Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De oppas 2 - 5662 keer gelezen
Die avond bespraken wij onder ons wat er die dag was gebeurd. An vertelde me dat het zien van mij die met Iris bezig was haar zo geil had gemaakt dat ze zichzelf nog een keer had klaargemaakt met haat dildo waar Iris bij was en deze gevingerd heeft. Nu wist ik dat An sluimerende lesbische gevoelens had , maar ik had nooit gedacht dat ze die zou laten doorbreken. Dit gegeven maakte mij ook weer geil en voor we het goed en wel besefte lagen we weer te neuken. Wat voor ons raar was . want door mijn drukke werkschema bleef er vaak maar tijd over om een keer per week te vrijen en te neuken. Die momenten waren wel heel intens en bevredigend. Maar vonden meestal op zondag namiddag plaats als de kinderen naar de speelpleinwerking waren en zeker niet voor we gingen slapen.Na de daad van het haar lekker volpompen als zij net aan het klaarkomen is , liggen we nog even na te praten en laat ze me vallen dat ze mij wel eens verder wil zien gaan met Iris en kan toekijken hoe ik Iris zou ontmaagden. En later zou ze het wel zien zitten om verder te gaan met drie. Nu was mijn echtgenote niet dadelijk het grootste seksbeest en hield ze nogal vast aan wat ze kende en niet aan fantasie’ n , dus dit was voor mij helemaal nieuw en zorgde dan ook weer voor nog een stijve en nog een snelle beurd die avond. En weer genoot ze en kwam die dag voor de derde keer klaar.Wisten wij veel op dat moment dat alles sneller zou komen dan we dachten en eigenlijk stiekem hadden gehoopt en een beetje geplant. De bedoeling was dat An Iris zou voorbereiden door het onderwerp ontmaagding en seks met ons ter sprake te brengen en te kijken hoe haar reactie daarop was en dan pas mij erbij betrekken.

Maar zoals gezegd komt alles sneller dan verwacht en op woensdagavond komt mijn tante bij ons langs . blijkt dat ze de volgende dag moet worden opgenomen voor een ingreep en een dag of tien in het hospitaal moet blijven, en of het mogelijk is dat Iris bij ons terecht kan. Want alleen in huis blijven voor een 18 jarige dat kan niet.

Snel komen we tot overeenstemming dat Iris overdag in het huis kan zijn voor haar schoolwerk ,, want daar heeft ze alles ‘’ en s’ avonds bij ons zal eten en slapen. Iris is ondertussen ook bij ons aangekomen en krijgt te horen wat er is afgesproken. En als ik haar aankijk lijkt het wel alsof haar ogen pretlichtjes krijgen.

De volgende dag heft mijn vrouw het logeer bed opgemaakt in de kleine kamer , het is toch alleen voor het slapen , omdat ze niet bij een van de kinderen op kamer moet en deze samen moeten slapen, komt toch ruzie van.

Die avond komt Iris zoals afgesproken na school bij ons eten en gaat dan nog even haar huiswerk maken om later terug te keren. Ze moest toch niet op bezoek bij haar moeder , want deze ging pas vrij laat onder het mes en zou zeker nog niet wakker zijn voor een uur of elf . rond acht uur verschijnt ze weer bij ons , via de garage die overdag altijd los is , hoeft ze niet te bellen.En dan krijgen wij beide iets te zien wat we niet voor mogelijk konden houden. Iris verschijnt in een rokje tot ( nog kuis genoeg ) een centimeter of 10 boven de knie; aan haar benen een witte glansende lycra panty , en rode schoentjes. Verder een mooie maar simpele witte blouse , die echter doorschijnend is als een sigaretenblaadje en hier onder een knalrode bh. In de deuropening staande lijkt het wel of ze ons wil prikkelen want ze blijft even staan als liep ze een mode show. Ik fluit tussen mijn tanden alsof ik een bouwvakker was die een ding van 16 ziet lopen pronken met haar lichaam.

De kinderen lagen al in bed , gelukkig maar, en als ze dichter bij komt gestapt , neemt ze de rand van het rokje en gunt ons een zich op haar kleine knalrode tanga. Een ding bederft het uitzicht nog een beetje !! haar schaamhaar puilt eronderuit.Zeg niet dat jou moeder dat voor je heft gekocht, zegt An.
Nee , hoor . als ze dit ziet wordt ze gek. Haar meisje als en ordinaire straatgriet gekleed. Heb ik vanmiddag samen met een vriendin uitgezocht. Zij heeft wel wat ervaring met speciale kledij uit te zoeken. Heb het van mijn eigen gespaarde centen van het oppassen gekocht.

Ik zit in mijn boxser , zoals vaak s’ avonds ‘ maar heb hier niet meer aan gedacht ! mijn stijve lul is duidelijk zichtbaar . ik denk zelfs dat ze het al gezien heeft als ze even over haar lippen likt. Hebben wij het seksmonster in haar losgemaakt ??

Staat je goed hoor meid , maar loop zo maar niet over straat , want dan krijg je problemen. Zegt An
Had ik al door , toen ik alles aanhad en in de winkel even voor de spiegel stond , keken alle mannen niet naar hun vrouw maar naar mij; wat menig boze blijk opleverde.

Ze komt in de zetel tegenover ons zitten. Haar rokje schuif iets omhoog en ik zie de rand van het slipje . boem , nog wat stijver. Alleen dat schaamhaar stoort.

An kijkt haar ook aan en ik zie haar hand geniepig naar haar kruis gaan en even over haar schaamheuvel strijken. Die is dus ook al opgewarmd;

Dat kan ik me voorstellen ! zou ik verdorrie ook doen hoor. Schit meid zo lekker dat je eruit ziet. Ben helemaal van de melk;
Merk ik niets van aan je boxer te zien . en ze kijkt recht naar mijn harde lul.

An heeft alles even aangehoord .

Bert heft gelijk hoor , je ziet er hot uit . maar een ding zou je nu nog moeten aanpakken ! dat bos haar daar moet er af . dan pas zal je op een top een grave hot chik zijn.

Even is ze uit haar lood geslagen .maar al snel hersteld ze zich.

Laten we er dan maar aan beginnen , wie gaat het doen?

An kijkt naar mij en ik naar haar.

Jij , want je doet het bij mij ook altijd ; zegt An.

Ik knik van oke

Als het goed is voor Iris ??
Ja hoor, doe maar , lijkt me opwindend om een man dat te laten doen. !

Ik sta dus op en ga naar de badkamer om het nodige materiaal te halen . tanduese , scheermesjes voor vrouwen , dito voor het scheerschuim, handdoeken en een kom met lekker warm water. An heeft haar ondertussen mee naar de slaapkamer genomen . daar staat ze onwennig even te kijken . An neemt het initiatief en begint Iris uit te kleden. Rustig en met veel zin voor het gebeuren doet ze alle kledings stukken met respect uit en hangt ze met veel respect op de stoel naast het bed.

Even later staat ze naakt voor ons. Haar schoonheid komt nu pas tevoorschijn. Vorige keer heb ik er niet zo nauwkeurig op gelet , maar als en ontluikende roos komt haar jonge seksuele schoonheid tevoorschijn. Haar stevige borsten , jong , onberoerd , haar blinkende jonge huid , strak waar het moet en bol waar het mag.Ik laat haar nu op bed gaan liggen , haar kont net tegen de voorkant van het bed aan en har voeten tegen de houten kant zettend. Net dezelfde manier als ik gebruik bij An. Hierdoor komt haar kutje mooi in het zicht en haar benen moeten en beetje openvallen zodat ik de nodige ruimte heb. Ik schuif een handdoek onder haar billen en kijk haar even over haar schaamheuvel aan.

Nog altijd zeker ??
JA !!!

Ik ga aan het werk en leg eerst alles naast haar klaar , zet het water op en handdoek op de grond en leg een kussen neer om mijn knieen op te zetten; dan kniel ik neer en steek de stekker van de tondeuse in het stopcontact die ik onder het bed heb gemonteerd speciaal voor zulke dingen; nog even kijk ik haar aan en zet het apparaat aan. De eerste aanraking met haar schaamheuvel doet haar sidderen , maar al snel bedaard ze en ziet ze hoe ik snel het eerste grote haar weg haal en ze na enkele minuten haar schaamhaar naast haar ligt in een speciaal potje. Ik wil het bewaren zoals ik dat van An ook in een potje in mijn nachtkastje heb staan.Dan neem ik een washandschoen , dop deze in het water en wrijf haar kutje even goed nat. Dan gaat er een grote hoeveelheid scheerschuim op en wrijf ik haar poesje grondig in. Ik neem een scheermesje en rustig en met voorzichtigheid begin ik haar te scheren. Elke streek lat een beetje meer van haar schaamheuvel zien, streek voor streek ontdoe ik haar van de stoppeltjes op haar spleet. En na enkele minuten ligt ze met een volledig geschoren kutje voor me. Nog snel smeer ik haar huid in met een créme en laat haar schaamheuvel fris ruiken en glinsteren.

Zo , dat is ook weer klaar !

Haar hand zakt naar haar poesje, en voelt voor de eerste keer haar haarloze schaamheuvel.

Wouw , dat voelt hot aan zo. Zo anders , zo sexy , fris en proper.
Das inderdaad zo , meid : zegt An ; fris sexy en proper; veel makkelijke als je ongesteld bent , je bent binnen de kortste tijd netjes en rein gewassen;

Dan staat ze recht en gaat voor de grote spiegel aan de kleerkast staan; ze betast zichzelf en bekijkt har nieuwe uitzicht. We laten haar even doen.Zelf zijn we beide bloedgeil geworden. Mijn lul staat volledig stijf in mijn slip, An heeft al een hand in haar broekje en voelt haar hitte . we kijken elkaar aan en binnen twee tellen zijn we evenals Iris naakt nemen har bij de hand en vallen met drie op het bed. Mijn handen grijpen naar de borsten van An , en naar haar kut. Zij op haar beurd doe het zachter met Iris en begint de jonge vrouw zacht te strelen. Haar borsten, haar buik en haar poes worden verkend . terwijl ik toekijk en An een vinger in haar kut duw . dadelijk begint ze te spinnen en laat Iris los om zich met mijn stijve lul bezig te houden; ze duwt me plat op bed en sluit dadelijk haar lippen rond mijn lid. Zacht en zwoel begint ze m te pijpen .

OO , klinkt het boven me ;

En ik kijk recht in de verwonderd kijkende ogen van Iris. Natuurlijke lomperiken als we zijn. Hebben we haar net kaal geschoren als een echte jonge vrouw betaamd , ziet ze plots hoe een vrouw een lul in haar mond neemt. Maar ze bekomt nogal snel van haar schrik en i voel haar handen over mijn borstkas glijden tot aan mijn buik waar ze stopt tegen het hoofd van An . dan gaat ze weer omhoog om bij mijn tepels te blijven hangen en er met een vinger rondjes rond te trekken; deze reageren dadelijk en stijven op. Ik kijk recht in haar ogen die me lijken te vragen ;; mag ik ;; . ik knik simpel bevestigend.

ze buigt voorover en neemt er een tussen haar lippen . zacht ,rustig en met veel gevoel begint ze te likken en te zuigen als een baby. Nog stijver word mijn tepel en ze gaat nu naar de andere . ook deze krijgt dezelfde behandeling. An moet dit gemerkt hebben want mijn lichaamstaal veranderd geheel. Korte ademhaling en opgespannen spieren verraden mijn genot.

Dan voel ik een van haar handen over mijn buik glijden en zich en weg banen tussen mijn buik en het pijpende hoofd van An ; om dan plots haar hand rond mijn pik te sluiten terwijl An me nog steeds pijpt.

Jezus , wat een genot veroorzaakt dit ; kreunend lig ik daar met twee vrouwen die me verwennen.

Het nadeel is dat ik moet aangeven dat ik ga komen. An kijkt me even aan en laat even mijn pik los . dan gebeurd wat ik nooit had verwacht. Iris sluit snel har lippen rond mijn lul , likt even aan mijn eikel en zuigt deze tot halfweg haar mond. Haar hand beweegt met korte rukjes over mijn lul.

Stop ! ik ga klaarkomen , gil ik.

Maar ze laat mijn pik niet los en zuigt rustig verder. Met als resultaat !!

O god , iiiKKKKKK kkooooooooooo oom ja aja iik kooooooomklaar .

En met een spetterend orgasme spuit ik haar geile jonge mond voor het eerst in haar leven vol met zaad. Zaad dat met en ongekende kracht uit mijn pik spuiten haar even doet happen naar adem . ze laat echter niet los en slikt alles in. Straal na staal gesel ik haar keel en voel haar slikken en slikken. Als de laatste straal is weggewerkt sabbelt ze mijn pik nog volledig proper en laat dan pas los; An en ik kijken elkaar aan alsof we een geest zagen. Hoe leg je uit dat een meisje van 18 die nog nooit een pik in levende lijve zag zo wet wat ze moet doen.

Zij ziet onze verwondering en zegt dan.

Dachten jullie nu echt dat ik niets wist. Je moest eens weten waar er op school allemaal word over gesproken op de speelplaats !en trouwens , vroeger was het de kamasutra en tegenwoordig heet dat internet.Zo weer een stukje van het verhaal dat me jaren geleden zoveel plezier bezorgde en ons drie jaren plezier heft bezorgd . de volgende keer meer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners