Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een helpende hand - 28190 keer gelezen
Ik fietste vanaf mijn clint weer terug naar huis. Het was heerlijk weer, fris maar zonnig en tussen de weilanden fietsen was genieten. Ik hou van het platteland! Het fietspad loopt voor een deel achter een industrieterrein, vlak voor ik de bebouwde kom weer in ga. De meeste wandelaars, mensen die in hun lunchpauze een wandeling maken, waren al geweest. Ik was wat later, dus fietste ik over het nagenoeg verlaten fietspad. Twee mannen liepen er nog. Ze zagen me aankomen, dus ik hoefde niet te bellen dat ik er langs wou. Op het moment dat ik langs fietste, 'viel' n van de mannen tegen mij aan en viel ik op de grond. De andere man kwam er aan en vroeg of ik me bezeerd had. Ik schudde nee en hij hielp me overeind.

Maar toen ik nmaal stond, legde hij een hand over mijn mond en nam me mee het dijkje af. De tweede man kwam er vlot achteraan. Ik had meteen door dat dit foute boel was en schopte en sloeg om me heen. De man die zijn hand om mijn mond had, verstevigde zijn greep om mijn lijf heen, waardoor mijn armen gekneld zaten tussen zijn en mijn lijf. Man nr. twee pakte mijn benen en nam ze onder zijn arm. Met n hand maakte hij zijn riem los, trok die uit zijn broek en bond daarmee mijn benen bij elkaar. Mijn enkels drukten tegen elkaar en dat deed zeer, maar ik kon mijn voeten niet verschuiven. De riem zat te strak. Ik werd op de grond gelegd en de ene man maakte mijn broek open, trok broek en slip naar beneden tot op mijn enkels. Heel even aaide hij over mijn kale kutje. Toen hielp hij zijn kameraad door een doek in mijn mond te stoppen. Gillen was geen optie meer en nu werden mijn armen vastgepakt en op mijn rug gehouden. En man ritste mijn jas open, knoopte toen mijn verpleegstersjasje open, trok mijn T-shirt omhoog tot over mijn borsten en maakte mijn bh los. Mijn borsten waren nu bloot en door de kou werden mijn tepels hard. Hij streelde mijn tepels even. Ik rilde en hoewel het van de kou was, keek hij me even aan en glimlachte. Mijn armen werden achter mijn hoofd gekruisd, waardoor mijn polsen bovenop elkaar kwamen te liggen en toen werd ook daar een riem omheen gedaan.

Daar lag ik dan. De mannen keken even naar mij, toen naar elkaar en knikten. Mijn voeten werden richting mijn kruis geduwd en mijn knien werden naar buiten geduwd. En van de mannen deed zijn jas uit, rolde die op en duwde die onder mijn billen. De ene man ging achter mijn hoofd zitten en de ander bij mijn knien. Er werd heel voorzichtig een vinger tegen mijn schaamlippen aan geduwd. "Droog", hoorde ik de man zeggen. "Je hoeft niet bang te zijn, hoor, maar wij doen onderzoek of vrouwen in deze situatie ook kunnen klaarkomen en wij hebben jou daarvoor uitgekozen", zei de andere man. "Wat denk jij zelf? Zou je kunnen klaarkomen bij ons?". Maar hij wachtte het antwoord niet eens af. Hij begon mijn tepels te strelen, zacht en teder, terwijl de andere man met zijn vingers mijn liezen streelde. Ik bleef doodstil liggen, wist me geen raad in deze situatie. "Wat een heerlijke tieten heb jij, zeg", zei de man die mijn tepels streelde. Ik reageerde niet. Ik wilde me zoveel mogelijk concentreren op andere zaken, want ik wist dat het heel lastig zou worden. Mijn tepels zijn erg gevoelig; al na een minuut of twee word ik heel opgewonden als mijn tepels worden gestreeld. En alsof dat nog niet genoeg is, werd ik in mijn liezen ook nog eens gestreeld. De man van de tepels wist verdraaid goed hoe hij met tepels moest spelen. Op een gegeven moment voelde ik kriebels ontstaan in mijn onderbuik. En hij ging maar door! Op een gegeven moment werd het me even teveel. Ik draaide mijn bovenlichaam even weg van die vingers en daar zaten de heren natuurlijk op de wachten. De man bij mijn knien legde weer een vinger tegen mijn schaamlippen aan en riep: "Oohh lala...ik voel nattigheid"! Hij duwde zijn vinger een klein stukje naar binnen en haalde die er ook weer uit. Hij liet zijn natte vingertop zien aan zijn collega die gestaag doorging met strelen. De man met zijn natte vingertop zocht mijn clitje open begon het geil uit te smeren over mijn clitje. Toen ik zijn vinger op mijn clit voelde, sidderde ik tot mijn grote schrik even. "Jaaahhh, of je het nu wilt of niet, je wordt...nee, je bent geil. Voel hoe ik met jouw clitje speel en jij steeds meer geil wordt. Dit vindt je lekker, hier geniet je van" en hij streelde in een heel rustig tempo mijn clitje. Het strelen van mijn tepels, een vinger op mijn clitje en het geile praten zorgden ervoor dat ik steeds natter werd. Dit hou je ook niet tegen! Mijn neusvleugels gingen wijd uitstaan, mijn linkerbeen trilde enorm en ik snoof diep vanuit mijn neus. Ik wist dat ik een orgasme niet tegen kon houden, maar ik zou proberen het zoveel mogelijk 'in stilte' te doen. Het duurt niet al te lang meer en dan voel ik de krampen. Ik span mijn benen en mijn buik en even later knalt het orgasme naar buiten.

"Het onderzoek is geslaagd", zei n van de mannen. Ik word weer netjes aangekleed, de riem van mijn polsen en daarna van mijn benen worden verwijderd en als laatste het doekje in mijn mond. Al die tijd heb ik mijn hoofd weggedraaid en mijn ogen gesloten. Ik wil ze niet aankijken. Ik schaam me diep. Ik blijf liggen als zij weggaan en pas na een hele tijd durf ik rechtop te gaan zitten. Na nog een poosje sta ik op, klim het dijkje op en stap ik op mijn fiets. Ik wil naar huis...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners