Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Heftig en kort - 34931 keer gelezen
Ik was helemaal vergeten, dat ze zouden komen om de verwarming op te meten. Haastig stopte ik met douchen en liet ze binnen. Totdat we in mijn slaapkamer stonden. Wat er toen gebeurde, doet me nu nog tintelen van opwinding. Beoordeel dit sprookje zelf maar! Vandaag had ik vrij genomen en voor mijn doen was ik redelijk vroeg opgestaan. Een half uur geleden had ik lekker gemasturbeerd. Nu stond ik te douchen en mezelf te scheren. Het scheermesje streek langs mijn schaamlippen. Ik was bijna klaar, toen plotseling de deurbel ging. Snel droogde ik me af en deed mijn grote heren bloes aan, die nog over de verwarming hing. Het was nog geen negen uur. Wie kon dat nou zijn? Ik verwachtte een Jehova getuige, die kwamen vaker langs de laatste maanden. Geen probleem, die kon ik wel even snel wegwimpelen. Met mijn natte haren, mijn bloes half dichtgeknoopt en nog natte gezicht, deed ik de deur open. Er stonden twee mannen in een blauwe overal voor de deur. Shit ja, het drong ineens tot me door. De brief van de woningbouwvereniging. “Goedemorgen mevrouw,” zei de oudste van de twee. Hij droeg een naamkaartje op zijn borst. Ik las Leo. De andere jongen, wat zou hij zijn, een jaar of achttien? Alex stond er op zijn kaartje. Ik zag zijn ogen van mijn te grote bloes naar mijn naakte benen glijden.

“We komen bij u de meters van de verwarming controleren. U heeft toch stadsverwarming als het goed is?” vroeg Leo. “Oh ja, sorry, helemaal vergeten,” antwoordde ik. “Geen probleem mevrouw. U komt net onder de douche vandaan zie ik,” zei hij met een grote glimlach. Ik knikte verlegen en deed de deur voor ze open. Op dat moment besefte ik, dat ik in alle haast nog geen slipje had aangetrokken. Ik knoopte snel nog een knoopje onderaan mijn bloes dicht. Het waren aantrekkelijke mannen. Leo had een hele mannelijke, sterke bouw. Licht grijs haar en staalblauwe ogen. Alex was een stuk jonger dan Leo en ik, maar het was een hele mooie jongen. Donkerblond, lichtgroene ogen en hij had een hele mooie glimlach. Beetje verlegen, maar toch verleidelijk. “Kunnen jullie je redden?” vroeg ik. Ik kon dan even een slipje aantrekken in de badkamer. “Ja hoor mevrouw, douche gerust verder.” Leo liep voor me uit, draaide zich om en gaf me een vette knipoog. Dat knipoogje kwam erg dubbelzinnig over. Hoe zou hij vrijen? Teder of ruw? Mijn gedachte verbaasde me, maar tegelijkertijd tintelde er iets in me. Ze kenden deze flats blijkbaar goed, want doelgericht liepen ze de gang door op weg naar mijn slaapkamer. Ik liep toch nog eventjes achter hun aan, daarna zou ik het slipje aantrekken en misschien wat koffie voor ze zetten. Ik zou het ze zo voorstellen. “Ja mevrouw,” begon Leo. “Naomi” verbeterde ik hem. “Leo is vandaag bij me omdat hij nieuw is bij ons, Naomi.” Toen hij me bij mijn voornaam noemde glimlachte hij naar me. Oei, wat was hij aantrekkelijk. Alex liep recht op de verwarming af en begon op te schrijven wat het metertje aangaf. Ik stond achter hem, naast mijn bed en zag hem wat getallen noteren.
Leo stond naast me. Hij had grote handen. Ineens schoot me iets te binnen, naast het niet dragen van mijn slip. Er lag nog iets op mijn bed, tussen de niet opgemaakte lakens. Mijn vibrator! Shit! Helemaal niet meer aan gedacht. Ik hoopte dat ze hem niet zouden zien liggen. Alex was in ieder geval nog met zijn aantekeningen bezig, maar Leo keek de kamer door. Plotseling liep hij naar mijn bed. Zag hij hem liggen? Zag hij mijn vibrator waarmee ik vanochtend was klaargekomen? En zo ja, dan, wat dan nog? Mijn blik volgde Leo, hij liep er recht op af, pakte tussen mijn lakens, mijn glanzende fel roze vibrator. “Wat is dit?” vroeg hij plagend, met een brede lach op zijn gezicht. Waar was hij mee bezig? Ik wist niet of ik me moest generen, of gewoon boos moest worden. Ik was even met stomheid geslagen en keek met grote ogen toe hoe hij mijn speeltje omhoog hief, terwijl hij het zogenaamd bestudeerde. Achter me, hoorde ik dat Alex zich omdraaide. Hij zag de vibrator die Leo in zijn hand had het en grinnikte. “Ja luister eens,” stamelde ik. Leo keek naar mijn speeltje, dat nog glinsterde van mijn kutvocht. Toen begon mijn kutje opeens te tintelen en begon het gesprek me op te winden. Twee onbekende, maar buitengewoon aantrekkelijke mannen in mijn slaapkamer, waarvan er eentje mijn favoriete vibrator vasthield.

Het kriebelde nog harder, toen Leo zomaar uit het niets zijn vinger langs het natte plekje van mijn vibrator liet glijden en daarna zijn vinger aflikte, terwijl hij geil naar me stond te kijken. Jezus wat was dat geil! Ik kon een zacht gekreun niet voorkomen, maar kon het nog net houden. Wat was hier toch aan de hand? Alex liep op me af, benaderde me van achteren. Voordat ik in de gaten kreeg wat hij deed, voelde ik zijn handen over mijn stevige borsten glijden. Hij masseerde mijn borsten heel teder, maar zorgde er ook voor dat mijn tepels keihard werden en door de stof van de bloes drukten. Hij was teder, maar paste dat wel bij zijn leeftijd? De jeuk aan mijn kutje veranderde in vochtigheid en jeukte daarna nog meer. Ik voelde mijn schaamlippen dikker worden, een teken dat ik mega geil begon te worden. Wat had ik zin in beide mannen, wat was ik geil! Die heerlijke handen, zijn jonge handen drukkend, strelend, masserend op mijn borsten. Zijn handen glipten in mijn bloes, masseerden toen mijn tepels om daarna mijn buik te strelen. Leo kwam naar me toe met mijn roze vibrator in zijn hand. Hij knielde voor me, terwijl ik stond te trillen op mijn benen. Met zijn handen gleed hij langs mijn knieën naar boven en zag hij mijn kale kutje. Hij kreunde even, ging met zijn gezicht naar mijn dikke schaamlippen en begon hij mijn kutje te likken! Heel teder, heel zachtjes.

Hij kreunde, toen hij mijn kutgeil proefde. Zijn lippen en tong gleden langs en op mijn klit. “Hmm,” fluisterde ik. Ik hijgde! Ik kreunde! Mijn benen trilden nog heftiger. Het verlangen werd heftiger. Hoe zou zijn stijve lul in mij kutje voelen? Ik wilde zijn stijve lul in mijn kutje hebben! Zijn lichaam, zijn stijve. Maar ik wilde nog meer. Veel meer! Achter me hoorde ik nu Alex hijgen. Hij drukte zijn lenige lichaam tegen mijn rug en ik voelde zijn stijve lul tegen mijn billen priemen. Hij wreef zijn stijve lul over mijn billen. Zijn handen gleden nu verder langs mijn buik naar beneden en raakten Leo’s gezicht. Ik hijgde en kreunde het uit. Leo stopte met likken. Ik was gruwelijk nat. De hand van Alex lag nu op mijn dikke schaamlippen en hij nam Leo’s taak over. Hij masseerde mijn klit. Leo deed mijn vibrator aan en duwde voorzichtig mijn benen uit elkaar. Mijn lichaam tintelde, mijn rug rilde van opwinding. Ik vergat alles. Ik smolt met deze mannen samen en voelde alleen nog maar het genot van mijn lijf. Mijn benen stonden iets verder uit elkaar, toen nam mij mijn linkerbeen en legde deze over zijn rug. Hij keek recht mijn kletsnatte kutje in en duwde tergend langzaam de roze vibrator naar binnen. Ik kreunde, ik beefde toen ik de vibrator in mijn kutje voelde. “Oh ja, stop hem helemaal in mijn kutje,” kreunde ik uit. Alex knoopte zijn broek los en even later voelde ik dat hij zijn warme, harde lul tussen mijn billen drukte. Hij wreef ermee over mijn billen en bleef tegelijkertijd mijn borsten en klit strelen.

Hij had precies het juiste plekje te pakken. De vibrator werd hard in mijn kutje gedrukt en er heel langzaam weer uitgetrokken. Wat voelde dit heerlijk, wat was dit geil! Leo haalde de vibrator uit mijn kutje en legde het opzij. Hij stond op en knoopte zijn overal los. Eronder verscheen een heerlijk, breed lichaam. Ik wilde hem voelen, ik wilde hem aanraken, hem pakken. Ik wilde zijn lul in mijn kutje hebben! Onder zijn broek kwam zijn boxer tevoorschijn, die een enorme erectie liet zien. Ik hijgde toen ik die grote stijve lul voelde. Achter me kreunde Alex. Ik pakte de stijve lul van Alex van achteren vast en begon hem te strelen en er zachtjes aan te trekken. Leo ging voor me staan en sloeg zijn armen om mijn rug. Zijn gezicht was dichtbij me, ik hoorde zijn snelle, diepe ademhaling en we keken elkaar voor het eerst echt aan. Die diepblauwe ogen. Ik kuste hem. Mijn tong speelde met de zijne. Dit voelde fantastisch! Zijn natte mond gulzig op de mijne. We tongden elkaar fel en ongecontroleerd. Alex bleef mijn klit strelen en masseren. Nu voelde ik er nog een hand bijkomen. Het was Leo’s hand. Hij pakte zijn enorme lul en duwde hem in mijn kletsnatte, warme kutje. Langzaam schoof hij die geweldige lul dieper in mijn kutje. Zijn ogen werden wazig van opwinding, maar we bleven elkaar aankijken, toen hij nog dieper in mijn kutje verdween. We kreunden.

Hij zat met die enorme lul van hem helemaal in mijn kutje! Hij wachtte even en trok toen langzaam die grote lul uit mijn kutje om zijn stijve daarna weer in hetzelfde ritme in mijn kutje te stoten. Zijn ritme maakte me helemaal wild. Hij kwam in mijn kutje, verliet mijn kutje, en stootte hem weer in me. Jezus wat was ik geil! Ik hield de stijve lul van Alex nog steviger vast. Dat Leo en ik met elkaar neukten, wond hem blijkbaar nog meer op, want hij hijgde steeds harder in mijn oor. “Ik wil je ook neuken,” fluisterde hij in mijn oor. Ik wilde die lekkere lul van hem ook. Ik wilde meer, dit was nog niet genoeg. Ik genoot, ik spatte zowat uit elkaar, maar smolt ook met ze ineen. Leo’s grote lul in mijn kutje voelde zo goed. “Dan neuk je me toch,” antwoordde ik fluisterend terug. Alex nam het kutvocht van mijn kutje en gleed ermee in mijn achterste. Mijn god! Wat gebeurde er toch! Hij wilde me in mijn kont neuken! Ik deed mijn best om niet in Leo’s tong te bijten, wat was dat gruwelijk lekker. Alex genoot, nam nog meer kutvocht van mijn kutje, en toen voelde ik iets groots tegen mijn kont drukken. Misschien lukte het niet, dacht ik. Misschien was hij te groot voor me. Maar door zijn voorvocht en mijn geilheid gleed hij langzaam mijn kont in. Leo hield even op met stoten, maar bleef in mijn kutje. Hij hijgde, kreunde nog harder. De stijve lul van Alex gleed nog dieper mijn kont in.

Ze zaten nu allebei in me. Wat voelde dit hemels! Wat was dat geil! Ik kreunde het uit tussen deze twee mannen. Ze hielden me allebei vast, Alex streelde mijn klit en gleed langzaam met zijn stijve lul in mijn kontje, naar binnen en buiten. “Hmm,” hijgde hij. “Ja, lekker zo,” hijgde ik. Daarna gleed zijn stijve lul sneller in mijn kont. Leo stootte zijn grote lul weer in mijn kutje. Hij sloot zijn ogen en hield me nog steviger vast. Ik probeerde me te realiseren wat er nu eigenlijk aan het gebeuren was. Allebei zaten ze in me! Dit was super, ik hield het niet meer uit. Ik perste mijn lippen op elkaar. Mijn benen schokten, mijn buik beefde. Als antwoord op mijn lichaam, stootte Leo zijn enorme lul nog dieper in mijn kutje. Wat voelde dat lekker. Mijn rug rilde. Hij opende weer zijn ogen vol verrukking. “Ja, hijgde hij, oh ja.” Achter me hijgde Alex nog feller, terwijl hij zijn stijve in mijn kont stootte. Mijn lippen kon ik niet meer op elkaar houden, wat voelde dit heftig en intens. “Ja! schreeuwde ik uit, oh, ja!” en ik kwam klaar! Ik kwam op een intense manier klaar! Mijn hele lichaam tintelde, mijn binnenste schaamlippen en kringspier spanden samen. Op hetzelfde moment werd ik nog natter en ik besefte dat het ook Leo in mijn kutje was klaargekomen! Zijn nog steeds stijve lul floepte uit mijn kutje en hij keek me wazig aan. Een beetje verdwaasd gaf hij me een felle tongzoen. Langs mijn benen liep ons geil naar beneden. Ik rilde nog na, toen Alex zijn stijve lul uit mijn kont haalde en klaarkwam tegen mijn billen. Warme slierten sperma spoten tegen mijn kont. Hij kreunde zacht en zoende me in mijn nek.

Ik pakte hem van achteren vast en daarna streelde ik de stijve lul van Leo. Zo bleven we even staan. “Eh, zal ik de rest dan maar opmeten?” onderbrak Alex de stilte. We moesten alle drie lachen. “Koffie?” zei ik daarna heel adrem. Alex raapte zijn kleren weer bij elkaar kleedde zich aan en ging verder met opmeten. Ik ging naar de badkamer en depte het geil van mijn lichaam af. Leo stond zich ook weer aan te kleden. Mijn koffieverzoek wezen ze af en ze verlieten vijf minuten later mijn appartement. Ik keek ze na toen ze de auto in stapten. Het was geweldig geweest, voor de eerste keer in mijn leventje was ik door twee heerlijke mannen geneukt! Ik wilde nog even genieten van dit moment. Ik pakte mijn vibrator en ging op mijn bed liggen. Ik zette hem aan en drukte hem in mijn natte kutje. Nog nagenietend van deze ervaring droomde ik weg.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners