Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile collegas - 10639 keer gelezen
Geile collega's

Stephanie is een hele knappe jonge vrouw van 25 jaar oud. Na het halen van haar diploma heeft ze van alles gedaan qua werk, maar eigenlijk vond ze er allemaal niks aan. Nu ging ze op sollicitatiegesprek in een hotel, waar ze iemand zochten om de administratie te voeren en bij te houden voor de materialen die gebruikt worden in de hotelkamers.

Hier had ze ook niet echt zin in, maar de rekeningen moeten toch betaald worden hŤ.

Ze stond voor de spiegel haar lange donkerblonde haren te borstelen en keek of haar wenkbrauwen nog netjes waren. Beetje bijwerken, wat make up en ze zag er weer geweldig uit.

Ze was zich bewust van haar mooie uiterlijk en haar geweldig lekkere lijf, haar mooie strakke billen en haar geweldige tieten die met cup 80D overal perfect in uitkwamen. Ze deed er echter niet zoveel mee want op seksgebied had ze nog maar weinig meegemaakt. Ze had natuurlijk wel eens op een pik gezogen en wat zaad geslikt, af en toe geneukt en haar kutje laten likken maar dat gebeurde niet vaak en het was allemaal een beetje tam geweest. Prima, maar niet geweldig zeg maar.

Daar zou vandaag verandering inkomen, maar dat wist Stephanie natuurlijk nog niet...

Ze liep het hotel binnen en achter de balie van de receptie stond een knappe donker getinte jongeman. Hij keek op en ze zag hoe hij haar snel en haast onopvallend van top tot teen bekeek en toen ze zag dat hij glimlachte voelde ze opeens een tinteling in haar kutje. Ze werd er zelfs een beetje nat van, en dat was ze niet gewend van zichzelf.

Ze voelde haar tepels verstijven, en ze bloosde ervan. De jongeman zag het, en zei op een vriendelijke toon "goedemorgen, heeft u een afspraak? " en hij glimlachte nogmaals en ditmaal voelde Stephanie haar kutje letterlijk druipen en een gevoel van onbeheersbare geilheid maakte zich van haar meester.Ze hervatte zich en noemde de naam van de personeelsmanager waar ze een afspraak mee had, en de knappe donkere jongeman wees haar op een lounge bank en zei dat ze daar even plaats kon nemen terwijl hij de juiste persoon zou inlichten dat ze er was. Opgelucht dat ze even kon gaan zitten liep ze met trillende knieŽn naar de bank en ging snel zitten. Ze bloosde nog steeds terwijl haar kutje nog steeds droop van geiligheid en ze voelde haar broekje tegen haar kutlipjes plakken. Ze probeerde rustiger te ademen maar dat was lastiger dan ze hoopte. Haar tepels stonden keihard onder haar truitje, maar vanwege haar jasje kon niemand dat zien...

De knappe jongeman kwam achter de balie vandaan en liep op haar af, en glimlachend vroeg hij of ze misschien koffie lustte want de manager zou nog wel een uur onderweg zijn vanwege een file op de weg. Een beetje teleurgesteld antwoordde ze dat ze graag koffie lustte en de jongeman zei dat ze mee mocht lopen naar de personeelsruimte om te wachten.

Dat vond Stephanie wel fijn, want ze voelde zich erg ongemakkelijk op de bank tegenover de balie.

Ze stond op en liep druipend van geilheid achter de jongeman aan. Ze keek naar zijn billen, en zijn broek spande er net strak genoeg omheen om te zien dat hij een goed gevormde kont had. Ze zou hem dolgraag tegen de muur willen duwen en zijn broek omlaag willen trekken om die lekkere billen eens stevig vast te grijpen maar dat deed ze natuurlijk niet. In plaats daarvan liep ze rustig achter hem aan, en toen hij de deur van de personeelsruimte opende en aan de kant ging om haar voor te laten gaan liep ze heel beheerst langs hem naar binnen. Ze keek even rond en de personeelsruimte was net zo chique als de receptie van het hotel. Overal donker hout en mooie afwerkingen, lederen banken en een paar luie stoelen maakten er een heerlijke ruimte van om in te relaxen.

"Lust je nog koffie?", vroeg de jongeman en liep op een soort keukentje af. Stephanie zei dat ze wel een glas water lustte, en de man opende een deurtje waar schijnbaar een koelkastje achter zat, en pakte er een flesje water uit voor haar. Toen hij zich omdraaide om haar het flesje aan te geven, zag ze dat zijn broek erg strak gespannen zat en tijdens de draai zag ze heel even van opzij dat de jongeman een flinke stijve pik achter zijn broek had zitten. Ze kreunde zachtjes en ze voelde dat haar kutje krampte en ze ging een beetje verzitten. Ze keek iets te lang naar zijn kruis, en toen ze opkeek zag ze meteen dat hij het in de gaten had. Hij keek haar even doordringend aan, hij twijfelde en zij twijfelde...

Haar geilheid won het van haar verstand, en ze wilde dat hem laten weten. En op het moment dat ze haar mond open wilde doen om hem te vragen haar nu onmiddellijk keihard te neuken ging de deur open en stapte de personeelsmanager de ruimte in.

Het was een knappe vrouw van een jaar of 40, en ze droeg een getailleerd jasje op een rok tot haar knieŽn. De rok zat behoorlijk strak, en haar jasje was dichtgeknoopt boven een beige bloes met een opstaand kraagje. Ze had halflang donkerblond haar en hele mooie groene ogen, die meteen opvielen.Stephanie zag meteen de prachtige vrouwelijke vormen en zwijmelde toen de vrouw zich omdraaide om de deur dicht te doen en ze haar perfecte billen onder de strakzittende rok zag.

Stephanie zuchtte even diep en de knappe vrouw die binnen was gestapt vroeg "duurde het zo lang", en glimlachte naar haar. "Nee hoor", zei Stephanie en glimlachte terug. "Ik neem aan dat je al koffie hebt gehad, of lust je er nog een", vroeg de vrouw en Stephanie antwoordde dat ze inderdaad al koffie had gehad maar er best nog een lustte.

De vrouw knikte naar de donkere jongen en vertelde hem dat hij weer naar de receptie kon gaan, want die was nu onbeheerd. Hij glimlachte even en liep langs haar heen naar de deur. Zag Stephanie dat nou goed? Kneep de vrouw nou zo onopvallend mogelijk even in die keiharde stijve pik terwijl hij langs haar liep?...

De dame stelde zich voor als Marieke, personeelsmanager van het hotel. Ze nam 2 koppen koffie uit het apparaat en gaf er een aan Stephanie. "Goeie koffie is belangrijk op het werk toch", en ze glimlachen naar elkaar. Marieke ging voor Stephanie zitten en toen ze een beetje verschoof kroop haar rokje een beetje omhoog waardoor Stephanie een paar hele sexy benen zag en voor het eerst in haar leven zelfs geil werd op een andere vrouw. Maar dit was echt niet het moment om met een druipende geile kut van geilheid te zitten, want ze kwam echt solliciteren voor een baan die ze hard nodig had.

Ze luisterde zo aandachtig mogelijk en gaf zo eerlijk mogelijk antwoord op alle vragen die Marieke stelde. Op een gegeven zei Marieke dat ze wel genoeg wist en als Stephanie verder geen vragen had, kon ze de baan krijgen als ze die na deze uitleg nog steeds wilde. Stephanie had een baan nodig en dit klonk allemaal prima, dus natuurlijk ging ze ermee akkoord. "Nou" zei Marieke, "gefeliciteerd met je nieuwe baan dan" en ze glimlachte zo vriendelijk mogelijk. Stephanie glimlachte heel vriendelijk terug en ze stonden op om de ruimte te verlaten. "Als je wil kan ik je nog even een rondleiding geven", zei Marieke en Stephanie vond dat een goed idee.

Marieke liep voor haar uit de ruimte uit en de gang in en Stephanie volgde haar. Ze liepen langs de receptie waar de knappe donkere jongeman nog aan het werk was en Marieke stelde Stephanie voor als nieuwe collega. De jongen glimlachte en stelde zich voor als Ricardo, en ongewild keek Stephanie weer naar zijn kruis en zag onmiddellijk dat Ricardo een ontzettende stijve pik in zijn broek had zitten. Ze liep echter meteen weer door want Marieke was al een paar meter doorgelopen maar Stephanie voelde haar kutje alweer druipen terwijl ze keek naar de mooi gevormde billen van Marieke.

Marieke stopte bij de liften en zei dat het makkelijker was om van boven naar beneden te gaan om meteen te zien waar de technische ruimtes zijn, waar op welke verdieping de opslagruimtes zijn, etcetera.Dat leek Stephanie wel een goed idee, zodat ze niet tijdens haar eerste paar dagen het hele hotel hoefde te doorzoeken naar hoe en wat. Marieke drukte op de knop van het liftpaneel en de deur ging meteen open. "De liften komen hier altijd naar de begane grond als er langer dan 30 seconden geen activiteit is", dus als er gasten binnenkomen hoeven ze nooit lang op een lift te wachten", zei Marieke. "Oh" zei Stephanie, "das inderdaad wel heel handig zeg".

Marieke liet Stephanie voorgaan en stapte achter haar aan de ruime met hout beklede liftruimte in. Er klonk een zacht en rustig muziekje in de lift waardoor Stephanie meteen rustiger werd. Het was ook aangenaam warm in de lift, en Stephanie leunde tegen de achterste wand aan terwijl Marieke op het knopje van de bovenste verdieping drukte. Langzaam kwam de lift in beweging...

Terwijl de lift hen naar de bovenste etage brengt, luistert Stephanie hoe Marieke haar vertelt over de geschiedenis van het hotel. Ze luistert aandachtig maar haar ogen dwalen vanaf de mooie groene ogen van Marieke omlaag, als ze merkt dat deze haar jasje heeft opengeknoopt. Stephanie kijkt naar de welving van de volle tieten van Marieke, en ziet dat de tepels van Marieke keihard zijn onder de stof van haar bloesje. Marieke blijft echter ongestoord praten over de geschiedenis van het hotel, en Stephanie voelt haar kutje drijven van geilheid. Ze houdt zich in, en laat niks merken maar voelt dat ze een beetje bloost.

"Heb je het warm?", vraagt Marieke "je loopt een beetje rood aan". Nu bloost Stephanie nog erger en ze voelt haar eigen tepels nog harder worden dan ze al waren. Schijnbaar heeft Marieke het gezien, want de groene ogen glijden richting de ronde tieten van Stephanie...

Ze blijft echter kalm, en als de lift stopt en ze op de bovenste etage zijn gaan de deuren open en Marieke stapt als eerste uit de lift. Stephanie volgt haar de ruimte in, en ziet meteen dat dit de technische ruimte van het hotel is.

"Hier staan de machines die de airconditioning en de liften aansturen", zegt Marieke. "Daar achterin is een kantoor dat niet gebruikt wordt, maar misschien kan jij er een geschikt doel voor verzinnen". Stephanie loopt achter Marieke naar een soort kubus die is opgebouwd achterin de ruimte. Er zitten geen ramen in, alleen een deur. Marieke pakt haar sleutels en opent de deur van het kantoor en vraagt Stephanie de ruimte te bekijken. Ze loopt langs Marieke af, en haar elleboog raakt per ongeluk de tieten van Marieke. Ze hoort Marieke zachtjes kreunen als ze haar elleboog iets meer kracht geeft, en ze voelt de tepels van Marieke nog harder worden.Zonder iets te zeggen pakt Marieke Stephanie bij haar schouders en duwt haar tegen de wand van het kantoor. Met een hand trekt ze de deur dicht, en doet deze met een knip op slot. Ze keek Stephanie recht in haar ogen, zei niks maar liet haar tong langs haar lippen glijden en terwijl ze Stephanie strak aan bleef kijken begon ze de knoopjes van diens bloes los te knopen. Stephanie wist niet wat haar overkwam of hoe zich te gedragen, maar haar kutje dreef van geilheid en ze voelde haar kutsappen langs de binnenkant van haar benen druipen terwijl Marieke haar bloes helemaal open knoopte. Marieke duwde haar handen achter de opengeknoopte bloes, en duwde haar handen om Stephanie heen om op haar rug diens beha los te maken. Ze zeiden nog steeds niks en terwijl Marieke de bloes en beha van Stephanie helemaal uittrok zag Stephanie de lippen van Marieke glinsteren van haar speeksel. Ze aarzelde niet meer en trok het kasje van Marieke uit, en knoopte achter elkaar alle knoopjes van Mariekes bloes open. Ze trok haar bloes uit en gooide hem op de grond. Nu stonden beide dames met compleet bloot bovenlijf naar elkaars mooie volle tieten te kijken, en Marieke pakte de tieten van Stephanie vast en begon ze te kneden. Ze boog voorover en nam een van Stephanie s tepels tussen haar lippen, die kreunde van genot.

Ze bewoog haar handen tussen hen in omlaag, pakte de rok van Marieke bij de rand en duwde deze omlaag. Ze duwde haar hand in Mariekes broekje en voelde het gladde en kaalgeschoren kutje van Marieke. Ze wreef over de gladde kutlipjes terwijl Marieke op haar tepels zoog en ondertussen ook de rits van Stephanies rok had losgemaakt waardoor diens rok omlaag viel en ze er zonder enige schroom uitstapte. Marieke liet de tepel waar ze op zoog even los, pakte de string van Stephanie vast en stroopte deze over haar billen omlaag. Stephanie tilde een voor een haar voeten op om uit haar string te stappen en stond nu spiernaakt voor Marieke. Marieke trok haar eigen string nu ook helemaal uit waardoor ze beiden naakt waren. Allebei de mooie vrouwen hadden een volledig kaalgeschoren kutje en begonnen nu zachtjes over elkaars gladde druipnatte kutjes te wrijven. Marieke duwde 2 vingers bij Stephanie naar binnen, en keek haar recht in de ogen. Nog steeds was er geen woord gewisseld, maar Marieke verbrak de geile stilte door Stephanie aan te kijken terwijl ze met een hese stem fluisterde "ik ga je kutje likken" en Stephanie kon niet wachten en zette haar voeten uit elkaar. Marieke zakte op haar knieŽn en Stephanie tilde een been op en legde die over de schouder van Marieke, waardoor ze alle ruimte kreeg om het mooie kutje van Stephanie te likken.

Stephanie kreunde hard en diep op het moment dat ze de tong van de mooie Marieke over haar kale kutlipjes voelde glijden, en ze voelde haar kutsappen over Mariekes heerlijke tong in haar mond stromen . Marieke zoog intens op het natte kutje van Stephanie , en bewoog 2 vingers steeds sneller zo diep mogelijk in het heerlijke kutje. De geile kutsappen stroomden langs haar vingers en af en toe drukte ze haar open mond op het smachtende kutje van Stephanie om haar kutsappen uit haar kutje te zuigen. Vol overgave en kronkelend kwam Stephanie klaar op de tong en vingers van Marieke, en Marieke likte het kutje van haar nieuwe personeelslid vol overgave. Stephanie liet haar kutje ongegeneerd uitlikken door de knappe manager, en ze voelde haar kutje leegstromen tijdens een overweldigend lekker orgasme.Marieke bleef nog even op het gezwollen clitje van Stephanie zuigen, en kwam langzaam overeind. Ze keek Stephanie breed glimlachend aan, en Stephanie zag haar eigen kutsappen langs de lippen van Marieke en haar kin druipen. Ze opende haar lippen en likte haar lippen toen Marieke vroeg " heb je wel eens een kutje uitgelikt?". Stephanie antwoordde van niet en Marieke fluisterde terwijl haar gezicht glom van Stephanies "dan gaan we dat eens veranderen", en ze pakte Stephanie bij haar schouders en duwde haar omlaag. "Ga maar lekker achterover op je rug liggen, dit tapijt is lekker zacht" zei Marieke, en Stephanie zakte achterover op haar rug en trok haar knieŽn op. Ze keek omhoog naar de mooie Marieke die zich op haar knieŽn liet zakken en met haar zeiknatte geile kutje over de strakke buik van Stephanie naar boven gleed. Stephanie voelde hoe de kutsappen van Marieke een nat spoor achterlieten vanaf haar buik naar boven, en ze genoot van de hitte van het prachtige kutje van Marieke. Marieke duwde haar kutje stevig tegen de huid van Stephanie en gleed richting haar volle tieten. Ze duwde haar drijfnatte geile kutje tegen een van de mooie tieten van Stephanie, en omvatte deze. Ze kneep flink in Stephanies flinke tiet, en duwde haar clitje tegen de keiharde tepel van Stephanie. Zo wreef ze met haar natte kutje flink over de tiet van Stephanie, en duwde zo hard dat de tepel van Stephanie flinke druk uitoefende op het clitje van Marieke. Marieke bewoog heftiger heen en weer en bereed de tiet van de kreunende Stephanie zo heftig en wreef zo intens met haar clitje over de tepel van Stephanie dat ze spontaan keihard klaarkwam. Stephanie voelde hoe de kutsappen van Mariekes orgasme over haar tieten stroomde, en reikte achter Marieke om naar diens perfecte kont. Ze greep de billen van Marieke vast, en trok haar omhoog tot Marieke met haar kutje boven Stephanies gezicht zat gehurkt. Stephanie kreunde geil "geef me je kutje", en Marieke werd hierdoor aangespoord. Ze duwde haar nadruipende hete en drijfnatte kutje stevig op de open mond van Stephanie, die meteen haar tong zo diep mogelijk in het heerlijke natte kutje van haar nieuwe baas duwde en haar intens en zo geil mogelijk begon te beffen. Marieke genoot intens van dit jonge tongetje in haar hete kut, en ze ben heftig en kronkelend over de tong van de Stephanie te bewegen. Stephanie greep Marieke stevig vast bij haar perfecte billen, en trok haar nog steviger op haar mond. Ze wilde het natte kutje van haar baas uitlikken, leegzuigen en drinken wat ze kon. Ze trok de billen van Marieke uit elkaar, en terwijl ze haar tong dieper in het kutje duwde gleed haar vinger over het ontzettend strakke kontgaatje van haar manager.

Marieke gilde het uit, en pakte Stephanie stevig bij haar haren vast en duwde haar hoofd achterover tegen de grond. Ze duwde haar kut zo stevig mogelijk op de mond van Stephanie, en voor Stephanie het in de gaten had begon Marieke in de open mond van Stephanie te plassen. Ze hijgde en het speeksel liep langs haar kin, en ze duwde haar plassende kutje ruw op de uitgestoken van Stephanie. Ze kreunde geil en hees "drink me leeg sletje", en Stephanie had geen andere keus en merkte dat ze hier eigenlijk nog veel geiler van werd. Ze zoog haar lippen vast rond het plassende kutje van haar baas, en dronk diens urine alsof het het lekkerste was dat ze ooit had gedronken. Marieke liet haar kut ongegeneerd en ongeremd uitlikken door Stephanie die alles dronk wat ze kreeg. Hierdoor werd Marieke wild en kwam ze nogmaals luidkeels klaar, en ditmaal kreeg Stephanie geen urine maar onvervalst geil kutsap te drinken. Marieke schokte wat na, en kroop langzaam van Stephanie af en ging tegen haar aan liggen.

Ze keken elkaar aan en Marieke fluisterde " wij gaan nog vaak van elkaar genieten", en Stephanie glimlachte voldaan."Wat vond je van Ricardo?", vroeg Marieke. Stephanie keek haar aan en antwoordde dat ze hem erg knap vond en dat ze eigenlijk niet kon wachten om die flinke stijve pik van hem eens lekker leeg te zuigen. "Hij neukt ook erg lekker, maar onze hoofd tchnische dienst heeft pas echt een goeie pik!". Hij is al bijna 50, maar mijn God wat heeft die kerel een geweldige lekkere pik. Stephanie zei dat ze dan toch snel maar eens kennis met beide mannen moest maken en Marieke antwoordde dat ze dan maar eens zo naakt moest blijven liggen en stond op. In de hoek van het kantoor waar verder nog een bureau en twee ladenkasten stonden, stond een telefoon. Ze pakte de hoorn van de haak en toetste een nummer in.

"Wil je naar het kantoor in de technische ruimte komen, en kan je Michael meenemen", zei Marieke door de telefoon. Ze legde de hoorn weer neer, draaide zich om en zei tegen Stephanie "kom eens hier op het bureau zitten knapperd", en Stephanie stond op en duwde haar mooie billen tegen het bureau. Ze zette haar handen op het bureaublad en duwde zichzelf op het bureau. "Ga maar achterover liggen en laat me je kutje nog eens uitlikken", zei Marieke terwijl ze de deur van het slot klikte.

Stephanie nam het ervan en liet zich achterover zakken. Het bureau was nogal groot, en Stephanie zakte onderuit. Ze lag achterover op haar rug, trok haar knieŽn zo hoog mogelijk op met haar handen achter haar knieŽn waardoor ze bijna haar tepels raakten. Ze duwde haar bekken omhoog waardoor haar gewillige kontje omhoog kwam en ze Marieke totale toegang gaf tot haar sappige natte jonge kutje en haar strakke maagdelijke kontje.

Marieke likte haar lippen en plaatste haar handen onder de billen van Stephanie. Ze bukte voorover en likte van onder naar boven over de natte kale kutlipjes van Stephanie en duwde twee vingertoppen tussen diens billen. Ze trok de prachtige billen van Stephanie stevig uit elkaar en gleed met haar tong over het strakke kontgaatje van de 25 jarige Stephanie. Ze begon intens het strakke kontgaatje te likken en spuugde er flink wat speeksel op. Hierna duwde ze haar tong tussen de kutlipjes van Stephanie en likte er tussenin naar haar clitje. Op het moment dat ze het clitje van Stephanie tussen haar lippen zoog, duwde ze in een keer zo ongeremd mogelijk haar hele wijsvinger tot aan haar knokkel in het kontgaatje van Stephanie en begon haar kontje meteen wild en intens te vingeren terwijl Stephanie kermde van genot.Marieke zoog hard op Stephanies gezwollen clit en vingerde haar heftig en wild in haar geile kont toen de deur van het kantoor openging. Stephanie lag met gesloten ogen intens te genieten van de vinger in haar kont en de tong in haar kutje en had niks in de gaten omdat Marieke gewoon doorging met het vingeren van haar strakke kontgaatje en het zuigen op haar clit. Stephanie sidderde over haar hele lijf, en kwam kronkelend klaar op de vinger in haar kont en de tong in haar kutje. Ze kwam zo hard klaar dat haar kutsappen uit haar kutje spoten, en Marieke duwde haar open mond op het spuitende kutje van Stephanie. Deze had het niet meer, en ze gilde het uit van genot terwijl ze haar kutje trillend leeg voelde spuiten. Toen ze een beetje begon bij te komen zag Stephanie opeens de twee mannen staan die Marieke hierheen had laten komen. Ze hadden zich al helemaal uitgekleed en ze zag de knappe donkere Ricardo, en mijn God wat had hij een joekel van een lekkere flinke stijve pik! Stephanie keek naar de oudere man naast Ricardo, en Marieke had gelijk: de man was inderdaad tegen de 50 en niet echt aantrekkelijk, maar zijn kaalgeschoren mooie pik zag er wel erg aantrekkelijk uit. De man had zijn vingers rond zijn pik gevouwen, en stond zich heerlijk geil af te trekken. Ricardo was zijn eigen ballen aan het kneden, en Marieke stak haar hand uit richting de donkere grote pik van Ricardo. Deze kwam meteen dichterbij, en Marieke hielp Stephanie van de tafel af en duwde haar zachtjes maar dwingend op haar knieŽn. Toen Stephanie op haar knieŽn zat, pakte Marieke haar mooie kont vast en trok de billen van Stephanie ruw uit elkaar en de oudere Michael kwam op zijn knieŽn voor Stephanie zitten en duwde zijn prachtige kaalgeschoren pik naar de uitgestoken tong van Stephanie. Op het moment dat ze haar lippen rond de gladde eikel van Michael sloot , voelde ze hoe Ricardo zijn dikke pik tussen haar billen door tegen haar zeiknatte hete kutje duwde.

Michael pakte Stephanie bij haar haren vast, en duwde die geweldige mooie gladde pik van hem zo diep achterin haar keel dat ze ervan moest kokhalzen. Heel even haalde hij hem terug, en begon haar toen vol overgave zo diep mogelijk in haar mond te neuken waarbij haar speeksel langs zijn pompende pik droop. Op hetzelfde moment dat Stephanie de heerlijke gladde pik van de oudere Michael diep in haar keel voelde stoten, stootte Ricardo zijn grote dikke donkere pik in een keer tot aan zijn ballen in haar gewillige kutje, en voelde ze hoe Marieke tegelijkertijd twee natte vingers diep in haar geile strakke kontgaatje duwde. Stephanie had het niet meer, ze werd nu tegelijkertijd in haar kutje geneukt door de grote dikke pik van Ricardo, in haar keel geneukt door de 50 jarige Michael en door haar bazin in haar kont gevingerd. Ze gilde het uit van pure waanzinnige geilheid, maar haar stem werd gesmoord de pik van Michael die in haar keel pompte. Ze werd helemaal opgevuld en als een echte jonge slet volledig afgeneukt, en ze genoot er met volle teugen van. Ze zoog en likte, en bewoog haar prachtige kont op en neer om zoveel mogelijk pik in haar jonge kutje te voelen terwijl Marieke haar kontgaatje stevig vingerde.

Stephanie wilde alles, ze wilde helemaal afgeneukt en vokgespoten worden en ze kreeg waar ze naar verlangde . Dit voelde heerlijk, en ze wisten van geen ophouden.

Ze hoorde Marieke tegen Ricardo zeggen dat hij op zijn rug moest gaan liggen, en hij haalde zijn pik uit het kutje van Stephanie om te doen wat Marieke zei. "Kom sletje, kom op zijn pik zitten", en Stephanie kroop overeind en ging gehurkt boven de grote dikke pik van Ricardo zitten. Met beide handen trok ze haar eigen kutlippen uit elkaar en Marieke duwde haar aan haar schouders omlaag. Toen Stephanie de dikke eikel van Ricardo tegen haar kale kutlipjes voelde, liet ze zich in een keer zakken en pompte haar gewillige kutje over de dikke pik op en neer.Michael duwde zijn pik weer naar de open mond van Stephanie, die zo bloedgeil was dat ze zijn gehele pik diep in haar mond zoog. Ze zoog intens op deze heerlijke pik, en wilde niks liever dan hem helemaal leegzuigen. Ze verlangde ernaar zijn zaad te slikken haar keel vokgespoten te krijgen, en Michael had dit in de gaten. Hij pompte zijn fantastische pik hard en diep in haar mond en op het moment dat hij grommend klaarkwam en haar mond en keel volspoot met zij lekkere warme zaad, krampte haar kutje samen op de pik van Ricardo die zwaar kreunend haar geile kutje volspoot.

Marieke duwde een derde vinger in haar kontgaatje en ook Stephanie kwam luidkeels klaar.

Met enige teleurstelling van haar kant voelde ze hoe de pikken uit haar werden gehaald, en de pik van Ricardo verslapte maar die lekkere gladde pik van Michael bleef keihard overeind staan. Hij duwde Stephanie weer op haar knieŽn en kwam achter haar zitten. Weer voelde Stephanie hoe Marieke haar mooie ronde billen uit elkaar trok en flink wat speeksel op haar opengetrokken kontgaatje spuugde. Ze schrok even toen ze de overheerlijke pik van de oudere man tegen haar strakke kontgaatje voelde, maar otspande zich toch en op dat moment gleed de pik van Michael langzaam steeds dieper in haar heerlijke kont. Marieke kreunde goedkeurend terwijl Stephanie in haar kont werd geneukt, en Ricardo kwam op zijn rug onder haar liggen en begon het kutje van Stephanie grondig uit te likken. Marieke kwam met wijd gespreide benen voor Stephanie liggen en vroeg of ze haar nog eens wilde beffen. Stephanie antwoordde door haar mond op de kut van de 40 jarige Marieke te duwen, en haar tong tussen de kutlippen te laten glijden.

Opeens pakte Marieke haar hoofd vast en zei haar te zuigen, en Stephanie proefde dat Marieke weer begon te plassen en ze was zo geil dat ze het gewillig uit haar kutje zoog en alles dronk. Ze likte het plassende kutje van Marieke helemaal uit, en voor ze het in de gaten had liet ze zichzelf helemaal gaan en begon ook te plassen. Ricardo ging gewoon door met beffen en Stephanie plaste zijn mond helemaal vol, en Ricardo zoog zich vast op de leegstromende kut van Stephanie en terwijl Stephanie en Marieke hun kutjes ongegeneerd uit lieten likken, voelde Stephanie hoe Michael klaarkwam en haar kontje volspoot met een nieuwe lading zaad...

Nadat iedereen was klaargekomen keken ze elkaar aan. Iedereen glimlachte geil en voldaan, en iedereen wist dat dit het begin was van een ontzettend geil avontuur...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners