Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gewillig teefje in Spanje 2 - 9043 keer gelezen
De eerste avond met Belinda in het hotel hebben we nog even wat rondgehangen bij het zwembad en een drankje gedronken bij de hotelbar om vervolgens vrij vroeg naar bed te gaan. Het was een hotel waarbij de kamers als kleine huisjes over de grond van het hotel verspreid lagen, dus liepen we in de warme avondlucht tussen de huisjes door richting het onze. M'n teefje had inmiddels haar string vervangen door een zomers rokje en topje, maar zoals afgesproken zonder enige ondergoed. Mijn hand gleed dan ook zodra we de bar uitliepen naar haar heerlijke kont en tussen haar billen om daar haar lekkere natte kutje aan te treffen.

Her en der konden we wat licht tussen de gordijnen door zien komen en zagen we ook andere vakantiegangers zitten. Een paar huisjes bij het onze vandaan zaten vier mannen op leeftijd nog een potje te kaarten voor hun huisje. Het waren niet het type vrijgezel, dus waarschijnlijk hadden ze de vrouwen een avondje op pad gestuurd zodat ze zelf ongestoord een biertje konden drinken. We hoorden al snel dat het Engelsen waren, dus toen we voorbij liepen wensten we ze nog een fijne avond.

Om m'n teefje ook in en rond het hotel goed op temperatuur te houden, liet ik mijn hand onder haar rokje en dit bleef ook bij de mannen niet onopgemerkt. Ondanks dat Belinda namelijk niks door had, verstomde het gesprek achter ons aardig. Even haalde ik mijn hand tussen haar benen vandaan en trok hierbij haar rokje iets mee omhoog. Wat ik zeker wist was dat de mannen nu een heerlijk uitzicht moesten hebben op haar kont.

Aangekomen bij onze kamer, wandelden we via de schuifpui naar binnen en besloten deze op een kiertje te laten staan zodat het nog wat af kon koelen. Ook het gordijn liet ik hierbij op een kier staan. Bij het wandelen tussen de kamers door, was me namelijk opgevallen dat je zo prima naar binnen kon kijken en het leek me wel wat om de overige hotelgangers lekker mee te laten genieten van het mijn teefje goed tentoon te stellen aan nieuwsgierige voorbijgangers.

Belinda was inmiddels al op het bed gaan liggen en leek vrijwel direct in slaap te zijn gevallen. Het was dan ook een vermoeiend dagje geweest voor m'n teefje en ik besloot haar een handje te helpen. Zo trok ik haar rokje en topje met veel moeite van haar lijf waarna ze daar prachtig naakt met haar bolle kontje omhoog lag. Benieuwd hoe dit er vanaf buiten uit moest zien, liet ik het licht aan en wandelde via de schuifpui naar het pad voor ons huisje. Het was perfect. Recht voor ons huisje staand zag je enkel haar voeten op het bed liggen, maar met enkele passen naar de zijkant kon je haar kont al zien verschijnen. Het hoofdeinde van het bed bleef uiteindelijk uit zicht.

Ik wandelde weer naar binnen, kroop naast m'n teefje op het bed en deed het licht uit. Dit beloofde een heerlijke vakantie te worden.

Het duurde even voordat ik bij het wakker worden de volgende ochtend wist waar ik was, maar wat ik wel wist dat er zich een warme mond om mijn harde paal bevond. Wat is het toch heerlijk om lekker wakker gepijpt te worden. Ik tilde het laken iets omhoog en zag daar het geile koppie van m'n teefje fanatiek op en neer gaan. Toen ze merkte dat ik wakker was geworden, keek ze me dan ook met zaadvragende ogen aan en ik besloot d'r haar zin te geven.Om meer van het uitzicht te genieten en wellicht ook anderen mee te laten genieten trok ik het laken nu volledig aan de kant. Haar kont omhoog en pakte ik haar vervolgens bij d'r haren en schoof m'n lul nu steeds dieper haar mond in terwijl ze me aan bleef kijken. Met haar lippen tegen mijn onderbuik begon ze het toch even benauwd te krijgen, maar bleef als een braaf teefje doorgaan. Haar hand gleed ondertussen naar beneden om over haar eigen kutje te strelen. "Nee sletje, vandaag bepaal ik wanneer je mag genieten," onderbrak ik haar, "weg die hand en leegzuigen die paal van me." Bijna smekend keek ze me aan, maar ik begon haar onverbiddelijk in haar mond te neuken en zei haar d'r handen op haar rug te houden. Het genot van haar keel die mijn eikel streelde in combinatie met haar gedwongen inhouden maakte dat ik het niet lang vol ging houden en al snel spoten mijn eerste stralen haar mond in. Nu liet ik haar hoofd los en zakte ze met haar mond volledig over mijn lul zodat de laatste stralen rechtstreeks haar keel in gleden.

Om haar te herinneren aan de opdracht die ik haar gisteren had gegeven, tilde ik haar nu van me af en zei, "Goed zo teefje van me, dat is één. Nog maar drie te gaan." Even verward, maar vervolgens met grote ogen keek ze me aan en zei, "Dat meende je toch niet echt? Wil je dat ik vandaag nog twee mannen klaar laat komen?" Ik lachte en zei, "Nee. Geen twee. Drie weet je nog? Elke dag eentje meer en gisteren heb je er, inclusief mij, al drie laten komen met dat lekkere lijf van je."

"Maar dat betekent dat ik aan het einde van de week..." ze probeerde de getallen bij elkaar op te tellen, waarop ik haar onderbrak en zei, "Juist ja, 12 mannen op één dag moet laten klaarkomen." De blik in haar ogen zat nu ergens tussen stomverbaasd, ietwat angstig en botergeil. Ze herpakte zich echter snel en probeerde mijn lul weer hard te trekken. Aangezien ik net gekomen was, ging dat nog even niet gebeuren, maar toch dook ze voorover en deed verwoed haar best me hard te zuigen. Tot mijn verbazing kwam er toch al snel weer leven in mijn lul en zoog ze hem net als net diep naar binnen. Ik besloot haar even te onderbreken, want ik wilde het teefje nog wel vaker gebruiken vandaag, "Wel goed luisteren he teefje. Het gaat om het aantal mannen, niet om het aantal orgasmes."

Hierop liet ze mijn lul zachtjes uit haar mond glijden en zakte naast me achterover op het bed terwijl ze leek weg te dromen bij wat nog een hele geile vakantie ging worden. "En nu eerst even lekker bijbruinen op het strand sletje van me," zei ik waarna ik opstond om me te gaan douchen en met mijn hand langs haar kut gleed die glom van haar geil. Ze drukte haar kutje uitnodigend omhoog, maar ik besloot haar verlangen nog even op te laten bouwen en knipoogde naar d'r terwijl ik zei, "Nu nog niet geil teefje van me, maar als ik me niet vergis krijgt dat lekkere kutje van je nog genoeg aandacht vandaag."

Gedouched en wel liepen we een half uurtje later richting het strand dat zich op nog geen 500 meter van het hotel bevond. Belinda had haar knalroze bikini aangetrokken die heerlijk om haar kont en ook aan de voorkant strak om haar kut zat. De combinatie hiervan met haar blonde haren trok dan ook lekker de aandacht. Zo kwamen we weer langs het huisje waar de mannen gisteravond hadden gezeten en zagen nu één van de mannen met zijn vrouw in het zonnetje zitten. Glurend over zijn krant zag ik dat hij het lichaam van Belinda weer aan het bewonderen was en ook nu bedacht ik me dat wat extra aanmoediging wel leuk zou zijn. Zo liet ik mijn hand over haar rug glijden en trok het broekje als een string tussen haar billen en fluisterde, "Gun die ouwe geilaard ook wat te kijken sletje van me. Zo te zien hoeft hij van zijn vrouw niet veel te verwachten."Geil keek ze me aan en deed alsof ze struikelde waarbij ze haar handdoek en zonnecreme liet vallen. Het geluid en de plotselinge beweging maakte dat de man weer opkeek van zijn krant, terwijl zijn vrouw nog naar d'r iPad zat te turen. Belinda zag dit en boog zich opzettelijk langzaam voorover, zonder hierbij door haar knieën te gaan. Door deze beweging spande haar bikinibroekje zich optimaal om haar kutlippen en als je heel goed keek begon er zelfs een vochtig plekje zichtbaar te worden. De man staarde dan ook openlijk naar haar lekkere lichaam, terwijl Belinda haar best deed om het geheel zo lang mogelijk te laten duren. Nu keek zijn vrouw inmiddels toch een keer op en zag wat de aandacht van haar man had getrokken. Pats! Zijn krant vloog door de lucht en geïrriteerd verliet zijn eega het terrasje. Hierop greep ik Belinda bij haar kont en duwde haar lachend vooruit, de man geil en beduusd achterlatend.

Bijna bij het strand pakte ik Belinda nog even beet en stuurde haar naar de achterkant van een ijskraampje. "Weet je wat ik net zag sletje," zei ik terwijl ik mijn hand over haar arm langs haar borsten naar beneden liet glijden, "volgens mij vond je dat wel leuk met die oude kerel." "Euh, hoe... wat bedoel je?" reageerde ze terwijl ze me kort in m'n ogen keek en toen weer wegdraaide met d'r blik. "Nou," vervolgde ik terwijl mijn hand nu bij haar slipje aangekomen was en ik hier overheen gleed naar haar opgezwollen lipjes, "hier was net al zichtbaar hoe je kutje bijzonder nat begon te worden terwijl je onze vriend aan het opgeilen was." "Mmmmhh... oooooh...," kreunde ze nu ik de stof van haar slipje tussen haar schaamlippen drukte. "Val je toevallig een beetje op oudere mannen sletje van me?" vroeg ik haar nu direct. "Mmmmmmhhhhhhh...," bleef ze maar kreunen met mijn vingers die haar slip in haar kut drukte, dus kneep ik met mijn andere hand dwingend in haar linker tepel, "Aaaah...ja! Ja ik val op oudere mannen nou goed! Het zijn altijd van die vieze geile kerels die me uitkleden met hun ogen terwijl ik hun dochter of kleindochter had kunnen zijn. En precies dat is wat me afschuwelijk nat maakt."

Nu liet ik haar tepel los en haalde mijn hand tussen haar benen vandaan, "Goed zo teefje, dat is wat ik wilde horen." Kijkend naar haar lichaam, zag ik dat het geil inmiddels echt door haar bikinibroekje kwam, "En je lichaam is het volledig met je eens. Wat dacht je er van dat wanneer je weer geile blikken van oude mannen over je lijf voelt gaan, dat je deze vakantie extra je best doet om ze op te geilen?" Ze keek me hitsig aan en pakte me vol op m'n bek waarbij ze nu haar hand over mijn kruis liet glijden en voelde hoezeer het idee ook mij opwond. Zo stapten we achter het ijskraampje vandaan en het strand op.

Het strand was al aardig vol en we moesten een aardig stukje wandelen voordat we bij de rotsen in de buurt een plekje vonden. Hier legden we onze handdoeken neer en besloten gelijk even een duik te nemen om extra in de vakantiestemming te komen. Zoals altijd het geval is was ook nu het water wat kouder dan verwacht, dus waadden we langzaam het eerste stukje van de zee in en begonnen elkaar nat te spetteren. Door de koud stonden de tepels van Belinda lekker recht overeind en ik vond het dan ook zonde dat haar topje deze verborgen hield. Speels dreigend liep ik dan ook op haar af en begon door het water achter haar aan te rennen. Enkele meters later was ik dichtbij genoeg en sprong als een rugby speler op haar af en sleurde haar in de val mee het water in. Onder water maakte ik nu vliegensvlug haar topje los en zwom bij haar vandaan.

Overdonderd door de spontane actie kwam Belinda overeind en zag ik haar heerlijke borstjes met daarop haar harde tepels boven water komen. "He joh, wil je dat ik hier zo in m'n blote kont rondloop ofzo?" vroeg ze me lachend. Ad rem antwoordde ik, "Dat kontje komt zo ook nog wel aan de beurt, maar dan anders. Voor nu wil ik gewoon genieten van je lekkere tieten. Kijk om je heen, iedere vrouw doet het." Rondkijkend zag ze dat inderdaad de meeste vrouwen zonder topje rondliepen en had zich al snel bij de situatie neergelegd. Terwijl ze het water indook om verder te zwemmen, wandelde ik kort terug naar onze handdoek om haar topje daar neer te leggen. Ondertussen nam ik ook even een slok water en keek even over het strand. Heerlijk toch al die bijna blote lijven, verhit door de zon.

Nu viel het me pas op dat er naast onze handdoeken een gezinnetje zat met een zoon en dochter van een jaar of 5 die met hun vader een zandkasteel aan het bouwen waren. Maar het waren niet de kinderen die m'n aandacht trokken. Het was de moeder van de kinderen die net naast het spelende spelende drietal lag te zonnen. Met d'r zonnebril op lang ze naar d'r man en kinderen te kijken en ook zij had haar topje uit. Door hoe ze op haar ellebogen leunde, kwam de vorm ervan prachtig uit. Rond, een beetje hangend en met mooie tepels er op. Me voorstellende hoe het zou zijn om die in mijn handen te hebben, roerde zich dan ook snel iets in m'n broek en moest ik m'n lul wel even recht hangen.Op precies dit moment begon ze te glimlachen en ik kwam dan ook ineens tot het inzicht dat ze met d'r zonnebril op niet naar d'r man en kinderen aan het kijken was, maar langs ze naar mij! Achter me hoorde ik nu vanaf het water de stem van Belinda m'n naam roepen en draaide me om. Nog een laatste blik op het moedertje werpend, knipoogde ik en liep ik naar de zee.

Met het water tot m'n middel dook ik nu voorover en zwom richting Belinda. Na enkele meters kwam haar lekkere lichaam weer binnen bereik en liet ik onder water mijn handen langs haar borsten omhoog glijden waarna we in het water tegen elkaar aan bleven drijven en ze d'r benen om me heen sloeg.

In deze houding pakte ik haar bij d'r kont en liet de vingers van m'n rechterhand haar bikinibroekje inglijden, over haar sterretje en langs haar schaamlippen. "Ooooh, je moet me niet zo plagen hoor smeerlap. Als je zo doorgaat, wordt het natter dan aan de buitenkant."

"Dat is ook de bedoeling lekkertje, dan ben je in ieder geval de hele dag neukklaar," lachte ik terwijl ik nu kort twee vingers haar kutje in en uit liet glijden. Na zo nog even gedreven te hebben werd het water toch wel fris en gingen we weer op onze handdoek liggen. Naast ons waren vader en kinderen nog steeds enthousiast aan het spelen, de moeder was echter nergens te bekennen.

Belinda ging op d'r buik liggen en dook met haar koppie in een boek, dus besloot ik even het overig vrouwelijk schoon te bekijken. Rondturend zag ik een paar meter bij ons vandaan een stelletje liggen dat elkaar op lag te geilen en even verder stonden twee dames topless te frisbeeën. Met iedere worp was het een heerlijk uitzicht en ook iedere poging om 'm te vangen ging gepaard met stuiterende borsten. Heerlijk toch een dagje strand.

Opgegeild door het uitzicht bood ik Belinda aan om d'r in te smeren en ging zonder haar antwoord af te wachten bovenop d'r zitten. "Mmmmh, lekker schatje," zuchtte ze goedkeurend, "zo heb ik je het liefst, van achteren bovenop me." Hierbij draaide ze kort d'r hoofd bij en knipoogde geil naar me.

Aangemoedigd door d'r plagerij begon ik dan ook eerst haar schouders en nek licht te masseren met m'n handen onder de zonnebrand crème. Ook dit werd begroet met zacht tevreden gezucht, dus vervolgde ik mijn weg over haar rug naar beneden. Uiteindelijk aangekomen bij haar kont trok ik net als eerder die dag haar broekje als een string tussen haar billen zodat ik alle ruimte had om d'r kont goed te kneden. De stof zat nu weer strak om haar kutje getrokken en ik zag aan het donkere vlekje tussen haar benen dat de behandeling al het gewenste effect begon te hebben.

Opkijkend zag ik dat onze buurvrouw zich weer bij haar gezinnetje had gevoegd en met zonnebril op deed alsof ze aan het lezen was. Deed alsof inderdaad. Wat ze namelijk niet kon verbergen waren de harde tepels op haar borsten die, met 35 graden, zeker niet van de kou afkomstig waren. Ook haar licht geopende mond verraadde dat ze zacht aan het hijgen was.

Doorknedend trok ik nu telkens Belinda d'r billen een stukje uit elkaar en gleed hierbij met mijn duimen over haar sterretje. "Mmmmh, vuilak, je weet hoe geil ik wordt als je dat doet," kreunde ze. Vervolgens was haar kutje aan de beurt, dus gleed ik naar de onderkant van haar billen en wreef hiermee net onder de rand van haar bikinibroekje langs haar schaamlippen die opgezwollen steeds meer door de stof heen te zien waren.De donkere vlek in de stof werd hierdoor aanzienlijk groter, net als mijn paal die ik inmiddels maar met moeite in m'n zwembroek wist te houden. Kijkend naar onze buurvrouw pakte ik hem door de stof beet en schoof hem een stukje op zij. Haar reactie hierop was dat ze in een flits haar tong over haar lippen liet glijden.

Belinda d'r kreunen werd nu steeds luider en onrustig begon ze met haar kontje te draaien. "Ooooh, mmmmmh.... ga door...." Ze begon nu onopvallend onder haar in d'r eigen borsten te knijpen en ik merkte dat er niet veel voor nodig was om haar een orgasme te bezorgen. Abrupt trok ik dan ook mijn handen weg, wat een felle reactie teweegbracht. "Nee! Niet stoppen nou," smeekte ze, "als je stopt vraag ik de eerstvolgende kerel die voorbij loopt of hij het afmaakt hoor."

"Afgesproken." antwoordde ik en ging staan. Verbaasd keek ze achterom, maar kreeg gelijk iets uitdagends over zich. "Meen je dat?"

"Sterker nog," antwoordde ik, "ik zal het je makkelijk maken. Ik ga even wat te drinken halen en hou je vanaf daar op het terras in de gaten. De tijd gaat in zodra ik aan de bar zit." Behalve de uitdagende blik, kreeg Belinda nu ook iets hitsigs over zich heen, "En dan laat ik me hier ter plekke bevredigen door een wildvreemde?"

"Hier, bij de rotsen daar of in het water, waar je maar wil," antwoordde ik, "de enige spelregels zijn dat het de eerste man is die hier langs loopt zodra de tijd ingaat en dat je niet mag zeggen dat het om een uitdaging gaat." Hierna stond ik op, pakte m'n portemonnee, telefoon en zonnebril en wandelde op m'n gemak richting de strandtent. Achterom kijkend zag ik dat Belinda me na keek en nog even extra d'r bikinibroekje tussen d'r billen trok. Het sletje.

Inmiddels waren er al twee mannen voorbij m'n teefje gelopen, een tiener met een gebruind lichaam en ober die Belinda wel zag zitten. Onrustig had ze op en omgekeken maar aangezien ik nog niet aan de bar zat, keek ze langs ze en deed alsof ze op iemand wachtte.

Aangekomen bij de bar deed ik alsof er weinig plek was en liep even rond.

In werkelijkheid was ik aan het wachten tot er een geschikte kandidaat voorbij kwam bij m'n teefje. Het geluk bleek aan mijn zijde toen er een wat oudere donkere man, een strandverkoper met zonnebrillen, strandlakens en dergelijke haar kant op liep. Het leek me een man van eind veertig maar vitaal genoeg voor z'n leeftijd. Hoe dan ook had hij z'n blik al op m'n teefje laten vallen, dus nam ik snel plaats aan de bar en knikte richting Belinda dat de uitdaging was begonnen.

Ik bestelde een biertje en ging er voor zitten. Dit ging hoe dan ook een geil schouwspel worden, niet alleen was het een oudere man maar ook nog een noord-afrikaans type die waarschijnlijk wel wist hoe een sletje te gebruiken.

M'n teefje had ondertussen de andere kant op zitten kijken en daar een dertiger gespot. Het type surf dude en zeker niet onaantrekkelijk. Haar verrassing was dan ook groot toen ze ineens de schaduw van de verkoper naast zich zag verschijnen. Ze keek verschrikt op en vervolgens, na de man nog eens goed bekeken te hebben, even kort wellustig mijn kant op. Met een knik en een glimlach maakte ik duidelijk dat dit de man was die haar moest gaan bevredigen. En zij hem.

Het was heerlijk om te zien hoe ze gelijk de slet in zich naar buiten liet. Van achter haar pilotenbril lachte ze vriendelijk naar de man en kwam een stukje overeind zodat hij behalve haar lekkere kont, nu ook haar borsten kon zien. Ze klopte op haar handdoek naast haar en zoals verwacht ging hij praktisch tegen haar aan zitten om zijn spullen aan de man te brengen. Waarschijnlijk was hij nog nooit zo welkom geheten, laat staan door zo'n lekker ding.

Inmiddels had ik mijn biertje in mijn hand en bedacht me, tijdens m'n eerste slok, hoe heerlijk het was om zo'n geil sletje als vriendin te hebben. Altijd gewillig en zin in alle vormen van seks zonder gezeik. Die ook altijd seks uitstraalde, zoals ook de verkoper wel had gezien die zich inmiddels geïnstalleerd had.Enthousiast begon hij haar allerlei producten uit zijn voorraad te laten zien en stalde die voor haar uit op de handdoek. Van kettinkjes tot strandlakens en toen blijkbaar iets wat m'n sletje beviel, namelijk een dun omslagjurkje voor op het strand. Ze wees ernaar en hij pakte er een aantal verschillende uit zijn tas die hij naast elkaar legde in het zand naast het de handdoek. Om ze van dichterbij te bekijken, ging ze nu op haar knieën zitten en boog voorover om de jurkjes stuk voor stuk te kunnen bekijken. Hierbij steunde ze op de schouder van de man die behulpzaam, maar voornamelijk geil, op zijn beurt zijn arm op haar heup legde.

Terwijl ze verder voorover boog om de spulletjes allemaal nog eens op een rijtje te leggen, gleed die hand dan ook al snel over haar kont omlaag en kneep er volgens mij zelfs even in. Giechelend schokte ze in ieder even met haar lichaam en bewoog haar hoofd naar het zijne waarna ze iets in zijn oor leek te fluisteren. Hij keek haar ongelovig aan en glimlachte toen breed terwijl hij fanatiek knikte en richting de rotsen verderop wees. Zijn hand had ondertussen de onderkant van haar kont bereikt en als ik me niet vergiste, wist hij inmiddels al dat ze een zeer nat kutje had.

Alsof er verder niks aan de hand was, pakte hij vervolgens zijn spullen bij elkaar en kletste nog even glimlachend met m'n teefje waarna hij zijn weg vervolgde. Even dacht ik dat ze het niet aangedurfd had en had opgegeven. maar toen hij eenmaal voorbij de rotsen uit het zich verdwenen, stond ze zelf ook op en liep via de waterkant ook in de richting van de rotsen.

Na enkele minuten besloot ik het geheel van dichtbij te gaan bekijken en wandelde, na afgerekend te hebben, naar de plek waar ik Belinda achter de rotsen had zien verdwijnen. Het was een korte wandeling en ik besloot de eerste rots te beklimmen in plaats van er omheen te lopen. Zo had ik waarschijnlijk nog beter uitzicht.

Wat me al gelijk opviel toen ik boven op de eerste rots stond, was dat het geluid van het strand achter me inmiddels bijna geheel verstomd was. Hiervoor in de plaats hoorde ik iets anders. Een al te bekend geluid. Van mijn teefje dat aan het kreunen was. Ik kroop een stukje verder naar de rand van de rots en zag al snel m'n teefje verderop met haar rug tegen een rots staan. Ze stond te zoenen met de verkoper die ondertussen zijn handen over haar lijf liet gaan. Zijn linker stak van bovenaf in haar bikinibroekje en was haar druk aan het vingeren terwijl zijn rechter ondertussen haar borsten kneedde. Zelf had ze in eerste instantie haar handen om zijn nek, maar liet die vervolgens zakken om hem bij zijn kont te pakken en hem zo tegen haar aan te drukken. M'n sletje had er echt zin in.

Dit bleek nog meer toen ze vervolgens door haar knieën zakte en met haar handen op zijn kont zijn linnenbroek en boxershort in één beweging omlaag trok. Van onder zijn boxer wipte zijn paal dan ook recht overeind en tikte haar hierbij zacht in haar gezicht waarna ze hem met één hand beetpakte. Terwijl ze haar hand zacht omhoog en omlaag liet glijden keek ze geil omhoog in de ogen van de oude man en haalde het puntje van haar tong langs zijn eikel.

Op dezelfde manier als mijn sletje eerder, werd ik nu ineens verrast door een schaduw die van achter mij kwam en draaide me geschrokken om. Achter me stond ineens de geile moeder van het gezinnetje dat naast ons op het strand had gezeten. Ze had haar vinger voor haar mond en wenkte naar het schouwspel dat zich tegen de rots onder ons afspeelde. Ik knikte en keek weer naar m'n teefje dat inmiddels flink in haar mond geneukt werd terwijl de verkoper zijn handen op haar achterhoofd hield. Zijn flinke paal stootte hoe dan ook haar keeltje in terwijl mijn teefje ondertussen haar eigen had in haar bikinibroekje had laten glijden.

Ook naast mij klonk nu zacht gehijg en toen ik naar het moedertje keek zag ik dat ze hetzelfde aan het doen was als mijn teefje daar beneden. Wrijvend over haar tepels was het nette huisvrouwtje zichzelf aan het vingeren en leek zich zelfs even betrapt te voelen door mijn blik. Ik glimlachte en legde mijn hand op die van haar waarna we samen over haar kruis wreven. Met mijn andere hand had ik mijn paal uit mijn broek gehaald en trok ik mezelf rustig af.Aangezien ik een beetje op was gegaan in het spelletje hier boven op de rots, had ik mijn teefje even uit het oog verloren maar ineens wees het moedertje naast me naar beneden. Met haar handen tegen de rots werd mijn teefje inmiddels van achteren genomen en lag haar binikibroekje enkele meters verder op. Maar dat was niet waarom mijn medegluurster had gewezen. Er was namelijk om de rots beneden een collega van de verkoper verschenen. Van een afstandje stond hij te kijken hoe mijn sletje geneukt werd en legde zijn spullen vervolgens snel neer waarna hij op het neukende tweetal af liep. Onderweg trok hij zijn kleren alvast uit, zodat hij uiteindelijk naakt naast mijn teefje verscheen. Hij had zijn paal al in zijn hand en gaf met de andere hand zijn collega een schouderklopje. Belinda had van dit alles niks meegekregen aangezien ze nog hard geneukt werd, dus keken de mannen elkaar glimlachend aan. Dit was hoe dan ook niet de eerste keer dat ze dit deden, de geile bokken.

Mijn toegenomen opwinding maakte dat ik zelf ook sneller was gaan rukken, maar ineens voelde ik iets heel anders over mijn lul. Het huisvrouwtje dat net nog naast me had gezeten was namelijk voorover gebogen en had nu haar warme lippen om mijn eikel gesloten. Met voor me het uitzicht op mijn teefje dat geneukt werd en om mijn lul nu de warme zuigende mond van het geile moedertje, zakte ik iets achterover en begon zachtjes met mijn heupen te stoten.

Beneden ons begon de verkoper juist steeds harder te stoten en als ik me niet vergiste stond hij op het punt het kutje van Belinda vol te spuiten. Zijn collega had inmiddels in één van zijn handen haar borsten beet en trok met zijn andere hard aan zijn lul. Zelfs vanaf een afstandje kon ik zien dat het een aanzienlijk groter formaat was dan dat van mij en zijn collega, dus ik was benieuwd hoe ze die zou gaan verwerken. Nog steeds had Belinda niks door aangezien ze met haar ogen dicht richting de rots stond te genieten van de binnendringer. Het enige wat ik hoorde was haar luide gekreun, waaruit ook klonk dat ze op het punt stond klaar te komen.

Zelf liet ik op dit punt mijn hand over de rug en het kontje van mijn lekkere huismoedertje glijden en gleed zo haar broekje in. Het geheel had haar duidelijk ook enorm opgewonden, want al snel waren mijn handen bedekt met het vele geil. Goedkeurend kreunde ze, met mijn paal nog steeds in haar mond, en stak haar kontje iets verder omhoog zodat ik nog makkelijker toegang had.

Een luide mannelijke kreun maakte duidelijk dat tegen de rots de verkoper inmiddels Belinda's kut aan het volspuiten was. Benieuwd naar hoe de volgende het aan zou pakken, bleef ik dus even kijken terwijl ik de eerste vingers in de kut van het moedertje naast me liet glijden. Belinda hing uitgeput tegen de rots terwijl ook de verkoper nog even aan het nastoten was en hierbij het gebaar maakte naar zijn collega dat hij dichterbij moest komen. Terwijl de één naar achter stapte, hield zijn collega zijn paal paraat en voordat Belinda ook maar enigszins doorhad wat er gebeurd was, gleed hij diep in één vloeiende beweging met zijn forse paal haar kut en stamelde ze al kreunend, "Wat... wie? Oooooooohh.... neeehh..... ooooooh..... jaaaaaaa....."Haar gekreun moest nu echt tot aan het strand te horen zijn, maar de man leek zich hier niks van aan te trekken. Sterker nog, hij pakte haar bij haar borstjes en kneep er venijnig in als teugels tijdens het berijden van mijn teefje. "Oooooh ja neuk me met je dikke paal, harder, harder.....!" kreunde ze nu non-stop. Ondertussen had ik drie vingers diep in het huisvrouwtje dat mijn lul nu diep in haar mond nam en liet er nog een vierde bij glijden. Dit maakte dat ze net als Belinda intenser begon te kreunen, dus drukte ik haar op haar achterhoofd waardoor mijn paal door glipte haar keel in. Zo neukte ik haar in haar mond en haalde ondertussen mijn hand in en uit haar moederkut.

Ik vroeg me af of ze wellicht ruim genoeg was om zelfs mijn hele hand in te laten glijden. Met mijn duim naar binnen gevouwen, schoof ik nu stukje bij beetje bij haar naar binnen. Steeds iets strakker voelde haar kut terwijl op de achtergrond het gekreun van Belinda nog over de rots kwam en mijn lul in en uit de mond van mijn pijpsletje gleed. Toen bleef m'n hand heel even steken op het breedste stuk, maar ineens schoot hij door en zat ik tot aan m'n pols in de kut van het huisvrouwtje. Diep kreunend kwam ik er achter dat ze Engels was toen ze mijn lul uit haar mond liet glijeen, "Oooooooh yes, tear my pussy apart. Fist me. Fist me. Harder!"

Hierop hapte ze mijn lul weer naar binnen en ramde ik mijn vuist dieper in haar. Op de achtergrond klonk nu een langgerekte kreun van Belinda, "Oooooooh jaaaaa ik koooooooom....!" Ook ik voelde mijn zaad nu naar boven komen en stootte mijn paal omhoog met mijn hand op het achterhoofd van het sletje dat ik aan het fisten was. Straal na straal liep haar mond in terwijl ik nu ook mijn vuist nog sneller in haar heen en weer stootte. Haar lichaam begon nu steeds harder te trillen en al zuigend kwam ze klaar met mijn naspuitende lul in haar mond, waarna ze deze naar buiten liet glijden en hijgend haar hoofd in mijn schoot legde.

De collega van de verkoper was inmiddels klaar en zelfs al uit beeld verdwenen, mijn sletje op de grond achter latend. Ik stond op en gaf het huismoedertje een zoen waarbij ik nog even haar borsten vast greep. Ze waren alles wat ik me had voorgesteld. Toen klom ik van de rots af en wandelde richting mijn teefje. De middagzon stond inmiddels al aanzienlijk lager, maar ze had 3 van de 4 al laten komen vandaag. Op naar nummer 4.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners