Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dinsdagavondsport
Waarschijnlijk keek ik erg verbaasd toen ze me vroegen of ik speciaal op dinsdag kwam. Nee, mijn vriend vond dat sporten goed voor me was. Ik had het zo lang mogelijk uitgesteld, maar toevallig was ik deze dinsdag dan eindelijk naar de sportschool gegaan. De man achter de balie keek me veelbetekenend aan. “Mark hier zal je wel even rondleiden” zei hij met een knipoog. Mark, een sportief uitziende man van ongeveer mijn leeftijd, glimlachte breed en stelde zich voor. Hij liet me zien waar ik moest zijn. Ik vroeg hem wat er zo bijzonder aan dinsdag is en hij antwoordde: “Om tien uur gaan alle kleren uit”.

Nu keek ik nog verbaasder. “Naakt? Maar dat gaat dan toch helemaal uit de hand lopen?” Marks glimlach werd nog breder toen hij zei: “Dat hoop ik wel!”

Verward kleedde ik me om. Maakte Mark een grapje? Ik kon natuurlijk voor tienen weg gaan. Ik ben niet preuts, maar om nou meteen alles uit te trekken? En hoe loopt het dan uit de hand? Ik zag al complete orgies voor me. En dat vond ik eng en raar. Maar ik merkte ook een soort van kriebels in mijn buik.

Ik trof Mark weer in de zaal. Hij legde me uit hoe alles werkt. Terwijl ik rustig fietste zat ik toch wat te piekeren. Zou het waar zijn, dat om tien uur alle kleren uit gingen? Ik kan natuurlijk zorgen dat ik dan aan een rustig onderdeel bezig ben. Of op tijd naar huis. Want ja, toch wel eng.

Toen ik op de lopende band lekker aan het rennen was begon ik aan het idee te wennen. Als ik heel eerlijk ben: het leek me wel spannend. Iedereen naakt. En dat had ook wel iets met Mark te maken. Hij had een leuke glimlach, een prima lijf en hij was, eh, tja, het was gewoon een lekker ding.Na nog wat andere toestellen ging ik met de gewichtjes trainen. Ik zat op de bank mijn armspieren te trainen toen ik merkte dat een aantal mensen vertrokken. Mark bleef. Hij liep al een hele tijd op de lopende band, en op de band naast hem was nog een knul aan het rennen. Er was een beeldschoon meisje met lang zwart haar op de crosstrainer en bij de zware gewichten waren twee mannen bezig. Vooraan zat nog een stel te fietsen. Dat was het wel.

Ik ging door met mijn arm-oefeningen en zag in mijn ooghoek dat de stoere mannen hun kleren uit deden. Nu begint het. De klok gaf tien uur aan en ik werd behoorlijk zenuwachtig. De gewichtjes trilden in mijn handen. De mannetjesputters streelden elkaar. Oh ja, natuurlijk. Zit ik me net een beetje op een avontuurtje met Mark te verheugen, zijn alle mannen hier homo. Zul je net zien! Overigens, voor wie denkt dat homo’s alleen maar hard rammen, nee, dan moet je ook een keertje komen kijken. Zo teder en lief en zacht als die twee met elkaar omgingen!

Ik keek naar Mark, maar die was nog hard aan het rennen. De donkerharige schoonheid had wel haar shirtje uit gedaan. Net wat ik dacht: een figuurtje om te zoenen. Ze was niet heel lang, maar wel slank en lenig en met van die mooie stevige, niet te grote borsten. Overal egaal lichtbruin gekeurd. Mmm, die mocht wel even bij me komen zitten….

Nou ja, moet je kijken: de dijen-trainer was bezet. De dame van het stelletje was er gaan zitten ‘trainen’ en de man knielde er voor! Hij werd af en toe klem gezet tussen haar dijen. Maar hij likte haar ondertussen erg lekker, zo te zien. En horen.

Toen ik weer naar Mark keek deed hij net zijn shirt uit. Ja hoor, mooi getraind lijf. En meteen zijn broekje er achteraan. Oh, mmmm goed getrainde billen. Daar houd ik van! Ik probeerde niet te staren. Ook de knul op de loopband ernaast was nu uitgekleed. Wat aan de dunne kant, maar ook niet verkeerd.

Ik was nu de enige die gekleed was, en dat voelt toch raar. Gek is dat. Ze keken me niet echt aan ofzo, maar ik voelde me toch ongemakkelijk. En nu weggaan zag ik ook niet zitten, dan zou ik mijn uitzicht op die knappe mannen kwijt zijn, haha.
Dus ik kleedde me ook uit. En ging daarna met mijn gewichtjes door of er niets aan de hand was. Maar ik hield wel mijn benen stijf tegen elkaar om inkijk te voorkomen.

Ineens stond Mark naast me. Hij zei: “Het voordeel van bloot is dat ik nu ook precies kan zien welke spieren je gebruikt, en welke niet.” Hij legde me uit dat ik mijn armen meer langs mijn lichaam moest houden en mijn schouders moest ontspannen. Ik moest meer rechtop gaan zitten. Hij duwde me zachtjes tegen mijn rug om me in de juiste houding te brengen. Heerlijk zo’n warme, zachte hand. Ik tilde mijn gewichtjes weer op en het voelde beter, maar ik wankelde nog wat. Mark snapte het. Hij legde een handdoek in mijn schoot en zei dat ik nu rustig mijn benen aan beide kanten van de bank kon zetten. Zo zat ik met gespreide benen, zonder inkijk. Nu ging de oefening goed.

Mark legde weer een hand op mijn rug en vroeg zacht of ik me al een beetje op mijn gemak voelde. Wat een schatje! Maar wat kon ik antwoorden? “Eh, ja, gaat wel. Zolang jij een beetje in de buurt blijft.”
Tegenover de bank was een spiegel. Bedoeld voor mensen die willen zien of ze de juiste houding hebben. Mark zat achter me en gebruikte de spiegel om me aan te kijken. Hij streelde mijn schouders. Hij zei dat hij graag bij me in de buurt bleef. “Je hebt mooie schouders”, fluisterde hij terwijl hij nog een keertje over mijn schouders streelde. En nog wat dichter bij mijn oor zei hij: “en mooie borsten.”. Hij streek zijn handen over mijn rug en dan onder mijn armen door naar voren. Over mijn buik naar boven. Ik hield mijn adem in. Zou hij echt mijn borsten durven strelen? Ik hoopte vurig van wel! Zijn handen aarzelden even. Ik keek hem in de spiegel aan en gaf hem een bemoedigende glimlach. Zijn handen gleden verder. Oh, wat heerlijk om zo te worden aangeraakt!Mark kneedde mijn borsten. Hij zette zijn wijsvingers op de tepels en draaide daar rondje mee. Ik sloot mijn ogen om van dat gevoel te genieten en liet daarbij mijn gewichtjes vallen. De slanke knul raapte ze op en zette ze op hun plaats. Hij twijfelde even maar liep toen toch naar de donkerharige schone op de crosstrainer.

Ik legde ondertussen mijn handen op de gespierde benen van Mark. Staalkabels! Oh ja, ik was nu toch over mijn schaamte heen en betastte hem waar ik kon. Echt, wat een lekker ding! Hij zoende me in mijn nek en sabbelde aan mijn oorlel. Allebei erg lekker. Mark had ook in de gaten dat ik niet meer bang was. De lust had het van de schaamte gewonnen. Hij trok de handdoek weg die op mijn schoot lag. Mijn kruis was niet meer bedekt. Via de spiegel kon Mark zo zien hoe nat mijn kutje al was. Een hand gleed naar de vochtige zaligheid. De andere hand bleef lekker met mijn borsten spelen. Hij gromde een beetje toen zijn vingers mijn kutvocht voelden. Hij smeerde het lekker rond mijn grotje. Hij wist mijn klit snel te vinden. Die was ook lekker gezwollen. Mijn god, wat was ik opgewonden!

Ik hoorde wat typische geluiden naast ons. Jawel, hoor, de donkerharige schoonheid had zo te zien wel zin in een lange dunne knul. Gretig trok ze hem mee naar de bank naast ons. Hij moest op zijn rug gaan liggen. Ze schoof een condoom om zijn pik. Zo te zien ook lang en dun. En voor hij iets kon zeggen spietste ze zich op hem. Hij gaf een oerkreet van verbazing en genot. Geil begon ze hem te bereiden. Ze maakte katachtige bewegingen, draaide soepel met haar heupen. Man! Echt hoor, als ik nog niet geil was geweest, was ik het van dit showtje wel geworden! En vlak bij hè. Dit vergeet ik niet snel meer.

Mark zat ook te kijken. Hij drukte zichzelf begerig tegen me aan. Ik voelde zijn gespierde borstkas tegen mijn rug. En ik voelde ook zijn harde lul. “Dat kunnen wij ook,” zei Mark in mijn oor, “en beter! – Wil je dat?” Ja natuurlijk wilde ik verder. Hallo! Kijk eens in die spiegel daar tegenover ons. Met zo’n man wil toch iedere meid! Ik ging een beetje omhoog zodat Mark onder me kon glijden. En zo voelde ik zijn eikel tegen mijn kut. Toen kwam echt het lekkerste moment. Ik liet me een klein beetje zakken en voelde zijn knobbel bij me naar binnen glijden. Oh, ik kreeg het meteen warm. Ik ging weer omhoog en weer naar beneden om zo een paar keer dat zalige moment te voelen dat Mark bij me binnen kwam. Toen ik dat niet meer hield liet ik me in een klap op hem zakken. De lul van Mark zat nu diep in mijn kut. En ik neukte hem hard. Ik voelde hem helemaal. Wat was dat lekker! Eerst speelde Mark met mijn borsten. Hij voelde hoe ze in mijn tempo mee op en neer wipten. Maar daarna ging hij met zijn duim mijn klitje vingeren. Geiler kun je me niet krijgen! En dan kon ik ook nog alles zien in de spiegels tegenover ons. En naast ons gingen ze ook lekker te keer. Oh, jongens, snap je hoe geil dit alles was! Niet te houden! Ik hield het ook echt niet lang. Probeerde het zo lang mogelijk te rekken, zo lekker was dit. Maar al vrij snel kwam ik echt knetterend klaar. Geweldig!

Ik had nog een paar ‘naschokken’ en dat was genoeg voor Mark. Met een luide kreun liet hij zich achterover vallen. Naast ons lagen ze ook na te genieten. Ineens staat de donkerharige schone op, kijkt me recht aan en vraagt: “hé, mooie meid, waar kom jij ineens vandaan?”. Ik vroeg me nog even af of ze het echt tegen mij had, maar ze liep recht op me af. Ze pakte mijn hand en nam me mee naar de matjes. Daar legde ze me neer. Ze fluisterde dat we nu toch even niets aan die mannen hadden. Ik voelde hoe zacht ze was. Ze zoende even, met een lief tongetje draaide ze rondjes om de mijne. Daarna ging ze snel naar beneden en ging ze me vingeren en likken. Hoe ze het precies deed weet ik niet meer, maar het was zalig.

Wat ze daarna deed heb ik nog nooit meegemaakt: Ze stopte haar duim (denk ik) in mijn kut en een vinger tegen mijn klit. Daar ging ze met haar volle gewicht tegenaan duwen. Haar heup tegen haar hand. En zo lag ze me te neuken. Of, nou ja, daar leek het op. En, sorry mannen, maar daar kunnen jullie niet tegenop, hoor! Ze lag me een partij te beuken en ik kon alleen maar genieten. Ik heb de hele gymzaal bij elkaar geschreeuwd. Dat was echt een heel lekker lang organsme. Wow!

Terug in de kleedkamers stonden we samen onder de douche en ging ze heel lekker mijn rug inzepen. Ik zag mijn kans schoon en zeepte ook haar rug in. En haar buik. Ik zei het al eerder: wat een lekker figuurtje. De ronding van haar billen alleen al. Er stond een plastic krukje bij de douches, daar kon ze mooi op gaan zitten terwijl ik haar likte. Ze was heerlijk nat en glibberig. Ik stak twee vingers naar binnen en vond haar g-spot. Nu sopte ze echt. Het koste me weinig moeite om haar tot nog een hoogtepunt te vingeren en likken. Lekker is dat, om zo’n mooie vrouw onder je handen de voelen schokken.

Na al deze avonturen heb ik me keurig gedoucht en ben ik naar huis gegaan. Mijn vriendje zag meteen dat ik heerlijk ontspannen was en rode wangetjes had. “Ik zei toch dat sporten goed voor je is”, zei hij. Ik knikte: “Ja. Volgende week ga ik weer.” .Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners