Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het werd steeds beter
Na al die jaren lezen mag ik dan eindelijk mijn verhaal plaatsten. Al had ik dat nooit verwacht wat mij de afgelopen twee maanden is overkomen. Ik ben Stefano en ben 44 jaar oud. Al een lange tijd een heerlijke relatie met Linda, Linda is 34 jaar oud. Al zou je het niet zeggen, ze word dan ook vaak jonger geschat. Ze is niet groot, 1.67cm lang en heeft een normaal figuur met een paar ronde 75c borsten met kleine geile tepels. Haar huidje is mooi wit waar ik van hou en heeft net als ik diverse tattoos al heb ik er meer en groter. Lind heeft lange haren tot over haar schouders in de kleur bruin.

Al die jaren is ze echt een heerlijk ding die gek is op sex. We hebben dan ook diverse speeltjes en andere leuke sex dingen in huis. Dus ik mag echt niet klagen, was haar derde vriendje maar de eerste waar ze bij klaar kwam en zich echt dorst te geven. Ze is altijd nieuwsgierig naar iets nieuws. Tja en ik wist dat de vraag een keer zou komen om een trio te doen met een extra man. Dit omdat als we wel eens porno keken ze mega nat werd bij het idee dat beide gaatjes te gelijk gevuld werden. Dus ik kon er al lang over nadenken wat ik zou zeggen. Tja het idee dat mijn meisje door een ander genomen zou worden was nu niet gelijk iets waar ik aan dacht.

Maar goed het was nooit te sprake gekomen dus ik hoopte dan ook dat het niet zou gebeuren. Tja en toen kwam toch de vraag. Tijdens een avond eten sprake we over fantasieën. Daar vertelde Linda dat het haar wel geil leek om eens een extra man erbij te halen. Ik kon niet gelijk nee zeggen tegen haar. Ze keek me met een blik aan dat ik altijd wel overstag ga. Die bruine ogen maakte echt van die puppie ogen en dan krijg ze alles voor elkaar.

Zo werd er over gesproken en ze was duidelijk, de eerste keer mocht ik zeker niet weg, ik moest er bij blijven en mee doen. Die avond in de bar bekeken we mannen welke haar type zouden moeten zijn. De drank kwam erin bij haar en ze was eigenlijk duidelijk, een keer een flinke echte grote lul zou ook leuk zijn. Uiterlijk maakt me niet zoveel uit. En hij moet toch wel lang kunnen neuken. Het was duidelijk dat ze er zin in had. Tja ik vond het toch nog altijd moeilijk het idee dat een ander haar zou nemen. Maar ja ik had dan ook gelijk nee moeten zeggen. Nu was het te laat zo zag ik dat. Dus ik was me aan het voorbereiden dat het ging gebeuren.

Ik had nog pilletjes die mijn lul wel stijf zouden krijgen als het gebeurt en dan maar hopen dat 1x genoeg was, Ach en anders zeg ik wel dit is niks voor mij. Linda keek rond in de bar en had er duidelijk lol en zin in. Ze raakte in gesprek met een man, zichtbaar oudere man. Kaal buikje en bril op. Totaal andere type als ik zelf ben. Groot toch wel breed en vele tattoos. Paul heten deze man en was 62 jaar oud. Duidelijk was dat Linda lol met hem had en eerlijk hij was ook best wel lachen. Hij was netjes en gaf al snel aan, met hem wil ik echt geen ruzie, al riep Linda natuurlijk dat krijg je ook niet hoor.

Paul ging naar de wc en daarna drinken halen. Ik moest lachen en vroeg Linda, is dit je type? Ze lachte en zei, tja totaal iets anders lijkt me best wel geil. Ik moest lachen en zei, hoe ga je hem overhalen dan. Linda lachte en zei, zoals ik jouw ook overhaal. Nou mij benieuwen al stond ik er zeker niet 100% achter. Paul was terug en er werd weer gelachen. We besloten te gaan roken. Dus hup de rook kamer in.

Daar was het best wel druk. Paul en Linda hadden lol dat was duidelijk. Paul zat en Linda stond tussen zijn benen. Ze draaide naar mij toe en haar billen tegen zijn kruis. Ze lachte naar me en die lach zei me genoeg ze deed dit met opzet. Ik deed een stap dichterbij en lachte en zei in haar oor, wat ben je toch eigenlijk ook slecht. Ze lachte en zei hoezo en duwde haar billen tegen zijn kruis. Paul keek me met een lach aan en zei, sorry maat ik doe niks. Ik lachte en stapte ernaast en keek omlaag. Ze duwde en wreef met haar billen over zijn kruis. Ik lachte naar hem en gaf hem een schouder klopje en zei, tja succes dat is Linda. Hij lachte en zei, tja zolang jij maar niet boos word. Ik lachte en zei, waarom ze weet wat ze mag, Linda lachte en zei, tja en dat is alles. Ik liep lachend weg en zei, ga bier halen.

Onderweg zat ik te denken hoe ik hier onderuit zou komen. Het was duidelijk dat Linda hem aan het overhalen was. Tja had a toe gelaten dan moet b ook maar dacht ik. Kon niks anders bedenken. En alles om haar gelukkig te zien. Drie bier liep ik terug, kon via een raam waar ik langs liep hun zien. Linda was duidelijk Paul aan het opgeilen. Ze draaide nadat ze dus nog altijd met haar billen tegen zijn kruis duwde. Ze stond dicht tegen hem aan en ik stond perfect om te zien dat ze haar hand op zijn kruis had en iets zei in zijn oor.Paul lachte en greep haar billen stevig vast en gaf haar een zoen op haar wang. Ik stapte naar binnen en was eigenlijk bloed jaloers. Het liefst had ik hem een klap gegeven. Maar goed een grote lach stapte ik op hun af. Ik zag dat Linda haar hand in zijn broek had zitten. Via zijn gulp welke ze blijkbaar had open getrokken. Tja dat is nu echt weer mijn Linda. Zo brutaal als wat. Ik gaf ze hun bier en Paul schrok wel maar Linda hield haar hand in zijn broek. Duidelijk was dat ze over zijn lul wreef. Linda stopte en pakte haar bier en lachte naar me. Tja ik lachte terug maar als een boer met kies pijn. Ze gaf me een zoen en zei in mijn oor, shit daar zit een flinke lul in. Die wil ik wel mag ik. Ik lachte en gaf haar een zoen. Dank je wel lachte ze,

Huh ik had niks gezegd alleen een zoen gegeven. Tja die is zo geil nu dat kan niet anders. Tja ik moest er aan geloven. En dat ze geil was was wel duidelijk. Ze stapte weer tussen de benen van Paul en zoende hem vol op zijn mond, ik keek met grote ogen en zag hoe mijn meisje die man aan het tongen was. Tja daar stond ik aan de grond genageld. Gelukkig was het niet een hele lange tongzoen maar ja toch. Linda kwam bij me staan en zei, ik wil naar huis mag hij mee. Ik lachte nerveus en zei ja als jij dat wilt. Weer die stomme puppie ogen.

Bier was snel op en daar gingen we. Het is maar 10 min lopen naar ons huis maar het leken er maar 2 zo snel waren we er. Op de bank, bier en muziek. Ik merkte dat beide niet wisten hoe te beginnen. De spanning de kamer was duidelijk voelbaar. Ik stond op en ging roken in de tuin. Ik lachte naar Linda en knikte ja. Tja ze was het toch van plan laten we dan zo snel mogelijk beginnen. Snel even naar boven mijn pilletje pakken. Nam deze in en stapte de tuin in. Stak een sigaret aan en keek naar binnen. Ze zaten naast elkaar en lachte om iets.

Linda was nu brutaal en schoof op zijn schoot. Bier op tafel en daar was het tongen weer. Haar boven kleding ging snel uit en ook zijn kleding was snel hij zat dan ook snel in zijn boxer. Linda haar tepels strak vooruit. Oke had het nu heel moeilijk. Zijn handen die haar borsten streelde en speelde met haar tepels. Hij likte ze en beet er zo te zien zachtjes in. Iets waar ze helemaal mega geil van word. Linda zakte en trok zijn boxer weg, inderdaad een flinke lul die al flink kwijlde. Ze hield hem omhoog en begon er aan te likken. Nam hem in haar mond en zoog zijn voorvocht uit zijn lul. Oke moet daar geen condoom om heen dacht ik.

Linda zoog en likte zijn kale lul en balen en zo te zien goed, tja natuurlijk goed ze kon onwijs lekker pijpen. Paul liet dat ook duidelijk blijken. Dat gaf een dubbel gevoel. Trots tja mijn meisje is lekker en kan dat lekker. en jaloers. Nog maar een sigaret. Besloot toch nog maar even van afstand te kijken voor ik iets verkeerd zeg.

Linda zoog en likte nog even door en ging omhoog. Stond recht op en Paul deed haar broek uit. Ik opende zachtjes de deur en kon nu ook geluid horen. Wauw je bent echt heel mooi Linda hoorde ik Paul zeggen. tja natuurlijk zeg je dat je wilt haar neuken. Oké ik moest even rustig aan doen. Werd eigenlijk kwader met de minuut. Linda was naakt en stond met 1 been op de bank en Paul duwde zijn mond op haar kale kutje. Hij lachte en zei, wauw wat ben jij nat zeg en je smaakt echt lekker wat een heerlijk geile kut heb jij.

Hij begon haar te likken en te vingeren en je hoorde zijn vingers soppen in haar kutje. Ze hijgde lichtjes en hield zijn hoofd vast terwijl hij haar likte. Dat was echt een moment dat ik ik het geil vond om te zien. Ik was rustiger geworden en voelde zelfs mijn lul groeien. Oké ik ga naar binnen. Zachtjes stond ik in de woonkamer en die rook naar haar geile kutje. Ging zitten en zag hoe Paul zijn tong door haar inderdaad hele natte kutje gleed en twee vingers in haar kontje gleed. Linda ging zwaarder hijgen toen ze me aankeek en kwam overduidelijk klaar. Ze duwde Paul weg en kroop op zijn schoot. Gleed met haar natte kut over zijn lul heen.Ze keek me aan en zei, mag het? Ik lachte en zei, doe wat je wilt en ze pakte zijn lul en zakte nu over die toch wel flinke grote dikke lul heen. Mond open en ze hijgde geil terwijl ze zakte over zijn lul. Wauw riep ze wat geil jij kijkt hoe een andere lul in me glijd. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en trok er nu aan. Ik vond het steeds leuker worden. Al snel bonkte Paul stevig in haar. Linda had het zwaar en liet zich flink gaan. Ze lag op haar rug met haar benen wijd. Paul liet zich pijpen en ik besloot haar natte kut te likken. En nat was ie zeg damm.
Na even likken ruilde ik met Paul, neuk haar maar eens flink lachte ik naar hem.

Hij kroop op haar benen hoog en wijd en daar gleed die grote lul weer diep in haar. Hij pompte heftig en naaide haar flink en Linda kwam dan ook spuitend klaar en bleef leeg stromen terwijl hij maar door bleef neuken. Linda gilde het uit, wauw ze ging er helemaal op los. Zo wild was ze nog nooit. Ze stopte even en de bank was klets nat. Paul zat en ze kroop er weer op, zakte over zijn lul en hield haar billen open naar mij. Tja ik wist wel wat ze wilde en ik duwde zachtjes mijn lul in haar kontje. Linda hijgde zwaar en na een paar keer gleed mijn lul soepel in haar kont en Linda riep wauw wat lekker dit ga door ik kom alweer. Tja ik ook.

Even was er rust. We dronken wat en iedereen zat naakt. Linda stapte de keuken in voor nieuwe ronde drank. Ik stapte mee en zei, nee ik niet meer. Ga jij maar even lekker samen met Paul helemaal los, laat je helemaal gek neuken door die grote lul. Linda gaf me een zoen en zei mag ik dat. Ja natuurlijk lachte ik, ik ben kapot en jullie nog altijd bloedgeil. plus lijkt me wel spannend dat ik je alleen maar hoor. Linda zoende me vol en pakte mijn hand en duwde deze op haar kutje, tja die lekte als een gek. Dank je wel zei ze. Ik word al mega nat bij de gedachte dat ik het mag.

Ik lag op bed en een paar minuten later hoorde ik haar hijgen. Nu hoorde ik stemmen en zag dat ze de logeer kamer in gingen. Oke in het beetje licht wat er was zag ik al snel hoe Paul haar flink stevig nam. Het bed kraakte flink en Linda hijgde heftig. Geen standje was te gek zo te zien en steeds die lul diep in haar kutje. Benen wijd en hoog en hij pompte weer flink. Linda gaf een behoorlijke geile gil met de tekst oooooooooojjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaa shit ik kom niet normaal, Ook Paul was gekomen dat was wel duidelijk.

10 min later was ze schoon en kroop ze op bed naast me. Dank je wel dit was geweldig. Mag best vaker lachte ze, oké eerlijk ik was ook om, vond het onwijs geil hoe ze daar te keer ging. Maf eerst vond ik het niks en nu vond ik het geil.

Zo gebeurde het dat ik soms als ik werkte een filmpje kreeg dat Paul haar weer eens naaide. Tja en zo hebben weer wat nieuws op ons bordje. Mij benieuwd wat de volgende ding word. Want dat is iets wat Linda altijd bedenkt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners