Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile beleving
Het was vrijdag 13 januari, wat voor de meeste een ongeluksdag is werd voor mij een heerlijke geile beleving.

Er zouden vandaag een paar mannen komen om mijn kozijnen op te meten, aangezien we nieuwe kozijnen zouden krijgen. Hun zouden alles op meten en daarna zouden we bespreken hoe en wat precies.

Maar ik zou me eerst even kort voorstellen, Ik ben Merel, 24 ,1,68 lang, volslank, lange zwarte haren en blauw/grijze ogen, volle c-cup en heb al 9 jaar een relatie met me vriend sander, 28, slank, getraind lichaam, blauwe ogen en blond haar.

's morgens rond half 7 gaat de wekker, met vriend staat op om naar zijn werk te vertrekken rond half 8, en ook ik sta op. Omdat die lui al rond 8 uur zouden komen. Sander en ik duiken samen even snel onder de douche. Eenmaal onder de douche is het even knuffelen, en al snel staat zijn 18cm recht. Ik pest hem een beetje door zijn lul vast te pakken ondertussen hij zich aan het inzepen is, 2x te trekken en er dan niks meer mee te doen. ik ga me wassen, en vervolgens mijn haren in de shampoo zetten. Als ik me haren ga uitspoelen voel ik sander zijn handen over me borsten gaan, en al snel krijg ik een aangename trilling door me heen. mij tepels worden stijf en dat merkt hij. Hij neemt me tepels tussen zijn vingers en er ontsnapt me een kreuntje. Sander stopt en kijkt me met een gemeen lachje aan.

Sander stapt onder der douche vandaan en ik volg hem. We drogen ons af en verdwijnen naar de slaapkamer om ons aan te kleden. mar voor het zover komt gooit sander me op bed en laat zich op me vallen. Neemt mijn tepel in zijn mond en begint er heerlijk op te bijten. Ik kreun en pak zijn lul vast en begin zachtjes te trekken. Allebei zo geil als wat maar niet echt tijd. Dus ik begeleid zijn lul naar mijn kletsnatte kutje toe. Hij begrijpt me en begint me heerlijk te neuken.; ooo schatt oo ja ik ben zo geil ; zeg ik

Draai je om lieverd; op je knieen

Ik draai me om en zit met me onderarmen & knieen op bed, Sander trekt me iets naar achter waardoor ik op de bedrand kom met mijn scheenbenen. Sander gaan achter me staan en neemt me heerlijk doggy.

; ahh ja ga door schat ga door, ik kom bijna zo geil dat ik ben : kreun ik

Sander stoot heerlijk door en ik voel mijn spieren aanspannen; mijn kutspieren klemmen zijn lul helemaal vast en masseren zijn lul extra. ; ooo jaa oo aaahh jaa ; ik ben ven van de wereld en voel me helemaal verslappen. als ik weer bij zinnen ben voel ik aan sander dat ook hij moeite heeft en ook hij staat op het punt klaar te komen. Ik draai me om en zit nu op de rand van het bed, neem zijn lul in me mond en laat hem heerlijk in mijn mond klaar komen. Ik slik alles lekker door en kijk hem nog eens geil aan. Daarna naar de klok 07:18... shit!!

Sander schiet zijn kleren aan en ik mijn badjas & ik maak maar even snel zijn lunch klaar. Geven elkaar snel een kus en hij verdwijnt de deur uit. Ik ga weer terug naar de slaapkamer en kijk wat ik aan ga doen. Al snel vind ik wat, een strakke skinnyjeans, en een zwarte blouse met een rode kanten lingerie setje eronder, zwarte pumps eronder en klaar. Even snel opmaken en haren doen en dan ben ook ik klaar. Nog even snel een sigaretje roken onder de afzuigkap voor ze komen. Na 3 hijsen gaat de deurbel al. Ik open de deur en laat de 3 heren binnen. Lex, Benny & Ferdie, alle 3 aardig gespierd, tussen de 30 en 35, en zagen er niet verkeerd uit. Ik loop voor ze uit en begeleid ze naar de woonkamer en geef ze aan om welke ramen en kozijnen het gaat. Ik loop terug naar de afzuigkap om mijn sigaretje op te roken. Lex komt naar de keuken en vraagt aan mij om welke ramen het nog meer ging aangezien ze op papier 4 ramen hadden staan. Ik meld hem dat dan de slaapkamer ramen ook moeten.Ik begeleid Lex naar de slaapkamer en laat hem zijn gang gaan. Ik zie dat er nog een sok ligt en buk om die op te pakken. Mijn inkijk is niet te verbergen op die manier en dat ziet Lex ook. Ik loop weg en ga naar de badkamer. Even de sok weggooien. En loop naar de woonkamer om te kijken of alles goed gaat. Ik vraag of ik ze koffie kan aanbieden en dat word flink gewaardeerd. Ik ga de koffie zetten en ik hoor Benny zeggen dat hij me wel een lekker ding vind. Ferdie reageert erop dat hij dat ook vind. Nog geil van vanmorgen wind dit me ook weer extra op en ik voel me tepels door mijn kanten bh komen. Pak de koffie bekers ondertussen en zet ze onder de senseo. Mijn gedachte gaat alle kanten op en mijn geilheid neemt het toch echt over en ik knoop mijn bloese 2 knoopjes losser. Als de 2 koppen koffie klaar zijn breng ik deze naar de heren. Ik zie ze kijken, zo een doordringende blik waarbij je het idee hebt dat ze je uitkleden met hun ogen. Ik buk bij de tafel om de koppen neer te zetten en vraag ondertussen ; Melk en suiker erin?

Ja graag antwoord Ferdie en ik ga de mekl en suiker halen. Weer terug buk ik opnieuw om het neer te zetten en wiebel even extra met me borsten.

; ooo wat zou het lekker zijn, 2 heerlijke lullen die mij verwennen ; denk ik in mezelf.

Ik zet alles neer en ga zelf op de bank zitten. Ferdie komt naast mij zitten en vertelt dat ze het raam beneden hebben opgemeten. Ik bedank ze vriendelijk en ga even op de slaapkamer bij Lex kijken. Hij is ook bijna klaar en ik bied hem ook een kop koffie aan. Als hij klaar is komt hij ook naar de woonkamer en ik ga zijn bak koffie zetten. Ik buk om zijn bak neer te zetten en ik voel dat 6 ogen mij bekijken.:oo 3 lullen, heerlijk; denk in bij mezelf

We praten even hoe we het zouden willen hebben met de kozijnen. En als snel word de offerte op gemaakt. Ik sta op om een pen te pakken en Ferdie slaat me ineens op me kont. Ik schrik en kijk om terwijl ik ondertussen weer een rilling door me lichaam voel gaan en voel me tepels nog harder door de stof drukken. Dat blijft Lex niet ongedeerd en zegt; Ze is bloedgeil, kan niet anders; en staat op en pakt me vanaf achter bij mijn borsten vast. Ik liet een kreun ontsnappen wat niet eens de bedoeling was. Maar de heren pikte het op als goedkeuring. Alle drie stonden ze inmiddels en Benny pakt me blouse beet en trekt hem open, me knopen eraf, gewoon gescheurd.

Ferdie pakt me bij mijn kin vast en begint me te zoenen; ik zoen terug! De lust en geilheid overwint elk principe van mij over vreemdgaan. Lex kneed mijn borsten inmiddels en Ferdie zoent me in mijn nek, Benny is mijn bh aan het losmaken en als dat gelukt is worden mijn blouse en bh van me lichaam afgehaald. Weer komt er een kreun van me af, & ik voel me kutje zeik nat worden. Ik zie dat Lex en Bennie hun broeken los maken en halen hun stijve lullen te voorschijn. Ik schop me pumps uit en zak door mijn knieen, en neem om en om hun heerlijke lullen in me mond. Ferdie bukt ook en maakt mijn broek los. Trekt me overeind en trekt me broek naar beneden. Ook Ferdie doet zijn broek los en haalt zijn lul uit zijn broek. Ik buk voorover en neem zijn lul in me mond. ondertussen voel ik een paar handen over me kont naar beneden naar mijn natte kutje glijden. Mijn string word opzij gedaan en een paar fijne mannenvingers banen zich een weg door mijn natte lippen. Ik word lekker gevingerd terwijl ik Ferdie nog aan het pijpen ben. Met zijn lul nog in me mond kan ik niet voorkomen dat er geregeld een kreun ontsnapt.; ik zei het toch; ze is bloedgeil; zegt Lex

Ik word over de bankleuning gelegd, met me kont naar achteren en ik voel mijn string naar beneden getrokken worden, me benen wijder gezet worden en een lul tegen mijn lippen drukken, zonder moeite drukt Lex zijn lul naar binnen. En begint met diepe halen te neuken.

; ooo ja heerlijk, ooo ja oo; kerm ik eruit.

Bennie en Ferdie komen op hun knieen voor me gezicht met hun lullen en neem ze om en om in de mond, trek ondertussen de ander af terwijl er ook in mijn borsten word geknepen.

; ik wil jullie alle 3 voelen, maar me gek...ooo maak me gek:

Lex gaat uit me en gaan op de bank zitten. Trekt mij op zijn lul en die glijd natuurlijk weer zonder moeite naar binnen. Ik ga iets omhoog en lijd zijn lul voor mijn sterretje, zak en hoor bij hem een flinke kreun ontsnappen.

Zijn lul in mijn kontje, en Ferdie wenk ik bij me, begeleid zijn lul naar mijn kutje en die maakt er gretig gebruik van.

; aahh ja aaah wat is dit geil zeg; ooo ja lekker ; kreun ik

Bennie komt met zijn lul naar mijn mond en ik pijp heem ondertussen tot diep in mijn keel.

;Wat ben je toch een geil wijf; roept BennieIk ben in elk gaatje gevuld en oooo wat voelde dat goed zeg. Steeds hardere, diepere stoten in mijn kutje en kontje, mijn dag kon niet stuk! Lex tilde me op en haalde zijn lul uit me kontje, Ferdie nam zijn plek in en Lex ging me kutje in.

: oo aahh jaaa oooo; meer kwam er niet uit mij.

Naar een paar stoten ging Lex uit me en liet Bennie zijn gang gaan. Ik nam nu Lex zijn lul in me mond en begon hem gretig te pijpen. Ik voelde dat zijn lul op klappen stond en pakte hem stevig bij zijn ballen. Dat was de druppel en met een flink kreun spoot hij zijn zaad diep mijn keel in. Ik slikte alles door en Kreunde dat ik bij zou komen!

Bennie en Ferdie stoote door en voor ik het wist spande alles aan in me lichaam

;IK KOMMM oo ga door ik kkommmmmm aaaaahhh: en ik voelde door mijn aanspanning dat ook Ferdie zijn zaad niet meer kon houden en spoot diep in mijn darmen zijn lul leeg. Ik verslapte,maar genoot nog steeds van Bennie. Maar ook hij gaf aan het niet lang meer vol te houden en trok zich uit m kut, pakte me haren vast en richte mijn gezicht naar zijn lul.

: kom geef me je zaad, laat me je proeven: zei ik

Ik pakte heb bij zijn ballen terwijl hij zich aftrok, en voor ik het wist kwamen zij witte stralen op mijn gezicht terug, in me haren, in me mond, langs me kin droop het op me borsten.

;ooojaaaojaaa heerijkkk; gromde Bennie.

uitgeput viel ik op de bank, de heren trokken hun kleren weer aan en ik zoch ook alles weer op. Begeleide hun de deur uit, en hoopte snel op de bstiging voor het plaatsen van alles.

Alleen was mijn blouse nu kapot. Maar dat gaf niet want oooooo wat was dit een geile heerlijke ervaring!!

Hoop ze snel weer te zien, en wat betreft me vriend...?? wat niet weet wat niet deerd!!!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners