Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De staaf van Sint
Het heerlijk avondje is gekomen. Sint en hoofdpiet zijn samen met twee hulppieten langs de families gegaan die op hun advertentie hadden gereageerd. Na afloop gaan zij nog even langs bij hun buren, voordat ze zijn verjaardag gaan vieren

Twee neuzen drukken tegen de ramen. Ze kijken naar de auto die voor hun huis parkeert. Ik stap uit, en zet m'n mijter op. Een grote hulppiet geeft mijn staf. Lara en Sanne drukken hun gezichten helemaal plat.

"Geloven ze nog?", vraagt de hoofdpiet. Die kijkt naar de snoetjes. "Ik denk het niet, maar cadeautjes vinden ze altijd leuk." De pieten waggelen naar de voordeur; het gevolg van te veel borrels. Ik schrijd daar nuchter achteraan; sint was de bob omdat het lot om te rijden op hem was gevallen. En welke sint wil nou niet drie dronken vrouwelijke hulppieten? Hoe meer op, hoe gewilliger. Was dat niet een oud gezegde: Een dronken vrouw is een engel in bed?

De hoofdpiet zet de zak neer en haalt er een pakje uit. Er zit een banketstaaf in, zie ik aan het papier. "Dat zullen ze lekker vinden", grinnikt de kleine hulppiet. "Ze moest eens weten", fluister ik zacht tegen de hoofdpiet. "Kan ze lekker lebberen aan de staaf van sint", lacht de grote zacht. "Spijs er uitzuigen, jammie."

Het is iets minder dan een jaar geleden. Maar het staat me nog goed voor de geest. Een heerlijk middagje op zijn verjaardag. Als de dag van gisteren herinner ik het me. Luister.

Catherine doet open. Krijgt het pakje in handen gedrukt en een zoen op haar mond. Zegt "yummie, ik wordt verwend!" Ze is door de kus onder de zwarte vegen gekomen, en probeert die weg te werken. Tevergeefs, ze maakt het alleen maar erger. Daarna smeer ik haar onder de witte schmink. Ik druk mijn tong tussen haar lippen en even proeven we die van elkaar. Ze kijkt snel of de kinderen het zien, maar die worden in beslag genomen door de grappen van de hoofdpiet. Ook haar man ziet niets omdat hij opgaat in een gesprek met een hulppiet. "Dit is de eerste keer dat ik sinterklaas tong", fluistert ze zacht als ze de strepen probeert weg te vegen. Het enige effect is dat haar gezicht grijsrood wordt. "Bent u Dik?", fluistert ze. Ik brom met een lage stem zacht "ja". ‘’En jij Diane?" Hoofdpiet schudt ja. "Welkom, sinterklaas, piet." De hoofdpiet geeft een groot suikerbeest aan Cock, en kust hem. Twee keer op de wang, en een keer op de mond. Lichte afdrukken staan op zijn gezicht; het meeste heeft ze aan andere papa's en mama's gegeven. "Papa!", roept Lara. "Dat mag niet van mama!" Ik geef hem een hand. Een hand van mannen onder elkaar.

Het vijfde bezoek van de dag. Vier keer hadden we blije maar ook bange kindergezichten gezien. Bang voor de straf die ze zouden krijgen, hoewel hoofdpiet hun door de telefoon had verteld dat piet dat niet meer deed. Blij met het snoep en het speelgoed. Even zoveel keer had de hoofdpiet een zak met cadeaus in de handen gedrukt gekregen, en hadden de pieten een borrel genomen zodat ze nu behoorlijk tipsy zijn. Cock en Catherine hadden niet op de advertentie in het lokale sufferdje gereageerd, maar het had Diane toch leuk geleken om langs hen te gaan.

Om elf uur waren onze kinderen opgehaald. Ze hadden hun eigen feestje. Silvi en Mar, collega's van Diane, waren een half uur eerder gekomen. "Het had hen wel leuk geleken om hulppiet te zijn", had Di gezegd. "Ik ben Dik, de echtgenoot van Diane, maar dat zal je al weten. Ik ken jou nog niet", had ik tegen Silvi gezegd. "Ik werk nog maar een paar maanden met haar", had ze me verteld. "Via een uitzendbureau." Ik had de witblonde vrouw opgenomen. 'Opgestoken lang haar. Ongeveer vijf centimeter kleiner dan Di, maar langer ogend omdat ze smaller was. Lichtbruine ogen, lelieblanke teint.' "Ik ben vierentwintig." 'Net zo veel jaar jonger dan Mar die al op het kantoor werkte voordat Diane er kwam', had ik gedacht. Had haar begroet met een kus. "Long time, no see. Alles goed?" Ze had geknikt. "Beetje somber. Maar het gaat z'n gangetje." Ze was een centimeter of zo kleiner dan Diane; iets breder dan toen ik haar de vorige keer had gezien. Had het haar nu kort laten knippen en roodbruin laten verven.

De dames hadden mij en elkaar geschminkt onder het genot van een tweede kopje koffie en stukken roomboterstaaf. Ik zat met een baddoek om m'n nek in mijn blote bast. De anderen hadden ook een baddoek om en hadden ook hun truien uit. Pikzwart werden de pieten en sneeuwwit ik. We deden nog niet aan andere kleuren, maar zouden dat een volgende keer overwegen. "Op de staaf van sinterklaas", had de grote piet in wording gegrapt, en had nog een stuk van de schaal genomen. Ze was pas gescheiden, en niemand had zo'n uitspraak van haar verwacht. "Hij heeft niet alleen een staf maar ook een staaf." "Met romige inhoud." "Is die van deze sint ook lekker?", had de kleine piet in wording gevraagd terwijl het spijs op haar schoteltje viel. Kort daarvoor was het naar buiten gespoten toen ze haar tanden in de krokante korst van de staaf zette. "Heel hard, maar met zachte vulling", had Diane met volle mond gegrinnikt. "Ik heb best wel trek", had de grote piet gezucht, terwijl de laatste hand aan haar lippen gelegd werd. "Neem nog wat", had Diane gereageerd en had haar weer de schaal aangereikt, "er is ook chocola." Ze had zich in de winkel niet ingehouden, en de lekkerste lekkernijen gekocht. De sfeer voor de dag was gezet. Na een uur waren we vrijwel onherkenbaar.***

"Ik lees in het grote boek over jou, Catherine. Kom eens bij sint op schoot." Ze nestelt zich op mijn bovenbenen, en ik zeg: "Even anders gaan zitten. Er knelt wat." "Sint!", roept ze uit. Slaat een arm om mijn schouder en tilt haar achterwerk op. "Mooi", zeg ik nadat ik in haar decolleté heb gekeken. Ze roept "sint, toch!", grijnst, en trekt haar V-hals op.

"Ik lees dat je het afgelopen jaar ondeugend bent geweest. Klopt dat?" "Ik ondeugend? Hoe komt u daar bij?", lacht ze. "Nou, de hoofdpiet heeft je gezien toen je bezig was. Nietwaar, hoofdpiet?" "In het donker," antwoordt die. "Je hebt in de hot tub gezeten." "Wat is daar verkeerd aan?" Ik buig naar haar oor: "Je had niks aan." Dan voor iedereen hoorbaar: "De kat in het donker geknepen." "Ik zal volgende keer het licht aan doen." "Je hebt billenkoek verdiend. Over de knie, jij." Ik pak haar vast en leg haar op de buik op mijn dijen. Doe mijn handschoenen goed. De hoofdpiet geeft haar vijf stevige slagen met de gard en ik voeg daar twee harde klappen met de hand aan toe. "Au", roept ze. "Dat doet zeer." Daarna laat ik haar gaan. Een knecht geeft haar een suikerbeest. Ze gaat daar lekker aan sabbelen, en begint te kwijlen. De zakdoek van sint brengt uitkomst.

"Neem nog een borstplaat. Zelf gemaakt," zegt Catherine. Zie ik een traan in haar oog? We nemen allemaal wat. "Een crunchy bite, maar zacht van binnen", oordeelt de kleine hulppiet. Haalt de tong langs de lippen. Er zitten kleine stukjes op, nat van speeksel. "Lekker hard en zacht tegelijk." "Slecht voor de lijn, maar o zo lekker." "Ik weet ook wel iets wat dat is." "Daar val je van af, hihi."

De kinderen hadden zich laten verwennen. Ze zitten op de bank, met de handen vol schuimpjes, en papier en speelgoed naast hen. "Mam, was dat de kat van de overkant, toen die in onze tuin kwam?", vraagt Lara. Catherine lacht en zegt terwijl ze kleurt: "Hij wilde een gat graven tussen de nieuwe plantjes." "Je wist wel dat het niet mocht, want ik zie je een kleur krijgen", zegt Sanne.

"Cock, kom bij sint", beveel ik. "Wilt u hem genadig zijn?", vraagt de hoofdpiet. "Ik heb hem al gestraft." "Daar heb ik niets van gezien. In het boek staat dat'ie heel stout is geweest." "Ik heb hem in z'n ballen geknepen", zegt ze heel zacht, dichtbij mijn oor. "Toen niemand keek." "Goed, Cock, ga maar weer", zeg ik, "je hebt je straf al gehad hoor ik net." Hoofdpiet geeft hem een banketstaaf. "Geniet er van", zegt de kleine hulppiet.***

De pieten gaan te voet een huis verder. Ik rij de auto daarheen. Na het in de garage gezet te hebben, loop ik naar de hal. Daar zet ik mijn mijter als een fallus op een haak van de kapstok. Ik wacht tot de pieten komen. Die lijken met de minuut joliger te worden.

"Lleuk om snoepgoed te geven aan de kinderen die we op straat tegenkwamen", lalt Silvi als we allemaal in de hal staan. "Wat deed jij nou?", vraagt ze aan Diane. "Snoep stoppen in de brievenbussen van de huizen aan de overkant. Blijven jullie nog wat drinken nadat jullie schoon zijn?" Silvi knikt. Wanneer komen de kids thuis?", vraagt Mar. "Tussen zeven en acht, als ze de patat op hebben. Hoezo?", antwoordt Diane. "Dan hebben we nog een paar uurtjes." "Een paar uurtjes om uit onze roezen te komen."

"Nu ik zit, komt de warmte llos. Het zweet lloopt van m'n gezicht", zegt Silvi. "Ik zie het", zegt Mar, "het vermengt zich met je schmink." "Dat is bij jullie allemaal zo," zeg ik. "Schenk mij ook in." "Extra vol." "Je moet je achterstand inhalen", lacht Diane terwijl ze mijn glas tot de rand vult met bisschopswijn. Schenkt ook voor de anderen in. Silvi leegt de hare in één teug. De rest doet het rustiger aan.

"Je had hem wel goed te pakken, Diane", zegt Mar. Die doet of haar neus bloedt; ze had toch gezegd dat niemand het had gezien?

De pieten trekken hun pakken uit. Diane en Silvi zijn topless en zitten in hun slip. Mar zit in ook in haar slip maar heeft haar beha aan. Een sensueel exemplaar, met fijne werkjes. Ik doe mijn tabbert uit. Drie paar ogen kijken naar mijn lange witte ondergoed. De dames proesten. Ik kijk naar de grond en zeg "lach niet. Ik heb dit niet altijd aan."

"Er is speculaas. Verschillende soorten: brokken en koek met spijs", zegt Diane. "Oh wat verrllleid jij ons." "Maar wat is het lekker om te zondigen. Eén keer per jaar moet kunnen, Dik", zegt Mar. "Wel vaker", antwoord ik. "Hoe vaak?" Ze kijkt me aan met die mooi opgemaakte kijkers. Ook nieuw voor haar. "Eens per maand, toch wel", antwoord ik. "Eens per maand", herhaalt ze. "Dat weet je nu, Catherine." Dat wist ik al", zegt die, "Hij heeft regelmatig bijvoeding nodig."

***Silvi zet haar pietenmuts af en maakt haar opgestoken haar los. Op kantoor heeft ze het altijd in een paardenstaart, had Diane me verteld. De combinatie met haar zwarte gezicht en de witte strepen geeft haar een spookachtig uiterlijk.

Mar keek met haar donkerbruine ogen naar me. Ze vertelde dat het voor de omgeving best wel onverwacht was geweest wat er driekwart jaar geleden gebeurt was. Met ogen vol verlangen. "Een vrouw alleen heeft ook haar behoeften. Behoeften die niet met de hand of een apparaatje bevredigd kunnen worden." Was dat een hint? Ik keek naar Diane. "Ik heb het ook gehoord. Ga ervoor!"

Diane en ik poetsen de schmink van onze gezichten. Silvi en Mar doen dat bij elkaar. We kijken regelmatig naar de blanke borsten van Silvi. "Mooi hè?", zeg ik zacht tegen Diane. "Heel mooi. Ze is in de bloei van haar leven", fluistert ze terug. "Ik ga die bloemen plukken." Blijkbaar zei ik het net niet zacht genoeg want ze vraagt: "Wat ga je plllukken?" Ik verschiet van kleur, en Diane antwoordt: "Je kan beter vragen 'wie'." Ze giechelt. "Je mma man?" Ze giechelt weer. "Ja dus. Ik zie't aan je ogen." De douche heeft continudienst: Mar gaat als eerste en ik als laatste. Als ik uit er uit kom, stap ik tussen de zich aankledende Mar, de zich föhnende Silvi, en de zich afdrogende Diane. De dames becommentariëren mijn zaakje, en raken het ook aan. Ik kan een erectie niet voorkomen, wat hen nog handtastelijker maakt. "De staaf van sinterklaas", giechelt Mar als een jonge meid.

Ze zet haar tanden in een taaitaaipop. Bijt in zijn borst. Diane kijkt haar aan. "Ik wist niet dat je van SM houdt", lacht ze. Met volle mond antwoordt Mar: "Lekker om zo te eten. Heerlijk", en bijt in zijn kruis. Neemt nog hap; uit zijn onderlijf.

"Ik denk dat ìk ga plllukken", zegt Silvi. Ze trekt zo hard aan mijn stijve dat ik "auw" zeg, en Diane vraagt of ze de bloem met steel en al wil hebben. Ze beweegt haar hand langs mijn staaf tot ze mijn buik raakt. Daarna gaat ze tot het topje, en beweegt met beide handen er langs, mijn voorhuid van mijn eikel aftrekkend. Bij mijn ballen stopt ze, en neemt een exemplaar in elke hand. Masseert en knijpt tot mijn pijngrens, er net niet overheen. Pff, wat is dit zalig. Mar heeft ondertussen de handen nat gemaakt, en glijdt er mee over mijn eikel. Met die warme handen over mijn genotsknots. Diane kijkt toe. Ziet glimlachend hoe de vrouwen m'n pik masseren. Diane met de grote borsten. Mar met je hangende bloemkolen. Silvi met je puntige druiven. Ik raak ze aan. Hoe mooi tetten zijn wist ik al maar ik blijf me verbazen. A of F, hangend of puntig, het maakt mij niet uit. De zwemmers vullen mijn roede. Een beetje voorvocht komt er uit. "Hij gaat komen" hoor ik Diane uit de verte zeggen. Het lijkt of ik niets meer kan horen. Het bloed trekt uit mijn hoofd. Holy Moses. Ik kijk naar de meiden. De zwoegende meiden. Mar likt mijn pik. De dronken Silvi mijn tepels. Plots komt er een straal uit. Net nadat Mar hem uit de mond gehaald heeft. En daarna nog één. En nog één. Diane glimlacht als Mona Lisa. Goed gedaan, meiden."***

Ik leid de waggelende Silvi aan haar hand mee naar de slaapkamer. We nemen standje 69 aan, zij boven en ik onder, en likken en zuigen elkaar naar het volgende hoogtepunt. Wow! Zou het door de drank konen? Wat kan die meid pijpen! Ik begraaf mijn gezicht tussen haar dijen. Rim haar, druk mijn tong in haar ster. Duw een vinger in haar kut. Wat is ze gretig! Meer vingers volgen. Twee. Drie. Mijn hele hand. Elke keer als ik een vinger er bij doe, gilt ze het uit. Elke keer dat ik ze terug trek, schreeuwt ze dat ik dat niet moet doen. Nee, natuurlijk komt mijn hand terug. Met steeds meer vingers. Het is zo zalig om in je te graaien, Silvi. In je zak met lekkers.

Als ik het hoofd draai, zie ik Diane op haar rug liggen. Ze moet daar al geruime tijd zijn; kort na mij moet ze daar zijn gaan liggen. Toen ik naar boven ging, stond ze nog in de hal. Ze neemt een slok uit de fles in haar hand. Kijkt me met lodderige ogen aan. Luchtkust me en ik luchtkus terug. Ik zie een been van haar oudere collega. Die ligt op haar. Ze leren elkaar intiem kennen ook in standje 69. Wie had dat gedacht van Mar? Een paar keer was ze bij ons thuis geweest, op een paar kerstborrels had ik haar ontmoet. Zo monogaam en preuts als maar kon maar misschien bekeerd.

Ik focus me weer op Silvi, die als een Zuigvis aan me vast zit. Ik druk mijn bekken omhoog en stop een vinger in haar gat. Ze stopt even, en gaat daarna weer verder. Daarna stopt ze weer en ik voel het sperma dat ze opgezogen had, op mijn buik stromen. Ze likt me schoon; eerst mijn pik en daarna mijn buik. Als ze dat aan het doen is schokt ze hevig, en ik wordt nat. Heel nat.

Na een paar minuten wisselen Silvi en Mar van plaats. Ik geef me aan Mar en mijn vrouw aan haar jonge collega. Ik zie nog dat Silvi de fles aan haar mond zet die Diane haar heeft gegeven. Daarna focus ik me op Mar die als een cowgirl op me zit; met mijn pik diep in haar binnenste. Ze moet lang pompen maar krijgt wat naar boven. Niet veel, het komt van diep. "Je laatste zaad. Alles voor mij. Alles", hijgt ze voordat ze voorover buigt en zich aan me vastklampt. Zo komt ze klaar, met grote schokken.

"Wat zijn rijpe vrouwen toch lekker", zeg ik. "Dat komt door onze ervaring, hihi", reageert ze. "Dat heeft een jong blaadje niet." "Ik ben nog weinig beschreven", had Silvi gezegd.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners