Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe mijn vrouw een hoertje werd
Dit is een waargebeurd verhaal hoe ons (sex)leven op een paar weken tijd veranderde . Wij zijn een koppel ik 54 jaar en mijn vrouw Ann 49 . Ondanks haar leeftijd moet ik eerlijk zeggen dat ze best nog mag gezien worden ze is 1.70 m. groot heeft een mooi figuur en een stevige cup .

We hebben samen een goede draaiende zaak gehad waar door we vroeger weinig tijd hadden voor eens op verlof of zo te gaan . Maar twee jaar geleden heeft onze zoon met zijn vrouw die overgenomen .

Daar mee gaan we nu regelmatig er zo eens tussen uit voor een weekje . En als we niet weg zijn of het is slecht weer dan steken we er nog een handje toe.

Ons sexleven liep de laatste tijd op een laag pitje, mijn vrouw heeft altijd op dat gebied wat preuts geweest . Bij het vrijen bepaalde zij bijna altijd wat er ging gebeuren pijpen deed ze soms wel eens maar klaarkomen in haar mond of gezicht was uitgesloten , en anale sex moest ze zeker niet van weten.

Zo heb ik een paar jaar geleden eens aangedrongen voor een trio maar daar moest ze ook niet van weten . Zo zijn we wel eens naar een paren club geweest maar na twee uur stonden we er al terug buiten . Er waren teveel mannen naar haar goesting en ze was geen goedkope hoer zei ze. Dus alles maar weer op zijn normale gang dan,

Maar daar kwam onverwaagds verandering in op onze laatste reis in Mei.

We hadden voor twee weken een hotel in Spanje geboekt All in . Daar aan gekomen zagen we dat het geen al te groot hotel was maar het leek het er wel erg gezellig uit . We hadden een kamer die uitkeek op de zee en het zwembad en met een groot tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed .

Op de eerste avond in het restaurant zaten er een paar tafels verder een groepje jonge gasten die zo te horen ook Nederlands spraken . Ik schatte ze zo allemaal rond een jaar of 25 en er was een ouder bij ik dacht rond de 40 .

Toen die onze tafel voorbij ging lachte hij vriendelijk en zei een goede dag wij antwoordde terug en zo vroeg hij of we ook van BelgiŽ waren, waarop wij zijn vermoeden bevestigde . Dat is mooi zij hij dan zullen we elkaar nog wel zien en ging verder . Ann zat hem met open mond na te staren ik vroeg of ze hem mooi vond . Hij was zeker een 1,90m. groot en nog redelijk goed gebouwd en precies zo van het Spaans type .

Hij mag er wel wezen was haar antwoord . Als we gedaan hadden met eten gingen we in de bar nog iets drinken voor we naar onze kamer zouden gaan . Toen we er binnen kwamen zagen we die gasten zitten in een van de salons die er stonden . Als die grootte man ons zag deed hij teken om bij hen te komen zitten. Ik vroeg aan Ann of ze zin had . Ja antwoordde ze we kunnen niet anders he , maar zo te zien was het wel een beetje tegen haar zin .

Als we neer zaten stelde die grootte man zich voor , hij noemde Juan en was trainer van die gasten ze waren een zaalvoetbal ploeg en elk jaar als het seizoen erop zat gingen ze een weekje weg met zen allen . Ze bleken dan ook nog niet zo ver van bij ons uit de buurt te zijn.

Naarmate de avond vorderde werd het er wel gezellig ik kreeg het wel in de gaten dat die gasten maar al te graag onze glazen bijvulde. Mijn vrouw raakte al licht in de wind wand ze is niet gewoon om te drinken . Het was al over 11 uur als een van die mannen vroeg of we nog mee naar de discotheek gingen. ik keek even naar Ann of zij nog zin had waarop ze meteen antwoordde ja leuk kunnen we de benen eens losgooien.In de discotheek was er niet zo veel volk en we zette ons aan zo een bar tafeltje. Als mijn vrouw wat drank op heeft en ze hoort muziek is ze niet te houden en stond dan ook meteen met een paar van die gasten op de dansvloer. Juan kwam bij mij staan en zei een mooi vrouwtje heb je en precies nog een los ding ook zie ze er maar eens staan met die manen . Ik antwoordde nu wel ja omdat ze wat gedronken heeft maar meer dan wat zo los dansen zal ze niet doen normaal doet ze dit al niet . Wie weet zij hij en lachte eens . even later werd er een slow gespeeld en Ann wou van de dansvloer komen maar Juan ging haar tegemoet en pakte haar hand en trok haar mee terug . Ze keek me even aan en ik deed teken dat het wel goed was waarop ze dan mee ging . Op de dansvloer pakte Juan haar vast en legde zijn handen op haar kont , ze stribbelde eerst nog wat tegen maar liet het dan toch toe

Nu kwamen die manen rond mij staan zodat ik ze niet meer kon zien en boden mij nog wat drank aan mijn vermoeden was sterk dat dit afgesproken spel was van hun. Toen ik nog eens een glimp van hen kost opvangen zag ij dat Juan nu in haar kont aan het knijpen was Ann haar hoofd lag op zijn borst en je zag dat ze met haar buik tegen zijn kruis stond te wrijven . Als ze even later terug bij ons kwamen vroeg ik of ze het leuk vond waarop ze ja zei. Intussen tijd was het al veel later geworden en namen die manen een voor een afscheid. Toen we nog alleen met Juan waren ging die nog iets te drinken halen . Als hij weg was vroeg Ann aan mij of ik het nog wist van die trio dat ik is had voorgesteld , ik keek haar aan en zei ja voor wat ziet ge het soms zitten met Juan waarop ze ja knikte en zei alleen als jij het wilt waarop ik antwoordde voor mij is dat goed maar gij moet het zeker willen en ze knikte van ja.

Ok zei ik dan zullen we het hem vragen he ze antwoordde niet meer nodig heb ik al gedaan waar ik wel een beetje van schrok . Nu wist ik waarom die gasten zo vlug naar hun kamer moesten

Als Juan terug was zette hij de drankjes op het tafeltje keek Ann aan en ze knikte van ja naar hem en zette zich in de zetel naast haar hij keek mij aan en vroeg of ik zeker was , ik deed teken van ja. Nu draaide hij zijn hoofd naar Ann en zoende haar vol op de mond , vanaf nu ging het allemaal snel wand even later zaten ze er al te tongen en Juan was in haar borsten aan het knijpen terwijl zij over zijn kruis aan het wrijven was . ik vond het wel een aardig zich zo je eigen vrouw bezig te zien met een andere man maar het wond mij wel een beetje op eerlijk gezegd

Toen ze even stopte met tongen zei ik dat we beter naar onze kamer kosten gaan voor het hier uit de hand liep. Op de kamer aangekomen pakte Juan haar vast en begon ze weer te tongen , ik ging achter haar staan en begon haar bloes en broek los te knopen . Twee minuten later lag ze al op bed met nog juist haar bh en slipje aan.Juan Kroop tussen haar benen deed haar slipje opzij en begon haar te likken , ik deed snel mijn kleren uit en zette mij naast haar op bed en staak mijn lul in haar mond waarbij ze tussen het kreunen en zuchte door aan zuigde . Opeens begon ze te schokken duwde me weg en kwam luid kreunend klaar.

Als ze wat was bijgekomen trok Juan haar slip uit en deed zijn kleren ook uit nu zag ik pas hoe hij geschapen was zijn pik was zeker 25 cm lang en nog eens goed dik ook ik ben nu ook wel niet klein geschapen maar tegen dit gevaarte stelde dat van mij niet veel voor. Hij pakte Ann vast en zette haar op haar knieŽn voor het bed en zei tegen mij zet jij je er achter dan kan ze mij eerst wat pijpen en nam plaats op het bed voor haar. Nu zag ze pas wat voor lul hij had en keek er wat bang naar, maar veel tijd had ze niet wand hij pakte haar hoofd vast en duwde zijn eikel in haar mond en zei komaan zuigen slet keek mij aan en gij maakt dat neukgat maar open voor mij we zullen die hoer hier is sufneuken.

Hij nam duidelijk het hef in handen iets wat Ann niet gewoon was wand normaal doet zij dat . Ik ramde dan maar mijn lul in een keer in haar kletsnatte kut , ze liet zijn lul even uit haar mond om een luide kreun te laten maar hij pakte haar terug vast en zei wie heeft er hier gezegd dat ge moogt stoppen met pijpen en ramde zijn pik terug in haar mond nu stootte hij zo diep dat ze moest kokhalzen.

Als zijn pik goed stijf was stond hij recht en duwde mij opzij en zei Mijn beurt nu zal eens laten zien hoe ge een wijf moet neuken en ga gij u maar verder laten afzuigen . Als ik voor haar plaats nam wou ze weigeren en zei nee dat doe ik niet die komt juist uit mijn poes . Juan pakte haar hoofd beet en duwde het op mijn pik en antwoordde zwijgen en doen wat er van een hoer verwacht word en zoveel te beter dan proeft ge u hoerenkut ook eens . ge zult nog veel moeten leren om een goede slet te zijn . ze kreeg de tranen in haar ogen bij die woorden wand dat was ze duidelijk niet gewoon dat er zo tegen haar gesproken werd.Ik nam haar hoofd over van Juan en duwde haar mond over mijn pik . Nu ging Juan achter haar zitten en plaatste zijn dikke lul tegen haar kut en duwde hem er langzaam in , als ze dit voelde liet ze even mijn lul uit haar mond en begon zwaar te kreunen en vroeg om even te wachten om de dikte gewoon te worden .

Als ze hem wat gewoon was zei ze komaan neuken met dat monster waarbij hij wild op haar begon te beuken . Ik pakte haar hoofd terug vast en nu pijpte ze mij hard niet veel later kwam ze voor de tweede keer klaar die avond ze zou bijna in zwijm gevallen zijn zo hevig was het. Ik voelde dat ik ook ging komen en neukte haar nu wild in haar mond . Even later kreeg ze voor de eerste keer sperma in haar mond , ze moest wel slikken wand ik had haar hoofd nog steeds stevig vast .

Als ik haar losliet zag ik nog sperma uit mond lopen . Ze keek me aan en zei smeerlap nu content Toen Juan dit hoorde zei hij zwijgen slet sebied krijgt ge nog een deel .

Juan bleef maar doorpompen op haar waarbij ze weer een keer klaar kwam. Op dat moment stak hij zijn duim in haar kont waarbij ze weer een luide kreet liet en haar orgasme precies nog erger was dan daar juist. Ze riep spuit me vol met die dikke pik het doet goed spuit nu maar.In plaats van dat te doen trok hij zijn pik uit haar kut en plaatste hem tegen haar kontgat en duwde er zijn eikel in. Nu riep ze voor te stoppen maar hij duwde hem er een beetje verder in nu kermde ze van de pijn. Hij stopte met drukken en zei ge zult nog veel moeten leren eer ge een goede hoer zult zijn ik heb hier nog veel werk.

Nu trok hij zijn lul terug en ging voor haar staan pakte haar bij de haaren en zei zuigen slet en plaatste zijn pik tegen haar lippen. Ze opende haar mond en hij ramde zijn pik erin. Niet veel later kreeg ze een tweede lading sperma naar binnen.

Als hij was uitgespoten liet hij haar los en trok zijn pik terug. Het sperma drupte nu van haar kin op haar borsten Hij ging met zijn hand over haar borsten om het sperma op te vegen en stak daarna zijn vingers in haar mond en oplikken teef veel te kostbaar om verloren te laten gaan.

Als zijn vingers proper waren pakte hij zijn kleren en trok ze terug aan. Ann zat nog altijd op de grond uit te puffen hij trok haar recht en tongde haar. Toen hij stopte met tongen pakte hij haar borsten vast en zei ik kom morgenavond om 9 uur terug ben je hier alleen in lingerie dat is een teken dat je mijn prive hoertje word ben je hier niet is het ook zo en dan is het over met mij en heeft deze avond niet bestaan en ging weg.

Als hij buiten was liet ze zich op bed vallen en zei wat denkt die smeerlap nu , ik ben zijn bezit niet he hij pakt mij in mijn kont en laat mij sperma drinken en nu zou ik hier morgen op hem moeten liggen wachten wie weet wat is hij dan van plan. Als ze wat was uitgeraasd vroeg ik haar of ze er spijt van had. Na een korte stilte bekende ze dat ze het wel geil vond om als hoer behandeld te worden , maar dat ze er toch nog goed moest over denken voor morgen.

Wat was hij van plan en waarom mocht ik er niet bijzijn en of ik het wel zag zitten. ik zij haar dat het voor mij goed was en dat ze het zelf moest weten wat ze ging doen en dat ik wel in de buurt zou blijven. Nu gingen we samen douchen en kropen in ons bed.

Word vervolgd.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners