Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik gehoorzaam mijn man 3
Het was weer een tijdje geleden dat we op de autostrade in dat tank station geweest waren, maar je kan dat niet alle dagen doen, we moeten ook samen van elkaar genieten, al komt het in bed wel dikwijls ter sprake, dat ik andere mannen moet neuken, en maakt het ons seksleven veel opener dan vroeger.

Het was zomer en we zaten rustig op een terrasje iets te drinken als er aan het tafeltje over ons een redelijk jonge man kwam zitten. Ik deed automatisch mijn benen verder uit elkaar, zoals mijn man nogsteeds van me verlangde als er een man over me zit, en wat ik gehoorzaam blijf doen.

Ik keek de man aan en denk die man ken ik, maar kon niet plaatsen vanwaar ik hem kende, je weet je kan dat soms zo hebben dat je iemand niet kan thuisbrengen. Hij bleef ongegeneerd tussen mijn benen kijken en plots wist ik het. “Schatje, dat is een van de mannen die me geneukt heeft in die seks cinema” zei ik tegen mijn man.

Voor we ook maar konden reageren bood de man ons iets te drinken aan, en mijn man nodigde hem uit aan ons tafeltje. We hadden een leuke babbel waarbij hij ook zei hoe fijn hij het vond me te neuken, en hoe geil het vond dat mijn man me liet neuken door andere mannen, en uiteindelijk als hij vertrok gaf hij mij een kus op de mond, gaf mij zijn kaartje en zei “je mag steeds bij me langskomen, ik ben ’s avonds bijna altijd thuis”. En weg was hij.

Toen we ’s avonds in bed lagen, en ik het voorval al vergeten was, zei mijn man “Ik heb een nieuwe opdracht voor jou” “Je gaat die man bezoeken die we deze middag ontmoet hebben” “Je weet dat ik al doe wat jij van me verlangt, maar je gaat toch mee” antwoorde ik “Nee, je gaat alleen “zei hij.
Dat is nu iets wat ik eigenlijk totaal niet wou, maar ik wou niet ongehoorzaam zijn aan mijn man en zei dus “ Niet van harte Schatje, maar ik zal niet ongehoorzaam zijn en het doen, als jij dat van me vraagt”.

’s Anderendaags was het dan zover. Toen ik vrij vroeg in de avond aanbelde bij de man voelde ik me echt een hoer die zich gratis komt aanbieden.
De man deed open, en ik zei “mijn man stuurt me” de man wond er geen doekjes om. “Ik had eerst niet verwacht dat je zou komen maar ik weet waarvoor je hier bent, je man heeft me juist gebeld en gezegd dat je je moet laten neuken, ga maar naar boven en kleed je uit” zei hij.
Tegen mijn zin deed ik wat me gevraagd werd en kleedde me in de slaapkamer totaal uit.
Toen de man binnen kwam lag ik naakt op bed, hij kwam ook naakt de slaapkamer in en legde zich naast me. Het was een mooie voor mij vrij jonge man.

Hij nam nu wel zijn tijd en streelde me tussen mijn benen, streelde gans mijn lichaam en tong kuste me zacht. Hij was nu wel zeer lief tegen me en zijn strelingen hitste me meer en meer op. Ik werd er langzaam geil van en toen zijn vingers in mijn kut drongen verlangde ik er zelfs naar ze dieper in me te voelen.

Ik was nog nooit, zonder mijn man, alleen met een man samen geweest, en ook dat hitste me op, het was nog nooit zo intiem privé geweest met een andere man. Het was vreemd te weten dat mijn man thuis zat, en wist dat ik me hier op zijn vraag liet neuken door een andere man.

Hij bleef me lang strelen en kussen terwijl hij me vingerde en mijn clitoris streelde verlangde ik steeds meer naar hem. Ik nam zijn penis en trok hem langzaam af, zijn harde stijve lul in mijn hand te voelen maakte me nog geiler. “Mijn man wil dat je me helemaal neemt, doe met me wat je wil” fluisterde ik terwijl ik stilaan voelde dat ik ging klaarkomen. “Doe verder, alsjeblieft doe verder” fluisterde ik terwijl ik kreunde en luid zuchtte van genot. Onder zijn bekwame vingers kwam ik tot een luid orgasme, ik schreeuwde het uit mijn lichaam schokte ongeregeld, terwijl ik naast hem klaarkwam en onze tongen elkaar vonden bedankte ik hem.De man kwam op me liggen en ik opende mijn benen zo wijd mogelijk om hem in me te ontvangen.
“Ja neuk me alsjeblief, ik wil je in me voelen”, vroeg ik hem, zijn dikke eikel drong langzaam in me terwijl hij me tong kuste en in mijn borsten kneep. Het was zalig en zeer intiem hem in me te voelen glijden. Hij neukte me langzaam en diep terwijl ik er ontzettend van genoot hem bij elke stoot dieper in me te voelen. Ik voelde zijn lul langs de binnen wanden van mijn vagina schuren. Ik sloeg mijn benen rond hem om hem nog dieper in me te drukken. “Ja, het doet me zo goed neuk me langzaam laat het duren” zei ik hem. Ik voel zijn penis, nat van mijn eigen geil, zo in en uit me glijden en glij zelf weg in een euforie van genot en opperste voldoening. Ik voelde gans mijn lichaam tintelen onder zijn druk van zijn lichaam en gaf me volledig over aan hem. ”Je bent geil” zei hij, “ja ik ben geil, ik ben je hoer, het doet me zo goed je in me te voelen”, tot ik het uitroep, “ik kom, ik kom klaar !” ik kan het niet meer houden en kom ontzettend hevig klaar, terwijl hij me bleef door neuken, mijn orgasme bleef duren en plots voelde ik zijn sperma in me schieten. “Ja schiet me vol ik wil je sperma in me” riep ik uit. Ik voelde hem zich leeg pompen in me, tot hij uitgeput op me bleef liggen. Ik kuste hem en zei “dank je het was heerlijk”
Hij kuste me teder terwijl hij voldaan van me afschoof, ik was nog steeds heet en nam zijn pik in mijn mond genomen en likte hem proper, ik wou absoluut zijn sperma nog aflikken en proeven.

Toen we terug aangekleed waren zei hij ”Ik zou graag met jou nu nog naar een bar gaan die ik ken. Het is nog vrij vroeg in de avond, ga je mee? ”
“Nee, ik heb enkel de opdracht je te neuken, verder doe ik niets zonder mijn man. Ik ben hier niet om mijn man te bedriegen, maar om hem te gehoorzamen” antwoorde ik.
“Bel hem en vraag of hij meegaat” zei hij.
Ik belde mijn man en zei wat er aan de hand was, en mijn man zei dat hij zou komen. Even later stond mijn man daar. Ik vertelde hem natuurlijk dat de man me geneukt had en dat ik heerlijk was klaargekomen, meer tijd hadden we niet.

Toen we binnen kwamen in de bar was het blijkbaar een privé aangelegenheid, we moesten entree betalen en kregen een sleutel voor een kastje waarin we onze kleren moesten opbergen. In de plaats daarvan kregen we een zwarte Cape en een masker voor de ogen. In de bar was wel wat volk, maar bijna uitsluitend mannen. Er waren slechts twee vrouwen aanwezig en een dertig tal mannen. Iedereen was trouwens gemaskerd. En zo goed als naakt onder hun cape. We plaatsten ons aan de bar en bestelde een drankje, niet wetende wat er ging komen.

Kort nadat we binnengekomen waren begon blijkbaar het feestje op gang te komen.
Iedereen ging naar een zijzaaltje van de bar, waar verschillende middeleeuwse straf tuigen stonden. De mannen gingen in een kring staan, en ik werd samen met de twee andere vrouwen naar het midden van de kring geleid.

Er speelde zich een soort van ritueel af geleid door de enige man met een rode cape, waarna de kring verbroken werd en verschillende van de mannen de vrouwen benaderden. De dame naast me werd door verschillende mannen vastgebonden aan een houten kruis dat tegen de muur geplaatst was. Ze werd door vier mannen betast en gevingerd. Ik had geen tijd om het allemaal te bekijken, want ook ik werd door drie mannen benaderd.

Ik werd over gans mijn lichaam bepoteld, ik voelde handen overal, een man nam me met zijn hand vol tussen mijn benen, en ging met zijn vingers in mijn kutje, dat door de sfeer en de gebeurtenissen al behoorlijk nat was. Ze leiden me naar een tuig, hoe moet ik het beschrijven, een houten tuig met twee gaten om je handen in te steken en in het midden een gat om je hoofd in te steken. Ze opende het tuig en ik moest mijn hoofd en handen erin plaatsen waarna ze het ding sloten.

Ik kon gewoon geen kant meer op, en was totaal overgeleverd aan wat de gemaskerde mannen ook met me wilden doen. Het was een zeer speciaal gevoel van machteloosheid, mijn cape werd uitgedaan, en ik stond daar totaal naakt tussen misschien 30 mannen die in de bar waren. Ik werd hier zo ontzettend geil van dat ik mijn eigen vocht uit mijn kut voelde druppelen.

Terwijl ik zag dat de derde vrouw op een tafel werd geneukt en betast door verschillende mannen, kwam een man voor me staan. Hij hielt zijn grote stijve lul voor mijn mond. Ik moest natuurlijk niet vragen waarom en opende gewillig mijn mond en begon hem af te zuigen. Terzelfder tijd voelde ik handen over gans mijn lijf. Ik kon totaal niets doen dan ondergaan wat er gebeurde. Ik voelde vingers in mijn kut dringen, en handen in mijn borsten knijpen.Ik kan het gevoel van machteloosheid en overgave niet beschrijven, maar het maakte me ongelooflijk geil. Terwijl ik zag hoe de derde vrouw op een tafel geneukt werd door vier mannen die zich afwisselde in haar kut.

Plots voelde ik een eikel tegen mijn schaamlippen duwen, Ik had geen idee wie het was, want ik kon het gewoon niet zien. Of ik de man nu wou neuken of niet ik kon zo wie zo totaal niets doen. Ik kan weer niet beschrijven hoe het voelde maar ik hunkerde er nu naar die penis in me te voelen, gelijk van wie hij was. Langzaam voelde ik hem in me glijden, en me langzaam beginnen te neuken. Ik wou het uitroepen maar met die penis in mijn mond was dat onmogelijk. Ik werd langs twee kanten geneukt zonder dat ik er wat dan ook kon aan doen of me verzetten.

Ik kon het niet tegenhouden, terwijl ik mijn man zag staan kijken en zich aftrekken, kwam ik hevig klaar, en verviel in opperste gevoelens van genot.
De man die ik pijpte kwam klaar in mijn mond en de twee mannen die in me zaten wisselden met twee andere mannen, en zo ging dat verder. Tussen elke keer dat de mannen wisselden werd ik op mijn poep en kut geslagen met een zweepje, harder en harder, ik kon niets anders dan ondergaan, en bij elke pijnlijke slag werd ik, hoe bizar het ook zij, heter en heter.
Ik heb geen idee wie en hoeveel mannen me genomen hebben, wat ik wel weet is dat ik meerdere keren diep klaar ben gekomen, en nog nooit zoveel sperma heb geslikt.
Ik weet dat sommige vrouwen zullen zeggen dat ik gek ben, maar ik heb die penissen in lijf nodig, ik kan dat genot dat het me geeft me door meerdere mannen na elkaar te laten nemen niet meer missen, ik hunker er gewoon naar als ik even niets gekregen heb van mijn man.

Uiteindelijk werd ik verlost uit het tuig en kon iets gaan drinken in de bar samen met mijn man. Alle aanwezige mannen waren zeer lief tegen me. Na mijn tweede drankje kwam er een man naar me toe die zei “ik wil je neuken” Ik bekeek mijn man, die zei ”ga maar”. De man nam me mee naar de tafel. Ik wist wat me te doen stond dus ik opende mijn benen, waarna de man onmiddellijk zijn penis in me stak terwijl er een man of vijf stond op te kijken. Hij neukte me langzaam en dat die mannen stonden toe te kijken hoe ik geneukt werd maakte me super geil. Zijn ritme versnelde en ik zuchtte en kreunde onder zijn pompende lul, tot ik niet meer kon en onder al die ogen hevig klaarkwam. De man neukte nog even verder en schoot me vol, terwijl de anderen toekeken.

Toen ik terug aan de bar zat kwam een van de vrouwen naast me zitten. “Jij bent nieuw hier” vroeg ze wat ik beaamde. Ze zei me dat ze ook met haar man daar was, zoals ook die andere vrouw die er was, en dat haar man, net zoals mijn man, dat van haar verlangde, en dat ze zoals ik onderdanig gehoorzaamde, en al deed wat hij haar vroeg en er best van genoot.

“Je bent hier ook voor mij” zei ze, wat ik niet zo direct begreep. Ze nam me bij de hand en leidde me naar een bank waarop ik moest gaan liggen. Verschillende mannen kwamen rond ons staan en keken
hoe ze haar benen spreidde en kwam zo vlak boven mijn gezicht staan. “Jij gaat nu eens een lekkere kut uitlikken” zei ze.
Ze liet zich zakken met haar kut op mijn mond. Ik heb nog nooit met een vrouw iets gedaan, laat staan haar gelikt. Ja, vroeger op school met een ander meisje eens onder elkaars rokje aan elkaars kutje gevoeld, maar verder is dat nooit gegaan. Dat hebben zoveel meisjes gedaan.
Ik wou me terug trekken maar dat lukte niet, en ik rook, wat ik nog nooit zo duidelijk heb geroken, die puur vrouwelijke reuk van haar naakt geschoren kut, geen zeepreuk maar puur vrouwelijkheid.
Ik twijfel nog maar open toch mijn mond waarop ze haar natte kut verder tegen mijn mond duwt en ik uiteindelijk de moed heb aan haar schaamlippen te likken en mijn tong dieper in haar kut te duwen. Het is voor mij een raar gevoel een vrouw te likken, en nu moet ik het doen voor die mannen die toekijken. Ik lik ze uit, en hoe meer ik dat doe hoe meer de smaak van haar puur vrouwelijk geil me aantrekt. Ik heb dit nooit gedaan maar nu word ik er wild geil van, ik lik als een hond diep in haar opengesperde natte vagina en wil niet stoppen, dit is zo geil. Ik voel haar nu langzaam gaan klaarkomen, en lik haar echt overvloedige kut vocht, o mijn god laat dit niet stoppen, wat is de smaak en de reuk van haar vagina heerlijk en geil. Uiteindelijk voel ik de vrouw hevig schokkend klaarkomen en drink ik gretig haar geile vocht, ik kan me niet meer bedwingen en kom luid kreunend klaar van die heerlijke kut van dat meisje. Ze gaat af me en tongkust me en dat geeft me een heel ander gevoel dan een man te kussen, “dank je” zei ze “Ik ben heerlijk klaargekomen”.

We wandelen samen hand in hand naar de bar en dronken een laatste glas. “Ik vond de reuk en smaak van je kutje zo heerlijk, wat ik totaal van mezelf niet verwacht had ” zei ik “Ik mag van mijn man mijn kutje niet wassen met zeep of producten” vertelde ze me, “als hij me uitlikt wil hij mijn puur vrouwelijke smaak en reuk proeven, en geen zeep of reukwaren”. Wat mijn man die ernaast zat onmiddellijk deed reageren tegen mij, “dat moet jij ook doen in de toekomst, hij heeft groot gelijk”.

Wat een dag die ik totaal niet verwachte, als ik met mijn man naar huis rij vraagt hij natuurlijk of ik ervan genoten heb wat ik niet kan ontkennen, en of ik zin heb hier nog eens te komen. “Jij bepaald wat ik doe of niet doe antwoord ik hem. Maar als jij dat wenst is het niet de laatste keer.”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners