Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een zalig voorproefje
Dit is mijn cuckold fantasie. Er zitten waargebeurde elementen in. Sommige dingen zou ik graag meemaken. Voor sommige mensen gaat het misschien wat ver. Is het niet je ding? Prima, maar beoordeel het dan liever niet. Vind je het wel wat? Mail me :-)

Hoe het allemaal begon. Halverwege het laatste jaar van mijn studie leerde ik Lizzy kennen. Ik viel als een blok voor haar. Ze was twee jaar jonger dan ik. We waren jong en hoewel we allebei wel eerdere relaties hadden gehad, waren we nog onervaren. Onze relatie was één grote ontdekkingsreis. We neukten elke dag en genoten van elkaars lichaam. Ze was wat mollig, had stevige borsten met kleine tepels en een zalig kutje. Ik vond het heerlijk om haar eerst uitgebreid tot een orgasme te likken en daarna te neuken. We konden er geen genoeg van krijgen.

Vijf maanden nadat ik haar leerde kennen rondde ik mijn studie af en begon ik aan mijn eerste baan. Ik was aangenomen bij een groot buitenlands bedrijf en moest net als alle nieuwe medewerkers drie weken naar het hoofdkantoor voor een introductietraining. De ochtend van mijn vertrek hadden we nog heerlijke sex. Ze smeekte me om haar hard te nemen en kwam schreeuwend klaar. Ik weet nog goed hoe ik haar in die drie weken miste en hoe ik me er op verheugde om haar bij terugkomst op alle mogelijke manieren suf te neuken. Het liep alleen heel anders dan ik had gedacht...

Direct na terugkomst in Nederland kocht ik een hele grote bos bloemen en ging ik naar haar kamer. Ze opende de deur en ik besprong haar zo ongeveer. Terwijl we innig zoenden duwde ik met mijn been de deur dicht. Ik wilde haar neuken. Mijn handen verdwenen onder haar shirt en ik wilde dat zo van haar lijf rukken toen ze me ineens van zich af duwde en zei: “Voordat we verder gaan moet ik je iets bekennen.” Verbaasd keek ik haar aan. Bekennen? Even was ze stil. We keken elkaar alleen maar aan. Toen zei ze: “Ik ben vreemd gegaan.” Op dat moment stortte mijn wereld in. “Vreemdgegaan? Wat... Met wie?”

Ze keek naar de vloer en aarzelde. “Met wie!” schreeuwde ik. “Wil je dat echt weten?” “Ja,” zei ik heel stellig. Ze noemde een naam. Eerst wist ik niet wie ze bedoelde. “Je kent hem wel, hij is die hele lange barkeeper van de kroeg waar we laatst dat feest hadden.” Ineens wist ik wie ze bedoelde. Enorme kerel, meter of twee. Zo één die populair is bij alle studentes. “Fuck Lizzy,” zuchtte ik en liep naar de bank en liet me met een plof vallen. Ze kwam naast me zitten. “Ik was dronken,” stamelde ze. “Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling. We raakten aan de praat en na sluiting... toen gebeurde het gewoon.” Ze legde haar hand op mijn knie en ging verder. “Eerst wou ik hem alleen pijpen. Maar toen hij zijn pik uit zijn broek haalde...” ze likte haar lippen en zei: “Je hebt gewoon geen idee...” “Wat dan?” zei ik. Ze grijnsde en met twinkelende ogen zei ze: “Hij is echt enorm”. Ik schrok. Een vreemd gevoel van jaloezie, boosheid, vernedering maar ook geilheid ging door me heen.Rustig vertelde ze verder. “Ik wou hem pijpen, maar ik kon zijn eikel amper in mijn mond krijgen. Ik moest hem in me voelen.” Toen ze dat zei voelde ik mijn pik hard worden. Ik raakte opgewonden bij het idee dat mijn Lizzy in haar strakke kutje werd geneukt door een enorme pik. Lizzy merkte het blijkbaar ook, want ze legde haar hand op mijn kruis en wreef er zachtjes over terwijl ze verder ging. “Eerst kon ik hem amper hebben, maar toen hij eenmaal in me was was het het onbeschrijfelijk lekker. Het is zo heerlijk om helemaal opgevuld te zijn. Ik word gewoon al nat als ik er aan denk. Je hebt geen idee. Sorry. Maar ik kan alleen nog maar aan hem denken. Mijn kutje is van hem, ik ben verslaafd aan zijn pik. Hij heeft me elke dag geneukt sinds het is gebeurd.” Even was het stil. Toen drong tot me door wat dat betekende. Ik stond op, liep naar de deur en draaide me om. “Geniet er van,” was alles wat ik nog zei. Toen opende ik de deur, smeet hem achter me dicht en wandelde ik haar leven uit. Ik heb haar nooit meer gezien.

De periode er na stortte ik me op mijn werk. Ik had een veeleisende baan en hoe drukker ik was, hoe minder ik aan Lizzy dacht. Toch merkte ik dat ik vaak aan haar dacht. Vooral als ik 's avonds laat in bed lag. In gedachten zag ik haar dan op haar rug liggen, haar kutje opengesperd doordat er een enorme dikke pik in zat. Soms trok ik me af bij dat beeld en spoot ik in gedachten over haar volle borsten terwijl ze door een ander werd geneukt. De maanden er na dacht ik minder aan haar. Ik had zelfs een aantal dates. Maar bij elke meid met wie ik in bed lag dacht ik er over hoe het zou zijn om te zien hoe ze door een ander werd genomen. Soms vroeg ik er zelfs naar hoe het was met andere vriendjes, maar allemaal vonden ze dat gek of wilden ze het er niet over hebben. Met geen van mijn dates werd het iets.

Pas zo'n anderhalf jaar later gebeurde er iets wat mijn leven veranderde. Op een meerdaagse training in een vergadercentrum, dit keer een externe training met mensen van andere bedrijven, leerde ik Samantha kennen. Een knappe vrouw van 38. We raakten aan de praat en van het één kwam het ander. We eindigden in mijn hotelkamer en we neukten twee keer achter elkaar. Ze was fantastisch. Een heerlijk lichaam met een navelpiercing, volle borsten met grote tepels en getrimd kutje met dikke lippen. Na afloop lag ze bezweet in mijn armen. Haar vrije hand streelde mijn pik. “Ik vond het heerlijk”, zei ze. Ik bromde instemmend. “Vertel eens,” zei ze ineens, “hoe kan het dat een leuke vent als jij geen vriendin heeft? Je bent een goede minnaar...” Ik aarzelde. “Ach... weet je”. Ik was even stil. Rustig bleef ze mijn pik strelen. “Wat dan?” Vroeg ze. “Volgens mij is er niets mis met je... “ Ze lachte en kneep even zachtjes in mijn pik. “Ach, dat is maar hoe je er naar kijkt.“zei ik. “Ik geloof niet dat ik helemaal normaal ben.” Samantha rolde zich op haar zij zodat ze me leunend op haar elleboog beter kon bekijken. “Vertel het me maar. Ik vind niet zoveel gek.”

Schoorvoetend vertelde ik haar het verhaal van Lizzy en wat dat met me had gedaan. En dat ik nu bij elke vrouw waar ik het bed mee deelde ook nadacht over hoe he zou zijn om te zien hoe ze door een ander werd geneukt. Samanta glimlachte. Ze kwam overeind, schoof naar beneden en nam mijn pik in haar mond. “Hmmm weet je”, zei ze terwijl ze me geil aankeek. “Dat is helemaal niet zo vreemd hoor.” Ze liet mijn pik tot achterin haar keel glijden en likte daarna over het topje van mijn eikel. Toen zei ze: “Mijn man heeft precies het zelfde.” Ik schrok me rot. “Je man?! Ben je getrouwd?!” Ze lachte. “Ja. Maar maak je geen zorgen. Hij weet dat ik soms met andere mannen het bed deel en vindt dat ook ok. Als ik hem achteraf maar alles vertel. Soms film ik het zelfs voor hem met mijn mobiel.” Mijn pik was inmiddels keihard geworden. Weer lachte ze. “Zo te voelen vind je het best een geil idee.” Ik knikte. Langzaam begon ze me af te trekken. “Hij vindt het heerlijk als ik hem vertel over mijn dates. Weet je trouwens hoe ze dat noemen? Cuckold. Zoek maar eens op op internet. Volgens mij ben jij gewoon een cuckold en daar is helemaal niets mis mee.” Ze begon nu sneller te trekken. “Ik weet zeker dat je met de juiste vrouw een fantastische cuckold zult zijn.” Mijn pik was inmiddels weer op volle sterkte. Ik wou nog wat zeggen, maar ze ging op me zitten en legde haar hand op mijn mond. “Neuk me maar. Deze nacht ben ik je jouw sletje, spuit me maar vol.” Ik kwam verschrikkelijk klaar en we vielen uitgeput in slaap.De volgende dag liep ik verdoofd rond met een grote grijns. Het was de laatste dag van de training en twee weken later zou er nog een terugkomdag zijn om ervaringen uit te wisselen over hoe we het geleerde in de praktijk hadden toegepast. Aan het einde van de dag was er een afscheid waarbij alle cursisten rondliepen, dus ik had geen gelegenheid om Samantha uitgebreid te spreken. We kusten elkaar drie keer op de wang. De geur van haar parfum was bedwelmend. Ze fluisterde in mijn oor: “Dankjewel, ik vond het heerlijk. Het komt goed met je, maak je geen zorgen. Zoek maar eens op internet, je zult zien dat je niet de enige met cuckold fantasieën bent. Ik spreek je over twee weken." Vervolgens liep ze naar een andere cursist en werd ik ook weer door iemand aangeklampt die me dag wou zeggen. Onderweg naar huis in mijn auto zette ik op een rij wat er allemaal was gebeurd en thuisgekomen dook ik direct achter mijn PC. Er ging een wereld voor me open. Ik had nooit geweten dat er zoveel sites en fora over dit onderwerp zouden zijn. Het overtuigde me er in elk geval van dat ik niet de enige was. Sommige van de dingen die ik zag vond ik opwindend, maar het meeste leek me nep, of in elk geval gemaakt. De twee weken verliepen snel. Mijn werk eiste veel van me. In de weinige tijd die ik over had bekeek ik websites. Soms speelde ik met mijzelf terwijl ik naar filmpjes keek.

Toen de terugkomdag aanbrak zat ik vol energie ondanks dat het vrijdag was en ik een drukke week achter de rug had. Ik verheugde me er op om Samantha weer te zien en hoopte dat we gelegenheid zouden hebben om te praten. Die kans kwam. Tussen de middag was er een uur pauze en konden de cursisten na de lunch een boswandeling maken. Nonchalant vroeg ik aan Samantha of ze ook zin had om een rondje te lopen. En zo kwam het dat we even later samen het bos in wandelden. Zodra we uit het zicht waren keek ze me aan en vroeg: "En? Heb je er nog aan gedacht?" Lachend antwoordde ik: "Ja natuurlijk! Best wel veel eigenlijk." Ze grijnsde. "Dat dacht ik al. Het is een soort proces dat je doorloopt waarin je voor jezelf moet leren onderkennen dat je een cuckold bent. Hoe heb je het ervaren?" Ik was even stil en snoof diep de frisse lucht in voordat ik antwoord gaf. "Weet je, ik wist niet dat er zoveel over dit onderwerp te vinden was. Er ging een wereld voor me open. Zoveel sites, plaatjes en films... ik geloof nu wel dat ik niet de enige ben die dit opwindend vind. Maar toch geloof geloof ik niet dat ik een cuckold ben." Samantha keek me aan en zei met een plagerige stem: "Nee?" "Nee," antwoordde ik, "ik vind dat allemaal niks met die plastic kooitjes en dat slaven-gedrag. Ik geloof gewoon niet dat dat mijn ding is. En bovendien heb ik ook geen mini-penis zoals al die vernederde echtgenoten in die filmpjes." Samantha kon haar lachen niet inhouden en proestte het uit. "Je hoeft toch geen mini-penis te hebben om een cuckold te zijn? Dat heeft er niets mee te maken. Je bent heel normaal geschapen, dat ben ik echt niet vergeten." Ze gaf me een knipoog en vervolgde haar verhaal. "En dat van die kooitjes is allemaal commerciele troep. Prima dat mensen dat leuk vinden, maar dat is niet waar het om draait. Mijn man loopt ook niet met zo' n kooitje rond hoor." Ze was even stil en zei toen:" Waar het om gaat is dat je het als man opwindend vind om je vrouw of vriendin door een ander te laten nemen. Het gevoel van jalouzie en dat je tegelijkertijd je partner intens ziet genieten. En voor wat betreft de grootte van de pik; eigenlijk doet dat er niet zo toe, hoewel ik het soms wel heel lekker vind om geneukt te worden door een hele grote pik. Dat gevoel, dat je ik dan helemaal opgevuld word is onbeschrijfelijk. Ik kom dan op een hele heftige manier klaar, anders en intenser dan wanneer ik het met een normaal geschapen minnaar doe."

Terwijl ze het vertelde leek ze afwezig en haar gezicht straalde toen ze er over vertelde. Het deed me pijn dat ik haar zoiets niet kon geven, maar tegelijkertijd werd ik er zo geil van dat mijn pik er keihard van werd. Dat was ook haar niet ontgaan, want toen ze klaar was met vertellen zei ze: “Dit is wat je wilt hč... ik zie wel hoe erg het je opwindt. Zoals ik al zei; het zit in je en het is een stap om het voor jezelf toe te geven. Maar geloof me, het zal je op een bepaalde manier ook bevrijden.” Ze was even stil en leek te aarzelen. Toen zei ze: “Zou je het mee willen maken?” “Wat bedoel je,” vroeg ik. “Nou, gewoon, hoe het is om je cuckold te voelen?” Ik bloosde en keek enigszins verlegen naar de grond. Zachtjes zei ik: ”Ja.”“Goed,” zei ze. “Morgenavond heb ik een date. Mijn man is in het buitenland voor zijn werk. Zou je het leuk vinden als ik na afloop naar jou toe kom. Dan kunnen we het er over hebben.” “Meen je dat,” zei ik werkelijk verbaasd. “Ja,” zei ze. “Ik zie hoe je met jezelf worstelt. Ik zal je er morgen nog wel wat over vertellen.”

En zo kwam het dat ik de volgende avond op Samantha zat te wachten. Na afloop van de wandeling had ik haar mijn adres gegeven. Ze zei dat ze in de loop van de avond bij me zou zijn, maar dat ze niet precies wist hoe laat. Dat hing er een beetje van af hoe het liep met haar date. Ik had m'n appartement opgeruimd, hapjes gehaald, kaarsen aangedaan en een fles witte wijn koud gezet. Om 20u besloot ik om een film te gaan kijken. Het werd 21u, 22u, ik begon aan een nieuwe film. Pas om 23:20 ging de bel. Ik deed de deur open en daar stond ze. Ze zag er woest aantrekkelijk uit. Haar haren los, enigszins door de war. Op hoge hakken in een zwart stretch jurkje. Dik opgemaakt, zwarte kousen, dikke lippenstift. En die blik... ze straalde één en al sex uit. "Kom binnen," zei ik, “je ziet er goed uit". Ze glimlachte, liep recht op me af en kuste me op mijn mond. Weer rook ik haar parfum, maar dit keer vermengd met een zwaardere geur. Dat moest de aftershave van haar minnaar zijn... We lieten onze tongen om elkaar cirkelen en ik legde mijn handen op haar billen. Toen keek ik haar aan en zei: "Hoe was je date?" Ze keek me aan met een ondeugende blik. "Het was heerlijk," zei ze. “Geef me eerst een glas wijn, dan gaan we het er over hebben.” Ik liep voor haar uit naar de keuken en schonk een groot glas in. Ze zag er uit om op te eten. Met het glas in hand liep ze de keuken uit mijn appartement in. “Mag ik rondkijken?” vroeg ze. “Tuurlijk,” antwoordde ik. Ze liep de woonkamer in, bekeek mijn werkkamer, bewonderde het uitzicht en keek vlug in mijn badkamer en de slaapkamer. “Mooi appartement.” “Dank je,” antwoordde ik. We liepen naar de living. Ze liet zich neerploffen op de loungebank. Ik wilde naast haar gaan zitten, maar ze wees op de stoel er tegenover. Ik pakte mijn biertje en ging zitten. “Oke... wil je vertellen over je date?” “Ja,” zei ze. Ze nam een slok en begon. “Ik heb hem een tijdje terug leren kennen op een feestje. Hij is niet woest aantrekkelijk of zo, maar hij heeft een bijzondere twinkeling in zijn ogen. We raakten aan de praat en meteen viel me op dat hij een enorme bobbel in zijn jeans had. Mijn echtgenoot was er ook. Toen onze blikken elkaar kruisten gaf mijn man me een knikje en hij grijnsde. Dat was voor mij de bevestiging dat het ok was. Niet veel later vertrok mijn echtgenoot. Ik heb de hele avond met hem gepraat en had behoorlijk wat wijntjes op. Hij had al gauw door wat ik wilde en bood heel galant aan om me thuis te brengen. Het was geen verre rit. Onderweg legde hij zijn hand op mijn been. Ik trok hem niet weg, maar legde mijn hand op zijn been en schoof hem langzaam omhoog. Al gauw streelde mijn hand over zijn kruis. Zijn pik zat in zijn rechter broekspijp zo ongeveer tot halverwege zijn dij en het wond me enorm op dat hij zo groot was. Toen we mijn straat inreden vroeg hij of ik wilde doorrijden. Ik zei nee. Hij parkeerde voor ons huis en zette de motor af. Ik boog me naar hem toe en kuste hem terwijl ik door de stof van zijn broek zijn enorme pik streelde. Hij kon heerlijk zoenen en ik raakte er zo opgewonden van dat ik zijn hand bij de pols beetpakte en hem naar de binnenkant van mijn dijen dirigeerde. Al snel vonden zijn vingers mijn kutje. Behendig schoof hij mijn slipje opzij en ik was zo nat en geil dat hij in een keer twee vingers diep mijn kutje duwde. Met zijn duim vingerde hij mijn clitje en doordat we heftig kusten en doordat ik door zijn broekspijp heen zijn harde pik masseerde was ik zo geil dat ik al gauw kreunend klaarkwam. Toen ik een beetje was bijgekomen, fluisterde ik dat ik hem wilde voelen. Doe de deur maar even voor me open zei ik. Hij deed wat ik vroeg, liep om de auto en opende mijn deur. Zo stonden we even later voor mijn huis in de schaduw van een boom. Hij stond voor me en kuste me opnieuw. Ik wilde zijn pik zien voelen en proeven. Net toen ik door mijn knieën wilde gaan om zijn riem open te maken ging bij de buren het licht in de gang aan en even later kwam mijn buurman met zijn hond aan lopen. We schrokken ons rot, want er hangt bij hen buiten zo'n lamp die aanspringt als er iemand langs wandelt en ik realiseerde me dat ik niet zo gezien wilde worden. Ik zei hardop: Dankjewel dat je me hebt thuisgebracht. Geen dank, zei hij. Bel me anders morgen nog maar even en uit zijn zak haalde hij een kaartje dat hij in mijn trillende vingers stopte. Toen draaide hij zich om en reed hij weg. Dat was onze eerste kennismaking. Inmiddels kennen we elkaar wat beter...

“Wil je meer horen?” Vroeg ze ineens. “Graag,” antwoordde ik naar eerlijkheid. “Van alle minnaars die ik ooit heb gehad heeft hij veruit de grootste pik.” Even was ze stil en toen zei ze met een grijns: “En dat is een hele bijzondere ervaring. Ik voel het zelfs nu nog.” Terwijl ze dat zei zette ze haar benen -die ze over elkaar had geslagen- naast elkaar op de grond. Langzaam deed ze ze uit elkaar. “Wil je zien wat hij met me heeft gedaan?” Ik knikte. “Goed,” zei ze, “maar dan wil ik wel dat je je uitkleedt. Sta eens op?” Ik deed wat ze zei. Ze lachte. “Zo te zien vind je het wel leuk. Kleed je maar uit.” Ik trok mijn shirt uit en liet mijn broek zakken. Nu stond ik in mijn boxer voor haar met een flinke stijve. “Doe die boxer ook maar uit.”

“Met mijn man heb ik de afspraak dat ik hem alles vertel, hij mag ook alles zien en voelen, en met zichzelf spelen. Hij mag alleen pas komen als ik het zeg.” Ik knikte weer. “Goed,” zei ik. “Dus je wilt zien wat hij met me heeft gedaan?” Ze zakte verder onderuit en opende haar benen. Ik keek tegen een doorweekte kanten string aan. “Help me maar even om hem uit te trekken.” Ik liep naar haar toe, pakte de string bij de zijkanten beet en trok hem omlaag.

Haar kut was volledig opgezwollen en stond half open. Er droop zelfs nog sperma uit. Mijn pik steigerde. “Kom maar,” zei ze met hese stem. “Ik wil dat je me heel voorzichtig kust. Maar pas op, want het is heel gevoelig. Ik ben zo opgerekt door de grootte van zijn pik... “ Ik knielde voor haar. Even twijfelde ik. Wilde ik dit echt? Haar woorden moedigden me aan. “Toe maar. Je bent een cuckold. Kus me.” Ze legde haar hand achterop mijn hoofd en trok me tegen haar opengeneukte kut aan. Voorzichtig kuste ik haar opgezwollen lippen. Ik rook de zilte geur van haar kut vermengd met het sperma van de man die ze net had geneukt en ik vond het zalig. Voorzichtig liet ik mijn tong een stukje naar binnen glijden en ze kreunde toen ik het zaad van haar minnaar er uit likte. “Goed zo cucky, dat doe je heel goed.” Weer legde ze haar hand achter mijn hoofd, maar dit maal om me naar haar gezicht te trekken. We kusten en met haar tong likte ze het zaad en haar eigen sappen van mijn lippen. “Nu mag je me neuken,” zei ze. Ze zakte nog iets verder onderuit, sloot haar ogen en was klaar om me te ontvangen. Ik positioneerde mijn harde pik voor haar openstaande lippen. In tegenstelling tot de vorige keer dat ik haar neukte voelde ik amper weerstand toen ik in haar drong. Het was zo wijd geworden dat ik de zijkanten amper voelde. Mijn pik gleed in een keer naar binnen. “Ben je al helemaal in me?” vroeg ze. “Voel je dat niet?” Vroeg ik. Ze opende haar ogen en keek me met medelijden aan. “Eerlijk gezegd niet...” Weer ging dat gevoel van jaloezie, vernedering, schaamte en geilheid door me heen. “Sorry,” zei ze zacht. “Weet je wat, ik zal je klaar pijpen. Ga maar liggen.” Ik deed wat ze zei en in tegenstelling tot wat ik verwachtte hurkte ze niet voor me, maar ging ze in standje 69 boven me hangen. Terwijl ze me begon te pijpen hing haar kut boven mijn gezicht. Ze pijpte me en trok me tegelijkertijd af. Ik hield het niet lang vol en toen ik klaarkwam ving ze alles op in haar mond. Ze draaide zich om en kuste me, waarbij ze me met haar tong mijn eigen zaad terug gaf. We tongden, streelden elkaar en belandden na een heerlijke douche samen in mijn bed. Uitgeput viel ze in mijn armen in slaap.

Toen ik de volgende morgen wakker werd dacht ik even dat ik het allemaal had gedroomd. Mijn bed was leeg. Toen ik goed keek zag ik een briefje op m'n nachtkastje liggen. Hoop dat je van je voorproefje hebt genoten. Schaam je nergens voor en maak je dromen waar, X Samantha.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners