Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dienstertje
Als ik met een vol dienblad met drank een tafel van vier oudere mannen nader, bekijken ze me van kop tot teen met verwachtingsvolle ogen. Toen ik daarjuist hun bestelling opnam had de mooie grijze meneer met de diepblauwe ogen m'n naam gevraagd en m'n decoltee getaxeerd toen ik bukte om te schrijven. Een beetje opgewonden door zijn doordringende blik was ik verdwenen richting toog.
"Zo Kitty, daar ben je met ons drinken! Ik heb met de jongens gewed dat jij ons je prachtige tetjes zou laten zien als ik je dat zou bevelen. Maar zij geloven niet dat je dat voor ons wil doen!" Ik krijg een rooie kop als een rijpe tomaat en mors bijna van de zenuwen en ongemak. "Sorry meneer, ik ben hier alleen voor de bediening, dat doe ik er niet bij", antwoord ik nerveus. Zijn ogen boren zich diep in de mijne en ik voel me heel onderdanig en gehoorzaam worden. "Poppetje, jij doet nu je bloesje open en je bh omlaag zodat we die lekkere tieten van jou kunnen bewonderen!" Zijn stem duldt geen tegenspraak en ik doe volkomen willoos wat hij wil, helemaal tegen m'n overtuiging in. Even later sta ik met m'n roomsoezen uit de verpakking hangend voor hun stomverbaasde ogen.
De man pakt me bij een tiet en zegt tegen zijn vrienden: "Kijk jongens, zo wil ik een grietje hebben, met de tietjes bloot en klaar om ze te grijpen. Je moet eens voelen hoe zacht en lekker die in je hand gaan liggen. Komaan mannen, niet verlegen zijn, ze bijt niet hoor."
Ik sta er plompverloren en totaal verlamd bij en laat hen willoos met m'n melkerij spelen. Ik weet niet waarom, maar ik kan me niet verzetten en moet alles gewoon toelaten. Gelukkig is het best lekker wat ze doen, maar ik schaam me een ongeluk, zoals ik daar midden in de zaak bloot sta te wezen, met de verraste ogen van alle aanwezigen op mij gericht."Beste mensen, is het geen applaus waard dat dit mooie kind ons zomaar gratis en vrijwillig vergast op dit mooie uitzicht op haar fraaie borsten? Draai eens rond popje, zodat iedereen die lekkere uiertjes van jou kan bewonderen." Ik kan niet anders dan gehoorzamen en draai knalrood een rondje voor jong en oud. Een paar jongens zitten een tafeltje verder te grinniken, terwijl ze me uitdagend bekijken. Een peuter vraagt aan zijn mama of ze aan mijn pappers mag zuigen en een oude man zet bevend zijn bril op.
"Goed zo pop, dat heb je keurig gedaan. Doe nu je rokje omhoog en je broekje omlaag, we willen ook eens zien of je pruim ook zo leuk is!" Mama mia, ik besterf het nu al bijna, moet ik ook nog mijn kutje laten zien. Om een of andere reden doe ik echter weer willoos wat hij me opdroeg en toon hen mijn blote poes. De mannen kunnen hun ogen niet geloven en vragen de man hoe hij dat van me gedaan krijgt. Hij zegt hen dat ze toch gehoord hebben dat hij het me gewoon beval en dat ik het verder vrijwillig ook deed. "Ze zal dat allicht heel opwindend vinden en daarom gewoon het spelletje meegespeeld hebben. Je hebt niet te klagen van wat je te zien krijgt denk ik he!" Neen, klagen doen ze zeker niet, al zie je dat ze hun ogen nauwelijks geloven.
"Zeg schat, doe je rokje achteraan ook maar omhoog, want je hebt waarschijnlijk ook een super leuk kontje en lekkere billen. Dat wil aliicht ook iedereen wel zien." Ik val ter plekke flauw van schaamte en zink weg in de bevrijdende duisternis.

Als ik terug bij kom lig ik op mijn rug op de mannen hun tafeltje ... met m'n tieten bloot en m'n benen wagenwijd open. Iemand speelt met m'n blote tetters en de grijze meneer peuterd aan mijn lipjes. Machteloos onderga ik deze vernedering, niet begrijpend waarom ik me niet kan verzetten. Maar hun werk zet wel mijn hormonen in hoogste versnelling en ik word met de minuut geiler. Mijn melkerij wordt heerlijk gekneed en m'n lipjes worden gerokken, geknepen, gemasseerd en krijgen klapjes. Een duim glijdt over de volle lengte van m'n natte gleuf en duikt dan plots naar binnen, terwijl m'n klitje met een vinger geprikkeld wordt. Ik voel me botergeil worden ondanks al m'n schaamte, en op de achtergrond groeit een beuk van een orgasme.
"Komaan pop, omdraaien, uitkleden en op handen en knieŽn gaan zitten, benen wijd. Mijn vriend gaat je nu uitgebreid en stevig afmelken, terwijl wij hierachter met je lekkere gaatjes gaan spelen." Weer doe ik willos en gehoorzaam alles wat hij beval en even later zit ik helemaal bloot in de aanbieding. Ik gloei en beef langs alle kanten en als een paar ruwe mannenhanden mijn melkwinkel vastgrijpt en me begint te melken, voel ik me weer bijna wegdraaien. Een paar stevige klappen op m'n kontje haalt me echter terug bij de les en de duim in m'n hete spleet focust mijn aandacht.
Ondanks de vernedering en alle schaamte is het enorm lekker wat ze met me doen en ik word zo heet als lava. Ik zweef op golven van genot en voel die duim in en uit m'n dampende grotje gaan. Heel mijn wereld lijkt in brand te staan tot ik plots gil van ontzetting: die duim is sapnat zomaar ongevraagd mijn sterretje in gedoken, terwijl twee vingers zijn plaats innemen in mijn druipende mossel. Ik knijp instinctief alles dicht, maar twee handen knallen op m'n billen en manen me aan om te ontspannen.

Hier zit ik nu open en bloot! Ik word ruw gemolken en diep gevingerd in kut en kont ... en ik laat dat allemaal willoos gebeuren. Alle mensen kijken ademloos en opgewonden toe en ik zie zelfs een jong koppeltje dat stiekem ook zit te foefelen aan elkaar. Mijn lichaam krijgt heerlijke genotscheuten in alle richtingen, m'n bekken wordt helemaal warm en in mijn hoofd wordt een lichtshow opgevoerd. Zinderend en bevend ga ik daar een enorm lekker orgasme, genietend tot in de toppen van mijn tenen. Vloeibare spasmen denderen door m'n lijf en ik geniet uitzinnig, wippend op die vingers.

"Kitty, tijd om op te staan, seffens kom je nog te laat op school meid. Haast je wat!"
Wat, hoe, waar. Wat komt mama's stem hier plots doen? Kliedernat en nagenietend word ik wakker.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners