat het stopt. Willem begin mij nu gewoon keihard te neuken. Ik hoor Petra nog roepen dat het zo geil is en zie in mijn ooghoek dat ze zichzelf keihard aan het vingeren is terijl ze een vibrerend eitje heeft ingebracht die haar g-spot stimuleert. Willem blijft gewoon door neuken en door de druk op mijn prostaat kom ik na een tijdje spontaan klaar. Mijn keiharde lul spuit de ene na de andere straal eruit. Dit had ik nog nooit meegemaakt, zonder dat dat iemand mijn lul heeft aangeraakt en dan toch zo klaarkomen. Petra ziet het ook en roept naar Willem "Hij vind het echt lekker hij komt gewoon klaar.". Op dat moment voel ik dat Willem het tempo verhoogt en dan ineens zijn lul tot aan de wortel in mijn darmen drukt om daar heftig klaar te komen. Ik voel de pulserende lul en de warmte van zijn zaad in mij. Petra krijgt alweer een orgasme door het vingeren, eitje en de geile aanblik van de 2 neukende mannen. Ze komt alweer spuitend klaar zo heftig is haar orgasme.

We ploffen allemaal op onze rug op bed om even bij te komen. Mijn lul stond nog steeds stijf overeind na de heerlijke neukbeurt die ik had gekregen. Petra zag dit en pakte al snel mijn lul vast om deze rustig af te trekken. Na een paar keer mijn paal gestreeld te hebben nam ze hem in haar heerlijke mondje om hem vervolgens diep in haar keel te laten glijden. Wat een lekker gevoel was dat toch. Maar het was duidelijk dat ze meer wilde en ging boven op mij zitten en liet mijn neuklat zo in haar kletsnatte kut glijden en begon mij zo te berijden. Ik nam haar tepels om de beurt in mijn mond om haar aan te moedigen. Ze boog voorover en we gaven elkaar de meest intense kus ooit voor mijn gevoel. We voelde beide de geiligheid in ons lijf en genoten er volop van. Willem die ons had bekeken en zijn eigen lul ter hand had genomen besloot dat hij daar wel wat hulp bij kon gebruiken. Hij ging op bed staan waardoor zijn half stijve lul voor Petra haar mond kwam te hangen. De bedoeling was duidelijk en ze stelde hem dan ook niet teleur en nam de lul helemaal in haar mond. Dat kon nu nog omdat hij niet helemaal stijf was maar al snel stroomde het bloed van Willem weer richting zijn kruis en kon Petra die lange, dikke lul niet meer helemaal in haar mondje houden. Ze begon nu aan zijn ballen en lul te likken alsof het een ijsje was. Nam vervolgens de grote eikel weer in haar mond om deze vervolgens zover mogelijk over die grote lul heen te schuiven terwijl haar tong de eikel masseerde. Ik bleef haar ondertussen door neuken en had een goed uitzicht op wat ze aan het doen was. Willem haalde zijn lul uit Petra' mond en zei "We gaan nu toch die DP eens proberen". Petra schrok en zei dat ze dat echt niet wilde maar Willem stelde haar gerust "Er komt niks in je sterretje..". Hij ging toen op zijn knieŽn achter haar zitten en zei dat ik even stil moest houden. Toen zette hij zijn lul tegen de super natte en daardoor gladde kut en drukte deze langzaam naar binnen. Eerst zijn eikel maar vervolgens schoof hij hem er helemaal in. Ik voelde zijn lul langs die van mij glijden wat erg vreemd aanvoelde. Petra riep ondertussen uit dat ze nog nooit zo gevuld was geweest en dat het zo lekker was. Op dit moment begonnen Willem en ik alsof het afgesproken was haar te neuken in een rustig ritme. Heel bijzonder maar mega geil. Petra hield het niet meer en viel boven op mij omdat ze niet meer de kracht had om zelf overeind te blijven. Ondertussen bleef ze maar door kreunen "Ga door en wat is dit lekker en oh oh.. ik kom alweer klaar". Ze kon er geen genoeg van krijgen, wij trouwens ook niet want we voelde hoe haar kut samenkneep door het orgasme. We voerde het tempo een beetje op en ik voelde mijn zaad alweer opborrelen. Ik deed mijn best om het orgasme zolang mogelijk uit te stellen maar merkte dat Willem het tempo nog meer opvoerde en dat zijn lul dikker werd. Dat was een duidelijk teken dat hij ook weer zou klaar komen. Ik zette ook een standje bij waardoor we uiteindelijk Petra samen helemaal volspoten. Ze bleef maar kreunen dat het zo lekker was en dat ze niet wilde dat het op hield maar ook dat ze niet meer verder kon. Ze had geen energie meer over en we vielen uiteindelijk alle 3 voldaan op bed.

Na een paar minuten staat Willem op en begint zijn kleren aan te trekken. Als hij klaar is kijkt hij hoe wij uitgeput op bed liggen en zegt doodleuk "Ik moet weer verder maar dit was heel lekker, ik laat mijzelf er wel uit. Volgende keer weer?".
Petra en ik kijken elkaar aan en kreunen in koor "Ja, graag!".
Als Willem weg is en Petra en ik bijgekomen zijn van deze onverwachte trio ervaring gaan we samen nog lekker even douchen waar we niet van elkaar af kunnen afblijven maar heel veel gebeurd er verder niet meer want we zijn simpelweg te moe om door te gaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners