Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een onverwachte geile avond - 51791 keer gelezen
Vanavond is mijn vriendin Kim bij mij. We gaan gezellig naast elkaar op de bank zitten, nemen een glaasje wijn en kletsen na lange tijd weer eens lekker bij.
Terwijl Kim aan het vertellen is over haar werk, kijk ik af en toe naar haar borsten. Ze draagt een dun, strak bloesje waarin ik haar enigszins stijve tepels kan zien, wat me afleidt van haar verhaal.
Kim ziet de ‘kletspot’ die ik voor mijn verjaardag heb gekregen op tafel staan. In de kletspot zitten kaartjes met vragen erop als ‘wat is de mooiste dag uit je leven?’.
Ze pakt een kaartje en leest deze voor. ‘Heb je wel eens seks gehad met iemand van je eigen geslacht?’ ‘O’ zegt Kim ‘vertel Doortje, heb jij dat wel eens gedaan?’. Bij het idee alleen al voel ik even een schokje tussen mijn benen. Ik fantaseer vaak over seks met een vrouw als ik masturbeer, wat me ontzettend geil maakt.
Net als ik antwoord wil geven op de vraag, gaat onverwacht de deurbel. Ergens een beetje opgelucht dat ik uitstel krijg voor mijn antwoord, loop ik naar de voordeur. Als ik open doe, zie ik mijn goede, woest aantrekkelijke vriend en collega Lout staan.
Er bestaat al langere tijd seksuele spanning tussen ons, zonder dat er fysiek ooit iets tussen ons is gebeurd.
Ik reageer enthousiast als ik hem zie, omhels hem en geef hem drie zoenen. Het voelt fijn om zijn lijf tegen het mijne te voelen en ik druk me nog even dichter tegen hem aan. Ik vraag hem binnen te komen, waar ik Kim en Lout aan elkaar voorstel.
‘Je komt precies op het goede moment binnen’ flapt Kim eruit. ‘Ik vroeg Doortje net of ze wel eens seks met een andere vrouw heeft gehad toen jij aanbelde’ en ze laat het kaartje zien. Lout begint te lachen en kijkt mij met zijn pretogen aan. ‘Interessant’ zegt hij, ‘ik ben heel benieuwd naar je antwoord!’ Ik verkleur en zeg dat dit niet het geval is, in de veronderstelling dat de vraag hiermee genoeg beantwoord is. Maar Lout wil meer van mij horen en vraagt of ik wel eens seks met een vrouw zou willen hebben. Lout kent me door en door en hij weet maar al te goed dat ik dit graag een keer zou willen, maar hij heeft er enorm plezier in om mij voor het blok te zetten in dit soort situaties. Bij Lout ben ik gewend om open over seks en mijn fantasieën te praten, maar Kim en ik bespreken dit soort dingen normaal gesproken niet.
Ik word nog wat roder dan ik al was en ik zie dat Lout geniet van de ongemakkelijke situatie waarin hij mij gebracht heeft en met plezier zit te kijken hoe ik me hier uit red.
‘Ik zou graag een keer seks met een vrouw willen, maar eigenlijk zou ik het liefst seks met een vrouw willen als een man toekijkt.’ Ik ben verbaasd over mijn eigen openheid en moet lachen om de verbazing van Lout čn Kim. ‘Dat had ik niet achter jou gezocht’ zegt Kim. Als ik Kim ernaar vraag, vertelt zij heel nieuwsgierig te zijn naar seks met een andere vrouw, maar dat zij hier ook geen ervaring mee heeft. Er volgt een korte stilte, maar dan
staat Kim ineens op, pakt mijn hand en zegt ‘waar wachten we dan op?’. Ik sta een beetje overrompeld op om met haar mee naar boven te gaan, maar ik blijf stil staan. ‘Alleen als Lout mee naar boven wil komen’ zeg ik met een verleidelijk lachje op mijn gezicht. Lout kijkt me lachend aan en aan zijn ogen zie ik dat hij niks liever wil dan met ons meekomen.
Voordat Kim me mee naar boven neemt, trekt ze mij naar zich toe en begint me innig te zoenen. Het is een korte, warme en zachte zoen waarbij ze heel even met haar tong in mijn mond voelt. Tijdens de zoen voel ik dat haar borsten de mijne raken en ik voel dat ik nat wordt van de opwinding.
Kim leidt me mee naar boven en Lout volgt ons zonder tegenstribbelen.
Op mijn slaapkamer geef ik Lout net zo’n lekkere zoen als die ik net van Kim heb gekregen. Ik voel zijn zachte, warme lippen en zijn ruige baardje en ik proef zijn mond. Ik wil meer van hem, veel meer, maar dat moet even wachten. Ik ga met mijn hand naar beneden en als ik plagerig knijp, voel ik dat ook Lout opgewonden is. Ik duw hem zachtjes in de stoel naast het bed en ga zelf op mijn knieën op bed naast Kim zitten. Kim knoopt haar bloesje verleidelijk langzaam open, gooit haar lange blonde haren los en komt tegenover mij zitten. Mijn handen glijden haar bloesje in en strelen haar rug. Ik duw mezelf dichter tegen haar aan en begin haar te zoenen. Het is een lange, vochtige zoen waarbij onze tongen elkaar zoeken.Ik doe haar bloesje uit en maak haar rose BH los, waardoor ik haar stevige borsten zie. Haar tepels zijn stijf van de opwinding. Ik masseer haar borsten en zuig op haar tepel. Terwijl ik dit doe, kijk ik schuin naar Lout in de stoel. Hij heeft zijn broek uitgetrokken en ik zie de erectie in zijn strakke boxershort. Hij is groot, dat zie ik door de stof heen, en als ik naar het mooie getrainde lijf van Lout kijk, verlang ik er hevig naar om hem in me te voelen.
Kim glijdt met haar hand onder mijn shirtje en masseert mijn borst en stijve tepel voordat ze mijn shirtje, mijn rode BH, mijn korte rokje en mijn rode stringetje uittrekt. Ik kreun als ze zachtjes in mijn tepel knijpt en ik voel dat mijn gladgeschoren kutje nog natter wordt.
Ik duw Kim achterover zodat ze op haar rug komt liggen en Lout en ik haar mooie lichaam kunnen zien. Ik ga met mijn mond naar de hare en zoen haar, onze tongen elkaar zoekend en voelend. Tegelijkertijd masseer ik haar borsten stevig en knijp ik af en toe in haar tepels. Met mijn mond zak ik via haar hals naar beneden naar haar borsten en naar haar buik steeds verder naar beneden en ik voel Kim sidderen van genot. Ik open haar benen en ga er met mijn hoofd tussen en beroer haar ritmisch met mijn tong. Ze is nat en ze smaakt heerlijk. Terwijl ik haar bef, ga ik met twee vingers bij haar naar binnen en beweeg ik ritmisch op en neer.
Kim begint steeds zwaarder te ademen. Ik zie dat zij met haar handen in het ritme mee in haar borsten knijpt. Haar tepels steken stijf naar boven.
Ik bef haar tot ze begint te hijgen, samentrekt en met een zware kreun klaarkomt.
‘Nou ben jij aan de beurt’, zegt Kim. Ik sta op en loop naar Lout, die ik bij de hand pak en omhoog trek zodat hij voor me komt staan. Ik vraag hem of hij lekker heeft kunnen kijken naar ons. Hij antwoordt ‘Jullie zijn zo geil samen! Zo lekker!’.
Ik begin hem gepassioneerd te zoenen terwijl ik mezelf tegen hem aan druk waardoor ik zijn erectie tegen mijn buik voel. Ondertussen duw ik zijn slip naar beneden. Lout kreunt van genot en laat zich meetrekken op het bed waar Kim ook nog ligt. Ik ga naast hem liggen, sla mijn been over hem heen, zoen hem en begin hem rustig af te trekken. Niet te snel, want ik wil wel kunnen genieten.
Kim komt achter mij liggen en gaat met haar hand van mijn borst langzaam naar beneden tussen mijn benen. Ik ben nat, zo nat van opwinding.
Terwijl ik gevingerd word door Kim, beweeg ik met mijn mond via Louts borst en buik verder naar beneden en neem ik zijn erectie in mijn mond. Ik zuig en beweeg hem in en uit mijn mond tegelijkertijd zijn ballen met mijn hand masserend.
Aan zijn ademhaling hoor ik dat Lout geniet.
Ik raak zo opgewonden dat ik hem in me wil voelen. Ik draai Lout op zijn rug en ga op hem zitten, terwijl Kim achter mij komt zitten en mij in mijn hals en nek zoent en mijn borsten pakt. Ze knijpt steeds steviger in mijn tepels die hard zijn. Ik voel haar borsten tegen mijn rug. Lout geniet ervan om ons zo bezig te zien terwijl hij bereden wordt door mij.
Ik beweeg steeds sneller op en neer, totdat Lout en ik tegelijk klaarkomen. Ik luidruchtig, want mijn orgasme komt van heel diep!
Dit was zo lekker en we zijn nog lang niet klaar! Zeker goed voor herhaling!!

Doortje
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners