Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het Maisveld - 31180 keer gelezen


TIM, 45 beetje gezet en grijs haar (familiekwaaltje bij de mannen) en singel; ik woon drie hoog op een appartement aan de straatzijde met alleen weide’s en maisakkers aan de overkant. Een ruim terras van 2 op 8 waar ik wat bloembakken , een bistro tafeltje met twee stoelen en een ligzetel heb staan. Elk moment dat ik kan en het weer het toelaat en menselijk maakt zit ik dan ook op mijn terras om vogels te kijken en te filmen om eventueel later te determineren.

Hierdoor heb ik dan ook ten alle tijden een camera vlakbij in de buurt staan. Zo ook die woensdagnamiddag. Ik zat weer eens uit te kijken over de weide’s en velden toen ik aan de overkant van de straat een kleine grijse fiat 500 zie stoppen waar snel een vrouw van een jaar een jaar of 30 a 35 uitstapt en in een beweging naar het maisveld stapt. Ze gaat een meter of zes het veld in tussen de mais , kijkt even rond , maar besluit toch nog even iets verder te gaan.

Ik heb dadelijk door dat er iets staat te gebeuren en heb dan ook direct mijn camera bij de hand.

Ik zie haar al filmen verder het maisveld ingaan tot ze per ongeluk op een openplek komt waar men tijdens het zaaien niet goed heeft aangesloten.

Weer kijkt ze even , en besluit dan dat het goed is . snel gaat haar vestje uit en leg het op een maisstengel, doet de knopen van haar salopet los en laat deze zakken . dan zie ik dat ze zwanger is . ook haat slipje laat ze zakken . ze wil op haar hukken gaan zitten maar de broek hindert haar blijkbaar. Snel staat ze terug recht , doet haar broek uit en ook haar slip en gaat dan eer zitten. Dadelijk vangt mijn lens een kaal kutje waar een enorme straal urine uitspuit. Letterlijk !!

Blijkbaar moest ze dringend plassen; ik leg vanuit mijn hoge positie alles vast . haar stevige straal gaat over in een zacht stroompje om te eindigen in gedrup dat net niet goed te zien blijkt te zijn op het filmpje achteraf. Even denk ik dat het over is maar blijf toch nog even filmen; ze staat recht en ik zie haar even over haar venusheuvel strijken. Ze blijft dit doen en ik zie dan ook dat haar vingers in haar vagina doordringen en ze zichzelf staat begint te vingeren. Na een minuut of twee wordt het haar blijkbaar iets te moeilijk en gooit ze haar vestje op de grond en gaat erop zitten. Benen gespreid in mijn richting ( gelukkig ) en gaat verder met zich te mastruberen; al snel zie ik haar sneller en sneller ademen en begint ze te schokken . blijkbaar krijgt ze een lekker orgasme.

Even blijft ze zitten . en geniet duidelijk van haar genot. Dan staat ze recht neemt haar slip en veegt haar kut wat droog. Ze doet haar broek weer aan en raapt haar vest op. Dit zit onder de vuiligheid van haar eigen sap gemengd met aarde. Samen met haar slipje neemt e het in de hand en komt terug het veld uitgewandeld. Even kijkt ze of er niemand aankomt voor ze echt tevoorschijn komt.

Dan zeg ik nogal luid, maar toch dat de buren onder of naast me in het blok niets kunnen horen.

Dringend nodig meid?

Even kijkt ze verschrikt rond maar ziet natuurlijk iemand staan.

Hier boven moet je kijken;

Ze kijkt omhoog en ziet me staan met mijn camera . verschrikt kijkt ze me aan.

Heb jij alles gezien en hum…… ( slikt even ) gefilmd.
Ja ,en het was verdomme lekker om te kijken!! Maar was het zo dringend ??
Ja, ben vijf maanden zwanger en de kleine begint stilaan nogal veel plaats in te nemen ,,kleiner blaas he” en dan die hormonen die me zo geil maken en een vent die me niet meer wil neuken;
Kunnen we iets aan doen hoor. Zet je wagen even op de parking nummer 32/9 ; mijn nummer en bel even aan;Ze stapt in en zet haar wagen op de genoemde plaats. En als ze uitstapt zeg ik haar nog snel

Neem die twee kledingstukken mee , kijk ik even of ik er iets mee kan.

Ze neemt ze dan ook vast en draait in de wagen haar slip in het vestje ; sluit de wagen en dertig seconden later belt ze aan;

Via de intercom laat ik haar weten dat het op het derde is en open de deur. Even later begroeten we elkaar en stellen ons aan elkaar voor; ze blijkt Jolien te noemen en blijkt goed geraden 33 te zijn;

Ik nodig haar binnen en sluit de deur . dan zie ik het vestje in haar hand .

Geef dat maar hier en dan steek ik het even in de machine . krijg ik het misschien nog proper nu de modder nog niet droog is.

Ze geeft me de dingen en ik ga dadelijk naar de badkamer waar ik de twee dingen even in de machine stop samen met nog wat dingen van mij. Wasmiddel erbij en klaar. In de woonkamer heeft ze al plaats genomen op de bank. Haar buikje is nu lekker te zien en maakt me geil. Ben altijd al verzot geweest op zwangere vrouwen om te neuken en heb er dan ook aardig wat gehad.

Ik zet me tegenover haar en we praten over wat er net is voorgevallen. Ze wil graag het filmpje zien en ik zet het dan ook snel even op de pc en samen kijken we ernaar.

Ze staat naast me en ik ruik haar geile lucht van een kut die niet echt proper is na haar actie in het veld. Maar ik vind dat een heerlijke lucht. En terwijl ze verder kijkt gaat mijn hand naar het been dat het dichts bij mij is en ik begin het te strelen. Dadelijk hoor ik haar ademhaling stijgen. Langzaam ga ik naar boven en raak even haar plekje aan. Een siddering gaat door haar lichaam;

Ik ga nar de knoppen van haar broek en maak deze los. Geen spoortje van verzet. Dus slaat ik haar broek langzaam naar beneden zakken; . zelf doet ze haar schoenen uit en stapt uit het stuk stof. Haar geur slaat me in het gelaat en haar buikje schittert nu vlak naast me. Haar hand zakt af naar mijn kruis en ik voel haar zacht de contouren van mijn pik volgen.Ik ben behoorlijk hitsig en zodra het filmpje afgelopen is sluit ik de pc af , maar niet zonder eerst het kleine spionage cameraatje dat ik in de woon kamer heb hangen als inbreek alarm aan te zeten en alles wat vanaf nu gebeurd op te nemen. Dan sta ik recht en kus haar terwijl we beide met elkaars liefdes atributen spelen; ik met haar naakte kut en zij met haar hand in mijn broek, die al snel wordt uitgedaan net zoals de rest van onze kleding.

Dan zet ik har op de bank en doe haar wat onderuitzakken zodat ik bij har pruim kan om deze even lekker te likken. Lange halen over haar nu al openstaande kut laten haar sidderen. En al snel merk ik dat ze gaat komen en laat haar lekker spuiten in mijn mond. Als het is weggeebt riekt ze naar mijn pik en gaat me rustig aftrekken. Mijn harde pik voelt haar zalige aanrakingen en steigert . langzaam gaat haar tempo omhoog en al snel spuit mijn lading over haar lichaam. Klodders geil versieren haar lichaam. even sta ik voor haar met en licht verslappende lul.

Ik ga even naar de was kijken , denk dat hij klaar is .

En inderdaad is dat zo . dus ik steek alles in de droger en ga terug naar haar. En ze is dus echt geil want ze speelt alweer met zichzelf.

Ik zet har nu recht en laat haar voorover gebogen de handen op de zetel zetten; har mooie ronde buikje hangt nu als en rijpe appel onder haar en ik kan het niet laten er even over te wrijven. Dan neem ik plaats achter haar en pomp nog even mijn alweer stijve pik op en laat hem dan langzaam haar kut inglijden. Uit vroegere ervaringen weet ik dat zwangere vrouwen het liefst zo geneukt willen worden. Niet te diep doordringen en vooral hun gevoelige vagina want bespelen.Langzaam ga ik dan ook aan de slag en zorg ervoor dat ze mijn bewegingen in haar grot goed voelt . mijn handen gaan afwisselend over haar buik en naar haar borsten. Steeds weer wil ik dat gevoel van die zwangere buik in mijn handen voelen. Het gespannen staan van haar huid als en rijpe kers en haar geile gevoelige borsten bewerken. Elke keer ik aan een tepel trek , kan ze amper haar evenwicht houden en staat ze te beven van genot.

Ik stoot aan en strak maar toch zacht tempo in haar spleet . oefen wat extra druk uit op haar vaginawand door mezelf een beetje schuin achter haar te plaatsen en zodoende mijn penis dan ook een beetje schuin in haar spleet te brengen waardoor mijn eikel extra druk op haar vaginawand uitoefent. Haar ademen gaat nu over in hortende gilletjes , kreuntjes en vooral genotskreten. Er komt blijkbar weer en orgasme aan. En inderdaad , twee stoten later gilt ze het uit dat ze klaarkomt en spuit haar sappen over mijn lul naar buiten; man toch , zalig zo’ n zwanger geile teef naaien.

Zelf kan ik nog even door en stop dan ook mijn tempo niet . steeds weer in en uit die hete pruim gaat mijn stamper. Har sappen lopen nog steeds over mijn nu wel goed gesmeerde pik. Tien minuten later hoor ik haar weer beginnen snuiven en laat ze voor de tweede keer weten alweer te gaan klaarkomen. Even een paar extra diepe stoten en net op het moment dat ze gilt dat ze klaarkomt doe ik hetzelfde en spuit haar vol met mijn zaad . trillend op onze benen laten we onze gevoelens de vrije loop en komen lekker klaar;

Even laat ik mijn verslappende lul in har kut zitten en voel hem er van zelf uitgeperst worden zodra hij slapper wordt; haar sappen samen met mijn geile vallen op de grond en maken er een grote plas .Dan draait ze zich om en gaat zitten , ik haal snel een dweil en kuis ons geil op.

O, zalig . das langgeleden dat ik zo genoot. Al ruim vier maanden niet meer geneukt sinds hij wist dat ik zwanger was en had het net zo hard nodig.
Ja , veel mannen denken dat een vrouw geen behoefte’ s meer heeft eens ze zwanger is; maar ik weet beter . en geef mij maar een zwanger geile slet . die komen intens en geil klaar;
Hoe laat is het ?
Half vier , zeg ik kijkend op de klok.
Oei , moet ervan door . man komt om half vijf thuis.

Ik ga naar de droger , haal haar ondertussen droge kledij eruit . zij kleed zich snel aan en we nemen afscheid. Maar ik heb haar nog snel mijn nummer in de hand geduwd met een boodschap dat ze me altijd mag bellen.

Nog die zelfde nacht ( 0135 uur) krijg ik van haar al een bericht.

** heerlijk genoten , volgend week zelfde dag zelfde tijd ??? **

Ik antwoord har dat het goed is. En sinds dat moment kwam ze elke week langs . we neukte als twee tieners en amper na drie uur na de laatste keer kreeg ik het bericht van haar dat ze aan het bevallen was en alles vlot ging. Niet moeilijk , ze was net nog op onderhoud geweest en goed doorgesmeerd.

We zijn nu acht maanden verder en nog telkens komt ze elke week langs ? eerste natuurlijk met een plattere buik en melkgevende tieten ,,wat ook wel in mijn smaak valt ‘’ en nu is ze weer zwanger ,, maar deze keer van mezelf maar haar vent denkt dat het van hem is . en dat laten we zo. Zij blijft getrouwd met een goed verdienend man en samen hebben we veel plezier . en zo wil ik het . en vanaf nu kan ik het hele proces van hormonen verandering meemaken.We plannen nog minstens twee zwangerschappen , van mij of van hem. Om nog heel lang van zwangerschapsseks te genieten.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners