Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Even helpen
Henk en Ingrid zijn 20 jaar getrouwd en om Ingrid te verassen heeft Henk een weekendje weg gepland. Een leuk hotelletje aan het strand, met eigen Jacuzzi op de kamer, groot saunacomplex en nog meer luxe, zoals een 5 gangen diner.

Nee, Henk is geen romanticus, maar als hij iets doet dan worden ook alle registers opengetrokken. Dus de verrassing is groot als Henk de envelop op de trouwdag aan Ingrid geeft. De verrassing bij Ingrid is merkbaar, alleen al omdat Henk de trouwdatum niet is vergeten.De teleurstelling ook weer af te lezen omdat Ingrid het moet doen met een envelop, waarvan zij denkt dat het weer geld is. Lekker makkelijk van zoek zelf maar wat leuks want ik als je vent weet het toch niet (lees: doet het toch nooit goed).

Ingrids verbazing is groot met vreugdesprongetje en al, als ze de envelop openmaakt. Een lang weekend met zijn tweetjes weg. Een lekker verwen weekend saampjes aan de kust. Hopelijk gooit het weer geen roet in het eten, maar dat is een zorg voor later.

Tevens is Ingrid ook wel blij om het feit dat Henk nu is tijd voor hen samen neemt, want na zijn hartaanval 3 jaar geleden door de stress is er een hoop veranderd. Henk MOET het nu rustig aan doen, niet te veel inspanning dus de seks staat ook al 3 jaar op wel een heel laag pitje, zeg maar dat het waakvlammetje nog op spaarstand staat.

Ja, die hartaanval heeft er flink op ingehakt dat zelfs Henk impotent is. Volgens de dokter is het allemaal tijdelijk en tussen de oren, maar wat is tijdelijk na 3 jaar. Al die tijd is het gebleven bij een beetje zoenen, strelen en wat voelen. Soms wordt Henk wakker met een erectie, dus lichamelijk werkt het wel, maar dan slaat de angst toe en de fiere ridder valt dan als een slappe vaatdoek in elkaar.

Het weekend is aangebroken en de weersvoorspellingen zijn uitermate gunstig. Dus zwemkleding gaat zeker mee met een paar hele grote strandhanddoeken en parasol. Beter mee verlegen zitten dan om verlegen zitten is wat Henk altijd zegt.

De rit gaat voorspoedig, Henk is lekker op zijn gemak en Ingrid kijkt tevreden naar haar man, die eindelijk niet meer opvliegt als een ander gekke dingen doet in het verkeer. Ja, Henk is toch wel een andere man geworden. Maar goed, aankomst bij het hotel verloopt goed, krijgen snel de sleutel en de koffer wordt netjes boven gebracht.

Ingrid maakt de hotelkamerdeur open en beide staan met open mond van verbazing. Wat een luxe en wat mooi. Precies een kamer in het nieuwe deel, alles is nieuw en blinkt je te gemoed. Ingrid pakt de koffer uit en Henk bekijkt wat er in de omgeving te doen is. Het is namelijk nog vroeg, dus heel de dag is nog te gaan.

Ingrid geeft aan om het vandaag nog wat rustig aan te doen en om dan naar het strand te gaan. Beetje zonnen en bijkleuren, boekje lezen en wat mensen bekijken. Henk vindt het prima, dus hup de zwemkleding aan, strandlaken mee met parasol uit de auto. Dan is het 200 meter lopen om op het strand te komen.

Daar aangekomen staat Ingrid ineens stokstijf stil en stoot Henk aan die zand uit zijn sandaal staat te kloppen.
Ingrid: Kijk nou, kijk nou, kijk nou Henk !!!
Waarbij ze gelijk Henk in zijn zij port.
Henk: Wat? Wat schat?

Henk kijkt en zijn ogen worden groot. Ze staan midden op het naaktstrand. Vlug kijkt Henk om zich heen naar een bord en ziet dat het textielstrand 400 meter verderop is. Maar Ingrids oogjes glinsteren.
Ingrid: Kom schat, gaan we streep loos bruin worden.
Henk weet niet wat hij hoort, zegt zijn vrouw dat echt? Nou ja, wat maakt het uit.

Ze zoeken een plekje beetje tegen de duinrand aan en schoorvoetend doen ze hun zwemkleding uit en gaan heerlijk ontspannen. Henk tuurt achter zijn zonnebril het strand af en zijn blik blijft hangen op een paar mooie naakte dames. Zijn fantasie wordt verstoord als Ingrid, Henk insmeert met zonnebrand, waarna hij Ingrid moet insmeren.

Ook de voorkant doet Henk en al gauw worden Ingrids tepels hard door Henks aanrakingen, zijn handen verdwijnen tussen haar dijen die Ingrid gewillig opent. Henk zijn vingers strelen langs Ingrids schaamlippen en Henk ziet dat deze zich vullen en iets opzwellen.

Dan gaat Ingrid een boekje lezen terwijl Henk lekker om zich heen kijkt als zijn blik op 2 jongens valt van ongeveer een jaar of 18 a 20. Ze leggen hun handdoeken een stuk of 10 meter voor Henk en Ingrid dichter bij de waterlijn.

Eerst schenkt Henk er verder geen aandacht aan, maar dan lijkt het toch of die twee gasten af en toe stiekem tussen Ingrids dijen kijken. Ja, zie je wel, Henk is niet gek. Telkens als Ingrid iets verligt, kijkt 1 van de twee stiekem.

Henk wil het nu weten en pakt de zonnebrand, smeert Ingrids rug in en masseert deze zachtjes richting haar billen. Zijn hand gaat tussen haar dijen en Ingrid doet haar benen wijder met een heel zacht kreuntje, niet voor anderen hoorbaar, wel voor Henk.Henk kijkt schuin achter zijn zonnebril naar de jongens die meer en meer zonder schaamte kijken. Henk maakt zijn vuist breder waardoor Ingrid haar dijen verder opent en lekker zo op haar buik blijft liggen. Ja, nu weet Henk het zeker, die twee liggen gewoon te gluren naar zijn vrouw met haar glad geschoren kut.

Voorzichtig schuift Henk een vinger tussen Ingrids schaamlippen, de reactie van Ingrid is een zacht hmmm. De reactie van de jongens is dat ze moeten verliggen want beide hebben een stijve lul.
Ingrid fluistert tegen Henk: hmm lekker schatje, wat doe je? Dit kan toch niet hier.
Henk: Ssssttt, lekker genieten schatje ik hou de boel wel in de gaten.

Dan ontmoeten de ogen van Henk de ogen van de twee jongens. De jongens glimlachen en weten dat ze betrapt zijn, maar gewoon lekker mogen genieten van Ingrids bloot liggende kut.

Henk vindt het zelf ook opwindend en is erg verbaasd over zichzelf. Zit er nu werkelijk beweging in zijn lul? Nee, joh, ja toch, het lijkt wel of zijn lul zachtjes stijf begint te worden. Henk voelt de sensatie door zijn lichaam gieren. Een gevoel wat hij 3 jaar gemist heeft.

Henk pakt voorzichtig een hand van Ingrid en legt die tegen zijn half harde lul aan. Automatisch half slapend begint Ingrid er aan te trekken, maar draait haar hoofd als ze voelt dat Henk lul stijver is.
Ingrid: O Henk, wat is dit, wat gebeurt er lieverd?
Henk: Niet schrikken schatje, maar ik raak opgewonden van je en door alles wat er gebeurt. Die jongens daar, liggen naar ons te kijken.
Ingrid: Wie ligt er te kijken?
Henk: Niet bewegen lieverd, maar dit komt omdat jij een beetje wijdbeens ligt en twee jongens van je blote kut liggen te genieten.

Ingrid sluit gelijk haar dijen van schrik, maar kijkt schuin langs haar lichaam en ziet Henks half stijve lul, kijkt iets verder en ziet de twee jongens gluren. Dit windt Ingrid toch ook op en besluit het spel mee te spelen. Doet haar dijen nog extra iets verder en vraagt Henk door te gaan.

Henk heeft het steeds meer naar zijn zin als hij de jongens nu zonder schaamte kijken, hoe Henk zijn vingers tussen Ingrids schaamlippen streelt. Zo af en toe duwt hij een vinger bij Ingrid naar binnen, die natter en natter wordt.

Gelukkig is het niet zo heel druk op het strand en dat de overige bezoekers toch wat verder van elkaar weg zitten, anders zou dit wel erg schunnig worden. De jongens genieten in ieder geval van het schouwspel.
Dan besluit Ingrid zich om te draaien op haar rug, trekt haar benen iets in en laat haar knieŽn wat naar buiten hangen. Nu hebben de jongens nog beter zicht op Ingrids natte geile kut, zeker als Henk haar schaamlipjes wat wijder blootlegt.

Ingrids tepels zijn hard van geilheid en een zacht gekreun komt uit haar mond. Henk gaat schuin naast haar liggen en fluistert in haar oor: Die twee jongens zijn geil op je, liggen daar beide met een harde lul op jou te geilen, misschien hebben ze nog nooit geneukt, willen misschien hun jonge pik in je natte kut duwen en je volspuiten.

Ingrid kreunt zachtjes: O ja, ik wil een harde pik in mijn kut, o Henk, ik wil een pik in mijn kut.
Ingrid wordt steeds meer opgewonden, haar lichaam kronkelt zachtjes en met haar linker hand trekt ze nu sneller en sneller aan Henks half slappe lul. Als ineens Ingrids kontje iets omhoog komt, haar lichaam trilt en haar ademhaling kreunt, trekt er een orgasme door haar lichaam.

De twee jongens stoten elkaar aan en nog net niet dat ze kwijlen van opwinding om te zien hoe Ingrid haar orgasme beleeft zo open en bloot op het strand. 1 van de jongens heeft een handdoek over zijn middel gelegd en is duidelijk zichzelf aan het aftrekken.

Henk kijkt naar hun en lacht als de ander iets opzij gaat, duidelijk omdat zijn maat onder de handdoek klaarkomt. Henk vindt het prachtig om te zien hoe die jongen zijn zaad van opwinding laat spuiten, allemaal door het zien van het geile kutje van Ingrid.

Henk zijn lul blijft half stijf staan en alleen dat al maakt Henk gelukkig, o wat zou hij graag proberen om zijn lul in Ingrids natte fluim te drukken nu.
Ingrid ziet het en lacht naar haar Henk en fluistert: Op onze hotelkamer gaan we dadelijk gewoon weer is een keer proberen.

Dan kijkt ze naar de twee jongens en met haar hand zwaait ze naar ze. Beide draaien met een rood hoofd hun gezicht weg van schaamte, maar dan roept Ingrid: komen jullie is hier.

Ingrids oogjes glunderen, als 1 van hun opstaat en naar Ingrid en Henk loopt. Met een hand op zijn lul om te verbergen dat hij opgewonden is staat hij voor Ingrid.

Ingrid: wil jij mij even insmeren lieverd, dat mag ik toch wel verwachten na wat jij allemaal van mij gezien hebt.
Henks hart klopt sneller van opwinding, wat doet Ingrid nu? Gevolg is dat zijn lul nog iets groter en harder wordt. De jongen zakt naast Ingrid die hem de zonnebrand geeft.
Ingrid: hup, smeer mij is even in jochie, en hoe heet jij?
Peter: ja mevrouw ik heet Peter.

Peter pakt de zonnebrand en doet wat op zijn handen en begint Ingrids buik in te smeren. Als dan ook de andere jongen erbij komt die zich voorstelt als Jaap.

Ingrid: Zo Jaap dus jij heb je kruit al verschoten, je lag je stiekem af te trekken he?

Henk weet niet wat hij hoort, zijn vrouw is nu alle schaamte voorbij.
Jaap krijgt een rood hoofd en mompelt alleen wat onverstaanbaars. Ondertussen is Peter alleen bezig om Ingrids buik in te smeren als Ingrid heb aanspoort om haar borsten ook te doen. Ze kijkt daarbij naar Henk die van verbazing alles gadeslaat. Dat jonge ventje zit aan zijn vrouw en hij vindt het ontzettend geil, zijn lul schokt beetje bij beetje omhoog.

Jaap streelt zachtjes Ingrids benen en kijkt hoever hij kan gaan. Dan pakt Ingrid Peters hand en legt die op haar tiet en zegt: kom op deze moeten ook ingesmeerd worden. En met een lijkbleek gezicht smeert Peter haar borsten in, angstig kijkend naar Henk of die het goed vindt.De parasol geeft gelukkig wat privacy samen met de duinrand achter hun. Als Ingrid de lul van Peter beetpakt met haar rechterhand en die van Henk met haar linkerhand. Om er vervolgens aan te trekken.

Jaaps lul is ook weer hard en zit zichzelf weer af te trekken en al snel vloeit Jaaps zaad onder een hijgend orgasme in het zand gevolgd door Peters, die stilletjes klaarkomt, zaad wat over Ingrids hand op het zand drupt. Vol opwinding begint Henk ook te schokken als zijn zaad met kracht uit zijn eikel spuit tegen Ingrids lichaam aan.

Dan komt Ingrid omhoog en kijkt de twee jongens indringend aan: Zo, het is duidelijk dat jullie nog niet eerder een vrouw hebben aangeraakt en alleen maar aan jullie eigen pikkies trekken. Kijk nog is goed naar mijn kutje, daar wil ik wel een lul in maar niet van jullie, maar van hem (wijzend naar Henk).

Ingrid vervolgd: Dus nu oprotten, jullie hebben je pleziertje gehad, wegwezen.

De twee jongens schrikken zich rot en maken dat ze wegkomen, waarbij ze hevig discussiŽrend het strand verlaten richting het hotel. Daarna kijkt ze Henk aan: Dit was wel spannend, maar daar blijft het echt bij, ik ben geen hoer. Dit was alleen een hulpmiddel omdat ik zag dat je er een stijve lul van kreeg.

Henk: Dank je lieverd, ik weet ook niet hoe het komt dat mijn lul ineens stijf werd daarvan. Maar ben er wel blij mee, misschien dat we vanavond het kunnen proberen.

Ingrid geeft Henk een zoen: O ja schatje, dit wil ik zeker, mijn kutje snakt naar je lul, drie jaar is lang.
Na nog een uurtje is het tijd om de spullen te pakken en richting het hotel te gaan, tijd om op te frissen voor het avond eten.

Op de hotelkamer neemt Ingrid een heerlijke douche en zet de douchestraal op haar kutje. De waterstralen doen hun werk, zeker als ze de straal op haar klitje zet. Dan nog met wat hulp van haar vingers en de tintelingen trekken al door haar onderlichaam.

Daarbij terugdenkend aan de twee jongens op het strand, waarvan ze er zomaar 1 heeft afgetrokken en dat nog wel in het bijzijn van Henk. Oh, ze wil zo graag weer is een lul in haar kutje hebben en heeft daarbij niet in de gaten dat Henk ook onder de douche erbij is gekomen.

Ze schrikt uit haar gedachte als ze Henks handen voelt die het van haar overnemen. Gelaten laat Ingrid hem zijn gang gaan. Met haar ogen dicht kreunt ze zachtjes denkend aan die twee jongenslullen en van haar Henks lul die hard werd.

Haar hand voelt langs achteren en grijpt Henks lul vast, ze begint er zachtjes aan te trekken. Het heeft weinig effect, zijn lul blijft slap en al gauw laat ze los. Henk duwt Ingrid voorover en probeert met zijn slappe lul Ingrid te penetreren. Henk duwt zijn eikel tussen haar schaamlippen en met 1 hand probeert hij zijn lul verder te duwen.

Dan begint hij neuk bewegingen te maken en met zijn andere hand wrijft hij over Ingrids klitje. Ingrid die niet veel meer nodig had komt kreunend klaar. Het is Henk gelukt om zijn vrouw weer lekker klaar te laten komen, maar voor Ingrid voelt het niet als een lekkere lul in haar kut.

Voor Henk zeker ook geen lekker sekspleziertje, want hoewel hij zich erbij neergelegd heeft, had hij toch weer hoop door afgelopen middag op het strand. Ingrid geeft hem een heerlijke zoen en fluistert: geef niet schatje, je hebt me heerlijk laten komen.

Na het afdrogen kleden ze zich aan en gaan op weg naar het restaurant voor een heerlijk diner.

In het restaurant zoeken ze een rustig plekje voor met zijn tweetjes en onderweg komen ze Jaap en Peter tegen die met hun ouders ook aan het diner zitten. Er wordt vriendelijk gedag gezegd en Ingrid en Henk gaan iets verderop zitten.

Ingrid moet glimlachen doordat de jongens in elkaars oor fluisteren en elkaar elleboogstootjes geven. Duidelijk dat ze het over haar hebben van wat afgelopen middag op het strand gebeurde. Ingrid voelt dat ze er opgewonden van raakt.

Op haar beurt glimlacht ze terug naar Jaap en Peter en fluistert in Henks oor: Hmmm, die twee zijn duidelijk nog maagd en hun pikkies zagen er wel heel erg lekker uit. Henk voelt de opwinding in zijn buik en warempel zijn lul reageert direct op het geile fluisteren van Ingrid.

Ingrid: o, die twee pikkies, hoe zouden die voelen in mijn natte kutje. Hihihi, stel je voor dat ze me volspuiten met hun jonge zaad. Nee, hoor gekkie, ik moet er niet aan denken, ik wil alleen jouw lul in mijn kutje.

Henk voelt de opwinding groter worden en zijn lul ook. Verrek, hij wordt gewoon bloedgeil met het idee dat die twee zijn vrouwtje liggen te neuken. Zou het werken dat hij dan wel een harde lul krijgt om dan daarna Ingrid lekker te neuken?

Ingrids hand glijdt over Henk zijn kruis heen onder de tafel als ze voelt dat zijn lul behoorlijk stevig aanvoelt in zijn broek. Ze haalt vlug haar hand weg als het eten op tafel wordt geserveerd samen met een lekkere fles wijn.

Het eten smaakt heerlijk en de wijn doet zijn werk, Ingrid is een beetje teut van de wijn als ze samen van tafel gaan rond de klok van 10 uur en besluiten nog een afzakkertje aan de bar te nemen voor ze naar boven gaan.
Ingrid die een paar Cosmopolitans drinkt boven op de wijn met een duidelijk effect. Ze is gewoon dronken, dan vindt Henk het tijd om zijn vrouw mee naar boven te nemen. Met wat hangen en wurgen, slepen en sjouwen heeft Henk zijn vrouw eindelijk vlak bij de liften als hij Peter en Jaap ziet.

Henk: Zeg jongens zouden jullie mij even kunnen helpen, Ingrid heeft iets te veel op en alleen haar op de kamer krijgen, zoals je ziet is niet makkelijk.

De jongens reageren beleefd door te helpen, waar in de lift Henk de geile ogen van de jongens ziet die naar Ingrids tieten kijken. Dan stopt de lift op de verdieping en met zijn drieŽn lukt het gemakkelijk om Ingrid in de kamer op bed te krijgen.

Henk: Dank jullie wel voor het helpen, maar zouden jullie mij ook nog willen helpen haar kleren uit te doen. Zo in haar kleren haar te laten slapen is ook zo wat.De twijfel slaat toe bij de jongens of ze dit wel durven en Henk voelt zijn buik alweer kriebelen en spoort ze nog eens aan. Dan helpt Peter door Ingrid ophoog te helpen, zodat Henk de rits van de jurk los kan maken.

Ingrid wordt weer neergelegd die alleen nog dronken kan mompelen. Vervolgens trekt Henk de jurk onderuit langs haar benen. Daar ligt Ingrid, alleen nog in haar BH en slipje. Henk staat daar met de jurk in zijn handen als hij vraagt: Willen jullie haar BH even uit doen, dan hang ik haar jurk even op.

Jaap krijgt een rood hoofd als hij de sluiting losmaakt en Ingrids lekkere tieten een beetje opzij ziet vallen. Jaap frunnikt wat en heeft dan de BH in zijn handen. Beide kijken nu naar de blote borsten van Ingrid.

Henk voelt zich geil worden en vraagt of ze ook haar slipje uit willen doen. Met grote onervarenheid lukt het ze beide om dat voor elkaar te krijgen. Daar ligt ze dan, naakt in het zicht van twee jongens van ongeveer 18 a 20 jaar oud, terwijl haar eigen man op een stoel is gaan zitten aan het voeteind.

Henk kijkt de jongens aan en zegt: Nou, wil je niet is lekker aan haar borsten en kutje zitten.
Jaap: Dat kan toch niet meneer?
Henk: Waarom niet? Op het strand hadden jullie er anders geen moeite mee.

Peter die het zich geen twee keer laat zeggen zit al met zijn handen aan Ingrids borsten, zijn hand wrijft over Ingrids buik en brutaal glijdt zijn hand over haar kale kutje.

Henk die opstaat en Ingrids benen wijder legt en zo beter zicht heeft voor hem en de jongens op Ingrids neukgleuf. Henk moedigt de jongens aan om vooral niet te stoppen, zit onder tussen zijn kleren uit te doen om dan sinds jaren met een stijve lul naar zijn vrouw te kijken.

Henk: Zeg hebben jullie al is geneukt? Eerlijk zeggen.

Dan ziet hij Peter denken en Jaap die gelijk antwoordt: Nee, meneer.
Henk: zouden jullie je lul niet in dat geile kutje willen steken dan?
Henk verbaasd over wat hij van zichzelf hoort voelt zijn eikel kloppen van geilheid. Helemaal als Peter niet weet hoe snel hij zijn keren uit moet doen.

Jaap: Zo hey, ze is helemaal nat, kijk Peter mijn vinger kan er gewoon helemaal in.
Jaap boort zijn vinger onbeholpen in Ingrids kut die een zacht gekreun laat horen.
Peter kijkt nog is naar Henk als hij op bed stapt en tussen de dijen van Ingrid gaat liggen.
Peter: Ik ga haar neuken joh, ik gaat mijn pik in haar duwen.

Vol opwinding probeert Peter zijn lul tussen Ingrids schaamlippen te duwen. Het lukt niet, nog is proberen, maar nee. Om zich niet te laten kennen begint hij Ingrid droog te neuken. Henk die heeft het gelijk door en staat op. Doet Ingrids benen nog iets wijder en pakt brutaal tussen Peter zijn dijen door zijn lul vast.

Peter schrikt en als Henk loslaat en Peter zakt voelt hij voor het eerst in zijn leven hoe zijn lul in een kutje schuift. Henk die langs achteren kijkt, ziet hoe de schaamlippen van zijn vrouw openvouwen om Peters lul binnen te laten. Peters lul zakt in 1 keer diep in Ingrid onder het toeziend oog van Henk.

Henk die erbij zit en voor zijn ogen ziet hoe zijn vrouw genaaid wordt door een ander. Zijn lul is hard en stijf, en vooral hij blijft stijf. Dan hoort hij Peter hijgen en kreunen, Henk ziet de ballen van de jongen samentrekken en schokken. De arme Peter neukt voor het eerst en met 5 stoten spuit hij zijn zaad in schokken in Ingrids natte kut. Dit is wel een heel vlug vluggertje.

Henk kijkt aandachtig hoe Peter tussen Ingrids dijen uit kruipt en ziet hoe de half openstaande kut van zijn vrouw zaad lekt. Henk staat op om de plaats van Peter in te nemen, zeker nu zijn lul hard is wil hij zijn vrouwtje neuken. Maar krijgt de kans niet, Jaap is hem voor: Opzij ouwe ik eerst.

Jaap heeft duidelijk gekeken hoe Peter het deed en schuift gemakkelijk zijn lul bij Ingrid naar binnen. Ingrid kreunt bij de penetratie door Jaap. Dan begint Jaap te stoten, met grote lange halen ziet Henk hoe zijn lul in en uit Ingrid pompt.

Ingrid die half bij is klemt haar dijen om Jaap heen en kreunt zachtjes: O ja, neuk me diep, ja ga door, o wat neuk je lekker knul. Hmm ik wil je zaad diep in me schatje. Kom op, ja neuk me lieverd.

Henk kijkt gespannen toe en twijfelt toch nu wel met wat hij gedaan heeft. Die Jaap ligt zijn vrouw wel erg hard te palen en houd maar niet op. Met Peter vond Henk het nog wel leuk dat hij zijn zaad snel leegspoot, maar dit. Die Jaap is een neukmachine en zijn Ingrid ligt een partij geil te kreunen.

Ingrid: O ja, spuit me vol, neuk me, oooohww, hmmm, ja dieper, harder. Neuk me, ja lekker. Ik wil zaad, ja zaad, vul me geile kutje. Ooohww Jaap neuk me, neuk me, neuk me.

Dat laatste maakt Jaap helemaal wild en neukt Ingrid nog sneller en harder, om dan in een lang uitgerekt gekreun zijn eerste zaad in een vrouw te spuiten. Ingrid voelt straal na straal warm zaad haar kutje vullen. Henk ziet Jaaps ballen krimpen en weer opzwellen na elke klodder zaad waarmee hij zijn vrouw vult.

Als de kamer opeens met een huilend gekreun gevuld wordt en alles overstemd als Ingrid klaarkomt. Ze wordt klaar geneukt zonder gefriemel aan haar klitje. Ze voelt een vaginaorgasme door haar lichaam trekken naar 3 jaar afwezig te zijn geweest.

Dit maakt Henk behoorlijk jaloers, dat was niet echt zijn bedoeling dat, dat jong zijn vrouw klaar neukt. Jaap neukt nog wat door en dan floept zijn slappe lul uit Ingrids volgespoten zaadkut. Jaap zakt naast Ingrid op bed en Henk ziet hoe de kut van zijn vrouw leegloopt met zaad van beide jongens.Nu maakt het Henk niets meer uit en kruipt op bed en zonder enige weerstand geholpen door het zaad van de jongens schuift zijn lul diep in zijn vrouw.

Ingrid: Ohhw schatje, eindelijk, ja, neuk je vrouwtje lieverd, o wat lekker. Wat heb ik dit gemist jouw lekkere lul in me.

Henk vergeet alles en iedereen om zich heen en neukt als een bezettenen zijn vrouw. Gelukkig voor Ingrid dat de boel gesmeerd wordt door twee zaadlozingen. Elke stoot die Henk maakt perst er zaad naar buiten toe en glijd langs Ingrids dijen langs haar kontgaatje omlaag.

Henk: O ja, ik neuk je vol schat, ik neuk hun zaad eruit en vul je met mijn zaad. O ja, hmmm.

Henk voelt dat hij het niet langer houdt, maar dat geeft niet als hij Ingrid hoort kreunen. Dan spuit zijn zaad diep in Ingrid en Ingrid schokt met elke zaadstraal waarmee haar man haar vult. Ze huilt van genot en geluk bij het voelen van haar man in zich. Dan blijven ze beide even nagenieten en zien dan dat Jaap en Peter beide alweer met een harde lul staan waar ze aan staan te trekken.

Henk staat op en pakt wat te drinken uit de minibar als Jaap vraagt of ze nog en keer mogen. Henk kijkt Ingrid aan en die knikt. Ingrid met haar dronken hoofd wil wel, maar wil hebben dat Peter op bed komt liggen, dan wil Ingrid op zijn stijve pik rijden.

Peter laat het zich niet nog een keer zeggen en springt op bed, Ingrid kruipt over hem heen en als Henk kijkt vanuit de stoel ziet hij hoe zijn vrouw de lul van Peter beetpakt en tussen haar schaamlippen duwt. Dan laat ze zich met een kreun over zijn pik zakken totdat Peters ballen tegen haar schaamlippen drukken.

Ingrid drukt haar handen op Peters borst, wipt haar kontje omhoog en laat het weer zakken. Henk zit gefascineerd te kijken hoe Ingrids kutlipjes wijd openstaan en langs Peters lul omhoog schuiven om zijn lul weer helemaal diep in haar te laten zakken.

Ingrid: Jaap kom is hier naar de bedrand lieverd, kom erbij, dan kan ik je lekker pijpen schatje.
Jaap schuift dichterbij en komt naast Peter op bed, zakt iets achterover zodat Ingrid voorover kan buigen om zijn lul in haar mond te nemen. Een diepe zucht trekt door Jaaps lichaam als Ingrid aan zijn lul zuigt.

Jaap: Ooohhh, meneer wat heeft u een geile vrouw. Ooohhh, aaaahhg.

Meer geluid komt niet uit Jaaps mond wat overstemd wordt door het gekreun van Peter die door Ingrid bereden wordt.

Henks lul klopt van stijfheid, zijn eikel is paarsrood van kleur. Dit wordt teveel voor Henk en schuift op bed erbij en leunt zachtjes tegen Ingrids rug aan. Hij duwt met 1 hand haar billen iets uit elkaar en met zijn andere hand schuif hij zijn lul langs die van Peter tegen haar kontgaatje aan.

Ingrid schokt even als ze de druk op haar kontgaatje voelt, maar is nog te dronken om hem te stoppen. Ze kreunt alleen maar en mompelt Jaap pijpend; Jaah, jaah, hmmmm.

Henk drukt iets door en door Ingrids kutsappen en gelekt zaad van de jongens en Henk is de boel glad en nat genoeg dat Ingrids kontgaatje het begeeft. Henks lul schuift verder en verder in haar kontje.
Door het gewicht van Henk op haar rug lukt het Ingrid niet meer om Peters lul te neuken, waardoor Peter probeert neukbewegingen te maken, wat hem een beetje lukt.

Peter, Henk en Ingrid voelen hoe beide pikken in Ingrid langs elkaar heen schuiven in haar kutje en kontje. Jaap die Ingrids hoofd beetpakt en haar in de mond neukt voelt de spanning in zijn ballen toenemen.

Ingrid wordt nu in al haar drie te neuken gaatjes genomen en steeds harder. Ingrid geniet van deze neukbeurt. De schade wordt in 1 keer goedgemaakt van de afgelopen drie jaar, ze voelt zich geil, vies en hoerig tegelijk. Opgewonden tot en met dat ze twee jongens heeft ontmaagd en dat ze weer geneukt wordt door haar Henk.
De hotelkamer is gevuld met een geile neuklucht en gekreun van 3 man en 1 vrouw.

Als Ingrid voelt dat haar hoofd niet weg kan door de stevige greep van Jaap en als hij begint te schokken. Onder luid gekreun spuit Jaap zijn zaad diep in Ingrids keel, al zou Ingrid het niet willen inslikken, niet anders kan doen dan om alles door te slikken.

Ingrid zuigt inhalig aan Jaaps lul om niets te laten ontsnappen en voelt zijn lul in haar mond verslappen tot Jaap haar loslaat en zijn lul terugtrekt uit haar mond. Vervolgens gaat hij zitten uitgeput op een stoel.

Henk en Peter neuken Ingrid sneller en sneller, Ingrid kreunt en kwijlt van geilheid wat overgebleven zaad uit haar mond op Peters borst. Ze kreunt harder en harder.
Ingrid: Uuuhhh, uhhh, jaaah, dieper, vul me, spuit me vol zaad, meer, meer. O ja, o ja, o ja. Ik kom, ik kom, ik kom oohhh god ik kom klaar.

Peter en Henk voelen alles spannen in Ingrids lichaam, haar kut en kont persen strak om hun neukende pikken heen als die in en uit haar schuiven.

Peter houdt het niet meer en kreunt zijn zaad diep in Ingrids zuigende en klaarkomende kut. Samen komen ze klaar terwijl Henk hard en diep in Ingrids kont blijft neuken.

Ingrid lekt zaad, haar kut staat wijd open als Peters slappe lul uit haar doordrenkte zaadkut glipt, als hij in Ingrids ogen kijkt en ziet dat ze nog een orgasme beleeft. Deze geile ogen zal Peter nooit meer vergeten waar hij nu in kijkt.Henk kreunt hard als hij zijn zaad in Ingrids kontje boort en haar daar volspuit, diep in haar spuit zijn zaad om dan op Ingrids rug bij te komen. Schok na schok trekt Henks lul verslappend uit haar kontje. Ingrid voelt hoe haar kontje een grote klodder zaad laat ontsnappen.

Uitgeput vallen Ingrid en Henk naast Peter op bed, Peter staat op en Jaap ook, ze zijn voldaan en hun vakantie kan niet meer stuk. Ze ruiken naar neuken, ze ruiken naar kut en naar geil. Ze glunderen van oor tot oor als ze hun kleren aandoen. Voorzichtig en verlegen dank je wel zeggen en verdwijnen.

Daar liggen Henk en Ingrid samen op bed, als Henk zijn telefoon pakt en van Ingrids openstaand lekkende zaadkut fotoís neemt. Haar kutlipjes staan open, zijn gezwollen en dik, aan 1 stuk lekt er zaad uit, ook haar kontje lekt zaad. Henk en Ingrid hebben een aandenken. Dan trekt Ingrid Henk bij zich en vallen ze in slaap tot de volgende ochtend.

Bij het wakker worden is de realiteit terug en Ingrid weet niet hoe ze zich moet houden. Ze voelt zich een goedkope hoer, in het bijzijn van haar man en goedkeuren laten neuken door andere pikken.
Schuldig want ze heeft er van genoten, nog wel meer als alleen van Henk zijn lul. Wat nu, was dit een 1-malige dwaling van Henk en haar? Ze is verward en besluit een douche te nemen.

Ingrid wast zichzelf en spoelt zich af als ze Henk achter zich hoort, ze kijkt om en ziet dat zijn lul hard omhoog staat. Ze wordt vastgepakt, omgedraaid tegen de douchemuur, ze voelt zijn harde pik tegen haar schaamlippen drukken. Henk drukt door en met tegenzin wijken haar schaamlippen open en schuift Henk zijn pik in zijn vrouw.
Henk: vuile hoer, een hoer ben je, je hebt je laten neuken door anderen, vieze hoer, hoe heb je dit toe kunnen staan. Hoer, vieze slet, ik neuk je vieze hoerenkut kreng.

Henk ramt zijn lul diep in Ingrid hard en wild. Ingrid kut wordt met iedere stoot natter en natter, ieder woord in haar oor maakt haar geiler.

Ingrid: O schatje, lieverd, sorry, ik wilde niet, sorry, ik was mezelf niet.

Ingrid voelt Henks lul diep in haar stoten, haar hand streelt haar klitje, nog even, ja nog even en dan komen ze beide kreunend onder de douche klaar.
Daarna drogen ze elkaar af.

Henk: Schatje blijkbaar had ik gisteren dit zetje nodig, ik werd er zo geil van, mijn lul doet het nu wel. Even helpen was blijkbaar nodig. Maar dit wil ik nooit meer doen, jouw delen met anderen.

Ingrid: Nee, lieverd ik begrijp het, dit doen we ook nooit meer, je bent mijn allesie. Ik wil dit ook nooit meer hoor schatje.

Onder tussen denkt Ingrid iets anders, ze heeft iets wilds in haar ontdekt, nee, dit kwam echt niet alleen door de drank. Ingrid wil meer zaad, o zeker weten. Maar ze weet ook dat ze Henk niet kwijt wil.

De dag verloopt zalig en Henk en Ingrid genieten van de zon, zee en strand. Van de omgeving en alles eromheen. De dag vliegt om en 1-maal op de kamer raken ze opgewonden van elkaar. Henk zijn lul staat omhoog, dus even helpen heeft de blokkade doorbroken.

Wild rukken ze elkaars kleding van het lijf, Ingrids kutje is zeiknat van geilheid als Henk zijn neuklat in haar boort. Ingrid bijt en krabt, ze kreunt, ze siddert met elke stoot dat Henk zijn pik in haar schuift.
Ze fantaseert van de lullen die haar hebben gevuld. Haar kutje melkt aan Henks lul en keutel vloeit overweldigend door haar fantasie.

Henk drukt diep zijn lul in Ingrid, steeds opnieuw en sneller en sneller, Ingrid kreunt, drukt haar nagels diep in Henks rug als haar orgasme door haar lichaam trekt bij het voelen van Henks zaadscheuten die haar kut opnieuw vullen. Henk kreunt en kust haar nek, dan ebt alles weg en vallen ze beide in slaap met Henks half slappe lul nog in Ingrids kut.

Als ze wakker worden is het begin van de avond. Tijd om te gaan dineren. De avond verloopt heerlijk, het eten is goed, de wijn is heerlijk. Alleen Henk waakt ervoor dat Ingrid niet te veel drinkt. Voor hem is het weekend geslaagd en wil verder geen rare fratsen meer, de ogen van Ingrid zeggen iets anders.

Het windt Henk op, zijn lul wordt hard bij de gedachte dat zijn vrouwtje een zaad verslindend sletje is geworden. Een sletje die hij in de gaten moet gaan houden. Die spanning zorgt er wel voor dat hij haar met een harde lul kan neuken.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners